-
Το δεύτερο δυστυχώς. Η οθόνη φριζάρει και δεν έχει καμία ανταπόκριση. Μια κολλητή μας φίλη που την ώθησα επίσης σε ίδιο 308 το έπαθε μόνο μια φορά. Εκείνης είναι 2,5 ετών καθώς το αγόρασε μεταχειρισμένο 11 μηνών από την αντιπροσωπεία. Εμάς το έχει πάθει ως τώρα αρκετές φορές. Τάχα 'γλίτωσα' από VAG...
-
Ω ρε, αυτό είναι μανίκι. Χωρίς κλιματιστικό δεν παλεύεται.
Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω από αυτά, συνήθως το πρόβλημα δεν είναι στο λογισμικό, αλλά στις ψυχρές κολλήσεις λόγω Κίνας. Είναι η σύγχρονη πανδημία στα ηλεκτρονικά. Ψάξτο λίγο (youtube κλπ...)... Αν χρειαστείς πληροφορίες μου λες.
-
Ναι ρε φίλε και τι να κάνω να το ψάξω; Να τους υποδείξω την δουλειά τους ή να το φτιάξω εγώ; Μην την ψωνίσω και αρχίσω τα λιμάνισια στην αντιπροσωπεία...
ΥΓ: γι'αυτό το πάθημα θα μου γίνει μάθημα και το δικό μου θα έχει χειριστήρια clima ηχοσύστημα εκτός info....
-
Εσύ δύσκολα μπορείς να το φτιάξεις. Αυτά για να φτιαχτούν χρειάζεται καλό ηλεκτρονικό εργαστήριο για έλεγχο της πλακέτας.
Κανονικά χρειάζεται αντικατάσταση.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να επιμείνεις ότι τα κολλήματα επιρεάζουν και την ασφάλεια του αυτοκινήτου και πράγματι αυτό ισχύει.
Αν θυμάμαι καλά στην οθόνη του 308 είναι ενσωματωμένες και όλες οι ρυθμίσεις του αυτοκινήτου. Πρέπει να επιμείνεις σε αντικατάσταση.
Γιατί το λέω αυτό; Γιατί αν είναι (που νομίζω ότι είναι) το γνωστό θέμα των ψυχρών κολλήσεων το πρόβλημα θα επιδεινωθεί και κάποια στιγμή θα πάψει η οθόνη να λειτουργεί.
Κυνήγησέ το όσο είσαι στην εγγύηση.
-
Σκέψου σκηνικό να κολλήσει και να παίζει στη διαπασών τερλεγκα από κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό και ταυτόχρονα να πετάει καυτό αέρα το aircodition, και όλα αυτά το κοκαιρι.
Γενικως τέτοια θέματα πάντα είχαν τα psa, οχι σαν αυτό που περιέγραψα, αλλά πιο απλά με οθόνες και ηλεκτρικά παράθυρα όπου πατούσες να ανέβουν και αυτα κατεβαίναν, στη δεύτερη φορά αν τα πατούσες έφτιαχναν.
Εχει συμβει σε ενα απο τα πρωτα 3008
-
Περαστικά ρε συ saba.
Όντως τα έχουν αυτά τα γαλλικά. Να σου πω για φισες κλιματιστικου που όταν ανεβάζε τα amper το συστημα όντας ο ανεμιστήρας στο φουλ..... Τις εκαιγε με τον καιρό!!!!
Μετά στα νεώτερα τις άλλαξαν με πιο ποιοτικες. Τώρα ισως έχουν θέμα με συγκόλλησεις οθονών οπως λεει ο καταιγις
-
Sabas thess εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό, όταν πας πήγαινε το φορώντας την στολη(μην κάνεις τίποτα άλλο) απλά φορά την στολή και πάρε το ύφος που παίρνεται όταν είναι για έλεγχο.
Υ. Γ Δες και την θετική πλευρά... Δεν θα έχεις ενδοιασμούς το 22 για το civic
-
Δεν χρειάζομαι την στολή, είμαι διασταύρωση αυστραλοπίθηκου με ταταρομογγολο από το Ουλάν Μπατόρ όταν νευριάζω...
Και το Civic χλωμό το βλέπω αν το φέρει μόνο με CVT btw.
-
Δεν χρειάζομαι την στολή, είμαι διασταύρωση αυστραλοπίθηκου με ταταρομογγολο από το Ουλάν Μπατόρ όταν νευριάζω...
Και το Civic χλωμό το βλέπω αν το φέρει μόνο με CVT btw.
Χαχα εύχομαι φίλε να βρεις την άκρη... που θα την βρεις
Εγώ πάντως εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε σε κόβω και για tucson
-
Βασικά πήγαινε με πολιτικά και πιστολοθήκη (μαζί με το πιστόλι εννοείται) σε εμφανή θέση και να είσαι απλά σοβαρός, αλλά ευγενικός. Το είχα κάνει κάποτε, σε διαφορετική περίπτωση (την έπεφτε ο περιπτεράς στην κοπέλα μου).
Έλα, πέρα από την πλάκα, σίγουρα θα προσπαθήσουν να κάνουν κάτι οι άνθρωποι.
ΥΓ: Που μπλέξατε ρε Ιταλοί της FCA με τους βρωμογάλλους;
-
Ευτυχώς τα πεθερικά μια χαρά πέρασαν καθώς το μόνο που χρειάστηκαν είναι το usb stick του πεθερού με τις rockιές του για το ταξίδι. Και η γυναίκα που το έχει καθημερινά καλά περνάει γιατί είναι τέρμα φιλικό στην οδήγηση. Μόνο εγώ καρκινιάζω από νεύρα μου....
-
'Ενδιαφέρουσα' εξέλιξη χθές. Σε ταξίδι επιστροφής από Σαμοθράκη Θεσσαλονίκη μας έπιασε κάποια στιγμή βροχή και κλείσαμε τα παράθυρα με σκοπό να βάλουμε clima. Ή τουλάχιστον αυτό είχαμε σκοπό! Το clima έβγαζε μόνο ζεστό αέρα. Κατά την απενεργοποίηση άρχισε να βγάζει λίγο 'χλιαρό' στο σβήσιμο. Από το καλό στο καλύτερο πάμε. Το ραντεβού με την αντιπροσωπεία έχει οριστεί για Τετάρτη 18/08. Θα τους πάρω σήμερα να βάλω και αυτό στην λίστα...
ΥΓ1: Αν τώρα στον 1,5 χρόνο πάμε κάθε 2/3 μήνες αντιπροσωπεία φοβάμαι για το άμεσο μέλλον. Δεδομένο ότι πλέον αποφεύγω να το οδηγήσω προτιμώντας να πάρω το παλιό αμάξι. Αυτό νομίζω τα λέει όλα...
ΥΓ2: Έχει πλάκα πάντως το άλλο θέμα που γύρισε μόνο του σε γαλλικά το info. Απέρριψα εισερχόμενη κλήση εχθές και όταν κάλεσα πίσω μου είπαν ότι το μήνυμα απόρριψης ήταν στα γαλλικά. Το αμάξι το πιστεύει, το ζει το θέμα του.
ΥΓ3: Τα έως τώρα 'προβλήματα' του οχήματος συνοψίζονται στα εξής: 1) σποραδικές ενδείξεις για 'έλεγχο στάθμης λαδιού κινητήρα' οι οποίες ήταν εσφαλμένες, 2) συχνός ήχος 'γδούπου' στην όπισθεν αλλά και στις αλλαγές 1η-2η σε χαμηλές στροφές, 3) infotainment που δεν ανοίγει (μαύρη οθόνη) ή 'παγώνει' την οθόνη ή γυρνάει μόνο του σε γαλλικά, 4) δυσλειτουργία κλιματισμού, 5) σποραδικό lagάρισμα του start-stop. Καλά είναι για αρχή. Κατά τα άλλα το έλυσα το πρόβλημά μου, το απέφυγα το VAG. Θα έρθει η ώρα για το επόμενο, δεν θα έρθει;...
-
Χαχα συγνώμη που γελώ με τα προβλήματα σου αλλά είναι κάπως διασκεδαστικος ο τρόπος που τα περιγράφεις.... αλλά πραγματικά σκέψου τι θα λένε οι φίλοι σου όταν θα απορρίπτεις κλήση και θα απαντά με γαλλικό SMS το αυτοκινητο....του την βάρεσε γαλλικα του saba θα λένε. Θα σε κοιτουν και με μισό μάτι και δεν θα στο λένε.....
Χαχαχα.
Στα αλλα αρμόδια είναι η αντιπροσωπεία. Σιγουρευτηκατε ότι δεν είχατε ανοίξει μόνο τον ανεμιστήρα; Αν ναι... Μου βκανει για πρόβλημα της οθόνης.
-
Καλά κάνεις και γελάς και εγώ το ίδιο κάνω για να μην νευριάσω (κιαλλο). Ναι σίγουρα δεν ήταν λάθος χειρισμού. Λογικά πάμε για οθόνη. Για οθόνη και προληπτικό καυγά βασικά καθώς το έχω ξαναπάει για οθόνη και δεν έχω σκοπό να βάλω μηνιαίο ραντεβού στην αντιπροσωπεία...
-
Μάλιστα πολλά θεματάκια...Πες τους να κάνουν και έναν έλεγχο στη μπαταρία όταν το πας αντιπροσωπεία.
-
Πως τα πήγε το 308 στη Σαμοθράκη;
-
Μάλλον εννοείς 'Κριστίν'...
Ταινία του Τζον Κάρπεντερ, 1983...
-
Αν σου πουν για το θόρυβο 1η σε 2α πες αν είναι κάτι σημαντικό γιατί και σε μένα το κάνει όχι όμως συνέχεια. Ακόμη δεν έχω καταλάβει ακριβώς πότε συμβαίνει αυτό γιατί και με στροφές ανεβασμένες το έχω ακούσει. Καλά ταξιδεύεις με ανοικτά παράθυρα στην εγνατία;
-
Σάββα με το που θα μπείς μέσα , πριν βάλεις μπροστά , φώναξε Κριστίν...
Αμα δεις κάποια αντίδραση , κανένα λαμπάκι κλπ , δεν είναι απλά τα πράγματα...
Υ.Γ. Πιστεύω να την ξέρεις την ταινία...
Υ.Γ. Σωστά το διόρθωσα , πολλά τα χρόνια βλέπεις
-
Christine λατρεύω δεν το συζητάμε και είμαι ταινιοφάγος
Για τον φίλο που ρωτάει το 308 Σαμοθράκη και Θάσο φέτος ήταν εξαιρετικό πέρα από τα χαζά ηλεκτρολογικά του. Το μικρό τιμονάκι σε συνδυασμό με τις πολύ καλές, για το μέγεθος και τα κιλά του, ανάσες του puretech 130 είναι απόλαυση. Το μηχανικό κιβώτιο ως γαλλικό είναι για κλοτσιες στα καλάμια. Το αμάξι φωνάζει για EAT8 αδιαμφισβήτητα. Απίστευτη ηχομόνωση για τα λεφτά του (16' ζάντες, Active για να είμαι δίκαιος). Εξαιρετικά οικονομικός επίσης ο puretech. Αλλά από χαζά και κιβωτό βράσε ρύζι....
Αποτέλεσμα αυτόν είναι να μην αγοράσω για εμένα Peugeot (το 308 το πήραμε ουσιαστικά για την σύζυγο) ούτε να το προτείνω γιατί με κούρασε και με ξενέρωσε. Ήταν μια vfm επιλογή αλλά δεν θα την ξανεκανα...
PEUGEOT FORUM