-
@harisma δν ξερω τι και πως, αλλα δν θα κατσω να τους πληρωνω μια ζωη στην αντιπροσωπεια. Τοσο οσο και εφυγα σουμπιτος.
-
harisma23 wrote:
bolt wrote:
Στο 508 ντιζελ μου ειπε, 1ο 15κ χλμ, μετα καθε 20 νομιζω με κοστος 200+ ευρα.
Δν ξερω κοστος σερβις για πετρελαια αλλα μου φανηκε τσιμπημενο.
Θα είναι ακριβά τα μπουζί φαίνεται...
harisma23 πες μου ότι κάνεις πλάκα για τα μπουζί, σε παρακαλώ!!!!
Μετά από 6 χρόνια ως κάτοχος diesel αυτοκινήτων, λες να μην ξέρω;
Το smilie δεν το είδες;
Μου φάνηκε αστείο, το έγραψα και φαντάστηκα ότι θα το πιάσετε...
-
Fanis75 wrote:
nickthetrib wrote:
harisma23 πες μου ότι κάνεις πλάκα για τα μπουζί, σε παρακαλώ!!!!
Προφανέστατα, εξ'ου και η φατσούλα!
Έχουμε διαβάσει πολλά κουλά σε αυτό το φόρουμ, Φάνη.
ΟΚ, οχι από το harisma23, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!!
Τώρα κάνεις πλάκα ή τρολάρεις, ο Χαρίσμα το έγραψε επί τούτου.
-
Μετά από 6 χρόνια ως κάτοχος diesel αυτοκινήτων, λες να μην ξέρω;
Το smilie δεν το είδες;
Μου φάνηκε αστείο, το έγραψα και φαντάστηκα ότι θα το πιάσετε...
ήμουν 95% σίγουρος (το 5% μένει εκτός για τελείως τυπικούς λόγους στην συγκεκριμένη περίπτωση) ότι κάνεις πλάκα, απλά έχουμε διαβάσει πολλά εδώ μέσα.
Η πολύ πρόσφατη εμπειρία μου, μου έδειξε ότι δεν πρέπει να παίρνω τίποτα σαν δεδομένο ακόμα και από ανθρώπους που τους θεωρούσα σκεπτόμενους. Εδώ με αυτά που διαβάζω - ακούω κλπ (και όχι μόνο μέσα στο φόρουμ) δε νιώθω σίγουρος για ΚΑΝΕΝΑΝ (ούτε καν για μένα).
-
Καλημέρα. Επειδή είπα ότι θα ενημερώσω, λάδια φίλτρο λαδιού κόστος 90€ στην αντιπροσωπεία. Total 0-30 έβαλαν και παίρνει 4L. Μάλιστα ζήτησα να αγοράσω ένα ακόμα μπουκάλι εφεδρικό προληπτικά, γιατί το αμάξι θα κάνει σύντομα 3ο ταξίδι σερί, το οποίο στο ταμείο μου το έκαναν δώρο.
Puretech 130ps το μοτέρ. Παραπάνω κόστος περίμενα να πω την αμαρτία μου. Μια χαρά.
ΥΓ1: Πέτυχα και το boss εκεί. Το C4 για Γενάρη πάει για όσους ενδιαφέρονται.
ΥΓ2: Ειχε στο φανοπειο δίπλα δίπλα παρκαρισμενα ένα λευκό 3008 GT-Line και μια DS7 μαύρη. Οκ εντάξει από τις φωτό δεν είχα τέτοια άποψη. Δεν ξέρω αν 'παλιωσε' στα μάτια μου το 3008 πάντως η DS7 από κοντά φαινόταν απίστευτα κομψή παρά το μέγεθός της....
-
3008 το βλέπουμε πολλά χρόνια πλέον, και εμένα δεν με εντυπωσιάζει, ειδικά η μάσκα του.
Πολύ καλή τιμή. Θα περίμενα 120 περίπου.
-
Καλημέρα. Επειδή είπα ότι θα ενημερώσω, λάδια φίλτρο λαδιού κόστος 90€ στην αντιπροσωπεία. Total 0-30 έβαλαν και παίρνει 4L. Μάλιστα ζήτησα να αγοράσω ένα ακόμα μπουκάλι εφεδρικό προληπτικά, γιατί το αμάξι θα κάνει σύντομα 3ο ταξίδι σερί, το οποίο στο ταμείο μου το έκαναν δώρο
Ωραία, επιτέλους βάζουν το σωστό λάδι. Για χρόνια ταλαιπωρούν τους puretechε το άθλιο 5w-30 της Total. Το συγκεκριμένο 0W-30 είναι εξαιρετικό.
-
Καλημέρα. Επειδή είπα ότι θα ενημερώσω, λάδια φίλτρο λαδιού κόστος 90€ στην αντιπροσωπεία. Total 0-30 έβαλαν και παίρνει 4L. Μάλιστα ζήτησα να αγοράσω ένα ακόμα μπουκάλι εφεδρικό προληπτικά, γιατί το αμάξι θα κάνει σύντομα 3ο ταξίδι σερί, το οποίο στο ταμείο μου το έκαναν δώρο.
Puretech 130ps το μοτέρ. Παραπάνω κόστος περίμενα να πω την αμαρτία μου. Μια χαρά.
ΥΓ1: Πέτυχα και το boss εκεί. Το C4 για Γενάρη πάει για όσους ενδιαφέρονται.
ΥΓ2: Ειχε στο φανοπειο δίπλα δίπλα παρκαρισμενα ένα λευκό 3008 GT-Line και μια DS7 μαύρη. Οκ εντάξει από τις φωτό δεν είχα τέτοια άποψη. Δεν ξέρω αν 'παλιωσε' στα μάτια μου το 3008 πάντως η DS7 από κοντά φαινόταν απίστευτα κομψή παρά το μέγεθός της....
επειδή έχουμε το ιδιο μοτέρ και κατα Σεπτέμβρη θα πάω και εγώ για service, το 0-30 το πρότεινες εσυ αντι του 5-30?
Η στο άλλαξαν ηδη και το παρατήρησες μετά?
-
@tutuyo έχω αναπτύξει καλές σχέσεις μαζί τους οπότε είχα το 'θάρρος' να το διευκρινίσω εκ των προτέρων. Η απάντηση τους πάντως δεν άφησε καμία αμφιβολία, 'Οτι προτείνει ο κατασκευαστής. Στο συγκεκριμένο μοτέρ μόνο 0-30 Total'.
Τώρα που το ξανασκέφτονται αυτό το 'στο συγκεκριμένο μοτέρ' μου γεννάει απορίες. Δηλαδή στα BlueHDI (1,5 & 2,0) και στο 1,6Τ puretech δεν βάζουν σε καινούργιο μοτέρ 0-30; Περίεργο...
-
Και ο 1,5 BlueHDI και ο 1,6Τ puretech το 0-30 παιρνουν . Για τον 2λιτρο δεν ξερω
-
επειδή έχουμε το ιδιο μοτέρ και κατα Σεπτέμβρη θα πάω και εγώ για service, το 0-30 το πρότεινες εσυ αντι του 5-30?
Η στο άλλαξαν ηδη και το παρατήρησες μετά?
Χμμμ.... Επειδη εχεις Οπελ , δεν ξερω αν βαζει η Οπελ τα Τοταλ
-
Μεχρι τωρα εβαζαν τα δικα τους (GM), το ξερω σιγουρα απο το αλλο μου αμαξι που ειναι Corsa με τον 1.0/90 της fiat και του εβαζαν τα GM 5-30
Τωρα βεβαια, απο την στιγμη που το μοτερ δεν ειναι δικο τους δεν ξερω τι γινεται σε αυτην την περιπτωση. Οταν μοιραζονται τον κινητηρα οι εταιρειες, δεν ειναι λογικο να ακολουθουν ολοι τα ιδια guidelines? Δεν ξερω...
παντως ενα 'ψιλορατσισμο' στα συνεργεια της Οπελ τον αντιμετωπιζω, οταν αναφερονται στο Grandland το λενε το PSA
φερε το PSA απο πισω στην αυλη, αυτο το PSA δικο σου ειναι κτλ κτλ
-
Τι να σου πω , δεν ξερω.....Παντως σε αλλο θεμα, λενε οτι παραφλου η Οπελ βαζει το δικο της, οχι της PSA , κι ας ειναι PSA το μοτερ
-
Καλά τώρα το θέμα με την Opel και την κάθε Opel που γίνεται 'πάσα' από όμιλο σε όμιλο έχει και άλλες προεκτάσεις. Βάζουν τα δικά τους παραφλου, λάδια, αναλώσιμα, κινητήρες κλπ γιατί προφανώς έχουν παράξει/παραγγείλει τεράστιες ποσότητες οι οποίες είναι οικονομικά ασύμφορο να μην χρησιμοποιηθούν...
Γι'αυτό είχα πει κάποια στιγμή ότι την Opel του PSA θα αργήσουμε να την δούμε. Ίσως στην επόμενη γενεά οχημάτων όταν και όλα τα 'υλικά' που περίσσεψαν από την αμαρτωλή εποχή της GM εξαντληθούν. Μαζί με όλους τους καρεκλοκένταυρους που θα ξηλωθούν στην διαδρομή για ευνόητους λόγους...
-
Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι το παραφλού που βάζει η Opel έχει κάποιο ειδικό μυστικό και δεν κάνει αυτό που βάζει η Peugeot;
Υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές, έχει σημασία τι όνομα κατασκευαστή λέει πάνω το μπουκάλι;
-
Αλήθεια τώρα; Κοίτα δεν ξέρω τι έκαναν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αλλά από Κανάριες νήσους και δώθε τα έκαναν όλα ώπα. Την Opel πχ εσύ θεωρείς ότι την έφτιαξε ή την χάλασε; Προσωπικά είχα σε εκτίμηση την Opel αλλά μάλλον είχα κατά νου την παλιά γερμανική και όταν πήρα το πρώτο μου αμάξι (Astra 1,4 ecotech sedan 1999) βλαστημισα το γάλα της μάνας μου για πόλους λόγους.
Μέχρι σήμερα στα 38 μου καλή κουβέντα για προϊόν της GM δεν έχω ακούσει από κανέναν. Κάκιστη η προσωπική μου εμπειρία και αρκετά άτομα στον κύκλο μου με ακόμα χειρότερες εμπειρίες. Μονο κάτι φτηνιαρικα εναλλακτικά των παλιών Hyundai πρώην Daewoo που τους έδιναν τα παλιά πατώματα από τα τελευταία Kadett και τα έκαναν 'pick-up' για την οικοδομή έλεγαν οτι 'αντέχανε'....
Τεσπά τώρα υπάρχει κόσμος που ενοχλείται με την άνοδο του PSA τα τελευταία χρόνια αλλά τι να κάνουμε δικαίωμα του. Όχι όμως να συγκρίνεις τώρα τον Βολο με τον κ@λ@, ήμαρτον!! Ξαναλέω ούτε ξέρω ούτε με ενδιαφέρει ποια είναι η GM στην αμερικανική ήπειρο. Εδώ χρυσό έπιανε σκ@τ@ τον έκανε...
-
Και τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι τα αναλώσιμα, οι κινητήρες ή οι καρεκλοκένταυροι της PSA είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα της GM;
-
Ξαναλέω ούτε ξέρω ούτε με ενδιαφέρει ποια είναι η GM στην αμερικανική ήπειρο. Εδώ χρυσό έπιανε σκ@τ@ τον έκανε...
Αυτό.
-
Προσωπικά είχα σε εκτίμηση την Opel αλλά μάλλον είχα κατά νου την παλιά γερμανική
Η Opel άνηκε στην GM από το... 1929. Μιλάς για πιο παλιά;
-
Σοβαρά; Νόμιζα ότι κάπου εκεί με την πτώση του τοίχους έγινε η αλλαγή. Οκ my fault. Αλλάζω διατύπωση. 'Από τα early 90's τα έχει κάνει σκ@τ@ η GM'. Όλο το υπόλοιπο παραμένει το ίδιο.
PEUGEOT FORUM