-
Ναι κάτι ξέρω
Στα Γιαννιτσά πάντως σε ιδιωτικό shell δε μου το χουν κάνει ποτέ. -
Φαντάζομαι εννοούν την 97αρα.
Eννοεί όλη την οικογένεια καυσίμων vpower, άρα και πετρέλαιο.
To οξύμωρο είναι η παγκόσμια πρωτιά σε ακριβά καύσιμα να λαμβάνει χώρα σε μια χώρα σε βαθιά και πολύχρονη κρίση και με τεράστια ανεργία, αλλεπάλληλες μειώσεις αποδοχών και συντάξεων, υπέρμετρα γερασμένο στόλο οχημάτων, ως επί το πλείστον φθηνών και μικρού κυβισμού.
Άμα είμασταν Ελβετία δηλαδή με τίγκα αμαξάρες, που θα πήγαινε η κατανάλωση σε vpower? -
Μήπως παίζουν ρόλο και οι προσφορές της Τρίτης και της Πέμπτης σε Vpower?
-
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
Μήπως παίζουν ρόλο και οι προσφορές της Τρίτης και της Πέμπτης σε Vpower?Τι μήπως; Αν διαβάσεις τους dieselαδες, το 80% μονο v-power Πέμπτη που παίζει η προσφορά γράφουν.
Καλά και οι τις βενζίνης Τρίτη v-power και αυτοί, παρατηρήστε τι γίνεται στα πρατήρια της shell Τρίτη και Πέμπτη.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Προφανώς και παίζουν ρόλο, αλλά μόνο σε Ελλάδα γίνονται αυτές οι προσφορές? Και γιατί?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Προφανώς και παίζουν ρόλο, αλλά μόνο σε Ελλάδα γίνονται αυτές οι προσφορές? Και γιατί?Αυτή είναι μια καλή ερώτηση, στην οποία δεν ξέρω να απαντήσω με σιγουριά.
Η τιμή της βενζίνης,σε συνδυασμό με την γενική κατάσταση στην αγοραστική δύναμη των καταναλωτών, παίζουν κάποιο ρόλοSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Πάντως σε ένα εταιρικό ΜΥΡΤΕΑ με το γινάτι σου βάζουν 97αρα και είχαν αρχίσει να μου τη δίνουν με το να καθόμαστε 1 λεπτό μπροστά στην αντλία και να θέλει να με πείσει να βάλω αυτήν. Δεν ξέρω αν το κάνουν γενικά στα εταιρικά τους αλλά στο συγκεκριμένο πλέον δεν ξαναπατάω καθώς μετά από αυτό μου έκαναν και μια μικροζημιά, αθώα μεν αλλά σίγουρα ήταν μια επιπλέον πρόφαση.Γενικά το κάνουν και είναι ο βασικό λόγος που έχω σταματήσει να πηγαίνω σε πρατήρια Shell.
Μα είναι δυνατόν να προσπαθεί με το ζόρι να με πείσει να βάλω v power στο Panda!?!?!!
-
Πόσες ευρωπαϊκές χώρες έχουν βενζίνες «100 οκτανίων» ;
-
Στην Αγγλία έχω δει σε πρατήριο της Σελλ τη vpower, όπως και πετρέλαιο αντίστοιχο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αξίζει να αναφερθεί ότι την Ελλάδα το ποσοστό πωλήσεων των καυσίμων V-Power είναι 48,5%, που είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο, και αντιπροσωπεύουν το 12% όλης της αγοράς.
Φαντάζομαι εννοούν την 97αρα. Πάντως σε ένα εταιρικό ΜΥΡΤΕΑ με το γινάτι σου βάζουν 97αρα και είχαν αρχίσει να μου τη δίνουν με το να καθόμαστε 1 λεπτό μπροστά στην αντλία και να θέλει να με πείσει να βάλω αυτήν. Δεν ξέρω αν το κάνουν γενικά στα εταιρικά τους αλλά στο συγκεκριμένο πλέον δεν ξαναπατάω καθώς μετά από αυτό μου έκαναν και μια μικροζημιά, αθώα μεν αλλά σίγουρα ήταν μια επιπλέον πρόφαση.
Γενικά το κάνουν. Και με ξέρεις πως γίνομαι όταν με εκνευρίζουν...
Στα πρατήρια της Shell τα οποία είναι εταιρικά η διαχείριση τους δίνεται σε ιδιώτες οι οποίοι αναλαμβάνουν το κόστος του προσωπικού και τις αγορές εμπορευμάτων για τα mini market.
Το κέρδος τους προκύπτει σε μικρό βαθμό από την αίθουσα του mini market καθώς εκεί το πόσοστο κέρδους είναι πολύ μικρό , ουσιαστικά καλύπτει μόνο το κόστος αγοράς των προϊόντων.
Το υπόλοιπο έρχεται αποκλειστικά από την προμήθεια που παίρνουν από την Vpower και Vpower racing , ουσιαστικά η πώληση απλής βενζίνης είναι εντελώς αδιάφορη !!!
Γι'αυτό και οι άνθρωποι πιέζουν τους υπαλλήλους τους και μάλιστα ορισμένες φορές με κάποιο μπόνους.Εγώ προσωπικά όταν βάζω στην εθνική σε ταξίδι και με καλή ψυχολογία, αμέσως συμφωνώ μαζί τους μόλις μου αρχίζουν το παραμύθι για μειωμένη κατανάλωση και καλύτερη απόδοση λόγω τούρμπο μόλις βλέπουν το golfακι .
Πραγματικά συμπάσχω λόγω της πίεσης που λογικά θα δέχονται και αυτοί και οι εργοδότες τους .
Και σε όλα τα εταιρικά ανεξαρτητου επωνυμίας αυτό συμβαίνει λογικά αφού...ένα είναι το μεγάλο αφεντικό.
Και αυτός είναι και ο λόγος για τις μεγάλες πωλήσεις των ακριβών καυσίμων στην Ελλάδα.
Η ανάγκη , οι καλοί πωλητές , το φιλότιμο, και μετά το ψώνιο που έχουμε λίγο - πολύ όλοι με το αυτοκίνητο μας.Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Εγώ επιλέγω Shell λόγω των yellows της Πειραιών αλλά και των πόντων που δίνουν. Σε ιδιωτικό, δηλαδή γράφει την επωνυμία του ιδιώτη και όχι της ΜΥΡΤΕΑ δε μου το χουν πει ποτέ και ελπίζω αν το κάνουν να επικρατήσει αυτό που λέω εγώ γιατί θα τους ξεκόψω και αυτούς ή θα πηγαίνω μόνο Τρίτες που είναι 2-3 λεπτά πάνω αν δε κάνω λάθος.
-
Αλήθεια , ποτέ είναι η προσφορά στην V power ;
Τρίτη ή Πέμπτη ;
Έχω πολύ καιρό να βάλω Shell , μόνο σε κανένα ταξίδι στην Εθνική αν χρειαστεί ( συνήθως επιστρέφοντας στο Σπαθοβούνι ή στο τελευταίο Αρφαρά πριν την Καλαμάτα)Έχω πλέον βεβαιωθεί πως η καλύτερη κατα την άποψη μου είναι η Crystal (όχι η σαμπάνια) της Ελιν. Νιώθω διαφορά στις χαμηλές και μεσαίες. Αντίθετα με την racing της Shell ίσως να είναι καλύτερη μόνο στις ψηλές αλλά μπορεί να είναι και εντύπωση μου καθώς όπως είπα στην Εθνική βάζω μόνο και εκεί πάω συνήθως τέρμα σχεδόν.
Καλά για την Vpower δεν το συζητώ καμία διαφορά απολύτως.Πριν την Crystal έβαζα απλή της ΕΚΟ για πολύ καιρό , δεν είχα θέμα μέχρι που άρχισε να μυρίζει κάποιες φορές βενζίνη στο εσωτερικό από τους αεραγωγούς και κάποιος μου είπε πως έχει διαπιστώσει πως συμβαίνει και σε άλλους με την ΕΚΟ.
Η αλήθεια είναι πως όντως μετά με το που έβαζα στην Ελιν δεν ξαναμυρισα βενζίνη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
Το κακό με την Ελιν είναι πως έχει λίγα πρατήρια εταιρικά.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Super@T έγραψε:
Πόσες ευρωπαϊκές χώρες έχουν βενζίνες «100 οκτανίων» ;Οι περισσότερες, και όσες δεν έχουν 100, έχουν 98.
Και σε όλα τα εταιρικά ανεξαρτητου επωνυμίας αυτό συμβαίνει λογικά αφού...ένα είναι το μεγάλο αφεντικό.
Εμένα μόνο σε Shell μου έχει τύχει πάντως και μάλιστα εταιρικά (Ερμής και Μυρτέα).
Η ανάγκη , οι καλοί πωλητές , το φιλότιμο, και μετά το ψώνιο που έχουμε λίγο - πολύ όλοι με το αυτοκίνητο μας.
Μόνο σε ταξίδι και μόνο στα δυνατά βάζω ακριβή και ούτε καν 100άρα. 97άρα V Power (φυσικά θέμα τιμής σε κάθε περίπτωση) και πολύ είναι.
ΥΓ: Έχουν γίνει δοκιμές και η 100άρα Shell έδωσε καλύτερες επιδόσεις από όλες. Έρχεται δε από το εξωτερικό.
-
Τώρα που να βάλεις την Racing ;
Λογικά στα πρατήρια στην Εθνική θα έχει ξεπεράσει τα 2 ευρώ.Μέχρι τα 1.75 - 1.80 τρωγόταν , έτσι για ψυχολογικούς λόγους σε ταξίδακι , σου έλεγε και ο πωλητής την γνωστή ατάκα ' λόγω κατανάλωσης στα ίδια θα σου βγει με την Vpower , θα δεις και διαφορά με το turbo ' , ε δεν ήθελε και πολύ.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Εγω παιδες ημουν φανατικος ομαδος της V-Power και παντα εβαζα καθε Τριτη. Μετα που πηρα το Fiesta συνεχισα ετσι λεγοντας στο μυαλο μου οτι προσφερει κατι και λογω περισσοτερων οκτανιων αλλα και προσθετων.
Πηγα εκανα ενα γεμισμα τυχαια (επειδη αδειαζε στη Shell βυτιο και) επειδη θα εμενα.. με την απλη της AVIN. Περισσοτερα χιλιομετρα (οποτε καλυτερη καταναλωση). Μετα εβαζα συνεχως την 100αρα BEST ACTION με τις πιο αριστες εντυπωσεις.
Τωρα ξαναγυρισα στην απλη για ενα τεστ (αλλα και λογω της τσουχτερης τιμης της 100αρας).Εχω δοκιμασει Shell, BP, EKO, AVIN, ETEKA, REVOIL.
Πλεον θεωρω οτι η AVIN με ικανοποιει πιο πολυ απολες... Καλη καταναλωση. Η 100αρα της ωραιο τραβηγμα και σε καλη τιμη (τωρα τη βρισκω με 1,759 αλλα θεωρω οτι θα πεσει). Ακομα και η 95αρα ειναι τελεια.
Μακαρι να μην λαλακιστει ο βενζινας και να συνεχισει να φερνει τα ιδια καυσιμα για πολυ καιρο αν δεν θελει να με χασει απο πελατη..YΓ. Πλεον δεν θελω να ακουσω για V-Power.
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Αλήθεια , ποτέ είναι η προσφορά στην V power ;
Τρίτη ή Πέμπτη ;Τρίτη για βενζίνη, Πέμπτη για πετρέλαιο.
-
Ο προγραμματιστής μου είπε ΜΑΚΡΙΑ από V Power Racing καθώς έχει λίγο λάδι μέσα και δε δουλεύει σωστά το αυτοκίνητο.
ΒΡ ή ΕΚΟ 100άρα. Προσωπικά βάζω ΕΚΟ, παίζει και σε καλές τιμές και είμαι πολύ ικανοποιημένος.
-
Να επιβεβαιώσω και εγώ την μεγαλύτερη κατανάλωση με βενζίνη vpower και μικρότερη με avin 95αρα.
Φανταστείτε βγαίνουν από το ίδιο διυλιστήριο!Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
έχει κανείς εντυπώσεις από την Crystal αμόλυβδη της Ελιν (όχι την 100αρα). Γιατί εμένα μου φάινεται ελαφρά χειρότερη από την απλή αμόλυβδη της ίδιας, στο ίδιο πρατήριο.
-
Ο χρήστης polo2002 έγραψε:
έχει κανείς εντυπώσεις από την Crystal αμόλυβδη της Ελιν (όχι την 100αρα). Γιατί εμένα μου φάινεται ελαφρά χειρότερη από την απλή αμόλυβδη της ίδιας, στο ίδιο πρατήριο.Αυτή την αίσθηση μου έδωσε και εμένα, χειρότερη απόκριση στο γκάζι, απροθυμία να ανεβάσει κλπ. Στο ίδιο πρατήριο με την απλή δεν έχω κανένα θέμα.
Περίεργο, πάντως και η vpower τελευταία τα ίδια μου κάνει.
Έχω καταλήξει να βάζω απλες aegean elin bp και πιο σπάνια shell.
Αααα να πω ότι με τα χλμ που κάνω, καίω περίπου ένα 20ευρω τη μέρα.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????