-
Καλημέρα σε όλους!
Πρώτο μου post και θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαριτήρια μου στους εμπνευστές, δημιουργούς και συνεχιστές (γράφοντες) αυτού του Forum.Ford Focus RS ή Civic Type-R?
Δυστυχώς δεν δώθηκε η ευκαιρία στην τελευταία συγκριτική δοκιμη των 4Τ στην πίστα των Μεγάρων να λύθεί αύτη η απορία, λόγω απουσίας του Ιαπωνικού GTI.
Εσείς τι πιστεύετε?
-
Καλημέρα σε όλους!
Πρώτο μου post και θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαριτήρια μου στους εμπνευστές, δημιουργούς και συνεχιστές (γράφοντες) αυτού του Forum.Ford Focus RS ή Civic Type-R?
Δυστυχώς δεν δώθηκε η ευκαιρία στην τελευταία συγκριτική δοκιμη των 4Τ στην πίστα των Μεγάρων να λύθεί αύτη η απορία, λόγω απουσίας του Ιαπωνικού GTI.
Εσείς τι πιστεύετε?
-
Καλημέρα σε όλους!
Εσείς τι πιστεύετε?
-
Και τα 2 εχουνε πολυ γκαζι... αλλα ψηφιζω το Focus γιατι ειναι ποιο ολοκληρωμενο πακετο (ανεση, χωροι... κλπ) και εχει νομιζω καλυτερο value for money.
-
Aσχετως με το τι θα προτιμουσα, δε νομιζω οτι το RS θα ειναι πιο ανετο...
Ο αγγλικος τυπος (βεβαια μερικες φορες ειναι κι αυτοι περιεργοι) εκανε λογο για αρκετα σφικτες αναρτησεις.
Επισης, νομιζω οτι το TypeR θα ειναι ενα λιγο πιο 'ησυχο' αυτοκινητο, πιο 'καθημερινο' (πω πω.. τι λεξεις ειναι αυτες που χρησιμοποιω ο αθεοφοβος). Σιγκρινοντας βεβαια τα 2 αυτα αυτοκινητα, και οχι μιλωντας σε γενικο επιπεδο.
Νομιζω δηλαδη οτι το TypeR θα ειναι λιγο πιο λειτουργικο. Χωρις να σημαινει οτι θα προτιμουσα αυτο. Απλα τις εντυπωσεις που εχω σχηματισει μεχρι τωρα σε ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ επιπεδο (μιας και δεν εχω την τυχη να τα οδηγησω). Παντως, το ποσο σκληρη ειναι η αναρτηση ειναι σχετικο. Και για το S2000 σκληρη αναρτηση ακουγα συνεχεια, και η αισθηση που αποκομισα τελικα ειναι ο,τι καλυτερο, με την προϋποθεση οτι χρησιμοποιειται και σε σπορ καθημερινη οδηγηση... -
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Επισης, νομιζω οτι το TypeR θα ειναι ενα λιγο πιο 'ησυχο' αυτοκινητο, πιο 'καθημερινο' (πω πω.. τι λεξεις ειναι αυτες που χρησιμοποιω ο αθεοφοβος). Σιγκρινοντας βεβαια τα 2 αυτα αυτοκινητα, και οχι μιλωντας σε γενικο επιπεδο.
Μιλώντας ακόμα και σε γενικό επίπεδο, είναι γεγονός πως το Type-R είναι αρκετά 'ήσυχο' και 'καθημερινό' αυτοκίνητο, εύκολο στην οδηγησή του κάτω από όλες τις συνθήκες.
-
η υπογραφή σου φίλε με καλύπτει πλήρως στο ερώτημα που έθεσες.
AIR-HONDA FOREVAH!
(προσωπικά δεν έδινα λεφτά να πάρω ford με τίποτα...)
Σπύρος
-
Type-R
Type-R
Type-R
Type-R
Type-R
Type-R
Type-R
Nomizw oti katalavate thn protimhsh mou... -
Εγώ πάλι ψηφίζω με όχι και πολύ ήσυχη συνείδηση Focus RS.Πάντως άνετο δεν είναι,σε γενικές γραμμές και θεωρητικά μιλώντας πάντα είναι πολύ σκληρό και νευρικό στις ευθείες.Από κει και πέρα,πάει αέρα!(Έκανα και ομοιοκαταληξία!)
-
[list:1v3lcqwd]FOCUS και να το γραφει στην ουγια [/list:u:1v3lcqwd][list:1v3lcqwd]ΓΙΑΤΙ?[/list:u:1v3lcqwd][list:1v3lcqwd]Ελαστικο και κτηνωδες μοτερ που απ το ρελαντι....τρυπαει βουνα[/list:u:1v3lcqwd][list:1v3lcqwd]Στην πολη πας με μια ταχυτητα[/list:u:1v3lcqwd][list:1v3lcqwd]Κατασκευη αμαξωματος και γενικοτερα δομη πλαισιου[/list:u:1v3lcqwd][list:1v3lcqwd]Ανταλλακτικα που βρισκεις και στο....περιπτερο[/list:u:1v3lcqwd][list:1v3lcqwd]Αυτοκινητο με υποδομη στο tuning[/list:u:1v3lcqwd][list:1v3lcqwd]Τωρα απ το honda τι να ζηλεψω?Που ειναι απο αλουμινοχαρτο?[/list:u:1v3lcqwd][list:1v3lcqwd]Που ψαχνεις το ανταλακτικο με το καλαμι?Που για να δουλεψει πατας μιζα στις...5500? [/list:u:1v3lcqwd][list:1v3lcqwd]Η που αμα περασει η 2ετια θα ειναι γρια και αντε παλι απ την αρχη? [/list:u:1v3lcqwd]
-
νομιζω οτι η ερωτηση ειναι ιδια με το
Fiat Coupe 20V - Honda S2000
οποιος θελει να εχει παιρνει το πρωτο
οποιος θελει να λεει οτι εχει παιρνει το δευτεροκαι μην καθομαι να επαναλαμβανω οσα ειπε ο G60POWER...
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
οποιος θελει να λεει οτι εχει παιρνει το δευτεροαχαχα,καλό...
-
Σαφώς πιο πρακτικό αυτοκίνητο το typeR και σίγουρα αυτό θα επέλεγα. Φτωχό το εσωτερικό του Ford Focus και ο εξοπλισμός γερασμένος. Υποκειμενικό στο εξωτερικό τους, σαφώς όμορφα και εντυπωσιακά και τα 2. Αλλά πάλι typeR θα διάλεγα κι εκεί.
μειονεκτήματα-πλεονεκτήματα στο δρόμο ποιος να ξέρει αν δεν τα έχει οδηγήσει, πάντως αρέσουν και τα 2 στους απανταχού συντάκτες. Από specs και μόνο προηγείται το RS. Πάντως οι παραγγελίες του Focus RS έχουν υπερκαλυφθεί... από πέρισυ, καθ' ότι αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής.με λίγα λόγια, καλορύζικο το typeR σου... εκτος κι αν κοιτάξεις κι άλλα μοντέλα.
-
TYPE-R!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
οποιος θελει να λεει οτι εχει παιρνει το δευτεροΣωστοοοοός
-
Ο χρήστης Jorje έγραψε:
Ford Focus RS ή Civic Type-R?Ford Focus RS !!!!:lol:
Eτσι χωρίς εξηγήσεις . Απλά γιατί το αυτοκίνητο δεν παίζεται...
-
Ford Focus RS φυσικά!!
Δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σας
Όταν το Honda Civic Type-R βάλει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Quaiffe ATB Differential, OHLINS Suspension, OZ Wheels 18', Sparco Seats και φτιάξει και το ύψος της θέσης οδήγησης (διότι είναι σαν να κάθεσαι σε MPV) το ξανασυζητάμε
-
Αν βαλει ολα τα παραπανω μπορει να ειναι καλυτερο.......
Περαν αυτου με βαση την λογικη του ευκολοτερου tuning και της καλυτερης υποστηριξης που λεει κι ο G60 ναι συμφωνω με το Focus. -
Υπάρχει κάποιος που να έχει οδηγήσει και τα δυο και να έχαι άποψη?
Εγώ έχω γνώμη για το Type-R, κάθώς οδηγάω καθημερινά ένα εδώ και περίπου 10 μήνες. Δεν γνωρίζω τίποτα, παρα μονο αυτά που διαβάζω, για το RS.
Πάντως διαπιστώνω μια κάπως άδικη κριτική για το Type-R από μερικούς σύμφορουμιστες, που το χαρακτηρίζουν οτι είναι από αλουμινόχαρτο, κτλ. Άποψη τους βέβαια και απόλυτα σεβαστή, αλλά ιδιαίτερα αυστηρή.
-
Οι Αγγλοι δημοσιογράφοι πάντως έχουν, αν δεν κάνω λάθος, πολλάκις χαρακτηρίσει το Focus RS 'πεζοδρομιοκυνηγό'. Θα ήθελα μια άποψη επ΄ αυτού απ΄ όσους το έχουν οδηγήσει (πχ. 4Τ ?)
Ford Focus RS Vs Honda Civic Type-R (Ιδού η απορία)