-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Εγω απλα να πω πως υπαρχουν περιπτωσεις που αναγκαζεσαι να προσπερασεις απο δεξια. Τυπικο παραδειγμα η ευθεια του Σειριου στην Αθηνων-Λαμας. Μου εχει τυχει καποιες φορες να ειναι ο δρομος αδειος και να πηγαινουν παραλληλα αυτοκινητα με 100-110 km/h. Με συγχωρειτε αλλα αν δεν καταλαβαινουν πως πρεπει να κανουν στην ακρη θα περασω και με 170 απο την βοηθητικη . Τωρα οσο για τις αυθαιρετες κρισεις του τυπου 'Πες μου τι αμαξι εχεις να σου πω τι οδηγος εισαι', να ξερετε πως ολα ειναι πιθανα και πως καθε καρυδιας καρυδι μπορει να βρισκεται στο τιμονι οποιουδηποτε αυτοκινητου, οποτε καλο ειναι να μην λεμε πραγματα για τα οποια δεν μπορουμε να ειμαστε απολυτα σιγουροι.YΓ: Βεβαια, τις περισσοτερες φορες αντι να βγω στην εθνικη, πηγαινω απο Αγ. Μερκουριο ('καταλαβαινετε τι θελω να πω' )
Η χρησιμοποίηση της βοηθητική λωρίδας πρέπει να γίνεται μόνο αν το αυτοκίνητο έχει πρόβλημα και πρέπει να βγει στην άκρη ή μονο όταν θέλεις να αποφύγεις κάποιο τρακάρισμα. Οποιαδήποτε άλλη χρήση είναι εγκληματική και πρέπει να τιμωρείται αυστηρά. Στον Καναδά τόσες φόρες που έχω πέσει σε μποτιλιάρισμα ποτέ μα ποτέ κανένας δεν βγήκε στην βοηθητική για προσπέρασα. Αν το κάνεις αύτό σε βλέπουν με τις κάμερες και σου στέλνουν το περιπολικό σε χρόνο dt.
-
Agisd εχεις δικιο ειναι εγκληματικη η χρηση της βοηθητικης λωριδας αλλα πολλες φορες στη ζουγκλα θα αναγκαστεις να χρησιμοποιησεις και μη σωστους τροπους για να κινηθεις...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οδηγουμε οσο δεξιοτερα γινεται, αναλογα με την ταχυτητα μας. Αν το καναμε ολοι αυτο, οι εθνικες οδοι θα ηταν ασφαλεστερες, δεν θα υπηρχε λογος να γινονται αντικανονικα προσπερασματα και γενικα η κινηση θα ηταν ταχυτερη γιατι οσοι μπορουσαν να αναπτυξουν μεγαλευτερη ταχυτητα θα ειχαν ελευθερη την αριστερη λωριδα ωστε να το πραξουν. Αλλα τι λεω τωρα...Ολα τα λεφτα ειναι οταν νταλικες πηγαινουν η μια διπλα στην αλλη τη νυχτα. Και οταν (ακουσον-ακουσον) αναψεις τα φωτα σου για να κανουν στην ακρη, σου ανοιγουν ενα τεραστιο προβολεα (που επιμελως εχουν τοποθετησει στο πισω μερος) για να σε στραβωσουν...αυτα δεν τα τιμωρει κανεις...μονο αν περασεις στην παραλιακη με...84 αντι για 70 ξερουν να σε τιμωρησουν
-
Παιδία εγώ ένα έχω να πω...
πως αν δεν σε σέβεται ο άλλος συνάδελφος οδηγός στον δρόμο, ανεξαρτήτου αυτοκινήτου, μεγέθους, κυβισμού, η' ότι άλλο....
.....αν δεν σέβεται στοιχειώδες κανόνες του Κ.Ο.Κ. και σε θεωρεί πως αυτός έχει δίκαιο, η' ότι αυτός είναι ο έξυπνος της 'υπόθεσης', δεν θα καταφέρουμε τίποτα για το θέμα βελτίωσης της οδηγικης μας συμπεριφοράς στο δρόμο, είτε είναι προσπέραση από δεξιά, είτε ΣΤΟΠ είτε ότι άλλο..
Γι'αυτο και εγώ λέω αυτό που λέω στην υπογραφή μου...
Thanks -
Agisd εχεις δικιο ειναι εγκληματικη η χρηση της βοηθητικης λωριδας αλλα πολλες φορες στη ζουγκλα θα αναγκαστεις να χρησιμοποιησεις και μη σωστους τροπους για να κινηθεις...Νομίζω ότι κανεις λάθος, αυτό που λες δεν ειναι δικαιολογία. Και εδώ εχει πολύ κινηση αλλά κανένας δεν διανοήθηκε να χρησιμοποιήσει την βοηθητική λωρίδα, γιατι αν χρειαστεί να περάσει καποιο ασθενοφόρο που θα πάει;
Είναι μεγάλη παρανομία και ελπίζω η αστυνομία να κάνει κατι. Μπορείς να το κανεις αν εχεις τους λόγους σου αλλά να ξέρεις ότι δεν είναι σωστό.
Στον Καναδά αν εχει περιπολικό γύρω σου πρεπει να πηγαίνεις σαν να δίνεις τεστ γιατί με το παραμικρό λάθος σε σταμάτησαν αμέσως.
-
Ο χρήστης jeankoyg έγραψε:
Auto pou mporoume na kanoume einai na tous dinoume perissotero dromo apo aristera 'kleinontas' tous thn de3ia pleura mas, isos etsi tous fugei h ore3h gia tetoia prosperasmata.Το λογικο ειναι να τους αφησουμε να περασουν και μενα να κανουμε το σταυρο μας που δεν μας σκοτωσαν.
Νικος
ΥΓ: οχι οτι εγω ειμαι αγιος και το κανω αυτο.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Agisd εχεις δικιο ειναι εγκληματικη η χρηση της βοηθητικης λωριδας αλλα πολλες φορες στη ζουγκλα θα αναγκαστεις να χρησιμοποιησεις και μη σωστους τροπους για να κινηθεις...
Νομίζω ότι κανεις λάθος, αυτό που λες δεν ειναι δικαιολογία. Και εδώ εχει πολύ κινηση αλλά κανένας δεν διανοήθηκε να χρησιμοποιήσει την βοηθητική λωρίδα, γιατι αν χρειαστεί να περάσει καποιο ασθενοφόρο που θα πάει;
Είναι μεγάλη παρανομία και ελπίζω η αστυνομία να κάνει κατι. Μπορείς να το κανεις αν εχεις τους λόγους σου αλλά να ξέρεις ότι δεν είναι σωστό.
Στον Καναδά αν εχει περιπολικό γύρω σου πρεπει να πηγαίνεις σαν να δίνεις τεστ γιατί με το παραμικρό λάθος σε σταμάτησαν αμέσως.
χμμ.. για ελα μια βολτα κατα το Silicon Valley και θα δουν τα ματια σου πολλα. Πολλα τρελλα και παλαβα.
Επισης το ασθενοφορο περναει απο την μεσαια λωριδα και ολοι πρεπει να κανουν δεξια η αριστερα.
Νικος
-
Ο χρήστης ntliks έγραψε:
Συμφωνώ ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο, πάντως παράνομο δεν είναι...
Αρθρο 17 ΚΟΚ, παράγραφος 8:
α) Σε μoνόδρoμoυς και oδoύς διπλής κατεύθυνσης, πoυ υπάρxoυν δύo τoυλάxιστoν λωρίδες κυκλoφoρίας, κατά κατεύθυνση, μέσα σε κατoικημένες περιoxές και τρεις εκτός αυτών, διαxωριζόμενες με κατά μήκoς διαγραμμίσεις, επιτρέπεται η κυκλoφoρία σε παράλληλες σειρές (στoίxoυς).
....
γ) Στην περίπτωση που προβλέπεται στο εδάφιο α΄ της παρούσας παραγράφου, ο προβλεπόμενος τρόπος οδήγησης δε θεωρείται ότι αποτελεί προσπέρασμα κατά την έννοια του παρόντος άρθρου. Η διάταξη της περίπτωσης στ΄ της παραγράφου 3 του άρθρου αυτού, παραμένει εφαρμόσιμη.
Η περίπτωση στ' παραγράφου 3 είναι ότι απααγορεύεται το προσπέρασμα
σε διάβαση πεζών.Δεν τα λες όλα. Δες τι λέει το άρθρο 17 του ΚΟΚ:
-
O oδηγός επιτρέπεται να πρoσπεράσει πρoπoρευόμενo όxημα μόνo εφόσoν μπoρεί να τo κάνει xωρίς κίνδυνo ή παρακώλυση της κυκλoφoρίας και εφόσoν πρoειδoπoιήσει έγκαιρα γι' αυτό, σύμφωνα με τo άρθρo 21 παρ. 2 τoυ παρόντoς Kώδικα.
-
To πρoσπέρασμα επιτρέπεται, κατά κανόνα, από τα αριστερά. Kατ' εξαίρεση, τo πρoσπέρασμα επιτρέπεται από τα δεξιά αν o πρoπoρευόμενoς oδηγός έxει δώσει σήμα ότι πρoτίθεται να στρίψει αριστερά και έxει μετακινήσει τo όxημα ή τα ζώα τoυ πρoς την πλευρά αυτήν.
Και όσο για το άρθρο 8 εννοεί σε δρόμους με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση σε κατοικημένες περιοχές, ΟΧΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ!
-
-
Και το άρθρο 21 του ΚΟΚ σχετικά με τους ελιγμούς των οχημάτων
Aρθρo 21
Kανόνες για τoυς ελιγμoύς των oxημάτων
-
O oδηγός πoυ πρoτίθεται να εκτελέσει ελιγμό, oφείλει πρoηγoυμένως να βεβαιωθεί ότι μπoρεί να τo πράξει xωρίς κίνδυνo ή παρακώλυση των λoιπών xρηστών της oδoύ, oι oπoίoι κινoύνται πίσω, μπρoστά ή πλάι τoυ, ή ετoιμάζoνται να τoν πρoσπεράσoυν, λαμβάνoντας υπόψη τη θέση, την κατεύθυνση και την ταxύτητά τoυς.
-
Πριν από κάθε ελιγμό, o oδηγός υπoxρεoύται να καταστήσει έγκαιρα γνωστή την πρόθεσή τoυ αυτή xρησιμoπoιώντας για τo σκoπό αυτόν τoυς δείκτες κατεύθυνσης, αν δε αυτoί δεν λειτoυργoύν, υπoxρεoύται να δώσει τα ακόλoυθα
σήματα με τo xέρι:
α) 'Eκταση τoυ βραxίoνα για στρoφή πρoς την κατεύθυνση αυτoύ.
β) Kάμψη τoυ βραxίoνα πρoς τα πάνω για στρoφή πρoς την αντίθετη πλευρά αυτoύ.
γ) Kάμψη τoυ βραxίoνα πρoς τα κάτω, για τoν ελιγμό στάθμευσης. -
H πρoειδoπoίηση πoυ δίνεται με τoυς δείκτες κατεύθυνσης, επιβάλλεται να συνεxίζεται σ' όλη τη διάρκεια τoυ ελιγμoύ και να παύει όταν oλoκληρωθεί o ελιγμός.
-
O oδηγός πoυ παραβαίνει τις διατάξεις τoυ άρθρoυ αυτoύ τιμωρείται με πρόστιμo είκοσι xιλιάδων (20.000) δραxμών.
Αυτός πoυ επιxειρεί, στην oδό, συνεxείς ή διακεκoμμένoυς ελιγμoύς και κίνηση πoυ δημιoυργεί κίνδυνo για τoυς λoιπoύς xρήστες της oδoύ, τιμωρείται με πρόστιμο εκατό χιλιάδων (100.000) δραχμών.
Ήθελα να ξερα η τροχαία έχει κόψει ποτέ κανένα πρόστιμο για επικίνδυνους ελιγμούς;
-
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Η Xsara είναι κάπως βαριά (1109 κιλά η 1400άρα έναντι 840 του αντίστοιχου κυβισμού Saxo).Ειναι, αλλά το Saxo είναι 16 βάλβιδο νομίζω και έχει περισσότερα άλογα από το Xsara. Οπότε θεωρείται επικίνδυνο παιχνίδι
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Νομίζω ότι κανεις λάθος, αυτό που λες δεν ειναι δικαιολογία. Και εδώ εχει πολύ κινηση αλλά κανένας δεν διανοήθηκε να χρησιμοποιήσει την βοηθητική λωρίδα, γιατι αν χρειαστεί να περάσει καποιο ασθενοφόρο που θα πάει;
χμμ.. για ελα μια βολτα κατα το Silicon Valley και θα δουν τα ματια σου πολλα. Πολλα τρελλα και παλαβα.
Επισης το ασθενοφορο περναει απο την μεσαια λωριδα και ολοι πρεπει να κανουν δεξια η αριστερα.
Νικος
Εχει πολλες φορές περάσει ασθενοφόρο που πάει σε καποιο ατύχημα στο χαιγουει, παντοντε παει απο την βοηθητική.
-
Ο χρήστης unusualldriver έγραψε:
Συμφωνώ ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο, πάντως παράνομο δεν είναι...
Αρθρο 17 ΚΟΚ, παράγραφος 8:
α) Σε μoνόδρoμoυς και oδoύς διπλής κατεύθυνσης, πoυ υπάρxoυν δύo τoυλάxιστoν λωρίδες κυκλoφoρίας, κατά κατεύθυνση, μέσα σε κατoικημένες περιoxές και τρεις εκτός αυτών, διαxωριζόμενες με κατά μήκoς διαγραμμίσεις, επιτρέπεται η κυκλoφoρία σε παράλληλες σειρές (στoίxoυς).
....
γ) Στην περίπτωση που προβλέπεται στο εδάφιο α΄ της παρούσας παραγράφου, ο προβλεπόμενος τρόπος οδήγησης δε θεωρείται ότι αποτελεί προσπέρασμα κατά την έννοια του παρόντος άρθρου. Η διάταξη της περίπτωσης στ΄ της παραγράφου 3 του άρθρου αυτού, παραμένει εφαρμόσιμη.
Η περίπτωση στ' παραγράφου 3 είναι ότι απααγορεύεται το προσπέρασμα
σε διάβαση πεζών.Δεν τα λες όλα. Δες τι λέει το άρθρο 17 του ΚΟΚ:
-
O oδηγός επιτρέπεται να πρoσπεράσει πρoπoρευόμενo όxημα μόνo εφόσoν μπoρεί να τo κάνει xωρίς κίνδυνo ή παρακώλυση της κυκλoφoρίας και εφόσoν πρoειδoπoιήσει έγκαιρα γι' αυτό, σύμφωνα με τo άρθρo 21 παρ. 2 τoυ παρόντoς Kώδικα.
-
To πρoσπέρασμα επιτρέπεται, κατά κανόνα, από τα αριστερά. Kατ' εξαίρεση, τo πρoσπέρασμα επιτρέπεται από τα δεξιά αν o πρoπoρευόμενoς oδηγός έxει δώσει σήμα ότι πρoτίθεται να στρίψει αριστερά και έxει μετακινήσει τo όxημα ή τα ζώα τoυ πρoς την πλευρά αυτήν.
Και όσο για το άρθρο 8 εννοεί σε δρόμους με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση σε κατοικημένες περιοχές, ΟΧΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ!
Δεν είμαι νομικός, αλλά θα επιμείνω σε αυτό. Η παρ. 8, όπως την παρέθεσα παραπάνω λέει για δρόμους με 2 λωρίδες ανα κατευθυνση σε κατοικημένες περιοχές και ** τρεις εκτός αυτών**. Πλην Εθνικής Οδού, δεν νομίζω να υπάρχει άλλος δρόμος εκτός κατοικημένων περιοχων με τρεις λωρίδες ανα κατεύθυνση! Επίσης, σωστά γράφεις για τις γενικές διατάξεις περί προσπεράσματος (αρθ.17, παρ 1+2) αλλά όπως λέει παραπάνω,
ο προβλεπόμενος τρόπος οδήγησης δε θεωρείται ότι αποτελεί προσπέρασμα κατά την έννοια του παρόντος άρθρου.Παντως ξαναλέω ότι επι της ουσίας δεν διαφωνώ! Εχω βρεθεί στην 'δύσκολη' κατάσταση να προσπεράσω από δεξία στην Εθνική επειδή κάποιος .... θεωρούσε ότι η ταχύτητα των 110 του δίνει αυτόματα το δικαίωμα να βρίσκεται άκρη αριστερά, αλλά δεν είναι κάτι που θα έκανα σε καμία αλλη περίπτωση.
-
-
- To πρoσπέρασμα επιτρέπεται, κατά κανόνα, από τα αριστερά. Kατ' εξαίρεση, τo πρoσπέρασμα επιτρέπεται από τα δεξιά αν o πρoπoρευόμενoς oδηγός έxει δώσει σήμα ότι πρoτίθεται να στρίψει αριστερά και έxει μετακινήσει τo όxημα ή τα ζώα τoυ πρoς την πλευρά αυτήν.
χμ......πολυ ενδιαφεροντα αυτα που λεει ο ΚΟΚ ιδιως για τον οδηγο [καρου προφανως] που εχει μετακινησει τα ζωα του προς τα αριστερα για να στριψει.
τον βρισκω πολυ ''εκσυγχρονισμενο'' τον ΚΟΚ αφου αναφερεται σε τετοιου ειδους οχηματα τελευταιας τεχνολογιας
παντως εγω θα προτεινα για τα ζωα που ανεξαρτητα με το τι οδηγουν καθονται στην αριστερη πηγαινοντας με το οριο ή και λιγοτερο και σε γραφουν εκει που ολοι ξερετε οταν τους αναβεις φωτα και κορναρεις μπας και πανε εκει που πρεπει , δεξια δηλαδη, ευχαριστως θα τους περναγα απο πανω με ενα unimog.
-
Η Xsara είναι κάπως βαριά (1109 κιλά η 1400άρα έναντι 840 του αντίστοιχου κυβισμού Saxo).
Ειναι, αλλά το Saxo είναι 16 βάλβιδο νομίζω και έχει περισσότερα άλογα από το Xsara. Οπότε θεωρείται επικίνδυνο παιχνίδι
Τότε, μ'αυτό το σκεπτικό, επικίνδυνες ήταν και οι Lotus Elan και γενικά οποιοδήποτε αυτοκίνητο με ευνοϊκή αναλογία κιλών ανα ίππο, οπότε καταλήγουμε πως ήταν ασφαλή τα Golf II των 1050 κυβικών (τα οποία όμως προκάλεσαν, λόγω ακριβώς του ασθενικού κινητήρα τους, πραγματικές εκατόμβες θυμάτων). Άρα, αυτό το επιχείρημα δε στέκει με κανέναν κανόνα της λογικής.
Επίσης, το μόνο δεκαεξαβάλβιδο Saxo είναι το 1.6 VTS. Τα άλλα είναι όλα 8βάλβιδα. Γιατί θα ανέπτυσσε η PSA ένα μοτέρ 16βάλβιδο μόνο για τα Saxo και 106 και όχι για τα 307 και Xsara; Πάλι λοιπόν, τα πραγματικά στοιχεία είναι διαφορετικά από αυτά που λες.
-
Οδηγουμε οσο δεξιοτερα γινεται, αναλογα με την ταχυτητα μας. Αν το καναμε ολοι αυτο, οι εθνικες οδοι θα ηταν ασφαλεστερες, δεν θα υπηρχε λογος να γινονται αντικανονικα προσπερασματα...Το είδα μια μέρα στην Αττική Οδό. Η αριστερή ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ ελεύθερη (εκτός από έναν...) και μόλις προσπερνούσε κάποιος έμπαινε αμέσως πίσω στη μεσαία! Ήταν παράδεισος...
-
διαβασα σημερα το forum κι εφτιαξε η διαθεση μου...
[quote] τα σαχοραλλα στην εθνικη ειναι επικινδυνα καρυδοτσουφλα[/quote]
σχολιο απο φιλη μου που εχει γιαρις : 'με το ραλλυ εχω την αισθηση οτι βεντουζαρει στο δρομο'
σχολιο απο φιλη μου με πολο: 'οταν στριβω αισθανομαι το πισω μερος να με ακολουθει, οχι να φευγει ' το καλυτερο σχολιο που εχω ακουσει για την τετραδιευθυνση...
σχολιο δικο μου - οταν ειχα παρει το ραλλυ και εκανα αποτομη αλλαγη λωριδας με 90: ουαου... το αυτοκινητο παει εκει που του λες και μενει εκει... δεν μποτζαρει δεξια αριστερα μεχρι να σταθεροποιηθει.Οσο για την προσπεραση.... ειχε ενα πολυ καλο ρεπορταζ στο ΕΤ1 στην εκπομπη ζωνη ασφαλειας. Αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ειναι οτι ο κοκ ειναι η αρχη κι οχι το παν. Για να οδηγησεις δεν χρειαζεται να τον ξερεις ολον απεξω, απλα να εχεις κοινη λογικη - πανω στην οποια προσπαθει να βασιστει... οι αλλοι οδηγοι ειναι συνοδοιποροι κι οχι αντιπαλοι..
ειναι πολλες οι φορες που οι μεσαια κι η αριστερη ειναι πηχτρα στα αυτοκινητα κι η δεξια ειναι αδεια. αυτο τι λεει?
αν εγω πηγαινω σε αδειο δρομο δεξια με 100 και πλησιασω οχημα που κινειται αριστερα με 70, δεν θα συνεχισω και προσπερασω? η θα βγω αριστερα να του παιξω τα φωτα και θα περιμενω να φιλοτιμηθει?περιπτωση βου
νταλικα α κινειται στον εθνικο με 70
νταλικα β πισω της κινειται με 72
500 μετρα πριν την νταλικα α η νταλικα β με βλεπει να πλησιαζω με 120 και ξεκιναει προσπεραση παρολο που της αναβω φωτα...
μετα απο 5 λεπτα εχει επιτυχει την ταχυτητα των 72 κμ/ωρα και αρχιζει να την πλησιαζει
μετα απο μιση ωρα εχει ολοκληρωσει την προσπερασηκαι μπαινει παλι δεξια
εγω βεβαια την τελευταια αυτη φαση δεν την βλεπω γιατι εντωμεταξυ εχω περασει τη νταλικα β απο δεξια, μπαινω μπροστα της και προσπερναω και την νταλικα α, ενω η νταλικα β μου αναβει 10 προβολια για τον επικινδυνο ελιγμο.
ειμαι νομιμος? οχι... αλλα κι η υπομονη εχει τα ορια της -
Η Xsara είναι κάπως βαριά (1109 κιλά η 1400άρα έναντι 840 του αντίστοιχου κυβισμού Saxo).
Ειναι, αλλά το Saxo είναι 16 βάλβιδο νομίζω και έχει περισσότερα άλογα από το Xsara. Οπότε θεωρείται επικίνδυνο παιχνίδι
einai dunaton na skeftesai etsi???
na se plhroforhsw file mou oti den uparxoun epikinduna autokinhta, PARA MONO EPIKINDYNOI ODHGOI.
epishs na se plhroforhsw oti to baros tou autokinhtou kamia sxesh den exei me thn odikh tou sumperifora. einai dunaton pote na me peiseis oti ena gt pou to odhgaei kapoios psagmenos 'pitsirikas' (h mh) einai pio epikinduno apo ena 5metro 2tono kouba 300 ippwn pou odhgaei kapoios '8eios'??? eleos!!!
Spyros
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Οδηγουμε οσο δεξιοτερα γινεται, αναλογα με την ταχυτητα μας. Αν το καναμε ολοι αυτο, οι εθνικες οδοι θα ηταν ασφαλεστερες, δεν θα υπηρχε λογος να γινονται αντικανονικα προσπερασματα...
Το είδα μια μέρα στην Αττική Οδό. Η αριστερή ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ ελεύθερη (εκτός από έναν...) και μόλις προσπερνούσε κάποιος έμπαινε αμέσως πίσω στη μεσαία! Ήταν παράδεισος...
Συμφωνώ και με τους δύο. Αν οι αργοί κινούνται δεξιά τότε αυτοί που προσπερνούν αντικανονικά από δεξιά θα εξαλειφθούν (οκ, μ... πάντα θα υπάρχουν).
Οσων αφορά τα GT που προσπερνούν με σφήνες δεν με πολυνοιάζει γιατί μία που τα βλέπεις, μία που εξαφανίζονται μέχρι να καταλάβεις τι γίνεται δηλ. δεν υπάρχει περίπτωση να πέσεις πάνω τους, άλλωστε νομίζω αυτοί έχουν καλή αντίληψη του δρόμου γιατί είναι συνεχώς στην τσίτα.
Αυτό που μου την δίνει πραγματικά είναι κάτι χιλιαράκια με μηδενικές ροπές που έρχονται στην εθνική και σφηνώνουν στην ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ που έχεις αφήσει και σαφώς πρέπει να ενεργήσεις κατάλληλα για να μην πέσεις πάνω τους
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
einai dunaton na skeftesai etsi???Κι όμως, είναι.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
einai dunaton na skeftesai etsi???
Κι όμως, είναι.
κι αυτό είναι καλό ή κακό??? (i'm with stupid i guess...)
Σπύρος
-
Εσύ τι νομίζεις;
Προσπεράσεις στην εθνική από δεξιά!