διαβασα σημερα το forum κι εφτιαξε η διαθεση μου...
[quote] τα σαχοραλλα στην εθνικη ειναι επικινδυνα καρυδοτσουφλα[/quote]
σχολιο απο φιλη μου που εχει γιαρις : 'με το ραλλυ εχω την αισθηση οτι βεντουζαρει στο δρομο'
σχολιο απο φιλη μου με πολο: 'οταν στριβω αισθανομαι το πισω μερος να με ακολουθει, οχι να φευγει ' το καλυτερο σχολιο που εχω ακουσει για την τετραδιευθυνση...
σχολιο δικο μου - οταν ειχα παρει το ραλλυ και εκανα αποτομη αλλαγη λωριδας με 90: ουαου... το αυτοκινητο παει εκει που του λες και μενει εκει... δεν μποτζαρει δεξια αριστερα μεχρι να σταθεροποιηθει.
Οσο για την προσπεραση.... ειχε ενα πολυ καλο ρεπορταζ στο ΕΤ1 στην εκπομπη ζωνη ασφαλειας. Αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ειναι οτι ο κοκ ειναι η αρχη κι οχι το παν. Για να οδηγησεις δεν χρειαζεται να τον ξερεις ολον απεξω, απλα να εχεις κοινη λογικη - πανω στην οποια προσπαθει να βασιστει... οι αλλοι οδηγοι ειναι συνοδοιποροι κι οχι αντιπαλοι..
ειναι πολλες οι φορες που οι μεσαια κι η αριστερη ειναι πηχτρα στα αυτοκινητα κι η δεξια ειναι αδεια. αυτο τι λεει?
αν εγω πηγαινω σε αδειο δρομο δεξια με 100 και πλησιασω οχημα που κινειται αριστερα με 70, δεν θα συνεχισω και προσπερασω? η θα βγω αριστερα να του παιξω τα φωτα και θα περιμενω να φιλοτιμηθει?
περιπτωση βου
νταλικα α κινειται στον εθνικο με 70
νταλικα β πισω της κινειται με 72
500 μετρα πριν την νταλικα α η νταλικα β με βλεπει να πλησιαζω με 120 και ξεκιναει προσπεραση παρολο που της αναβω φωτα...
μετα απο 5 λεπτα εχει επιτυχει την ταχυτητα των 72 κμ/ωρα και αρχιζει να την πλησιαζει
μετα απο μιση ωρα εχει ολοκληρωσει την προσπερασηκαι μπαινει παλι δεξια
εγω βεβαια την τελευταια αυτη φαση δεν την βλεπω γιατι εντωμεταξυ εχω περασει τη νταλικα β απο δεξια, μπαινω μπροστα της και προσπερναω και την νταλικα α, ενω η νταλικα β μου αναβει 10 προβολια για τον επικινδυνο ελιγμο.
ειμαι νομιμος? οχι... αλλα κι η υπομονη εχει τα ορια της