-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Γιατί το λες αυτό; Εγώ θυμάμαι μια συμφοιτήτριά μου που είχε ξεχάσει (?) να βάλει εσώρουχο κάτω απ'το ΠΟΛΥ χαμηλόμεσο παντελόνι της. Καθόμουν κι από πίσω της στο μάθημα, καταλαβαίνεις...Mπορει να ειχε χαλασει το πλυντηριο της
-
Ή μπορεί να ήθελε να μας βασανίσει! 'Κοιτάτε, αλλά δεν θα πάρετε'
-
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ή μπορεί να ήθελε να μας βασανίσει! ** 'Κοιτάτε, αλλά δεν θα πάρετε'**I'm a looser baby, so why don't you kill me
-
-
Eσείς έχετε σκέση;;;
Την τρομερή ατάκα απο μια ελληνική ταινία 'Αν ντεν γκουστάρεις το γκόμενα σο, καντο ποτ*&^@&α' μου θύμισε...
-
-
-
Οπως τα αγωνιστηκα δειχνουν τα σημεια ρυμουλκησης....
-
Σήμερα το απόγευμα, κολλημένος στην κίνηση στη Χαλανδρίου, κοιτάζω αριστερά μου και βλέπω ασημί type r, με γυναίκα οδηγό. Για να ξεπεράσω την κατάθλιψη, κοιτάζω δεξιά και ψάχνω για τα χάπια μου: impreza wrx με...γυναίκα οδηγό!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Σήμερα το απόγευμα, κολλημένος στην κίνηση στη Χαλανδρίου, κοιτάζω αριστερά μου και βλέπω ασημί type r, με γυναίκα οδηγό. Για να ξεπεράσω την κατάθλιψη, κοιτάζω δεξιά και ψάχνω για τα χάπια μου: impreza wrx με...γυναίκα οδηγό!O tempora o mores!!!!
-
και που λέτε καθώς γύριζα το μεσημέρι από την Πάτρα, στην εθνική μετά τα Μέγαρα, εκεί που είναι τα Γκούντις, είδα πυκνό καπνό. Μπά λέω αγριόχορτα θα καίνε. Όμως όσο κι αν πλησίαζα πουθενά η εστία της φωτιάς, σα να ήταν μετακινούμενη ενα πράγμα.
Μετά όμως κατάλαβα.
Δεν ήταν φωτιά, ήταν τα κατάλοιπα του νέου τουρμπο τζετ κινητήρα της Αλφα Ρομέο, και μάλιστα προσαρμοσμένος σε πισωκίνητο αυτοκίνητο...Σαλτ λεϊκ εγινε η εθνικη.
-
Σαν να καιει λάστιχο ειναι!!!!
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
Σαν να καιει λάστιχο ειναι!!!!Σαν να καίει ΠΟΛΥ λάδι εννοείς!
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
και που λέτε καθώς γύριζα το μεσημέρι από την Πάτρα, στην εθνική μετά τα Μέγαρα, εκεί που είναι τα Γκούντις, είδα πυκνό καπνό. Μπά λέω αγριόχορτα θα καίνε. Όμως όσο κι αν πλησίαζα πουθενά η εστία της φωτιάς, σα να ήταν μετακινούμενη ενα πράγμα.
Μετά όμως κατάλαβα.
Δεν ήταν φωτιά, ήταν τα κατάλοιπα του νέου τουρμπο τζετ κινητήρα της Αλφα Ρομέο, και μάλιστα προσαρμοσμένος σε πισωκίνητο αυτοκίνητο...Σαλτ λεϊκ εγινε η εθνικη.
photoshop!
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Μετά όμως κατάλαβα.
Εγω θελω ενα κανελλί με βούλες. .
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Σήμερα το απόγευμα, κολλημένος στην κίνηση στη Χαλανδρίου, κοιτάζω αριστερά μου και βλέπω ασημί type r, με γυναίκα οδηγό. Για να ξεπεράσω την κατάθλιψη, κοιτάζω δεξιά και ψάχνω για τα χάπια μου: impreza wrx με...γυναίκα οδηγό!Δηλαδή άμα το πάρω να μη το δώσω στη γυναίκα μου γιατί μπορεί να σε χάσουμε?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Σήμερα το απόγευμα, κολλημένος στην κίνηση στη Χαλανδρίου, κοιτάζω αριστερά μου και βλέπω ασημί type r, με γυναίκα οδηγό. Για να ξεπεράσω την κατάθλιψη, κοιτάζω δεξιά και ψάχνω για τα χάπια μου: impreza wrx με...γυναίκα οδηγό!
Δηλαδή άμα το πάρω να μη το δώσω στη γυναίκα μου γιατί μπορεί να σε χάσουμε?
Εννοείται. Κι εγώ γι' αυτό δεν παίρνω ferrari, πού να τη δίνω στη γυναίκα τώρα...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
1912ns.jpg][/URL]photoshop! [/quote]
Δεν είναι επεξεργασμένη στο photoshop.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σαν να καιει λάστιχο ειναι!!!!
Σαν να καίει ΠΟΛΥ λάδι εννοείς!
Εμ, αυτό δεν είναι αυτοκίνητο ρε παιδιά!! Για φριτέζα μου κάνει πιο πολύ...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!