-
Χθες (Πέμπτη) το βράδυ κατά τις 10 στην γέφυρα από κάτω υπήρχαν 2 πυροσβεστικά, και αν κατάλαβα καλά προσπαθούσαν να αποκολλήσουν τους σταλακτίτες. Λέτε να μας διαβάζει κανείς; μπράβο πάντως!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χθες (Πέμπτη) το βράδυ κατά τις 10 στην γέφυρα από κάτω υπήρχαν 2 πυροσβεστικά, και αν κατάλαβα καλά προσπαθούσαν να αποκολλήσουν τους σταλακτίτες. Λέτε να μας διαβάζει κανείς; μπράβο πάντως!κάποιος περαστικός οδηγός ή περιπολικό θα το ανέφερε κι έτσι θα έγινε. κανονικά έπρεπε να γίνει την ίδια μέρα κι όχι μετά από δύο, αν είχε προκληθεί ατύχημα πάλι ρεντίκολο θα γινόμασταν
-
Subaru Vivio με αυτοκόλλητο στο πίσω τζάμι 'Όταν μεγαλώσω θα γίνω Impreza'
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Χθες (Πέμπτη) το βράδυ κατά τις 10 στην γέφυρα από κάτω υπήρχαν 2 πυροσβεστικά, και αν κατάλαβα καλά προσπαθούσαν να αποκολλήσουν τους σταλακτίτες. Λέτε να μας διαβάζει κανείς; μπράβο πάντως!
κάποιος περαστικός οδηγός ή περιπολικό θα το ανέφερε κι έτσι θα έγινε. κανονικά έπρεπε να γίνει την ίδια μέρα κι όχι μετά από δύο, αν είχε προκληθεί ατύχημα πάλι ρεντίκολο θα γινόμασταν
Αν δεν πιασει καποιος απο εμας το τηλ. να ΑΝΑΦΕΡΕΙ το προβλημα, κανεις δεν θα κανει τιποτα. Για αυτο οταν διαμαρτυρεστε για καποιο προβλημα στους δρομους (πχ φαναρι που δεν δουλευει κλπ) και κυριως για το γεγονος οτι παραμενει ετσι για καποιο καιρο, το πιθανοτερο ειναι να μην το γνωριζει κανεις το προβλημα (ειδικα αν εσεις οι ιδιοι δεν σηκωνετε το τηλ να το αναφερετε, τοτε να υποθετετε οτι ολοι οσοι το βλεπουν το προβλημα, επισης δεν λενε τιποτα).
-
Έχετε δει αυτό το μικροσκοπικό t-shirt που κολλάνε με βεντούζα στο πίσω τζάμι και έχει πάνω του το 'Ν' του νέου οδηγού?
Σήμερα πέτυχα ένα Σμαρτ, το οδηγούσε κοπελίτσα, και είχε αυτο το t-shirt, μόνο που έγραφε πάνω: 'Αν σου αρέσω, κορνάρισέ μου!'
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έχετε δει αυτό το μικροσκοπικό t-shirt που κολλάνε με βεντούζα στο πίσω τζάμι και έχει πάνω του το 'Ν' του νέου οδηγού?Σήμερα πέτυχα ένα Σμαρτ, το οδηγούσε κοπελίτσα, και είχε αυτο το t-shirt, μόνο που έγραφε πάνω: 'Αν σου αρέσω, κορνάρισέ μου!'
Κορνάρισες;
-
Όχι, ήταν άσκημη
-
Όχι, ήταν άσκημηMrs Krus....να σας πω μια στιγμούλα...
-
Όχι, ήταν άσκημηοπότε μαλλον θα καταλάβαινε ότι η κόρνα σημαίνει ότι έκανε πατάτα κι όχι επειδή είναι ωραία;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Όχι, ήταν άσκημη
Mrs Krus....να σας πω μια στιγμούλα...
Μήπως το μικρό σου όνομα είναι Αρτέμης.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Όχι, ήταν άσκημη
Mrs Krus....να σας πω μια στιγμούλα...
Μήπως το μικρό σου όνομα είναι Αρτέμης.
Είναι πολλά τα λεφτά...Αρη!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αν δεν πιασει καποιος απο εμας το τηλ. να ΑΝΑΦΕΡΕΙ το προβλημα, κανεις δεν θα κανει τιποτα. Για αυτο οταν διαμαρτυρεστε για καποιο προβλημα στους δρομους (πχ φαναρι που δεν δουλευει κλπ) και κυριως για το γεγονος οτι παραμενει ετσι για καποιο καιρο, το πιθανοτερο ειναι να μην το γνωριζει κανεις το προβλημα (ειδικα αν εσεις οι ιδιοι δεν σηκωνετε το τηλ να το αναφερετε, τοτε να υποθετετε οτι ολοι οσοι το βλεπουν το προβλημα, επισης δεν λενε τιποτα).Kacey πρώτος από όλους παίρνω τηλέφωνο και τους πρήζω. Πήρα την τροχαία θεσσαλονίκης το μεσημέρι, και μου είπαν ότι δεν είναι δική τους αρμοδιότητα, αλλά θα το κοιτάξουν. Εδώ έχω πάρει τηλ. την τροχαία για να αναφέρω ότι ένα φανάρι έχει καεί και μου είπαν να πάρω την siemens τηλέφωνο να τους το πω. Μετά το ξεχέσιμο που έφαγαν, πάλι μου έκαναν την χάρη.
Αλλά δεν πρέπει να αφήνουμε τίποτα. Μπορεί να συμβεί το κακό σε κάποιον δικό μας, σκεφτείτε το!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εδώ έχω πάρει τηλ. την τροχαία για να αναφέρω ότι ένα φανάρι έχει καεί και μου είπαν να πάρω την siemens τηλέφωνο να τους το πω. Μετά το ξεχέσιμο που έφαγαν, πάλι μου έκαναν την χάρη.Εδώ κάτω στην Αθήνα δεν μου έχουν πει τέτοια μλκ. Όποτε πάρω να αναφέρω φανάρι το σημειώνουν και ενεργούν (το 'χωεξακριβώσει ότι ενεργούν). προαφνώς, έπεσες σε κοπρίτη.
Αλλά δεν πρέπει να αφήνουμε τίποτα. Μπορεί να συμβεί το κακό σε κάποιον δικό μας, σκεφτείτε το!
Σωστός. Αλλά πόσοι θα πάρουν τηλέφωνο να ενημερώσουν την Τροχαία για κάτι που θα δουν; πολύ λίγοι. αλλά για ρουφιανιά....ποιος μας πιάνει.
-
Έχετε δει αυτό το μικροσκοπικό t-shirt που κολλάνε με βεντούζα στο πίσω τζάμι και έχει πάνω του το 'Ν' του νέου οδηγού?Σήμερα πέτυχα ένα Σμαρτ, το οδηγούσε κοπελίτσα, και είχε αυτο το t-shirt, μόνο που έγραφε πάνω: 'Αν σου αρέσω, κορνάρισέ μου!'
Τί κανει η α(γ...πιπερι) πελπισία...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Έχετε δει αυτό το μικροσκοπικό t-shirt που κολλάνε με βεντούζα στο πίσω τζάμι και έχει πάνω του το 'Ν' του νέου οδηγού?
Σήμερα πέτυχα ένα Σμαρτ, το οδηγούσε κοπελίτσα, και είχε αυτο το t-shirt, μόνο που έγραφε πάνω: 'Αν σου αρέσω, κορνάρισέ μου!'
Φαντάσου να το είχε καμια πανεμορφη κοπελα και να εκινείτο σε κίνηση πχ Κηφισίας!!! Κομφούζιο!!:
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Φαντάσου να το είχε καμια πανεμορφη κοπελα και να εκινείτο σε κίνηση πχ Κηφισίας!!! Κομφούζιο!!:
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Αν ηταν πανεμορφη δεν θα ειχε αναγκη να βαλει τετοιο t-shirt στο παραθυρο. Μια καυτη και μινι φουστιτσα (αιτια καρδιακου επεισοδιου για νταλικερηδες/λεωφοριατζηδες) και ενα στενο μπλουζακι/t-shirt με μεγαλο ντεκολτε (αιτια καρδιακου επεισοδιου για ολους τους υπολοιπους) θα ηταν υπεραρκετα.
-
Και εννοείται πως κάτω απ'το μίνι θα πρέπει να έχει 'ξεχάσει' να φορέσει το στρινγκάκι της!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και εννοείται πως κάτω απ'το μίνι θα πρέπει να έχει 'ξεχάσει' να φορέσει το στρινγκάκι της!Ρε παιδιά πολλές τσόντες βλέπουμε μου φαίνεται...
-
Γιατί το λες αυτό; Εγώ θυμάμαι μια συμφοιτήτριά μου που είχε ξεχάσει (?) να βάλει εσώρουχο κάτω απ'το ΠΟΛΥ χαμηλόμεσο παντελόνι της. Καθόμουν κι από πίσω της στο μάθημα, καταλαβαίνεις...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!