-
Ευτυχώς δεν ήταν στον δικό μου δάσκαλο...
Εγώ για να κερδίζω χρόνο οδήηγσης ξεκίναγα το μάθημα από την σχολή, και τον άφηνα κατευθείαν στο επόμενο μάθημα...Δυστυχώς ενώ είχα ΑΡΙΣΤΗ γνώμη για αυτόν, μετά διαπίστωσα πως όσοι του συνέστησα πέρναγαν είτε με φακελάκι που κόστιζε όσο 2 εξετάσεις (άρα στο σύνολο 3 μαζί με τα νόμιμα εξέταστρα...), είτε με την αξία τους, αλλά την ΤΡΙΤΗ φορά...
Προσωπικά τη γλίτωσα, μιας και έδωσα 17 Αυγούστου και είχε διακοπές...
Συν τοις άλλοις, πέραν της... τριπλής εξέτασης, την έπεσε ΑΣΧΗΜΑ και σε μια φίλη μου που του συνέστησα...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Συν τοις άλλοις, πέραν της... τριπλής εξέτασης, την έπεσε ΑΣΧΗΜΑ και σε μια φίλη μου που του συνέστησα...Μήπως το επώνυμό του αρχίζει από 'Β';
-
Ford Maverick με αυτοκόλλητο clubfocus.gr ...
Που να φτιάχνουμε club για Suv...τώρα!
-
Σαββα το clubfocus εχει μετονομαστει σε clubFord πλεον....Το παλικαρι που ειχε το maverick θα ηταν απο τους 1ους κ δεν θα εχει αλλαξει το αυτοκολλητο ακομα...
-
'Αγωνιάρικο' Vectra με Ρουμάνο οδηγό χτύπησε και έσυρε περί τα 30 μέτρα χτες ξημερώματα μια Alfa 33, η οποία στη συνέχεια κάηκε ολοσχερώς. Στο διάβα του, το Opel πρόλαβε να συγκρουστεί και με άλλα 2 αυτοκίνητα. Ευτυχώς, τα 3 αυτοκίνητα ήταν σταματημένα και δε χτύπησε κανείς. Αλλά και από τους 2 επιβάτες του Vectra, κανείς δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. Το τρακάρισμα έγινε στον πιο κεντρικό δρόμο του Ληξουρίου, ακριβώς στο γεφυράκι της πλατείας, σημείο στο οποίο ακόμα και τα 50 km/h είναι υπερβολικά. Τα ήθελε ο πισινός του, μου φαίνεται
Και ιδού μια 33 που έγινε Panda (και αν....)
-
Επειδή είμαι lurker καμμιά φορά στο clubfocus.gr, πολλοί από εκεί είναι 'κολλημένοι' με τη Ford και δεν έχουν μόνο focus. Εχουν και ο,τιδήποτε άλλο από ford μπορεί να φανταστεί κανείς!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
'Αγωνιάρικο' Vectra με Ρουμάνο οδηγό χτύπησε και έσυρε περί τα 30 μέτρα χτες ξημερώματα μια Alfa 33, η οποία στη συνέχεια κάηκε ολοσχερώς. Στο διάβα του, το Opel πρόλαβε να συγκρουστεί και με άλλα 2 αυτοκίνητα. Ευτυχώς, τα 3 αυτοκίνητα ήταν σταματημένα και δε χτύπησε κανείς. Αλλά και από τους 2 επιβάτες του Vectra, κανείς δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. Το τρακάρισμα έγινε στον πιο κεντρικό δρόμο του Ληξουρίου, ακριβώς στο γεφυράκι της πλατείας, σημείο στο οποίο ακόμα και τα 50 km/h είναι υπερβολικά. Τα ήθελε ο πισινός του, μου φαίνεται -
Η Alfa κάηκε, το Opel θέλει φαναρτζή. That's life.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η Alfa κάηκε, το Opel θέλει φαναρτζή. That's life. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η Alfa κάηκε, το Opel θέλει φαναρτζή. That's life.Τα όμορφα πράγματα, όμορφα καίγονται..
-
-
Αυτό που είδα σήμερα στη Λ. Συγγρού, αμφιβάλλω αν θα το ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου. Ερχόμενος από Παλαιό Φάληρο στο ύψος του Διογένης Palace είδα ένα Seat Ibiza που μόλις είχε ξεκινήσει από σταματημένο που ήταν. Μέχρι τώρα όλα καλά, το θέμα είναι ότι το πίσω αριστερό του λάστιχο ήταν σκασμένο ή τελος πάντων πιτα ξεφούσκωτο. Θα μου πείτε πάλι ότι θα βαριόταν να αλλάξει λάστιχο και θα ήθελε να πάει κάπου να του το επισκευάσουν, κάτι που θα το θεωρούσα λογικό αν δε με προσπέρναγε με 140+ χλμ/ω. Πείτε μου δηλαδή, πόσο ***** πρέπει να είναι κάποιος για να πηγαίνει με 140+ χλμ/ω με ένα σκασμένο λάστιχο; Μα καλά, δεν ένοιωθε κραδασμούς στο τιμόνι; Δεν παρέκλυνε της πορείας του το αυτοκίνητο; Δεν έκανε απίστευτο θόρυβο; Το αμάξι είχε πάρει κλίση λόγω της διαφοράς ύψους
-
αυτό μάλλον στα 'ζώα' πρέπει να πάει...
-
Εχω κατευθυνση απο Ηρακλειο προς Αρχανες. Μολις εχω περασει τη Κνωσο οταν πεφτω πανω σε αγροτικο, Fiat Strada, αν θυμαμαι καλα το οποιο πηγαινε παρα παρα παρα παρα πολυ αργα. Το συγκεκρημενο κομματι του δρομου ειναι επισης παρα πολυ στενο με συνεχεις στροφες. Με λιγα λογια προσπεραση δεν μπορουσα να κανω. Το περιεργο ηταν οτι το αγροτικο πηγαινε πολυ σιγα ακομε και για τα δεδομενα εκεινου του δρομου. Δαγκασα τα χειλη μου απο εκνευρισμο αλλα συγκρατηθηκα. Μετα απο 500 μετρα ανακαλυπτω γιατι η ταχυτητα του μπροστινου μου ηταν μικρη. Ανοιγει ο 'μπαρμπας' το παραθυρο και 'χλαπ' πεταει στο δρομο πορτοκαλόφυλλα. Πισω μας εντωμεταξυ εχει δημιουργηθει μια φαλαγγα 10-15 αυτοκινητων. 1-2 εχουν αρχισει και κορναρουν.
Τα νευρα μου εχουν γινει σμπαράλια και εχω 'κατεβασει' οτι 'καντηλια' υπαρχουν στα Ελληνικα και Αγγλικα. Ξαφνικα το ματι μου παει στον αριστερο μου καθρεφτη. Απο την πισω μερια της ουράς ερχεται ενα Fiat Tipo και ερχει αρχισει να μας προσπερναει ολους.
ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ, ειναι η πρωτη μου σκεψη. Μιλαμε τωρα οτι, οχι για 4-5 αμαξια να προσπερασει, αλλα ουτε για ενα δεν υπηρχε ορατοτητα. Για ενα δευτερολεπτο εκλεισα τα ματια μου. Τοτε ερχεται το αποκορυφωμα. Προσπερναει ο τυπος το αγροτικο σχεδον πανω σε τυφλη στροφή και μολις φτανει στο υψος του αγροτικου γυριζει το κεφαλι του και ριχνει μια μούτζα στον οδηγο του αγροτικου και συνεχιζει. -
Αυτός ήταν χειρότερος από τον οδηγό του αγροτικού.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
...Μετα απο 500 μετρα ανακαλυπτω γιατι η ταχυτητα του μπροστινου μου ηταν μικρη. Ανοιγει ο 'μπαρμπας' το παραθυρο και 'χλαπ' πεταει στο δρομο πορτοκαλόφυλλα. ...Δεν ενονχλούν τον κόσμο όταν τρώει, ανάγωγε!
-
Κι αυτό στα ζώα πάει!!!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
...Μετα απο 500 μετρα ανακαλυπτω γιατι η ταχυτητα του μπροστινου μου ηταν μικρη. Ανοιγει ο 'μπαρμπας' το παραθυρο και 'χλαπ' πεταει στο δρομο πορτοκαλόφυλλα. ...
Δεν ενονχλούν τον κόσμο όταν τρώει, ανάγωγε!
-
δε ξέρω τώρα κατά πόσο απίθανο ή αστείο είναι το παρακάτω.
τις προάλλες κλείσανε την κάθοδο στο δρόμο μπροστά. Εν τω μεταξύ στον πρώτο κάθετο δρόμο έχει απαγορευτικό σήμα για αριστερή στροφή (που είναι η άνοδος) και στα δεξιά δεν έχουν βάλει απαγορευτικά. `Ενα δύο τετράγωνα δηλαδή είναι 'χύμα'
-
Δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ, αλλά: στην έξοδο της Θεσσαλονίκης προς χαλκιδική, στην μεγάλη γέγυρα στην Βούλγαρη, έχουν δημιουργηθεί κάτι τεράστιοι σταλακτίτες στην οροφή της τελευτάιας. Προσοχή! Πρέπει κάπως να φύγουν από εκέι, γιατι φαντάζομαι πως μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!