-
Είδα νωρίτερα στην Κατεχάκη αυτοκίνητο που είχε καταργήσει τα πλαϊνά φλας στα φτερά μπροστά είχε βάλει μπλε λάμπες. Κανονικά έπρεπε να μπει και στα ζώα..
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...Εχεις δει το βιντεο με Carrera4 στο (πολυ) χιονισμενο Nurburgring (η Α1 Ring)? Παρατεταμενα Drift 5-10 δευτερολεπτων με 30 χαω. Απολαυση.Νομίζω είναι απλή 2κίνητη Carrera, όχι;
Είναι όντως φανταστικό! Αλλά ο Φριτς που σχολιάζει είναι μάλλον ερωτευμένος με τον ήχο της φωνής του, δεν εξηγείται αλλίως η ακατάπαυστη λογοδιάρρεια του (και δεν καταλαβαίνω γρι γερμανικά)Τεσπά για όποιον θέλει να το δεί είναι το nordschleife_winter (65Mb ) στο
-
Ειχα καιρο να το δω...Τι κανει ο ανθρωπος...Τελικα ναι, Carrera 2 ειναι. Οσοι εχετε ακομα και την πιο αργη ADSL, κατεβαστε το.
-
μπροστά στο νεκροταφείο της καισαριανής και ενώ στο ρεύμα προς ιλίσια ήταν σχηματισμένες 2 σειρές (μιλάμε για τρομερό μποτιλιάρισμα), mercedes ταxi απο τα καινούργια βγήκε αντίθετο ρεύμα και χωρίς ορατότητα για το τί ερχόταν απέναντι του προσπέρασε 5-6 αύτοκίνητα. όταν είδε αυτοκίνητο να έρχετε απέναντι, αναβόσβησε φώτα και χώθηκε μπροστά απο ένα άλλο αυτοκίνητο...(εντελώς γελοίος όποιος τον άφησε να χωθεί, έπρεπε να τον αφήσει στο αντίθετο ρεύμα και να αναγκαστεί να κάνει όπισθεν όλο το δρόμο ο κάφρος...)
anyway... οι οδηγητικές αμερικανιές ήρθαν και στην ελλάδα και απο επαγγελματίες παρακαλώ... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
... οι οδηγητικές αμερικανιές ήρθαν και στην ελλάδα και απο επαγγελματίες παρακαλώ...Από τι;;;; Συγνώμη, αλλά δεν είναι επαγγελματίες αυτοί.
Ούτε όμως αυτό που περιέγραψες είναι οδηγική αμερικανιά. 100% ελληνικό είναι.
-
-
Γνωστη μου με Seat Ibiza αγορασμενο πριν περιπου 9 μηνες. Σταματαει στην ακρη του δρομου, αναβει αλαρμ και περναει ακριβως απεναντι να αγορασει τσιγαρα απο περιπτερο. Το λαθος της, η αφελεια της, η βλακεια της, πεστε το οπως θελετε ηταν οτι αφησε τα κλειδια πανω στο διακοπτη.
Περναει λοιπον απεναντι, παιρνει τσιγαρα και μεχρι να γυρισει τη πλατη της για να κατευθηνθει πισω στο αμαξι της, αυτο ειχε κανει φτερα!!!
Το αμαξι βρεθηκε παρατημενο υστερα απο λιγη ωρα αφου πριν αυτος που το ειχε παρει προλαβε να τρακαρει 4-5 αλλα αυτοκινητα, οποτε καταλαβαινουμε ολοι σε τί κατασταση βρεθηκε...
Η ασφαλεια της βεβαια θα την καλυψει αλλα η ζημιες ειναι πολυ μεγαλες. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Γνωστη μου με Seat Ibiza αγορασμενο πριν περιπου 9 μηνες. Σταματαει στην ακρη του δρομου, αναβει αλαρμ και περναει ακριβως απεναντι να αγορασει τσιγαρα απο περιπτερο. Το λαθος της, η αφελεια της, η βλακεια της, πεστε το οπως θελετε ηταν οτι αφησε τα κλειδια πανω στο διακοπτη.
Περναει λοιπον απεναντι, παιρνει τσιγαρα και μεχρι να γυρισει τη πλατη της για να κατευθηνθει πισω στο αμαξι της, αυτο ειχε κανει φτερα!!!
Το αμαξι βρεθηκε παρατημενο υστερα απο λιγη ωρα αφου πριν αυτος που το ειχε παρει προλαβε να τρακαρει 4-5 αλλα αυτοκινητα, οποτε καταλαβαινουμε ολοι σε τί κατασταση βρεθηκε...
Η ασφαλεια της βεβαια θα την καλυψει αλλα η ζημιες ειναι πολυ μεγαλες.Κανενα αποτυπωμα δεν μπορεσαν να παρουν ???
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Η ασφαλεια της βεβαια θα την καλυψει αλλα η ζημιες ειναι πολυ μεγαλες.Κανενα αποτυπωμα δεν μπορεσαν να παρουν ???
Μηπως θα αλλαξει τιποτα;
Σε μια αλλη περιπτωση, καποιος τρακαρε απο ακρη σε ακρη την Carina του θειου μου η οποια ηταν σταθμευμενη. Προλαβε ομως ο Θειος μου και ειδε την πινακιδα, εκανε καταγγελια αλλα στο τελος πληρωσε αυτος τη ζημια. Γιατι; Πολυ απλα αυτος που τον τρακαρε ηταμ δηλωμενος ηρωινομανης/ κακοποιος. Περιουσιακα στοιχεια μηδεν, ασφαλεια...εννοειται μηδεν. -
ουπς λαθος!!!
-
Μηπως θα αλλαξει τιποτα;
Σε μια αλλη περιπτωση, καποιος τρακαρε απο ακρη σε ακρη την Carina του θειου μου η οποια ηταν σταθμευμενη. Προλαβε ομως ο Θειος μου και ειδε την πινακιδα, εκανε καταγγελια αλλα στο τελος πληρωσε αυτος τη ζημια. Γιατι; Πολυ απλα αυτος που τον τρακαρε ηταμ δηλωμενος ηρωινομανης/ κακοποιος. Περιουσιακα στοιχεια μηδεν, ασφαλεια...εννοειται μηδεν.Και τι σχέση έχει αυτό επειδή ο άλλος δεν έχει λεφτα?? Εμείς δλδ γιατί πληρώνουμε τις ασφαλιστικές, για να περνάνε αυτοί καλα?? Βρε δε πα να ... αλήτες
-
-
Κάτι εξίσου ανόητο. Στην Πάτρα πριν ένα μήνα, γυναίκα σταματάει σε κεντρικό σημείο της πόλης για να ψωνίσει σε φούρνο αφήνοντας τα κλειδιά στο αυτοκίνητο. Της κλέβουν την τσάντα μέσα απ' το αυτοκίνητο. Είχε αφήσει μέσα στο αυτοκίνητο και το μικρό παιδί της...
Ερώτηση σχετική με τα παραπάνω: Στις αμερικάνικες ταινίες σχεδόν ποτέ δεν κλειδώνουν τα αυτοκίνητα. Παρκάρουν, κλείνουν την πόρτα και πάνε στη δουλειά τους. Όντως οι πόρτες μένουν ξεκλείδωτες, ή αυτό είναι μια κινηματογραφική σύμβαση, όπως για παράδειγμα ότι όταν τηλεφωνούν ο άλλος απαντάει κατευθείαν;
Jacob - Don't Cry
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Ερώτηση σχετική με τα παραπάνω: Στις αμερικάνικες ταινίες σχεδόν ποτέ δεν κλειδώνουν τα αυτοκίνητα. Παρκάρουν, κλείνουν την πόρτα και πάνε στη δουλειά τους. Όντως οι πόρτες μένουν ξεκλείδωτες, ή αυτό είναι μια κινηματογραφική σύμβαση, όπως για παράδειγμα ότι όταν τηλεφωνούν ο άλλος απαντάει κατευθείαν;
Jacob - Don't Cry
Only in the movies my friend,only in the movies!!!
-
Η ασφαλεια της βεβαια θα την καλυψει αλλα η ζημιες ειναι πολυ μεγαλες.Τυχερή είναι. Αν θυμάστε πρίν κάμποσα χρόνια (στο Παλαιό Φάληρο) κάποιος είχε κάνει το ίδιο για να πάρει τσιγάρα. Του πήρε το αυτοκίνητο κάποιος κι όταν επιχείρησε να τον ακολουθήσει και να ξαναπάρει το κλεμένο αυτοκίνηττό του ο δράστης τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Η ασφαλεια της βεβαια θα την καλυψει αλλα η ζημιες ειναι πολυ μεγαλες.Τυχερή είναι. Αν θυμάστε πρίν κάμποσα χρόνια (στο Παλαιό Φάληρο) κάποιος είχε κάνει το ίδιο για να πάρει τσιγάρα. Του πήρε το αυτοκίνητο κάποιος κι όταν επιχείρησε να τον ακολουθήσει και να ξαναπάρει το κλεμένο αυτοκίνηττό του ο δράστης τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.
Ναι ένας διευθυντής ΟΤΕ και ένα Kia Sportage...με την διαφορά ότι το τζιπ ήταν δίπλα στο περίπτερο για αυτό και πρόλαβε να αντιδράσει μοιραία για αυτόν.
-
Ήμουν σήμερα πηγμένος σε μποτιλιάρισμα, οπότε από τη μαύρη BMW μπροστά μου βλέπω ν' ανοίγει η πόρτα του οδηγού και οι πόρτες των πίσω επιβατών, να βγαίνουν έξω και να φεύγουν!
Έμεινα μ@λ@κ@ς. Όμως τελικά ήταν δεξιοτίμονη! Ο 'συνοδηγός' ήταν οδηγός.
-
Εγώ όμως που το είδα σε ΑΡΙΣΤΕΡΟτίμονο;;;;
Σχολή οδηγών, και το τεμπελόσκυλο από μάθημα σε μάθημα βαριόταν να αλλάζει θέση!!!
Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις, και το θέμα αυτό θα μεγαλώνει στον αιώνα τον άπαντα!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Εγώ όμως που το είδα σε ΑΡΙΣΤΕΡΟτίμονο;;;;Σχολή οδηγών, και το τεμπελόσκυλο από μάθημα σε μάθημα βαριόταν να αλλάζει θέση!!!
Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις, και το θέμα αυτό θα μεγαλώνει στον αιώνα τον άπαντα!!!
Τα ίδια έκανε και ο π@π@ρας ο δικός μου 'δάσκαλος'
Δυστύχως όταν κατάλαβα τι κουμάσι ήταν, ήταν πλέον αργά
Ευτυχώς τα 'γράμματα' στην περίπτωση μου τα έμαθα από φίλους και συγγενείς (είχα πατέρα αυτοκινητιστή) και γλίτωσα. -
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Εγώ όμως που το είδα σε ΑΡΙΣΤΕΡΟτίμονο;;;;
Σχολή οδηγών, και το τεμπελόσκυλο από μάθημα σε μάθημα βαριόταν να αλλάζει θέση!!!
Τα ίδια έκανε και ο π@π@ρας ο δικός μου 'δάσκαλος'
Δυστύχως όταν κατάλαβα τι κουμάσι ήταν, ήταν πλέον αργά
Ευτυχώς τα 'γράμματα' στην περίπτωση μου τα έμαθα από φίλους και συγγενείς (είχα πατέρα αυτοκινητιστή) και γλίτωσα.Πρέπει να είναι 'μόδα' γιατί το έχω δεί κι εγώ.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!