-
Τετάρτη μεσημέρι οδηγώντας στο ύψος του Αιγίου με κατεύθυνση προς Πάτρα προσπερνάω Rover 10 ετίας 212 ή κάτι τέτοιο.
Η οδηγός ( 70+) κρατούσε το τιμόνι με τα χέρια στη θέση 9+15 ( σωστό) αλλά στο αριστερό χέρι μαζί με το τιμόνι κρατούσε και τη ζώνη, την οποία είχε κουμπώσει κανονικά. -
-
-
Συνέβη...
η γυναίκα του Νταλάρα (δεν θέλω σχόλια ) οδηγούσε σε στενάκι του Κολωνακίου τη B-Class και βρίσκει στη ρόδα ενός παρκαρισμένου Golf (από αυτές που όταν παρκάρουμε καμιά φορά ξεχνάμε να επαναφέρουμε στην ευθεία).
Επειδή ήταν βράδυ και στενός ο δρόμος δεν παρατήρησε ότι εξείχε η ρόδα, τη βρίσκει με μικρή ταχύτητα (πόσο να πας στην Υψηλάντου; ) με τη δεξιά πλευρά και... τούμπαρε
Από το πορτ μπαγκάζ την έβγαλαν γιατί είχε τουμπάρει με την πλευρά του οδηγού
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Συνέβη...η γυναίκα του Νταλάρα (δεν θέλω σχόλια ) οδηγούσε σε στενάκι του Κολωνακίου τη B-Class και βρίσκει στη ρόδα ενός παρκαρισμένου Golf (από αυτές που όταν παρκάρουμε καμιά φορά ξεχνάμε να επαναφέρουμε στην ευθεία).
Επειδή ήταν βράδυ και στενός ο δρόμος δεν παρατήρησε ότι εξείχε η ρόδα, τη βρίσκει με μικρή ταχύτητα (πόσο να πας στην Υψηλάντου; ) με τη δεξιά πλευρά και... τούμπαρε
Από το πορτ μπαγκάζ την έβγαλαν γιατί είχε τουμπάρει με την πλευρά του οδηγού
Ετσι δηλ. έγινε και ακουσα και εγώ από το δελτίο τoυ STAR για φοβερό ατύχημα κτλ.κτλ..
Πως μπορεί να τουμπάρισε όμως από αυτό ?? -
Αν κρινουμε απο την Α-class δεν θελει και πολυ....
Δεν μπορω να βρω εκεινη την φωτο που ειχε την Αclass με τις βοηθητικες ροδες!! Αλλα βρηκα αυτη..
-
Μια μεταφρασούλα παρακαλώ!
-
A, ουτε εγω γνωριζω Γερμανικα!
Το θεμα ειναι οτι σε καποιο τεστ εξομοιωσης αποφυγης ενος ταρανδου που ειναι μεσα στο δρομο (καλη ωρα!) με την Αclass κατα την διαρκεια του ελιγμου το αυτοκινητο ανετραπει... Τετοια τεστ γινονται πολυ συχνα στην Γερμανικα και ετσι βγηκε το ονομα και σε αυτες τις περιπτωσεις καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα.... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
τη B-Class και βρίσκει στη ρόδα ενός παρκαρισμένου Golf (από αυτές που όταν παρκάρουμε καμιά φορά ξεχνάμε να επαναφέρουμε στην ευθεία)... τούμπαρε
Συμπέρασμα η VW βάζει εμπόδια στην είσοδο της ΜΒ στην κατηγορία C
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μια μεταφρασούλα παρακαλώ!Ειλικρινά! Δεν κάναμε τίποτα!
-
'Eirlich wir haben nicth gemacht'
Νομίζω πως σημαίνει 'Ειλικρινά, δεν κάναμε τίποτα'
Edit: ουπς!
-
διασταύρωση Εγνατίας με Εθνική Θεσ/νικης-Εδέσσης (στα Διαβατα)
στρίβω αριστερά στο φανάρι για να βγώ στο ρεύμα προς ΤΙΤΑΝ και πάνω στην στην λωρίδα μου (εκεί που τελειώνει η είσοδος) ένας έκανε όπισθεν για να πάει στην ΕΞΟΔΟ την οποία πέρασε πριν από καμια 200αριά μέτρα -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
μετά το σκάνδαλο του ταράνδου, και το σκάνδαλο της στριμμένης ρόδας
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ρε παιδιά ειλικρινά τωρα ,πως μπορεί να έγινε κάτιο τέτοιο για δώστε τα φώτα σου
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Ρε παιδιά ειλικρινά τωρα ,πως μπορεί να έγινε κάτιο τέτοιο για δώστε τα φώτα σου
Δεν είναι σπάνιο αυτό που έγινε αλλά ρόλο παίζει η ταχύτητα, το εμπόδιο και η «προδιάθεση» του οχήματος.
Προφανώς όταν ακούμπησαν τα λάστιχα των οχημάτων μεταξύ τους αυτό του γκόλφ δεν υποχώρησε και αυτό της merc προσπάθησε να το καβαλήσει με αποτέλεσμα να σηκωθεί το αμάξι και να ντεραπάρει.
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Δεν μπορω να βρω εκεινη την φωτο που ειχε την Αclass με τις βοηθητικες ροδες!! Αλλα βρηκα αυτη..
Μια μεταφρασούλα παρακαλώ!
Ειλικρινά! Δεν κάναμε τίποτα!
'Eirlich wir haben nicth gemacht'
Νομίζω πως σημαίνει 'Ειλικρινά, δεν κάναμε τίποτα'
Edit: ουπς!
Τάνκεσεν!
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Δεν είναι σπάνιο αυτό που έγινε αλλά ρόλο παίζει η ταχύτητα, το εμπόδιο και η «προδιάθεση» του οχήματος.Προφανώς όταν ακούμπησαν τα λάστιχα των οχημάτων μεταξύ τους αυτό του γκόλφ δεν υποχώρησε και αυτό της merc προσπάθησε να το καβαλήσει με αποτέλεσμα να σηκωθεί το αμάξι και να ντεραπάρει.
Όπως δηλαδη γίνεται με τα go-καρτ; Αρκετά δύσκολο να γίνει με προφυλακτήρες.
Αυτό που χρίζει ανάλυσης είναι το πόσο κοντά στα παρκαρισμένα κινούνταν η έν λόγο κυρία...Θυμάμαι παρόμοια περίπτωση με (λιωμίδη) νταλικιέρη που τσάκισε του ταξί του πατέρα μου (η ατσάλινη ζάντα έγινε σαν οχτάρι)
Ηθικό δίδαγμα: προσπαθήστε να ισιώνετε πάντα τους τροχούς στο παρκάρισμα, είναι σωτήριο για το μπροστινό σύστημα!Δεν μπορω να βρω εκεινη την φωτο που ειχε την Αclass με τις βοηθητικες ροδες
-
Ειδα ενα mini cooper απο τα παλιά, σε αριστη κατασταση φυσικα, εξω απο ενα ανθοπωλειο να προετοιμαζεται για γαμηλια τελετη!!!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ειδα ενα mini cooper απο τα παλιά, σε αριστη κατασταση φυσικα, εξω απο ενα ανθοπωλειο να προετοιμαζεται για γαμηλια τελετη!!!!!Σωστό το βρίσκω το ζεύγος!
Από κάτι Α4 1,6 που χρησιμοποιούν για 'λιμουζίνες' γάμου, χίλιες φορές καλύτερα
-
Eιδα χθες ενα 'γαμιατικο'grand Τσιροκι ( ) που ειχε κατι τεραστια ζοντολαστιχα και bull bar μπροστα....
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!