-
Τόσο inside info ότι είναι ο thp/puretech/ep6 που το γράφουν ή έστω υπονοούν και στο press release του Cherokee.
“Our new 1.6-liter turbocharged 4-cylinder hybrid engine is a major step forward in delivering both performance and efficiency for our customers,” ...
..
Originally developed in Europe, the U.S.-assembled, third-generation internal combustion engine is adapted for hybrid applications. -
@wantone said in Jeep Cherokee mk6 2025:
@kostis20 said in Jeep Cherokee mk6 2025:
Άρα χλωμό να έρθει Ευρώπη. Και το COMPASS ωραίο μου φάνηκε. Σε ποιο σασί θα βασίζεται αυτό?
σε αυτο του Τιπο απο το 1989
edit το κοιταξα και οντως εχουν προχωρησει βασιζεται στην πλατφορμα του νεου 3008
Οχι στην μεγαλύτερη πλατφόρμα βασίζεται.
@gatoz said in Jeep Cherokee mk6 2025:
Μπουρδελακι δικουνητο
ΝτροπηΟπως πάντα άσχετος...
-
Το πιθανοτερο ειναι να είναι ηλεκτρική με ηλεκτρομοτερ πίσω...
Αν ξαναπάρω leasing μπορεί να το τολμήσω.Είναι όπως στο crv hybrid, με άξονα στέλνει την κίνηση πίσω.
-
@ataim said in Jeep Cherokee mk6 2025:
Αν ξαναπάρω leasing μπορεί να το τολμήσω.Είναι όπως στο crv hybrid, με άξονα στέλνει την κίνηση πίσω.
Nai τελικά ετσι διαβασα και εγω.Θα εχει λένε και δυνατοτητα αποσύνδεσης του άξονα για οικονομία ,σαν το ultra της audi πχ.
Αρα θα βασίζεται στο σαί των νέων Stelvio ?Θα έχει κινητηρα κατα μήκος δλδ? -
Nai τελικά ετσι διαβασα και εγω.Θα εχει λένε και δυνατοτητα αποσύνδεσης του άξονα για οικονομία ,σαν το ultra της audi πχ.
Αρα θα βασίζεται στο σαί των νέων Stelvio ?Θα έχει κινητηρα κατα μήκος δλδ?Όχι, εγκάρσια είναι.
-
Αρα θα βασίζεται στο σαί των νέων Stelvio ?Θα έχει κινητηρα κατα μήκος δλδ?STLA Large Platform (δες το στην wiki). Μπορεί να πάρει αμιγώς ηλεκτρικά μοτέρ, αμιγώς θερμικούς κινητήρες και υβριδικούς συνδυασμούς.
-
Ναι το ξέρω ,απλά μου κανει εντύπωση να παιρνει μονο εγκαρσια τους κινητηρες .Μήπως σε καποια μοντέλα θα μπαίνουν και κατα μήκος?Πολύ σπάνιο αν συμβαίνει αυτο.
-
Αν δεις στο wiki έχει δύο STLA large platform μια για εγκάρσια και μία για διαμήκη τοποθέτηση (αυτήν θα έχουν τα νέα stelvio k Giulia)
-
Α μάλιστα ενδιαφέρον.
-
Παίρνουν τα πράγματα στα χέρια τους σιγά σιγά οι Ιταλοί, πολύ θετικό αυτό.
-
Δεν είναι θέμα Ιταλών. Είναι θέμα αποταβαροποίησης ...
Jeep Cherokee mk6 2025