-
@a-d-p said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Μονο η vag δε με ξερει οχι για θεματα αξιοπιστιας που γραφουν καμμια σχεση απλα το t roc πχ για να το παρω οπως θελω ξεφευγει πολυ.Ειναι και η μονη αντιπροσωπεια που υπαρχει στην Αρτα.
Ο kapsiolas την έχει και εκεί ή άλλος
Καψιωχας
-
Καινούργιο duster υβριδικό αυτόματο 140 άλογα expression στα 28 χιλιάρικα;
-
@jorge_greek said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Καινούργιο duster υβριδικό αυτόματο 140 άλογα expression στα 28 χιλιάρικα;
Φιλε το οδηγησα σε lpg ηταν καλο δεν το περιμενα απλα ειμαστε 2 ατομα (ο γιος σπουδαζει) και μου φανηκε υπερβολικα μεγαλο μεσα .Για οικογενεια ειναι ταμαμ
-
Μονο η vag δε με ξερει οχι για θεματα αξιοπιστιας που γραφουν καμμια σχεση απλα το t roc πχ για να το παρω οπως θελω ξεφευγει πολυ.Ειναι και η μονη αντιπροσωπεια που υπαρχει στην Αρτα.
Οι πωλητές της VW στην Αρτα
-
Αφου είσαστε δύο άτομα και δεν είσαι πάνω από 1,80 - 1,82 ύψος, πάρε το Πούμα. Νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή.
Δες και το Στόνικ.
-
Πως το θέλεις;
-
Ωχ!
-
@criuser said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Αφου είσαστε δύο άτομα και δεν είσαι πάνω από 1,80 - 1,82 ύψος, πάρε το Πούμα. Νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή.
Δες και το Στόνικ.
Στονικ το χει συναδελφος το χω δει οδηγησει ,απλα επειδη εχω κακη εμπειρια απο kia συνεργεια δεν θελω να ξαναμπλεξω.Να σου δωσω να καταλαβεις εκτος απο chr ο 2ος ερωτα ηταν το cx30 και λεω δε γ... θα παω να το δω και ας ειναι 2λιτρο.Παω και βλεπω πωκητη που ηταν στην kia και μου λεει στο ιδιο συνεργειο θα το πηγαινεις που πηγαινες το xceed οποτε εφαγε απορριψη πριν καν συζητησω τιμες δοσεις κτλ.
-
Πως το θέλεις;
Αχαχαχα φιλε γελαω μονος μου .Με ολο το σεβασμο(ξερεις πως το εννοω )ημουν ετοιμος να σου γραψω απαντηση .
-
Για εσένα που δεν έχεις κάνα κόλλημα με κατανάλωση θα σου πρότεινα το trοc με πολύ καλο επιτόκιο, απροβλημάτιστο αμάξι, ποιοτικό και η έκδοση more έχει τα πάντα.
-
@criuser said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Δες και το Στόνικ.
Στονικ θα ήταν άκυρη επιλογή, από την στιγμή που πούλησε το σαφώς ανώτερο Xceed, γιατί είχε θέματα με την τοπική αντιπροσωπεία
-
Ο Καψιώχας είναι απ' τις καλύτερες αντιπροσωπείες vag στην Ελλάδα. Αν φοβάσαι τα συνεργεία στην περιοχή σου, έχεις μπροστά σου τη λύση.
Δες και το T-Cross. Παίζει σε πιο normal τιμές απ' το T--Roc και για 2 άτομα φτάνει και περισσεύει. -
T roc το θελα με διχρωμια 1.5 οποτε ξεφευγει πολυ
-
@andya3 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ο Καψιώχας είναι απ' τις καλύτερες αντιπροσωπείες vag στην Ελλάδα. Αν φοβάσαι τα συνεργεία στην περιοχή σου, έχεις μπροστά σου τη λύση.
Δες και το T-Cross. Παίζει σε πιο normal τιμές απ' το T--Roc και για 2 άτομα φτάνει και περισσεύει.Το ξερω απο διπλανο χωριο ειναι.t cross δεν με τρελλαινει.
-
Βάζεις μεμβράνη αργότερα στην οροφή
-
Πως το θέλεις;
Αχαχαχα φιλε γελαω μονος μου .Με ολο το σεβασμο(ξερεις πως το εννοω )ημουν ετοιμος να σου γραψω απαντηση .
Τώρα που το ξαναβλεπω...... έχεις δίκιοΑν σου αρέσει το T-ROC, πάρτο με ένα balloon με 3,9% , δώσε 10% προκαταβολή και σε 47 μήνες το επιστρέφεις.
Με τον kapsioha δεν νομίζω να έχεις θέματα, έχει Ιωάννινα, Αγρίνιο, Άρτα και ένας θεός ξέρει που άλλο, λογικά θα είναι σοβαρό μαγαζί -
Ελα εδώ σε έχω!
Εεεεε;
-
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ελα εδώ σε έχω!
Εεεεε;
Το ξερα φιλε ειλικρινα το ξερα πως αυτο θα ανεβαζες
-
Αυτό;;
https://www.car.gr/s/awt8ler7/Όντως ξεφεύγει, σε αυτά τα χρήματα έχεις πολλές επιλογές
-
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁