-
Ναι αλλά τι φανάρια!
-
Λοιπον διαδικτυακοι μου φιλοι.
Καταρχας να πω πως ολα τα παιδια στα Γιαννενα και πρεβεζα ειναι ευγενεστατα.
2ον Θελω να ζητησω συγνωμη απο κατοχους των παρακατω οχηματων ,οτι γραψω ειναι προσωπικη αποψη ....και καποιες της alemixainas που να τονισω δεν ξερει απο αυτοκινητα ,τωρα βγαζει διπλωμα.
Ξεκιναμε λοιπον
Ωρα αφιξης στα Γιαννενα 11 θερμοκρασια 1 και απιστευτη ομιχλη δεν εβλεπες μπροστα απο το καπω.
1η σταση wv αυτοκινητο t rok 1.5 150ps dsg.Δεν θελω πολη λεω θελω επαρχιακους δρομους και λιγο εθνικη (γιατι μεσα στην Αρτα μπαινω μια φορα το μηνα και αν).
Μπαινουμε βαζω μπρος βαζω θεση D δεν προχωρουσε ωπ λεω τι εγινε?Στα toyota αφηνεις γκαζι φευγεις .Οχι μου λεει εδω θελει ελαφρα τογκαζι.Οκ λεω.
Το αμαξι αθορυβο,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πατημα στο δρομο,εδω καταλαβα που λενε για τους Γερμανους και την ποιοτητα κυλισης,ειχα πιασει κουβεντα με πωλητη στο χαλαρο και βλεπω πως πηγαινα με 115χλμ χωρις καν να το καταλαβω.Στροφες τρενο.Καμερα οπισθοπορειας σαν να ειχα τι να πω καμερα απο iphone.
Καταναλωση οταν επεστρεψα 7ltr/100.Παμε τωρα στα αρνητικα
Δε μου αρεσε το dsg δε μου αρεσε αυτο το κατεβασμα που εκανε σαν να κατεβαζα και αφηνα αποτομα συμπλεκτη.Ποιοτητα μεσα μετρια
Τιμη χειροκινητο 1.5 150ps 29κατι.
Δωρα πατακια πλαστικα και χωρο αποσκευων
Σας ευχαριστω πολυ θα σας απαντησω μετα τις γιορτες .
Στην ιδια ευθεια λιγα μετρα παρακατω στριβω δεξια και μπαινω nissan .
Γεια σας ενδιαφερομαι για juke αλλα ειμαι αναμεσα σε βενζινη και hybrid θελω να τα οδηγησω και 2 για να συγκρινω.
Τα εχουμε και τα 2 ελατε να οδηγησουμε πρωτα το hybrid.
Μπαινω μεσα παρα πολυ ομορφο εκδοση nconecta βαζω μπρος αθορυβο ,βαζω D (πολυ ψευτικος ο μοχλος )ξεκιναω φευγω ανετο στο δρομο καλο κρατημα στο δρομο επαιρνε μπρος ο κινητηρας οκ δεν εκανε τον θορυβο του ecvt επιστροφη καταναλωση 5.7 αν θυμαμαι καλα.Κοινως hybrid μονο toyota
Κατεβαινω και μπαινω juke χειροκινητο n connecta 114ps ,Εσωτερικο ποοοοολυ καλο (το τονιζω γιατι η εκδοση αυτη εχει 22500).Στο δρομο πολυ καλο δεν το περιμενα ,αρπαζε καλα ,αλλαγες καλες,οθονες εντολες κτλ πολυ καλη ποιοτητα.Καταναλωση 7
Δωρα συναγερμο και πατακια εκει καπου αλλου δωρα κοντα στα 600ευρω που ειχα παει.
Σας ευχαριστω πολυ θα σας απαντησω μετα τις γιορτες .
Τηλεφωνο η alexmixaina τελειωσα την συναντηση στο ασυλο ανοιατων ελα να με παρεις.
Ζευγαρι πλεον παμε ford για puma .Εκει βρηκα τον Νικο απιστευτο παιδι.Μου λεει alex εχω δουλεια θελεις να το παρετε οι δυο σας?Εννοειται απανταω.
Εκδοση st lineX 125ps μαυρη οροφη με αυτο το καινουργιο χρωμα ωραιο εξωτερικα ,ξετρελλαθηκε η γυναικα
ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟ ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ.καθε περσι και καλυτερα.
Μπαινω μεσα δε μου αρεσε αυτο το τιμονι σου χαλουσε την αισθηση που ειχες στο προηγουμενο,η οθονη μεσα υπερβολη,οτι ηθελες να κανεις επρεπε μεσα απο την οθονη ευχρηστη αλλα ολα απο κει μεσα.το πιο θορυβωδες ακομα και απο το juke,στροφες καλο απλα ή να το πω αλλιως λιγο καλυτερο απο το juke καλα απο wv δεν λεω κατι.Αλλαγες ταχυτητων οκ απιστευτη αισθηση το κουμπωμα.Καταναλωση εδω θα πω πως ισως το αδικησω γιατι ξεχασα να μηδενισω οταν ξεκινησα και οταν επεστρεψα εγραφε 7.8.
Δεν λεω πως ειναι κακο αυτοκινητο καλο ειναι αλλα οχι αυτο που ακουω και διαβαζω και θεωρω καλυτερο το pro fl και στην τιμη που ειχε το προηγουμενο ,στη σημερινη τιμη απλα οκ πχ αυτο που οδηγησα ηταν 30 κατι νομιζω , st line 125 που ενδιαφερομαι εγω εχει 26500 ,δωρο πατακια.
Ευχαριστω πολυ θα σας απαντησω μετα τις γιορτες.
Φευγοντας μου λεει η συζυγος αντε παμε να δουμε και το chr ...ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ...μου ειπε και σκοτεινιασε το προσωπο της...ενα ριγος διαπερασε την ραχοκοκκαλια μου.
Ναι αγαπη μου απαντω και ξεκιναμε.Εξω υπηρχε το chr cult λευκο περλα .
Οκ μου λεει πανεμορφο μου λεει
Πιο ομορφο απο το puma που ειχε ξετρελλαθει.Ωραια της λεω παμε να το οδηγησουμε μια φορα μαζι γιατι ειχαμε κανει τεστ το προηγουμενο?
Αντε παμε μου λεει.Μπαινω μεσα βρισκω τον Χρηστο(απο τους τοπ πωλητες)μου λεει κατσε να σου δωσω τα κλειδια και πατε μονοι σας (γνωριμιες )
Εκδοση chic 1.8 140ps 19ρες ζαντες .Μπαινουμε μεσα βαζουμε ζωνη και γυριζει η συζυγος και μου λεει απ εξω πανεμορφο μεσα ομως πολυ πλαστικουρα για 36 που εχει αυτο.(εχει δικιο συμφωνω απολυτα)Ξεκιναμε πορεια δεν θα πω τι ενοιωσα εγω γιατι ια με πειτε κολλημενο,θα σας πω τι ειπε η alexmixaina ...Ωπ αυτο δεν ακουγεται καθολου..ναι λεω ειναι επειδη παμε με ρευμα τωρα ,
Ωπ πολυ καλυτερη κυληση απο το puma δεν τρανταζει καθολου στις λακουβες και στις στροφες δεν πλαγιαζει καθολου ,νοιωθεις πολυ ασφαλεια ...παγωτο ο alexmix .Ωραιο το αυτοματο φρεναρισμα,πολυ σπαστικο αυτο με το οριο ταχυτητας ,αχρηστη τελειως καμερα οπισθοπορειας ενα βαθμο πριν αρχιζεις να νομιζεις πως βλεπεις σε ασπρομαυρη tv.
Καταναλωση 67%ev 4, κατι δεν θυμαμαι αλλα θυμαμαι πως ηταν κατω απο 4.5.
Δωρα εκπτωση 500 ευρω ,επιτοκιο 7.7 και κατι αλλο θα κανουμε ειπαν.
Ευχαριστω πολυ θα τα πουμε απο δευτερα .
Ολες οι δοκιμες εγιναν σε επαρχιακους δρομους και σε δρομους με εργα και λακουβες με ταχυτητες περισσοτερο σε νορμαλ ορια που κανω καθημερινα 80 εως 120 με 130 καποιες φορες.
Δυστηχως δεν με εφτανε ο χρονος και η παντοφλα για να παω και απο bmw .
Suzuki δεν πηγα παιδια γιατι 1ον δεν θελει η γυναικα και 2ον μπορει να ειναι το καλυτερο αυτοκινητο στον κοσμο εμενα δεν μου κανει κλικ ομως καθολου οπτικα .
Ελπιζω να ημουν κατανοητος στα γραφομενα μου,συγνωμη για τα σιγουρα απειρα ορθογραφικα μου (τονους δεν βαζω ποτε ) και συγνωμη αν στενοχωρησα καποιους ειναι η αποψη μου η προσωπικη.Ολα τα αυτοκινητα ηταν καλα.
Υ.Γ Προς Γιαννιωτες αν βλεπατε καποιον σημερα να κανει κυκλους στον κομβο μετα τα Ικεα πριν Ιονια μην ανησυχειτε δεν ηταν καποιος που ειχε παθει αποπροσανατολισμο αλλα εγω που δοκιμαζα τα αυτοκινητα .
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ🥰🥰🥰🥰🥰 -
@a-d-p said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@sabas_thess said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
ΥΓ: Το T-roc με τον 1.5 είναι πολύ ευχάριστο αλλά φοράει ξηρού οπότε δεν το κάνεις ούτε td. Το 2008 το έχει ο κουνιάδος μου, σε παραπέμπω στην κρητική στο νήμα "οδήγησα...".
Για τους μήνες που θα το κρατήσει, δεν νομίζω να παρουσιάσει πρόβλημα το ξηρού τύπου . Άσε που θέμα είχαν μέσα σε βαριά αστική χρήση.....στην Άρτα έχουν τρία φανάρια
Οχι στην Αρτα εχει βαση της πολης τα περισσοτερα φαναρια και αν παρατηρησεις τα κοκκινα μπορει να ειναι τα μεγαλυτερα σε ολη την Ελλαδα
-
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Λοιπον διαδικτυακοι μου φιλοι.
Καταρχας να πω πως ολα τα παιδια στα Γιαννενα και πρεβεζα ειναι ευγενεστατα.
2ον Θελω να ζητησω συγνωμη απο κατοχους των παρακατω οχηματων ,οτι γραψω ειναι προσωπικη αποψη ....και καποιες της alemixainas που να τονισω δεν ξερει απο αυτοκινητα ,τωρα βγαζει διπλωμα.
Ξεκιναμε λοιπον
Ωρα αφιξης στα Γιαννενα 11 θερμοκρασια 1 και απιστευτη ομιχλη δεν εβλεπες μπροστα απο το καπω.
1η σταση wv αυτοκινητο t rok 1.5 150ps dsg.Δεν θελω πολη λεω θελω επαρχιακους δρομους και λιγο εθνικη (γιατι μεσα στην Αρτα μπαινω μια φορα το μηνα και αν).
Μπαινουμε βαζω μπρος βαζω θεση D δεν προχωρουσε ωπ λεω τι εγινε?Στα toyota αφηνεις γκαζι φευγεις .Οχι μου λεει εδω θελει ελαφρα τογκαζι.Οκ λεω.
Το αμαξι αθορυβο,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πατημα στο δρομο,εδω καταλαβα που λενε για τους Γερμανους και την ποιοτητα κυλισης,ειχα πιασει κουβεντα με πωλητη στο χαλαρο και βλεπω πως πηγαινα με 115χλμ χωρις καν να το καταλαβω.Στροφες τρενο.Καμερα οπισθοπορειας σαν να ειχα τι να πω καμερα απο iphone.
Καταναλωση οταν επεστρεψα 7ltr/100.Παμε τωρα στα αρνητικα
Δε μου αρεσε το dsg δε μου αρεσε αυτο το κατεβασμα που εκανε σαν να κατεβαζα και αφηνα αποτομα συμπλεκτη.Ποιοτητα μεσα μετρια
Τιμη χειροκινητο 1.5 150ps 29κατι.
Δωρα πατακια πλαστικα και χωρο αποσκευων
Σας ευχαριστω πολυ θα σας απαντησω μετα τις γιορτες .hybrid μονο toyota
Κατεβαινω και μπαινω juke χειροκινητο n connecta 114ps ,Εσωτερικο ποοοοολυ καλο (το τονιζω γιατι η εκδοση αυτη εχει 22500).Στο δρομο πολυ καλο δεν το περιμενα ,αρπαζε καλα ,αλλαγες καλες,οθονες εντολες κτλ πολυ καλη ποιοτητα.Καταναλωση 7
Δωρα συναγερμο και πατακια εκει καπου αλλου δωρα κοντα στα 600ευρω που ειχα παει.
Σας ευχαριστω πολυ θα σας απαντησω μετα τις γιορτες .Τηλεφωνο η alexmixaina τελειωσα την συναντηση στο ασυλο ανοιατων ελα να με παρεις.
Ζευγαρι πλεον παμε ford για puma .Εκει βρηκα τον Νικο απιστευτο παιδι.Μου λεει alex εχω δουλεια θελεις να το παρετε οι δυο σας?Εννοειται απανταω.
Εκδοση st lineX 125ps μαυρη οροφη με αυτο το καινουργιο χρωμα ωραιο εξωτερικα ,ξετρελλαθηκε η γυναικα
ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟ ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ.καθε περσι και καλυτερα.
Μπαινω μεσα δε μου αρεσε αυτο το τιμονι σου χαλουσε την αισθηση που ειχες στο προηγουμενο,η οθονη μεσα υπερβολη,οτι ηθελες να κανεις επρεπε μεσα απο την οθονη ευχρηστη αλλα ολα απο κει μεσα.το πιο θορυβωδες ακομα και απο το juke,στροφες καλο απλα ή να το πω αλλιως λιγο καλυτερο απο το juke καλα απο wv δεν λεω κατι.Αλλαγες ταχυτητων οκ απιστευτη αισθηση το κουμπωμα.Καταναλωση εδω θα πω πως ισως το αδικησω γιατι ξεχασα να μηδενισω οταν ξεκινησα και οταν επεστρεψα εγραφε 7.8.
Δεν λεω πως ειναι κακο αυτοκινητο καλο ειναι αλλα οχι αυτο που ακουω και διαβαζω και θεωρω καλυτερο το pro fl και στην τιμη που ειχε το προηγουμενο ,στη σημερινη τιμη απλα οκ πχ αυτο που οδηγησα ηταν 30 κατι νομιζω , st line 125 που ενδιαφερομαι εγω εχει 26500 ,δωρο πατακια.
Ευχαριστω πολυ θα σας απαντησω μετα τις γιορτες.Φευγοντας μου λεει η συζυγος αντε παμε να δουμε και το chr ...ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ...μου ειπε και σκοτεινιασε το προσωπο της...ενα ριγος διαπερασε την ραχοκοκκαλια μου.
Ναι αγαπη μου απαντω και ξεκιναμε.Εξω υπηρχε το chr cult λευκο περλα .
Οκ μου λεει πανεμορφο μου λεει
Πιο ομορφο απο το puma που ειχε ξετρελλαθει.Ωραια της λεω παμε να το οδηγησουμε μια φορα μαζι γιατι ειχαμε κανει τεστ το προηγουμενο?
🥰🥰🥰🥰🥰Είσαι τυχερός που ήταν στο άσυλο ανιάτων η alexmixaina όταν οδηγησες το T-ROC, .
Ποια έκδοση T-ROC είχαν test drive?Και το Juke n-connecta μια χαρά είναι στα 22500€
Μεγάλη απογοήτευση το puma και μάλιστα st line X έκδοση
-
Τζάμπα το ψήσιμο!
-
Με το καλό το t roc !
Για αυτά που θες είναι το καλύτερο.
Σε όσα γράφεις για Chr συμφωνώ απόλυτα.
Στα λεφτά που τα δίνουν πια τα Τογιότα νοιωθεις ότι σε κλέβουν στις ακριβές εκδόσεις.
Τογιότα και υβριδικό το φθηνότερο μικρό ή εισαγωγικές εκδόσεις. -
Είσαι τυχερός που ήταν στο άσυλο ανιάτων η alexmixaina όταν οδηγησες το T-ROC, .
Ποια έκδοση T-ROC είχαν test drive?Και το Juke n-connecta μια χαρά είναι στα 22500€
Η εκδοση ηταν η more 29350 νε πινακιδες τελη,
Απογοητευση δεν ηταν αλλα οκ δεν ηταν αυτο που περιμενα ,θυμομουν,ακουγα.Ισως με χαλασε το τιμονι και η τεραστια οθονη,Αυτο που με χαλασε ομως αρκετα και το χω ξαναγραψει πολυ παλια ηταν που δεν υπηρχαν ελληνικα,οκ εγω ξερω αγγλικα καποιος 60ρης πχ που τοτε επαρχια δεν ηταν της μοδας οι ξενες γλωσσες τι πρεπει να κανει?Ολα τα υπολοιπα ειχαν ελληνικα.
Υ.Γ στο προηγουμενο ποστ για τα φαναρια σε μια αποσταση 6 με 7 χλμ παραπανω δεν ειναι εχει 11 φαναρια 5 κομβους -
Είσαι τυχερός που ήταν στο άσυλο ανιάτων η alexmixaina όταν οδηγησες το T-ROC, .
Από 28400€ με μεταλλικό χρώμα στον τιμοκατάλογο, +950€ .
Στην R-line βελτιώνεται δραματικά το εσωτερικό, αλλά εκτοξεύεται και η τιμή δυστυχώςΑπογοητευση δεν ηταν αλλα οκ δεν ηταν αυτο που περιμενα ,θυμομουν,ακουγα.Ισως με χαλασε το τιμονι και η τεραστια οθονη,Αυτο που με χαλασε ομως αρκετα και το χω ξαναγραψει πολυ παλια ηταν που δεν υπηρχαν ελληνικα,οκ εγω ξερω αγγλικα καποιος 60ρης πχ που τοτε επαρχια δεν ηταν της μοδας οι ξενες γλωσσες τι πρεπει να κανει?Ολα τα υπολοιπα ειχαν ελληνικα.
Για μένα αξίζει μόνο στην Titanium, μετά ανεβαίνει υπερβολικά η τιμή
Υ.Γ στο προηγουμενο ποστ για τα φαναρια σε μια αποσταση 6 με 7 χλμ παραπανω δεν ειναι εχει 11 φαναρια 5 κομβους
Και δημιουργείται μποτιλιάρισμα; -
@a-d-p said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Από 28400€ με μεταλλικό χρώμα στον τιμοκατάλογο, +950€ .
Στην R-line βελτιώνεται δραματικά το εσωτερικό, αλλά εκτοξεύεται και η τιμή δυστυχώςΑπογοητευση δεν ηταν αλλα οκ δεν ηταν αυτο που περιμενα ,θυμομουν,ακουγα.Ισως με χαλασε το τιμονι και η τεραστια οθονη,Αυτο που με χαλασε ομως αρκετα και το χω ξαναγραψει πολυ παλια ηταν που δεν υπηρχαν ελληνικα,οκ εγω ξερω αγγλικα καποιος 60ρης πχ που τοτε επαρχια δεν ηταν της μοδας οι ξενες γλωσσες τι πρεπει να κανει?Ολα τα υπολοιπα ειχαν ελληνικα.
Για μένα αξίζει μόνο στην Titanium, μετά ανεβαίνει υπερβολικά η τιμή
Υ.Γ στο προηγουμενο ποστ για τα φαναρια σε μια αποσταση 6 με 7 χλμ παραπανω δεν ειναι εχει 11 φαναρια 5 κομβους
Και δημιουργείται μποτιλιάρισμα;Εννοειται στην Αρτα δεν πας 1μιση εως 2μιση το μεσημερι και 6μιση με 7 το απογευμα
Ξεχασα να αναφερω εβαλα σαν εξτρα τον ψηφιακο πινακα οργανων αξιας 350 ευρω
-
Το έκλεισες?
-
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Το έκλεισες?
Ειπαμε οχι .Εχω ΣΚ να σκεφτω.
Αλλα μετανοιωνω που δεν εκανα τεστ τον 1 -
Ούτε καν να το δεις το Vitara! Ούτε να το οδηγήσεις;
-
Επισης κατι που ξεχασα να γραψω στα υπερ του juke και του captur(την προηγουμενη φορα)Μπορεις να μπεις και να βαλεις τα συστηματα ασφαλειας στο off και την επομενη φορα αυτα θα μπουν παλι στο on και με ενα κουμπι που εχει αυτα να απενεργοποιουνται αμεσως .Στα υπολοιπα ξεχασα να ρωτησω αν γινεται αυτο.
-
-
Οι εκδόσεις "more" της vw αυτή τη στιγμή είναι vfm, έως κλοπή υπέρ του αγοραστή για Vw! Πιθανότατα, επειδή ο όμιλος δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοια το αντίθετο θα έλεγα, είναι μια αναγνώριση για τις μλκιες που κάνουν τόσα χρόνια.
-
Είναι απίστευτη η ικανότητα της Ford να κάνει σκατότερα τα περισσότερα οχήματά της στα f/l. Πατάω σε αυτά που λες για το Puma και κλαίω σε εμβρυακή στάση στο μπάνιο ενθυμούμενος τα καταστρεπτικά f/l των Focus/Kuga. Μιλάμε για ζημιά επιπέδου ακροτητιασμού Jamie Lannister....
-
Αν δεν καταλαβαίνω κάτι λάθος αυτό που σας χάλασε πραγματικά στο Chr με την σύζυγο είναι η αναλογία τιμής και απτής ποιότητας. Η έκδοση Chic που σας έδωσαν έτσι και αλλιώς μόνο που φοράει σε hev 19" είναι εκτός λογικής ενώ στοχεύει μόνο στο "φάτε μάτια ψάρια". Όμως εδώ ο σκοπός είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και όχι απλά να θάβουμε οποία μοντέλα δεν μας αρέσουν, λες και παίρνουμε μέρισμα απ' τα κέρδη. Αν σας άρεσαν όλα τα άλλα στο όχημα θα έλεγα να σκεφτείτε σοβαρά τις δύο πρώτες εξοπλιστικές εκδόσεις ώστε η προαναφερόμενη αναλογία να είναι πιο εύπεπτη.
-
Κάνε την χάρη στον εαυτό σου και πριν αποφασίσεις πάνε οδήγησε το άσσο, έστω και μόνο για να μην έχεις να λες στο εαυτό σου "γιατί δεν το οδήγησα αυτό;" όπως λέω εγώ για την X1. Είναι το μοναδικό ξεχωριστό ανάμεσα στο suv zerg! Μόνο αν σε προβληματίζει το κόστος χρήσης (ανταλλακτικά σέρβις κλπ πιασοκολάδικα Bmw) μην πας. Σε κάθε άλλη περίπτωση πρέπει.
~> Παρά τα όσα έγραψες θα θεωρήσω έκπληξη να καταλήξεις σε T-roc. Κάτι σαν να μου λέει ότι η τελική μάχη μέσα σου θα είναι μεταξύ του τίμιου mhev Juke και μιας βασικής έκδοσης Chr.
ΥΓ: Όταν έλεγες σεντόνι περίμενα σεντόνι αδερφέ. Αυτό το δικό σου είναι απο εκείνα τα σεντόνια στα ενοικιαζόμενα δωμάτια της Χαλκιδικής και του βόρειου Αιγαίου που φτάνουν ίσα ίσα να καλύψουν πατούσα αν είσαι 1,80! Αχαχσαχα.
Καλή επιτυχία στην επιλογή σου και με το καλό παλικάρι μου.
-
-
Σε όλα γράφεις
Σας ευχαριστώ πολύ, θα σας απαντήσω μετά τις γιορτέςΣε ένα γράφεις.......... Από Δευτέρα!
Όπως τα έγραψες , μάλλον είσαι ανάμεσα σε
Νισσαν Juke χειροκίνητο ή βασική έκδοση chr -
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Το έκλεισες?
Ειπαμε οχι .Εχω ΣΚ να σκεφτω.
Αλλα μετανοιωνω που δεν εκανα τεστ τον 1Θα έπρεπε αλλά στα μερη σου ενα suv είναι πάντα καλύτερη επιλογή.
-
- Οι εκδόσεις "more" της vw αυτή τη στιγμή είναι vfm, έως κλοπή υπέρ του αγοραστή για Vw! Πιθανότατα, επειδή ο όμιλος δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοια το αντίθετο θα έλεγα, είναι μια αναγνώριση για τις μλκιες που κάνουν τόσα χρόνια.
Καλές είναι αλλά βασίζονται στις life εκδόσεις με κάποια έξτρα. Το έκανε και η BMW με εκδόσεις πάνω στη βασική advantage.
Ως βασισμένες στη βασική έχουν κάποιες εγγενείς ελλείψεις. Πχ στο t cross της γυναίκας όλο το αμάξι έχει εξωτερικά led και μέσα κάτι κίτρινα κεράκια αλογόνου.
Αν ήθελαν να απολογηθούν θα έπρεπε να δίνουν τις εκδόσεις style φθηνότερα.- Αν δεν καταλαβαίνω κάτι λάθος αυτό που σας χάλασε πραγματικά στο Chr με την σύζυγο είναι η αναλογία τιμής και απτής ποιότητας. Η έκδοση Chic που σας έδωσαν έτσι και αλλιώς μόνο που φοράει σε hev 19" είναι εκτός λογικής ενώ στοχεύει μόνο στο "φάτε μάτια ψάρια". Όμως εδώ ο σκοπός είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και όχι απλά να θάβουμε οποία μοντέλα δεν μας αρέσουν, λες και παίρνουμε μέρισμα απ' τα κέρδη. Αν σας άρεσαν όλα τα άλλα στο όχημα θα έλεγα να σκεφτείτε σοβαρά τις δύο πρώτες εξοπλιστικές εκδόσεις ώστε η προαναφερόμενη αναλογία να είναι πιο εύπεπτη. .
Ακόμα και η club (δεύτερη) έκδοση στο νέο Chr δείχνει πολύ φθηνή.
Τα καθίσματα είναι σαν από σμυριδοπανο. Η κάμερα αστεία ως ανάλυση για την οθόνη.
Η μαυρίλα μέσα ζοφερή χωρίς ηλιοροφή.Για να πεις ότι κάπως γίνεται υποφερτό το αμάξι εσωτερικά πρέπει να πας στη chic
Αλλά εκεί πας στα 36 που είναι πάρα πολλά λεφτά για αυτά που σου δίνουν.
Ετσι πήγα να την πατήσω και εγώ και επειδή ήθελα ηλιοροφή από γούστο και να σπάει η μαυρίλα, το είχα ανεβάσει στα 38 σχεδόν.
Ε μια που τα έδωσα μια που την επόμενη μέρα συνειδητοποίησα τη μαλακια και ακύρωσα. -
Πατριώτη, υπόσχομαι κοινή φωτογράφηση του C-HR σου με το δικό μου "τουμπανάκι" Ζνάρτα ή στην Αθήνα αν κατέβεις για στρώσιμο (που δεν χρειάζεται).
Δεν έχει καμία σχέση το C-HR με τα T-ROC, Juke, Puma κλπ., το κατάλαβες κι ο ίδιος.Ειναι άλλη κατηγορία και με την ανταγωνιστική τιμή του, ουσιαστικά σου κάνουν δώρο την (πραγματική) υβριδική τεχνολογία του.
Έχασε λίγο χαρακτήρα και ποιότητα το C-HR σε σχέση με το 1ης γενιάς, αλλά διατήρησε τα καλά στοιχεία (τον αλεξίσφαιρο 1.8 βενζινοκινητήρα 2ZR-FXE και το εξαιρετικό πάτωμα TNGA-C, που κι εσύ κατάλαβες το βάθος του με ένα απλό test drive).
Οπότε πάρε την ακριβότερη δυνατή έκδοση του C-HR που αντέχει η τσέπη σου και σε περιμένω... -
@iceman7 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Τα καθίσματα είναι σαν από σμυριδοπανο. Η κάμερα αστεία ως ανάλυση για την οθόνη.
Η μαυρίλα μέσα ζοφερή χωρίς ηλιοροφή.Για να πεις ότι κάπως γίνεται υποφερτό το αμάξι εσωτερικά πρέπει να πας στη chic
Ετσι πήγα να την πατήσω και εγώ και επειδή ήθελα ηλιοροφή από γούστο και να σπάει η μαυρίλα, το είχα ανεβάσει στα 38 σχεδόν.
Ε μια που τα έδωσα μια που την επόμενη μέρα συνειδητοποίησα τη μαλακια και ακύρωσα.Τι πήρες τελικά και με ποια διαδικασία σε επέστρεψε την προκαταβολή η Toyota; Η Cosmocar ζητησε 3k προκαταβολή και σε περίπτωση ακύρωσης τα παίρνω πίσω όταν πουληθεί αυτό που παρήγγειλα. Όχι ότι έχω σκοπό την ακύρωση, απλά ρωτάω εγκυκλοπαιδικά. Σε συνεργάτη μου που έκανε preorder chr του ζήτησαν προκαταβολή 50€ πάντως. Και δεν κάνω πλάκα...
-
@iceman7 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ε μια που τα έδωσα μια που την επόμενη μέρα συνειδητοποίησα τη μαλακια και ακύρωσα.Τι πήρες τελικά και με ποια διαδικασία σε επέστρεψε την προκαταβολή η Toyota; Η Cosmocar ζητησε 3k προκαταβολή και σε περίπτωση ακύρωσης τα παίρνω πίσω όταν πουληθεί αυτό που παρήγγειλα. Όχι ότι έχω σκοπό την ακύρωση, απλά ρωτάω εγκυκλοπαιδικά. Σε συνεργάτη μου που έκανε preorder chr του ζήτησαν προκαταβολή 50€ πάντως. Και δεν κάνω πλάκα...
Όταν είχα παραγγείλει το cc μου είχαν ζητήσει προκαταβολή 300 ευρώ, επιστρέψιμα εφόσον ακύρωνα ανά πάσα στιγμή, χωρίς τον όρο να πουληθεί προηγουμένως σε άλλον. Υποθέτω ότι λόγω ζήτησης δεν σκοτίζονται και επιστρέφουν την προκαταβολή χωρίς όρους.
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁