-
@a-d-p said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Αυτό;;
https://www.car.gr/s/awt8ler7/Όντως ξεφεύγει, σε αυτά τα χρήματα έχεις πολλές επιλογές
Ναι αυτο ακριβως
-
ή μήπως αυτό
https://www.car.gr/s/rmjmsiui/
Αυτό το δίνει και με επιτόκιο καινούργιου
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/41604125-volkswagen-t-roc -
Μου αρέσει που όλοι απαντάτε και προτείνετε αυτοκίνητα...
Όταν, ούτε ο Αρτινός, ξέρει τι θέλει
Οικονομία, επιδόσεις, μικρότερη τιμή, λιγότερες δόσεις, αξιοπιστία, μεταπώληση?
Αν δεν τα βάλει αυτά με κάποια σειρά προτεραιότητας, επειδή δεν υπάρχει αυτό που θα τον καλύπτει πλήρως και σε όλα, δεν θα βγει άκρη...πάλι...
Λέτε να μην έχει κάνει αυτήν την κουβέντα μέχρι τώρα με την μισή Άρτα? Για να μην πω και παραπέρα
Εγώ πάντως δηλώνω ότι, αν πάρει αμάξι, ΟΧΙ παραγγελία αλλά να το πάρει, μέχρι τέλος Ιανουαρίου, του βάζω βενζίνες, διόδια και κερασμένο το φαγητό του, στο επόμενο Ψαρονέφρι
-
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@a-d-p said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Αυτό;;
https://www.car.gr/s/awt8ler7/Όντως ξεφεύγει, σε αυτά τα χρήματα έχεις πολλές επιλογές
Ναι αυτο ακριβως
Αν σου αρέσει πάρα πολύ, κάντο ένα μπαλόνι με 3300 προκαταβολή, δόση 350€ περίπου και σε τρία χρόνια δώστο πίσω, θα το έχεις βαρεθεί μέχρι τότε άλλωστε.
-
@antoniokon said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Αν δεν τα βάλει αυτά με κάποια σειρά προτεραιότητας, επειδή δεν υπάρχει αυτό που θα τον καλύπτει πλήρως και σε όλα, δεν θα βγει άκρη...πάλι...
Λέτε να μην έχει κάνει αυτήν την κουβέντα μέχρι τώρα με την μισή Άρτα? Για να μην πω και παραπέρα
Εγώ πάντως δηλώνω ότι, αν πάρει αμάξι, ΟΧΙ παραγγελία αλλά να το πάρει, μέχρι τέλος Ιανουαρίου, του βάζω βενζίνες, διόδια και κερασμένο το φαγητό του, στο επόμενο Ψαρονέφρι
Μην σου πω ότι θα τον κάνουμε κρουαζιέρα Ρίο - Αντίριο...
-
@antoniokon said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ααααχαχαχαχαχαχα φυλαξου σου ρχομαι.Προσευχησου να παρω καπτουρ να σου ρθει φθηνοτερο το lpg
-
Περαν της πλακας αξιοπιστια ερχεται σιγουρα πρωτο,αλλα αν ρωτησεις καποιον πχ για stellantis θα σου πει ιμαντα ηλεκτρικα,αν πεις renault θα σου πει ηλεκτρικα,αν πεις vag το ιδιο,kia που πηρα εγω ειχε ψιλοθεματακια με μπαταρια, εεε τι να παρεις ?Αλογο?
-
Οπότε;;;; Μια η λύση!
Την ξέρεις βαθιά μεσα σου! Αλλά παλεύεις να μην το πεις!!!!
-
@bill_hsd said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Τη διαφορά τιμής θα την πάρεις πίσω στη μεταπώληση
Ότι "κέρδος" θα έχει στην μεταπωληση θα του το έχει φάει το ληστρικο επιτόκιο της Toyota
-
*ληστρικό
-
-
Χεχε, και εμένα να διορθώνεται! Δεν έχω θαίμα!
-
Αααχαχαχα εκανα ζαπινγκ tv και επεσα στην Νικολουλη και λεω στο τελος θα με βγαλει εκπομπη.Χαθηκε Αρτινος πηγε να κλεισει για πολλοστη φορα αμαξι και εκτοτε χαθηκαν τα ιχνη του ...ο πωλητης της αντιπροσωπειας λεει "λεει"...δε ξερουμε ....πως δεν ηρθε ποτε εδω.
Οι καμερες ομως αλλα λενε
-
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ασε ρε αλεπουδιαρη
-
@yem said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ασε ρε αλεπουδιαρη
Το άλλο δηλαδης δεν το δες;
-
@yem said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ασε ρε αλεπουδιαρη
Το άλλο δηλαδης δεν το δες;
-
Audi a3 comfort στα 27500
-
@teo-mak said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Audi a3 comfort στα 27500
Μου το πε και φιλος αυτο.Δεν το χω δει απο κοντα να πω την αληθεια.Θα ριξω μια ματια
-
Λοιπον επειδη αυριο ειμαι πρωινος την πεφτω για υπνο,περιμενω αυριο το πρωι να διαβασω αρκετα ποστ..
Σας ευχαριστω ολους🥰🥰🥰 -
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Λοιπον επειτα απο ωριμου σκεψεως και βαζοντας στην ακρη το συναισθημα και σαν 1ο παραγοντα την τσεπη.
Ηρθε η ωρα νομιζω...Νομιζω...λεω...να παρω αυτοκινητο και να ησυχασουν και οι αντιπροσωποι για πολυ ή λιγο καιρο.
Ο ερωτας ο μεγαλος ειναι το chr club bitone αλλα θεωρω πολλα τα χρημματα 33500 με καπου 15000 προκαταβολη βγαινει η δοση χοντρικα στα 300 για 84 μηνες.Πολλα παρα πολλα .Η απλη η εκδοση η cult στα 28900 καπως τρωγεται αλλα με πολλες ελειψεις.
Οποτε σκεφτηκα ποιο οικονομικα
Οι υποψηφιοι ειναι οι εξης
1)Renault captur lpg εκδοση tecno 26600 με 13χιλ προκαταβολη βγαινει 200 οπτικα μου αρεσε οδηγηση μου αρεσε(δε βαζει φωτια στο δρομο αλλα τιμιο) και καδενα(απο lpg ξερω εχω 10 χρονια)
2) ford puma st line 125, δοση 185 μου αρεσει αλλα μειον μεγαλο τα χρωμματα που εχει,το μονο που μου αρεσει σε χρωμμα ειναι το μαυρο και δεν θελω να ξαναπαρω μαυρο,αν υπηρχε το γκρι θα το επαιρνα.
3) δεν το χω οδηγησει nissan juke θεωρω τιμια λεφτα στα 22κατι νομιζω,θα πηγαινα και παραπανω αλλα εχουν κανει την μ....κια και απο κει και πανω εχουν 19ρες ζαντες.
4)opel mokka με 130 αλογα στα 25500 με δωρο ρεζερβα πατακια λαστιχενια φιμε τιμιο και αυτο στην τιμη.Αλλα κατι με φοβιζει ομορφο αλλα κατι κατι
5)2008 αλλα δυστηχως με τα 130 αλογα δηλαδη καδενα αλλα αυτοματο δυστηχως(μονο toyota αυτοματο για μενα)με την εκπτωση μεχρι αυριο στα 28κατι δεν θυμαμαι ,σε γκρι.
Για πειτε τωρα γατακια .
Υ.Γ δεκτες και αλλες αποψεις σε σχετικες τιμες εκτος απο suzuki γιατι παμε για διαζυγιο .
Ειναι τρελλος ειναι τρελλος ο ΑρτινοςΑπό αυτά που έχεις γράψει, θα πρόκρινα τα Opel και Ford.
Όμως... Αν μπορείς να κάνεις λίγο υπομονή, το 25 έρχεται το νέο VW T-ROC ΙΙ.
Αξίζει την αναμονή....
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁