-
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ε το λευκό!!
Μπορείς να το πλένεις μόνο με νερό και να μην φαίνονται τα άλατα!
Για το λευκο εστειλα.Το μονο που θα επαιρνα μαυρο ξανα ειναι το puma
-
@bill_hsd said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Μακρυα πολυ
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/343505288-toyota-corollaΣυνήθως, τα test drive δεν έχουν τις full εγγυήσεις (6+11 χρόνια), αλλα 3+5 χρονια και δεν παιρνουν επέκταση εγγύησης. Καλύτερα να το διευκρινίσεις τηλεφωνικά.
Εν τω μεταξύ, τα 25900 είναι με 2000 "όφελος απόσυρσης", ενώ η κανονική τιμή είναι 27900, που στα ίδια λεφτά βρίσκεις και C-HR 2ης γενιάς έστω και βασική C-ULT έκδοση, αλλά και αρκετά 1ης γενιάς C-HR λίγο πιο πλούσια (C-LUB κλπ).Τον ειχα παρει τηλ οταν το ειχε βαλει 1η φορα με 29 νομιζω.Ειναι τεστ ντραιβ αλλα με κανονικες εγγυησεις και χρημματοδοτηση .
-
Ωχ! Σε ξέρει;
-
Ε το λευκό!!
Μπορείς να το πλένεις μόνο με νερό και να μην φαίνονται τα άλατα!
Για το λευκο εστειλα.Το μονο που θα επαιρνα μαυρο ξανα ειναι το puma
Δεν είναι μαύρο,γκρι μεταλλικό (αν και αρκετά σκούρο) είναι, λέει.
Αλλά κι εγώ λευκό θα διάλεγα -
Ωχ! Σε ξέρει;
Αχαχαχαχαχαχαχα ,τηλεφωνικως μονο.
Ρε φιλε εχω δακρυσει απο τα γελια 🥰🥰 -
Ωχ! Σε ξέρει;
-
Ασχετο μου λεει η γυναικα.
Μηπως το θεμα δεν ειναι να παρεις αυτοκινητο αλλα να γινεις πωλητης και να πουλας αυτοκινητα?Θα σου πηγαινε.
Ναι της λεω και να ερθει κανενας μλκας σαν εμενα και να παρω αποζημειωση την ιδια μερα -
Υπαρχει και το diesel που αν θυμαμαι καλα ειναι πολυ καλο και χωρις adblue.
Και γω απο αυτο ειχα ξεκινησειΉταν ένα διαμάντι χωρίς adBlue με 120ps και μπόλικη ροπή. Θυμάρι ότι ήταν ο μοναδικός diesel που "αποδεχόμουν" τότε. Είχε κοπεί επίσημα λίγες μέρες αφού ξεκίνησα να ασχολούμαι το καλοκαίρι του 2019. Ε τι να λέμε τώρα. Honda είσαι. Ναχαμε τα λεφτά (και να λειπανε οι φοροτιμωρίες του κράτους) να μην ξανασχοληθούμε με ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία. Mazda Honda Toyota/Lexus και άντε γεια...
-
@sabas_thess said
Μεγάλη καψούρα το συγκεκριμένο Civic. Από αυτό είχε ξεκινήσει η 6ετης προσπάθειά μου να πάρω καινούργιο όχημα για εμένα. Βέβαια αλλά δεδομένα, αλλά μυαλά....
Κι εγώ από αυτό είχα ξεκινήσει να ψάχνω...
Πολύ ωραίο! -
@sabas_thess said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Υπαρχει και το diesel που αν θυμαμαι καλα ειναι πολυ καλο και χωρις adblue.
Και γω απο αυτο ειχα ξεκινησειΉταν ένα διαμάντι χωρίς adBlue με 120ps και μπόλικη ροπή. Θυμάρι ότι ήταν ο μοναδικός diesel που "αποδεχόμουν" τότε. Είχε κοπεί επίσημα λίγες μέρες αφού ξεκίνησα να ασχολούμαι το καλοκαίρι του 2019. Ε τι να λέμε τώρα. Honda είσαι. Ναχαμε τα λεφτά (και να λειπανε οι φοροτιμωρίες του κράτους) να μην ξανασχοληθούμε με ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία. Mazda Honda Toyota/Lexus και άντε γεια...
Φιλε εγω θυμαμαι ειχα παρει τηλ για να το παρω τον Σ και μου λενε πως σταματησαμε να το φερνουμε
-
Ασχετο μου λεει η γυναικα.
Μηπως το θεμα δεν ειναι να παρεις αυτοκινητο αλλα να γινεις πωλητης και να πουλας αυτοκινητα?Θα σου πηγαινε.
Ναι της λεω και να ερθει κανενας μλκας σαν εμενα και να παρω αποζημειωση την ιδια μεραΘα έρχονται αποφασισμένοι πελάτες και θα φεύγουν με κρίσεις αυτογνωσίας! Που πάμε; Τι είναι ο άνθρωπος κτλ
-
@bill_hsd said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Μακρυα πολυ
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/343505288-toyota-corollaΣυνήθως, τα test drive δεν έχουν τις full εγγυήσεις (6+11 χρόνια), αλλα 3+5 χρονια και δεν παιρνουν επέκταση εγγύησης. Καλύτερα να το διευκρινίσεις τηλεφωνικά.
Εν τω μεταξύ, τα 25900 είναι με 2000 "όφελος απόσυρσης", ενώ η κανονική τιμή είναι 27900, που στα ίδια λεφτά βρίσκεις και C-HR 2ης γενιάς έστω και βασική C-ULT έκδοση, αλλά και αρκετά 1ης γενιάς C-HR λίγο πιο πλούσια (C-LUB κλπ).Τον ειχα παρει τηλ οταν το ειχε βαλει 1η φορα με 29 νομιζω.Ειναι τεστ ντραιβ αλλα με κανονικες εγγυησεις και χρημματοδοτηση .
Μπορείς να του ζητήσεις να σου στείλει φώτο με το σχετικό αυτοκόλλητο στο book service, που αναγράφει και τις εγγυησεις ή αν μάθεις πινακιδα ή αριθμό πλαισίου, μπορείς να επιβεβαιώσεις και τηλεφωνικά τις εγγυήσεις συγκεκριμένου αυτοκινήτου μέσω Toyota Hellas.
Επίσης, στα αυτοκίνητα που έχουν κλείσει έτος και δεν έχουν κάνει τα 15.000 χλμ, πρέπει να έχει γίνει το ετήσιο service εμπρόθεσμα για να εξακολουθεί να ισχύει η εγγύηση (νομιζω ότι υπάρχουν κάποια μικρα χρονικά/χιλιομετρικά περιθώρια ανοχής-απόκλισης από το προβλεπόμενο πρόγραμμα συντήρησης, για τα οποία μπορείς επίσης να πληροφορηθείς μέσω Toyota Hellas). Γενικώς, προσοχή... -
Ήταν ένα διαμάντι χωρίς adBlue με 120ps και μπόλικη ροπή. Θυμάρι ότι ήταν ο μοναδικός diesel που "αποδεχόμουν" τότε. Είχε κοπεί επίσημα λίγες μέρες αφού ξεκίνησα να ασχολούμαι το καλοκαίρι του 2019. Ε τι να λέμε τώρα. Honda είσαι. Ναχαμε τα λεφτά (και να λειπανε οι φοροτιμωρίες του κράτους) να μην ξανασχοληθούμε με ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία. Mazda Honda Toyota/Lexus και άντε γεια...
Αν το αφηνε λιγο παρακατω θα το σκεφτομουν σοβαρα
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/41394702-honda-civic
Αλλαααα....θα πηγαινα με τον Lap να το παρω μονο με αυτον τον ορο.
Σςςςςςς ολοι οι υπολοιποι θα εισαστε κρυμμενοι γυρω γυρω -
Το σιβικ έχει την καλύτερη θέση οδήγησης που έχω κάτσει! Δεν υπάρχει αυτό που έζησα τότε που το είδα!
Απόλυτα αγωνιστική θέση
-
@panormus772 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Kαι γιατί @alex-mix δεν πας πιο κοντά σου να πάρεις καινούριο C-HR?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/42987179-toyota-c-hr
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/42987187-toyota-c-hr
Σ'αυτή την έκδοση C-LUB δεν έχει 33.000 περίπου στον τιμοκατάλογο; Τι έγινε και το πουλάει σχεδόν 3000 κάτω; Mήπως αξίζει ένα τηλεφώνημα;
Χαχα εστειλα πριν λιγο mail θα παρω αυριο τηλ.Ισως ειναι εκθεσιακα και επειδη αλλαζει ο χρονος τα δινει να τα διωξει
Μπορώ να μάθω τι και πως αν θέλεις….
-
Τα κλασσικα ,γιατι τοσο κατω η τιμη,εγγυηση μηχανικα και μπαταρια και χρημματοδοτηση αν ειναι κανονικα.🥰🥰🥰🥰🥰
-
Τα κλασσικα ,γιατι τοσο κατω η τιμη,εγγυηση μηχανικα και μπαταρια και χρημματοδοτηση αν ειναι κανονικα.🥰🥰🥰🥰🥰
Ωραία...θα μου δώσεις λίγο χρόνο...αν το είχα δει νωρίτερα θα ήξερα αλλά τέτοια ώρα δεν θέλω να ενοχλήσω. Ξέρω ήδη πάντως ότι για τα μεταχειρισμένα ισχύει εγγύηση έως 10 χρόνια και 200κ εφόσον κάνεις συντήρηση σε αντιπροσωπεία.
-
@kkostask said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ωραία...θα μου δώσεις λίγο χρόνο...αν το είχα δει νωρίτερα θα ήξερα αλλά τέτοια ώρα δεν θέλω να ενοχλήσω. Ξέρω ήδη πάντως ότι για τα μεταχειρισμένα ισχύει εγγύηση έως 10 χρόνια και 200κ εφόσον κάνεις συντήρηση σε αντιπροσωπεία.
Dont worry
-
Κορωνησια πανω στο δρομο ,μεσα απο το αμαξι την τραβηξα
Ποιο αμάξι;;;;;;;;; Τι μας κρύβεις;;;;;;;;
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁