-
Καλησπέρα ομάδα!!
Το ξαδερφάκι μου είχε την φαεινη ιδέα να πάρει το e46 του γείτονα του για 2.000€ . Το είχε παρατημένο για 7 χρόνια και το κοντέρ γράφει 160.000 χιλιόμετρα. Θέλει κάμποσα πραγματικά ένα μεγάλο ρεκτιφιε στο μοτέρ και πολλά ακόμα . Ο μπαγασας είναι και μηχανικός και σκέφτηκε να το τουρμπισει ξέρει λίγα από bmw και μου ζήτησε την βοήθεια μου μια που ξέρω λίγα παραπάνω. Για πείτε απόψεις το βλέπει σαν πρότζεκτ car που θα το κάνουμε παρέα.
Είναι εύκολο ;
Τι χρειάζεται;
Όποιος ξέρει κάτι ας το πει και γενικές γνώμες θα εκτιμηθούν .
Αυτός θα το κάνει όπως και να έχει δεν αλλάζει γνώμη είπα και εγώ να αντλήσω λίγες πληροφορίες παραπάνω από εδώ μέσα μπας και βοηθήσω -
Σε αυτό το φόρουμ, φίλε μου, θεωρούμε μιάσματα εσάς τους κοντράκηδες/κάγκουρες.
Είμαστε κατά πλειοψηφία, ευυπόληπτοι κάτοχοι οικολογικών suv και ev, και η μόνο μετατροπή που κάνουμε είναι να βάλουμε καμιά πλαφονιέρα σε τογιότα!
Άνοιξε καλύτερα κανά θέμα τύπου «ψάχνω μικρό πόλης για τον θειό μου, που τώρα πήρε δίπλωμα» να σου απαντήσουμε!
Εδώ πασχίζουμε να προστατέψουμε το περιβάλλον... -
Κάποτε ήταν μια σχετικά συνηθισμένη μετατροπή σε αυτά τα μοτέρ. Μάστερ του είδους ήταν ο Καρράς στο Άργος με εγγυημένα αποτελέσματα. Θα βρείς αρκετές πληροφορίες στο internet για τέτοιες μετατροπές, τι τουρμπίνα να βάλεις, τι παρελκόμενα κλπ. Ορισμένοι έβαζαν και κομπρέσορα, για μεγαλύτερη ασφάλεια και βασικά ευκολία.
-
Αν ο ξάδερφός σου είναι μηχανικός αλλά εσύ ο χομπίστας ξέρεις περισσότερα (κατά δήλωσή σου), ας το αφήσει καλύτερα στην ησυχία του.
-
@dimsabas said in Bmw e46 1900cc turbo:
Αν ο ξάδερφός σου είναι μηχανικός αλλά εσύ ο χομπίστας ξέρεις περισσότερα (κατά δήλωσή σου), ας το αφήσει καλύτερα στην ησυχία του.
Εγώ ξέρω από bmw περισσότερα και ο ξάδερφος είναι νέος μηχανικός. Αλλά να σου πω και το άλλο δεν ασχολήθηκα και ποτέ μου σοβαρά με την μηχανολογία αλλά θεωρώ ότι ξέρω περισσότερα από τους περισσότερους μηχανικούς που κυκλοφορούν εκεί έξω . Αλλά τεσπά ψιλό περιττό το σχόλιο σου αφού δεν βοηθάει και πολύ αλλά οκ ο καθένας την γνώμη του υποθέτω
-
Νομίζω ότι προσβλήθηκες κι είναι κρίμα γιατί δεν είχα τέτοιο σκοπό. Θα φας κι εσύ δεκάδες εργατοώρες πάνω στο αμάξι ή θα προσφέρεις μια συμβουλευτική βοήθεια;
-
Το ένα thread καλύτερο από το άλλο.
-
Τα bmwδακια είναι για αυτούς που βγάζουν 3 χίλιαρα. Μηπως να το κάνει diesel;
-
-
Αν είναι Project car και θέλετε να ξοδεψετε χρήματα να το δυναμώσετε go for it . Δεν γνωρίζω από BMW να βοηθησω
Αν ειναι όχημα που το χρειάζεστε και πρωτεύων και το χρειάζεστε καθημερινα καλύτερα να το αφησετε ως εχει.
-
@alexzero1 said in Bmw e46 1900cc turbo:
@dimsabas said in Bmw e46 1900cc turbo:
Εγώ ξέρω από bmw περισσότερα και ο ξάδερφος είναι νέος μηχανικός. Αλλά να σου πω και το άλλο δεν ασχολήθηκα και ποτέ μου σοβαρά με την μηχανολογία αλλά θεωρώ ότι ξέρω περισσότερα από τους περισσότερους μηχανικούς που κυκλοφορούν εκεί έξω . Αλλά τεσπά ψιλό περιττό το σχόλιο σου αφού δεν βοηθάει και πολύ αλλά οκ ο καθένας την γνώμη του υποθέτω
Η μηχανολογία το ξέρει ότι την μνημονεύεις επί ματαίω ?
-
@cirus said in Bmw e46 1900cc turbo:
Αν είναι Project car και θέλετε να ξοδεψετε χρήματα να το δυναμώσετε go for it . Δεν γνωρίζω από BMW να βοηθησω
Αν ειναι όχημα που το χρειάζεστε και πρωτεύων και το χρειάζεστε καθημερινα καλύτερα να το αφησετε ως εχει.
Γιατί όχι twin turbo ?
-
Ποιος κινητήρας είναι (κωδικός);
Bmw e46 1900cc turbo