-
@ad276 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Αυτο ειναι το luxury.Τραγικο λαθος εν ετει 2024.
To λάθος προσπαθώ να βρω!
-
60:40 γιόκ
-
Εγώ κοιτώ κάτι άλλο... δεν φαίνονται πονταρίσματα. Όπως επίσης στην οροφή δεν έχει μαύρη γραμμή όπως τα vw
Αυτό στην οροφή δηλώνει λέιζερ συγκόλληση, ενιαία
Ενώ εδω πίσω είναι θολή η εικόνα για να βγει συμπέρασμα
-
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Εεε καλά, σιγά το λάθος....παίζει στα 31 χρόνια που οδηγώ να έχω ρίξει τα καθίσματα 3-4 φορές! Ειδικά σε αυτοκίνητο πόλης ειναι αδιάφορο, ποτέ δεν ασχολήθηκα εαν πέφτουν τα καθίσματα και πως.
-
Ειδα την εικόνα (thumbnail) και είπα να μια χωρα που δοκιμάζουν το MG3 οπου το φως τους θυμίζει αυτό το υπέροχο φως της Ελλάδας.
Μετά ειδα πινακίδα.....είναι στην Ελλάδα.....
Α ρε πατρίδα, τι φως είναι αυτό που έχεις. Το δοξάζουν οι ποιητές και οι γλύπτες.
Δείτε σε αλλα βιντεο ποσο χάνει το χρώμα και το σχήμα του αυτοκινήτου. Σε εμάς το μπλε τους και το σχήμα του είναι υπέροχο.
@dimsabas μάλλον αυτόν είδες. Είναι στον δρόμο που έλεγες.
-
Αυξημένο βάρος μείωση χώρου αποσκευών, πολύπλοκοτητα στην τεχνολογία άρα αυξημένη πιθανότητα βλάβης ακριβή αντικατάσταση μπαταρίας για να έχει ένα σούπερ μίνι 5.5 λτ κατανάλωση στα 120 και να παρακαλά ο κάτοχος να πέσει σε μποτιλιαρισμα για να κάνει οικονομία σε σχέση με τον ανταγωνισμό, και όλα αυτά με αμφιλεγομενες επιδόσεις που εξαρτώνται από το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας...
Καλή μόνο η τιμή του για φουλ υβριδικό σε σχέση με ανταγωνισμό.
Ήμουν Μόναχο αυτές τις μέρες μόνο ταξι έβλεπες τογιοτα υβριδικά.
Οι μισές οικογένειες με στέισον βαγκον 320d & 5**d κυκλοφορουσαν τελευταία μοντέλα... -
Στην πολη δεν θα μπεις δηλαδή;;;
Θα βγει και σε ατμοσφαιρικό με χειροκίνητο κιβωτιο.
Είπαμε τα ντίζελ θα κοπούν διότι ρυπαίνουν υπερβολικά πολύ. Μην ασχολείσαι μαζί τους
-
Πολύ κακό για το τίποτα... Και αν σου βγάλει θέματα η μπαταρία πατσιζεις όλη την οικονομία της κίνησης στην πόλη.
Οι Γερμανοί δλδ που εν ετει 2024 σκάνε 100αρες για ντίζελ είναι βλακες; -
Το fabia δεν βλέπεται, αυτό το τουλάστιχον είναι ομορφούλικο.
Το πορτπαγκάζ μικρό βέβαια, αλλά χωράει δυο τηλ/μενα μια εργαλειοθήκη και μερικά άλλα. -
Αυτοί τα αγοράζουν με leasing και μετά 2-3 έτη τα στέλνουν σε εμάς και τρίτες χώρες ως μεταχειρισμένα.
-
@chris__7 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Πες μου ένα λόγο για να πάρεις το fabia
Εχει ρεζερβα.....που αλλοι δεν εχουν.....:)
Τώρα σοβαρά, ποιός κάθεται να αλλάξει ρεζέρβα;
Τα κομπρεσεράκια δεν τα έχετε ανακαλύψει;
Και μην πεταχτεί κανείς και πει «εμένα μου σκίστηκε»!
Αυτό γίνεται μια φολά στα τλιάντα χλόνια. -
@bassstarlet said in MG3 Hybrid+ 2024:
Το fabia δεν βλέπεται, αυτό το τουλάστιχον είναι ομορφούλικο.
Το πορτπαγκάζ μικρό βέβαια, αλλά χωράει δυο τηλ/μενα μια εργαλειοθήκη και μερικά άλλα.τι να τα κανεις τα τηλεκατευθυνόμενα;
-
Πέρα από την πλάκα πολύ βαγκον πολυτελή όλα στην Γερμανία. Ακόμα και γκολφ πιο πολλά μακριά εβλεπες πάρα χατς... Ελάχιστα χατς
-
Είναι στην κουλτούρα τους. Αυτοί πάνε σε λίμνες και αράζουν στα αυτοκίνητα
-
Ποιες λίμνες με τους " κοφτές" στο ποτάμι με το ποδήλατο ήταν οι Γερμανίδες. Απίστευτη ποιότητα ζωής...
-
τι να τα κανεις τα τηλεκατευθυνόμενα;
Σιγά μη σου πω.
Για να το μαρτυρήσεις; -
@bassstarlet said in MG3 Hybrid+ 2024:
@chris__7 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Πες μου ένα λόγο για να πάρεις το fabia
Εχει ρεζερβα.....που αλλοι δεν εχουν.....:)
Τώρα σοβαρά, ποιός κάθεται να αλλάξει ρεζέρβα;
Τα κομπρεσεράκια δεν τα έχετε ανακαλύψει;
Και μην πεταχτεί κανείς και πει «εμένα μου σκίστηκε»!
Αυτό γίνεται μια φολά στα τλιάντα χλόνια.Μου έχει τύχει σκισιμο στο Γκολφ και ευτυχώς που ειχα,εστω και μικρή.Στο Κλιο τώρα έχω κανονική.
Προτιμώ να είμαι 100% σίγουρος αν μου τύχει,έστω και μια στα 30 χρόνια.
Deal breaker για εμένα. -
@fanis75 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Εεε καλά, σιγά το λάθος....παίζει στα 31 χρόνια που οδηγώ να έχω ρίξει τα καθίσματα 3-4 φορές! Ειδικά σε αυτοκίνητο πόλης ειναι αδιάφορο, ποτέ δεν ασχολήθηκα εαν πέφτουν τα καθίσματα και πως.
Όταν έχεις παιδικό καθισματακι πίσω θα καταλάβεις.Και οχι μονο.Εχω μεταφέρει και χαλιά.
-
Όταν έχεις παιδικό καθισματακι πίσω θα καταλάβεις.Και οχι μονο.Εχω μεταφέρει και χαλιά.
Έχω παιδικό καθισματάκι 10 χρόνια τώρα! Και σε αυτά τα 10 χρόνια, 1 φορά χρειάστηκε να ρίξω το μισό κάθισμα, και αυτό όχι στο αυτοκίνητο πόλης (που ειναι το συγκεκριμένο) αλλά στο οικογενειακό μας. Για τα αυτοκίνητα πόλης δεν το θεωρώ απαραίτητο....αλλά αυτός ειμαι εγώ!
-
@fanis75 said in MG3 Hybrid+ 2024:
....αλλά αυτός ειμαι εγώ!
MG3 Hybrid+ 2024