-
Έχει σκαλοπάτι.... σαν τα παλιά αυτόματα.
Πάντως είναι δυνατό.... 7αρι ξερό γράφει 0-100 με v box
Εάν πατάει και σαν φιέστα ωχ ωχ ωχ -
Έχει συμπλέκτη, σωστά;;;;
-
-
Πως συνδέεται ο κινητήρας με τους τροχούς;;;
-
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Όχι και σε αλλά δυο τρία το ανέφεραν.
ετσι ειναι σε τουλαχιστον 2 βιντεο εδω στο αυστραλιανο και στο ισπανικο εχει αναφερθει αυτη η συμπεριφορά.
Φυσικα με "τεστ ντραιβ" που τα κανουν εδω με τον πωλητη διπλα να κοιταζει με την ακρη του ματιου του το κοντερ μονο απο τους κατοχους θα το μαθουμε... -
Ο Δημήτρης θα μας πει.
-
Πάντως με εκνευρίζει που η MG δεν εξηγεί το πως λειτουργεί το σύστημα. Το κιβώτιο ας πουμε...
-
Ο Δημήτρης θα μας πει.
κοιτα αν εχει ερθει θεσ/νικη για τεστ και εγω μπορω να το τσεκαρω αν βρω χρονο οι διαδρομες που κανω επιτρέπουν τετοιες ταχυτητες ...
-
Ναι πάνε..
Εδώ στα σχόλια αναφέρει διαφορες μεταξύ αυστραλιανής και βρετανικής εκδοσης. Όποτε εδώ ίσως εντοπίζεται ο λόγος που στην Αυστραλία έχουν το θέμα αυτό.
-
@tkin73 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Ο Δημήτρης θα μας πει.
κοιτα αν εχει ερθει θεσ/νικη για τεστ και εγω μπορω να το τσεκαρω αν βρω χρονο οι διαδρομες που κανω επιτρέπουν τετοιες ταχυτητες ...
Καλά με την κίνηση που έχει πια... Προχθές στην Μουδανιών ήμουν με 1η-2α...
-
Καλύτερα θα δει την κατανάλωση σε συνθήκες κίνησης
-
Πως συνδέεται ο κινητήρας με τους τροχούς;;;
Δες αυτό το παλιό βίντεο που δείχνει την διάταξη της μετάδοσης, three motors, βάζει και τον θερμικό μέσα, Γάλλοι
-
-
-
Όταν βγάλουν κάτι αντίστοιχο οι Κινέζοι για το δικό τους, θα έχουμε καλύτερη άποψη.
-
Είναι ολόιδιο με της Renault?
-
γαλλικη τεχνολογια εχει το mg3?Καλα καταλαβαμε
-
@tkin73 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Ο Δημήτρης θα μας πει.
Εκεί που είναι ο Σίνης μια Καρδία προλαβαίνεις να ανέβεις
-
@chris__7 said in MG3 Hybrid+ 2024:
γαλλικη τεχνολογια εχει το mg3?Καλα καταλαβαμε
Γαλλική τεχνολογια made in china?
-
Αυτό που έχει ενδιαφέρον στο τελευταίο βίντεο είναι ότι στις υψηλές ταχύτητες ο traction motor δίνει ισχύ μέσω του κιβωτιου, έχει δηλαδή δύο σχέσεις μετάδοσης, οι οποίες μάλιστα είναι ανεξάρτητες από αυτές του θερμικού. Επίσης ο μικρός που τον λέει hsg μπορεί και αυτός να συνεισφέρει στιγμιαία πάλι μέσω του κιβωτιου κατά την διάρκεια της αλλαγης σχέσης του τρακτιον μοτορ. Εντυπωσιακή τεχνολογία αν μη τι άλλο.
MG3 Hybrid+ 2024