Προφανώς είναι κάτι τελείως ειδικό χωρίς να υπολογίζουμε συνθήκες μετακίνησης. Όπως ας πούμε ανηφόρες κτλ.
Τα ξένα φόρα όπως λες εάν δεις τους λογαριασμούς τους είναι κάτι παππούδες 65-75 ετών. Δεν μου κάνουν και πολύ σόι, να σου πω την αλήθεια. Άλλοι αναφέρουν ότι πρώτη φορά αγόρασαν (στα γεράματα) αυτόματο κιβώτιο κτλ
Γενικότερα είπαν κάποιοι μια κατανάλωση και κανένα άλλο στοιχείο για την μετακίνηση τους
Όπως εάν ανεβαίνουν ανηφόρες ή εάν δοκιμάζουν τα 200αλογα οπου βρεθούν κτλ.
Ίσως παλι όπως περιγράφεις, ανάβουν τον κλιματισμό από την εφαρμογή του αυτοκινήτου, πριν μπουν. Τι αυτοκίνητο όπως είναι φυσικό δουλεύει στο ρελαντί με τον θερμικό για κάνα 5-8 λεπτό, αυτοί μπαίνουν μέσα κάνουν μια μικρή διαδρομή στην πόλη και ΠΡΟΦΑΝΏΣ ο μέσος όρος κατανάλωσης επηρεάζεται από το γεγονός οτι το αυτοκίνητο λειτουργούσε στο ρελαντί με μηδέν χιλιόμετρα στο ταχύμετρο, διότι το όχημα δεν κουνιόταν.
Το γεγονός αυτό αλλάζει όλο το αποτέλεσμα του κλάσματος του μέσου όρου. Αριθμητική είναι.
Δες το βίντεο πιο πάνω. Μου φαίνεται πιο ρεαλιστικό διότι το βλέπουμε σε πρώτο χρόνο. Με κλιματισμό στην πόλη γράφει 3,9. Μέση είναι στα 4,8λ-5,5λ/100χλμ.
Γενικότερα είναι σχεδόν ένα λίτρο πιο λαίμαργο από το yaris HYBRID. Αλλά έχει και 70 άλογα παραπάνω με επιδόσεις όπως 0-100 6,7-7,00" !. Αυτό πιστεύω είναι μια ρεαλιστική οπτική του συνδυασμού κατανάλωσης και επιδόσεων.
6,5λ/100 χλμ έχει το μέλος, εδώ σε εμάς, με το zs (βαρύτερο και με χειρότερη αεροδυναμική +17ιντσων τροχούς) και λιγότερα από 1500 χλμ. στο οδόμετρο.
Το ότι η μπαταρία τελείωνε είναι κοινό θέμα σε όλα τα HYBRID. Και στης TOYOTA.
Απαιτούν συχνή χρήση διότι δεν φορτίζονται επαρκώς μέσα στην πόλη.
Αυτά τα 8,5 και 9 είναι τελείως υπερβολικά με όσα έχω δει εγώ.