-
-
-
Το κινέζικο. Μαύρο, με κρεμ εσωτερικό. Ήταν αρκετά επιβλητικό στο μάτι. Πλαίσιο πινακίδας leasing.
-
Το κινέζικο. Μαύρο, με κρεμ εσωτερικό. Ήταν αρκετά επιβλητικό στο μάτι. Πλαίσιο πινακίδας leasing.
Ειναι εμφανίσιμο. Η μόνη περίπτωση να το επαιρνα θα ηταν να το νοικιασω, να τσεκαρω κατανάλωση εκτός πόλης κ.λπ. αλλα αν κλείσει η εταιρεία μετά και χρειαστώ κάτι θα κλαιω τα λεφτα χαχα
-
Σπανός ρε παιδιά;
Μιλάμε για τρομερό επαγγελματία με πολύ καλό όνομα.Δεν φτάνεις την υβριδική X1 στα 50κ ;;;;
Έλα πιο δίπλα να σου δείξω κάτι.
Αν όντως μιλάμε για το αυτοκίνητο του παρακάτω βίντεο θα τα πουλάει σαν ζεστά κουλουράκια για στα Νότια Προάστια ακόμη και για δεύτερα σε όσους έχουν πάρει X3 από αυτόν.
-
Μόλις πριν δέκα λεπτά της το έδειχνα της γυναίκας!
Της λέω ποσο πιστευεις κοστιζει όπως το βλέπεις!
Μου λέει 60Κ
Οποτε περνάει το τεστ επιδειξης σε άσχετους με την αυτοκίνηση
-
Πάσχει στις ζάντες του. Με μεγαλύτερη και φαρδύτερη θα είχε πιο wow factor
-
-
7θέσιο πλέον το Tesla Model Y - τέλος κουβέντας. You are welcome!
Είχα δει παλιότερα βίντεο 7θεσια Υ που στις πίσω θέσεις ακουμπάνε τα κεφάλια στο τζάμι του πορτ μπαγκαζ.
Είναι αρκετά στριμωγμένο. Η τελευταία σειρά είναι αποκλειστικά για παιδιά, αλλά αντικειμενικά, σε όλα τα 7 θέσια ισχύει αυτό.
-
Το Bigster δε θα βγει 7θεσιο. Επισης στη Θεσσαλονίκη που μίλησα με Αδαμιδη δεν ξέρουν αν θα προχωρήσει η συνεργασία διότι τους ζήτησαν τα αμάξια πίσω. Επισης στη Δράμα που στο dfskhellas.gr τους έχει ως διανομείς οι πωλητές το άκουσαν πρώτη φορά από μένα. Είχαν πλήρη άγνοια. Προχειροκατάσταση από τα κεντρικά;
Proace city verso βενζίνη,diesel κυκλοφορεί ακόμη. -
7θέσιο πλέον το Tesla Model Y - τέλος κουβέντας. You are welcome!
Είχα δει παλιότερα βίντεο 7θεσια Υ που στις πίσω θέσεις ακουμπάνε τα κεφάλια στο τζάμι του πορτ μπαγκαζ.
Είναι αρκετά στριμωγμένο. Η τελευταία σειρά είναι αποκλειστικά για παιδιά, αλλά αντικειμενικά, σε όλα τα 7 θέσια ισχύει αυτό.
Λογικά θα είναι ψηλός αυτός αλλά δε νομίζω ότι σε όλα τα 7θεσια θα συμβαίνει αυτό; Πριν 2 χρόνια το είχα δει και ακόμη μου φαίνεται αστείο. -
Και ψηλός, αλλά και με τριώροφο μαλλί.
-
Ας κανουν ενα καλό δίκτυο να εχουμε κι εδω στη Θεσσαλία απο κοντά να τα δούμε.και μετά συζητάμε. Οχι να τους ψάχνουμε μετα στην Fengon της Κίνας αμφιβάλλω αν έχει και στη Σαλονίκη
DFSK Forum