-
Αν ενδιαφέρεται ο ανθρωπος πάντως για μεταχειρισμένο full extra μοντέλο και οχι για καινούργιο αμάξι η συζήτηση πάει αλλου οπως και οι προτάσεις μπορεί να είναι περισσότερες του ds3 γιατι υπάρχουν και άλλα πολύ καλά μοντέλα που μπορούμε να προτείνουμε
Ομως νομίζω ο άνθρωπος θέλει καινούργιο αυτοκίνητο και όχι μεταχειρισμένο ειναι τελειως αλλη συζητηση αν τον ενδιαφέρουν μεταχειρισμένα, ποσων χρονων, ποσα χιλιόμετρα κτλ...........
Εγω προτεινα με βάση αυτά που ζητησε ο ίδιος
Αν μπαίνουν τα μεταχειρισμένα σε συζήτηση ας το πει γιατι υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές. Δεν είναι το Ds3 μονόδρομος
-
Με μήκος κάτω από 4,25 και με φουλ εξοπλισμό, δεν έχει και τόσες επιλογές.
-
@dimsabas said in B-SUV Και όχι Μόνο:
ε, θα το πω....
ας παει ενα ταξιδακι γερμανια και μπορει να γυρισει με ενα #mono_vitara 129άρι allgrip αυτοματο GLX με οροφη -
Άσε μας και εσυ
-
@gatoz said in B-SUV Και όχι Μόνο:
ε, θα το πω....
ας παει ενα ταξιδακι γερμανια και μπορει να γυρισει με ενα #mono_vitara 129άρι allgrip αυτοματο GLX με οροφηΩραίο και τίμιο το Vitara έχει δανείσει και τα πλαστικά του ταμπλό για να φτιάχνουν τα Citroen Amy ... τι όχι ?
Πέρα από την Πλάκα όταν πάρω σύνταξη και πάω στο χωρίο εύκολα τα ψήνω χωρίς να ειρωνεύομαι.
Προσπαθώ να πίσω τους δικούς μου να το πάρουν τώρα που μόλις βγήκαν και να μου αφήσουν το Terios 1,3 του 2000 να το σηκώσω κατσίκι και να το πάω στο νησί.
-
@dimmad said in B-SUV Και όχι Μόνο:
Πέρα από την Πλάκα όταν πάρω σύνταξη και πάω στο χωρίο εύκολα τα ψήνω χωρίς να ειρωνεύομαι.
-
σε μεταχειρισμένα?
Fiesta st και i20n για μένα με τα μισά χρήματα σε μεταχειρισμένο και βάζω μπαγαζιέρα πάνω αν θελω περισσότερο χώρο
Αλλα αυτό είναι τι θέλω εγώ Lol που μαρεσουν τα σπορτιφ και δεν με νοιάζει το premium
σε πιο premium μάλλον το DS3 και γω θα πρότεινα.
αλλά για μενα ουτε αυτό φτάνει αληθινα premium αμάξια που είναι κάτι merc και bmw μεγάλες που σε απομονώνουν από το εξω. Αυτό θεωρώ αληθινα premium και σε τέτοιο μήκος δεν υπάρχει κανένα που να το κάνει αυτό σε αυτό τον βαθμό
-
Υπάρχει και το EX30, με την υποσημείωση ότι είναι ηλεκτρικό.
-
Υπάρχει και το EX30, με την υποσημείωση ότι είναι ηλεκτρικό.
Αυτό είναι μια καλή πρόταση μεν
αλλα δεν είναι καλύτερο απο τα B-SUV σαν αυτοκίνητο που προτάθηκαν
απλά είναι ηλεκτρικό με τα καλά του και τα κακά του. Εγώ δεν έχω άποψη γιαυτο απλά δεν μου αρέσει εμφανισιακά και δεν ξέρω την τιμή του για full extra που ζητάει ο φίλος.
Εσυ που ξέρεις περισσότερα γράψτου για αυτό καλύτερα
-
Ένα μισάωρο το έχω οδηγήσει κι αναμένω την αναλυτική δοκιμή. Εν τω μεταξύ, τα τετρακίνητα δημοσιογραφικά ΕΧ30 έχουν όλα τρακάρει. Όσο το έζησα, μου άρεσε πολύ, σαφώς περισσότερο από το Avenger EV. Τα έχω γράψει εδώ:
https://cartalk.gr/volvo-ex30-odigoume-stin-ellada/ -
Όλα;;;; Πώς γίνεται όλα να τρακαραν;
Ήταν κόμβοι και φρεναρε ο πρώτος;;
Τα είχαν τουλάχιστον με μικτή;
-
Καλά, λογικά μιλάμε για 2 αυτοκίνητα. Πόσα νομίζεις ότι θα είναι;
-
Ένα λευκό σίγουρα που δοκίμασαν και οι 4 τροχοί. Και τι;;; μονάχα αλλο ένα;
Ολόκληρη Ελλάδα δύο μοντέλα έφεραν για δοκιμή;
-
Βγαίνει σε τρεις συνδυασμούς, λες να φέρουν πάνω από δύο αυτοκίνητα για τον κάθε ένα;
-
@gatoz said in B-SUV Και όχι Μόνο:
ε, θα το πω....
ας παει ενα ταξιδακι γερμανια και μπορει να γυρισει με ενα #mono_vitara 129άρι allgrip αυτοματο GLX με οροφηΤο περιμέναμε ότι θα το πεις...
Πιο προβλέψιμος και από το Σάββατο...
-
Και το Mini Aceman είναι μια επιλογή που λογικά θα βγει και με κινητήρα βενζίνης.
-
@dkatsos said in B-SUV Και όχι Μόνο:
Και το Mini Aceman είναι μια επιλογή που λογικά θα βγει και με κινητήρα βενζίνης.
Την τελευταία γενιά MINI τη θεωρώ απαίσια και το συγκεκριμένο μοιάζει με πασχαλινό αυγό σε αυτό το χρώμα έτοιμο να πάρει φόρα και να τσουγκρίσει τον πρώτο διαθέσιμο τοίχο
-
@a-d-p said in B-SUV Και όχι Μόνο:
@katafractos17 said in B-SUV Και όχι Μόνο:
Μου αρέσει που συνεχίζετε και του γράφετε για CHR, ενώ διευκρίνισε ότι λόγω θέσης στάθμευσης πρέπει να είναι max μέχρι 4,25 μέτρα.
Όσο ακριβώς είναι το T-ROC
ή το νέο (facelift) Captur (που είναι και full hybrid)
-
@dimmad said in B-SUV Και όχι Μόνο:
@dkatsos said in B-SUV Και όχι Μόνο:
Την τελευταία γενιά MINI τη θεωρώ απαίσια και το συγκεκριμένο μοιάζει με πασχαλινό αυγό σε αυτό το χρώμα έτοιμο να πάρει φόρα και να τσουγκρίσει τον πρώτο διαθέσιμο τοίχο
Συμφωνώ αλλά κλαίω παράλληλα με τον πετυχημένο παραλληλισμό χαχαχαχαχαχα
Πασχαλινό αυγό λέει να τσουγκρισει τοιχο
-
@talosrb said in B-SUV Και όχι Μόνο:
@a-d-p said in B-SUV Και όχι Μόνο:
@katafractos17 said in B-SUV Και όχι Μόνο:
Μου αρέσει που συνεχίζετε και του γράφετε για CHR, ενώ διευκρίνισε ότι λόγω θέσης στάθμευσης πρέπει να είναι max μέχρι 4,25 μέτρα.
Όσο ακριβώς είναι το T-ROC
ή το νέο (facelift) Captur (που είναι και full hybrid)
Ενδιαφερον και αυτό οντως. αν και full hybrid, full extra Renault δεν ξέρω πόσο θα φτάνει σε τιμή.
B-SUV Και όχι Μόνο