-
Καλά χιλιόμετρα κι ευχαριστούμε για το feedback, για να βλέπει κι ο κόσμος πόσο δυσκολοπούλητα είναι τα μεταχειρισμένα ντίζελ, όταν ο ανταγωνισμός προσφέρει διλιτρα υβριδικά πιο στενάχωρα απ τα παλιά που έχουμε και τρικυλινδρες βενζίνες λίγο πάνω απ το λίτρο, να κινησουν C-suv.
-
Καλοτάξιδο να είναι.
Ενα σχόλιο μόνο, για το θέμα των πίσω καθισμάτων του 5 αιρκρος.
Επειδή η Σιτροέν είχε παράδοση στα πολυμορφικά και πολλούς πελάτες σε αυτά και επειδή πρέπει κάπως να διαφοροποιηθούν τα αδέλφια, 3008, 5 aircross, Grandland & DS7, η επιλογή του αιρκρός ήταν μεγάλο πορτμπαγκάζ, μεγάλοι χώροι και 3 ξεχωριστά καθίσματα πίσω, που όντως είναι ενοχλητικά για ενήλικες, αλλά είναι ιδανικά για παιδικά καθισματάκια και ένα ενήλικα στην μέση, ή ένα μεγαλύτερο παιδί σε αυτή.
Επίσης είναι προφανές, ότι το ντίζελ για όσο προσφέρεται είναι η καλύτερη επιλογή, ιδιαίτερα αν η κυκλοφορία σε μποτιλιάρισμα είναι σπάνια.
-
@vagkirk said in Πρόταση για C-SUV Αυτόματο 30-35k:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/342661868-citroen-c5-aircross
Αν αυτό έχει αλλάξει πρόσφατα κινητήρα και adblue , με 18.000 χιλιάρικα θα το έλεγα ευκαιρία.
Sorry αλλα τι εννοεις ακριβως? Λογο των θεματων του adblue αν ειναι αλλαγμενο? Και μετα τι γινεται τελος δεν υπάρχει περιπτωση να ξαναβγάλει θεμα? Τα 18.000 το αναφέρεις γιατι ειναι ποιο λογικη τιμη? Ρωταω απο περιεργεια γιατι δεν φαινεται ασχημο σαν συνολο και τιμη.
-
Το αμάξι είναι ένα Qashqai 4 ετών, diesel, περίπου στα 40k χιλιόμετρα πολύ προσεγμένο, σαν καινούριο. Με βόλεψε κ σαν χώρους αλλά και στο ότι είναι ένα πολύ οικονομικό αυτοκίνητο για ταξίδια χωρίς να χαλάσω κ μια παρουσία για να με αγχώνουν τα όσα λέτε για τη μεταπώληση. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν είναι αυτόματο αλλά ο συμπλέκτης του δεν έχει καμία σχέση με του fiesta που έχω, είναι πολύ ελαφρύς όποτε δε θα έχω θέμα. Οι θέσεις επίσης μου είναι πολύ άνετες κ βολικές. Το έκλεισα μιας κ εμπιστεύομαι 100% τον άνθρωπο που το είχε κ το πρόσεχε πολύ.
Καλορίζικο με υγεία και καλές διαδρομές. Εξυπνη αγορα το QQ J11B αν καταλαβα σωστα. Δεν ξοδευτηκες ιδιαιτερα κι αφου ειναι σε πολύ καλη κατασταση θα το ευχαριστηθείς
Εξαιρετικός ο πετρελαιοκινητηρας που το κινεί
Εχω το ίδιο σε βενζίνη και ειναι απροβληματιστο στα 5 χρόνια σχεδόν που το εχω -
Καλοταξιδο. Πολύ καλή επιλογή. Σε 4 - 5 χρόνια βλεπεις πως θα κινείται η αγορά και αναλόγως πράττεις. Λογικά η χασουρα της μεταπώλησης μέχρι τότε δεν θα είναι μεγάλη.
-
@ison said in Πρόταση για C-SUV Αυτόματο 30-35k:
Αν αυτό έχει αλλάξει πρόσφατα κινητήρα και adblue , με 18.000 χιλιάρικα θα το έλεγα ευκαιρία.
Sorry αλλα τι εννοεις ακριβως? Λογο των θεματων του adblue αν ειναι αλλαγμενο? Και μετα τι γινεται τελος δεν υπάρχει περιπτωση να ξαναβγάλει θεμα? Τα 18.000 το αναφέρεις γιατι ειναι ποιο λογικη τιμη? Ρωταω απο περιεργεια γιατι δεν φαινεται ασχημο σαν συνολο και τιμη.
Τα 18000€ εννοώ θα ήταν μια λογική τιμή αν δεν είχε επέλθει η αισχοτητα των αυξήσεων τιμών γενικά.
Και τα 21000€ πάντως αυτή την στιγμή είναι μια χαρά δεδομένων των συνθηκών, το C5 είναι αυτοκινητάρα σε σύγκριση με οποιοδήποτε καινούργιο supermini ή τενεκέδες BSUV τύπου Yaris cross στα ίδια χρήματα.
Για adblue εννοώ πως θα είναι θετικό αν έχει αλλαχτεί, το ίδιο και ο κινητήρας με τα προβληματικά εξαρτήματα στον ιμάντα εκκεντροφόρου, σημαίνει πως έχει τουλάχιστον 50-100 χιλιάδες χλμ απροβληματιστα μπροστά του
-
@spyrosk said in Πρόταση για C-SUV Αυτόματο 30-35k:
Το αμάξι είναι ένα Qashqai 4 ετών, diesel, περίπου στα 40k χιλιόμετρα πολύ προσεγμένο, σαν καινούριο. Με βόλεψε κ σαν χώρους αλλά και στο ότι είναι ένα πολύ οικονομικό αυτοκίνητο για ταξίδια χωρίς να χαλάσω κ μια παρουσία για να με αγχώνουν τα όσα λέτε για τη μεταπώληση. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν είναι αυτόματο αλλά ο συμπλέκτης του δεν έχει καμία σχέση με του fiesta που έχω, είναι πολύ ελαφρύς όποτε δε θα έχω θέμα. Οι θέσεις επίσης μου είναι πολύ άνετες κ βολικές. Το έκλεισα μιας κ εμπιστεύομαι 100% τον άνθρωπο που το είχε κ το πρόσεχε πολύ.
Καλορίζικο με υγεία και καλές διαδρομές. Εξυπνη αγορα το QQ J11B αν καταλαβα σωστα. Δεν ξοδευτηκες ιδιαιτερα κι αφου ειναι σε πολύ καλη κατασταση θα το ευχαριστηθείς
Εξαιρετικός ο πετρελαιοκινητηρας που το κινεί
Εχω το ίδιο σε βενζίνη και ειναι απροβληματιστο στα 5 χρόνια σχεδόν που το εχωΕυχαριστώ πολύ! Ναι αυτό είναι και όντως έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για τον κινητήρα.
@gchris7 said in Πρόταση για C-SUV Αυτόματο 30-35k:
Καλοταξιδο. Πολύ καλή επιλογή. Σε 4 - 5 χρόνια βλεπεις πως θα κινείται η αγορά και αναλόγως πράττεις. Λογικά η χασουρα της μεταπώλησης μέχρι τότε δεν θα είναι μεγάλη.
Ευχαριστώ πολύ! Ακριβώς αυτό που λες ναι
-
@ison said in Πρόταση για C-SUV Αυτόματο 30-35k:
Τα 18000€ εννοώ θα ήταν μια λογική τιμή αν δεν είχε επέλθει η αισχοτητα των αυξήσεων τιμών γενικά.
Και τα 21000€ πάντως αυτή την στιγμή είναι μια χαρά δεδομένων των συνθηκών, το C5 είναι αυτοκινητάρα σε σύγκριση με οποιοδήποτε καινούργιο supermini ή τενεκέδες BSUV τύπου Yaris cross στα ίδια χρήματα.
Για adblue εννοώ πως θα είναι θετικό αν έχει αλλαχτεί, το ίδιο και ο κινητήρας με τα προβληματικά εξαρτήματα στον ιμάντα εκκεντροφόρου, σημαίνει πως έχει τουλάχιστον 50-100 χιλιάδες χλμ απροβληματιστα μπροστά του
Για το adblue ξερω οτι υπαρχει θεμα (το ποσο σοβαρο ειναι δεν ξερω δλδ αν εγινε καποια κινηση να αλλαξει ο σχεδιασμος του δοχειου ή απλα το αντικαθιστας και ο θεος βοηθος ποτε θα το ξανακανει)...για το κινητηρα εχει καποιο θεμα ο εν λογο γιατι δεν εχω ακουσει κάτι (οταν λες αλλαχτει εννοεις ολοκληρος ή ειναι θεμα μονο προβληματικων εξαρτημάτων).
Το λεω γιατι εχω ακουσει καλα λογια για το c5 γενικα και με βολευει σαν χωρους.
Αυτο και το Peugeot 3008 αλλα με αυτα που διαβαζω κατα καιρους εχω προβληματιστει για τα diesel τους -
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο !
-
Με τετοιες τιμές καινούργιων και τετοιες ποιότητες τα καλά αμάξια 4-5 ετών γίνονται ανάρπαστα.
Πρόταση για C-SUV Αυτόματο 30-35k