-
@panormus772 said in FIAT PANDA 2024:
Lap, έχω την εντύπωση ή ότι μας τρολλάρεις ή είσαι διχασμένη προσωπικότητα (ή διχασμένο AI
)
Ίσως και τα τέσσερα
-
το αμαξι είναι παρα πολύ ομορφο και με πολύ στυλ ας δουμε λίγο θετικά και αρνητικά
pros:
το αμαξι είναι παρα πολύ ομορφο και με πολύ στυλcons:
σε τεχνικα χαρακτηριστικά τα ανταγωνιστικα εξ κίνας είναι πολύ πολύ καλύτερα σε ολα -
Μόνο που είναι εκ Κίνας και οι τιμές τους ανεβοκατεβαίνουν και θα συνεχίσουν...
-
@criuser said in FIAT PANDA 2024:
Μόνο που είναι εκ Κίνας και οι τιμές τους ανεβοκατεβαίνουν και θα συνεχίσουν...
Μόνο που και στα πάνω και στα κάτω και στα ενδιάμεσα είναι πολύ πολύ καλύτερα σε όλα πλην εμφάνισης, στυλ που τα δίνω στο panda
-
Ποιοι είναι οι κινεζικοί ανταγωνιστές του βενζίνης/υβριδικού grande panda με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά;
Επίσης αυτές οι ζάντες της έκδοσης prima φαίνονται παράταιρες. Οι λευκές που έβαλαν στο frontera θα του ταίριαζαν κουτί! Φαντάζομαι θα κουμπώνουν αμέσως. Σαν 16άρες με ένα καλό ΑΤ λάστιχο θα πάει αρκετά εκτός και το απλό μπροσθιοκίνητο
-
Οι ζάντες έχουν ως έμπνευση την εποχή του πρώτου panda.
Από το tipo
https://www.economycarparts.gr/images/uploads/FIAT_TIPO_5D_88-93_GENERAL_W.jpg
-
@jorge_greek said in FIAT PANDA 2024:
Ποιοι είναι οι κινεζικοί ανταγωνιστές του βενζίνης/υβριδικού grande panda με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά;
λεω μονο για την ηλεκτρικη του εκδοση για κινεζικα.
Στην βενζινη είναι ενα φτηνο/φτηνιαρικο οχημα που ανταγωνιζεται καλά και θα πουλήσει με μονο ανταγωνιστη dacia Sandero cross οχι κινεζους.
Οι κινεζοι εχουν καλύτερα χαρακτηριστικα ΜΟΝΟ στις ηλεκτρικες εκδοσεις τους αντε και δινουν και καποια MG full hybrid που είναι οκ για την τιμη αλλα και αυτά δεν είναι και σουπερ ποιοτικα ή κατι το εξαιρετικο αν εξαιρεσεις την τιμη
-
@lap said in FIAT PANDA 2024:
Οι ζάντες έχουν ως έμπνευση την εποχή του πρώτου panda.
Οι λευκές του frontera μου ταιριάζουν περισσότερο από τις αντίστοιχες που έβαλες γύρε. Βέβαια γούστα είναι αυτά.Κύρο έχεις δίκιο όσον αφορά τα ηλεκτρικά, απλώς δεν το βλέπω σαν ρεαλιστική επιλογή αυτοκίνησης για τους περισσότερους, στην Ελλάδα της αντιπαροχής και των 7 εκατομμυρίων στην Αθήνα, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο χωρίς συλλογικές υποδομές φόρτισης. Ποιος χέστηκε για μερικές χιλιάδες ηλεκτρικά -που όντως στους ιδιοκτήτες τους έρχονται λουκούμι- αυτοκίνητα που είναι καλύτερα απ' το ηλεκτρικό panda; Στον κύριο όγκο των πωλήσεων τα κινεζικά δεν έχουν φέρει στην Ελλάδα τα 1.5-1.6 τούρμπο μοτέρ τους που διαθέτουν τα αυτοκίνητα τους.
-
Μάλλον λες αυτές τις ζάντες: Έκδοση RED σε ev
-
Εμένα μαρεσουν οι άσπρες σιδερένιες πάντως δεν με χαλανε καθόλου. Όμορφες είναι. Ούτε τα ταμπούρα πίσω με χαλανε σε μικρά αυτοκίνητα αν έχουν φτηνή τιμη
Άλλα πράγματα θεωρώ εκνευριστικα . Πχ το να έχει πίσω παράθυρα με μανιβέλα είναι γελειο
-
Οι δημοσιεύσεις με παράθεση φωτογραφίας θα σβήνονται αυτόματα. Επειδή είστε νέος χρήστης, δεν σβήστηκε όλη η δημοσίευση σας. {Admin}
το Rallye από τα Lidl.
-
Οι άσπρες ζάντες μπαίνουν και στις ανώτερες εκδόσεις.
Οι φτηνές εκδόσεις του 3 και του Πάντα, χωρίς οθόνη, απλά συνδέεις το κινητό σου και με χειροκίνητα πίσω, υπάρχουν γιατί το Σαντέρο που έχει την βασική έκδοση με ίδια λογική, έχει γμσει στις πωλήσεις στην Ευρώπη.
Ακόμα ενδιαφέρουν πολλούς που έχουν λήζινγκ ιδιωτών για 2 χρόνια με λίγα χλμ, αλλά και για γραφεία ενοικιάσεων και αυτοκίνητα διαμοιρασμού που υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη.
Οπως και στην Σόφια που μου είπε γνωστός που πήγε εκεί πριν 3 χρόνια.
Από την άλλη το γεγονός ότι η Φίατ στην Ελλάδα είναι σε άλλο αντιπρόσωπο, μας ετοιμάζει για μάχη τιμών.
Οπως είχα πει και στο τέστ που είχα κάνει στο νέο Σε 3 και το επανέλαβα προχτές, θεωρώ ότι οι τιμές που έβαλε ο Σ το 3 είναι σχετικά λάθος, γιατί είναι υψηλότερες από την Ευρώπη.
Στην Ευρώπη λοιπόν η βασική βενζίνης του 3 έχει κάτω από 15000, εδώ την έφερε με την έκπτωση στα 16800.
Ενώ την μεσαία την είχε με την έκπτωση στα 18900 και την πλούσια στα 19900, που το χιλιάρικο ήταν πολύ λίγο για την διαφορά των δύο εκδόσεων.
Οπως διάβασα λοιπόν μετά την παρουσίαση του πάντα, χωρίς να έχουν βγει ακόμα εδώ οι τιμές, κατέβασε την μεσαία 400 ευρώ ακόμα στα 18500.
Θεωρώ ότι θα τα κατεβάσει και άλλο, με κάποιο προωθητικό, όπως θα κατεβάσει και τα υβριδικά που επίσης είναι ακριβά στα 21900 και 22900, όπου εδώ δεν έχει βασική έκδοση.
Πιστεύω ότι οι τιμές θα μείνουν λίγο παραπάνω από το Πάντα, ίσως σε διαφορές 500-1000 ευρώ.
-
Θα πλήρωσες παραπάνω για αυτοκίνητο χωρίς στροφόμετρο;
-
Θα πλήρωσες παραπάνω για αυτοκίνητο χωρίς στροφόμετρο;
Τραγικό αυτό!!!
-
Σιγά τους γκαζίκους...
Ειδικά ο ένας με τα 82 άλογα του σουίφτ και του μπαλένο...
-
Εμένα 90 άλογα έχει
Το νέο 82 αλλά και 850 κιλά!
-
Εμένα 90 άλογα έχει
919 λέει εδώ για το 82 hybrid.
https://www.newsauto.gr/test-drive/dokimi-neo-suzuki-swift-hybrid-82-ps/ -
-
@i-hasu said in FIAT PANDA 2024:
Εμένα 90 άλογα έχει
919 λέει εδώ για το 82 hybrid.
https://www.newsauto.gr/test-drive/dokimi-neo-suzuki-swift-hybrid-82-ps/Πρέπει να έχεις δίκιο!!!
FIAT PANDA 2024