-
Σε έναν Γάλλο, στο τεστ του έδειξε πως ο υπολογιστή ταξιδιού γράφει περισσότερα από όσα κατανάλωσε πραγματικά
-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
Σε έναν Γάλλο, στο τεστ του έδειξε πως ο υπολογιστή ταξιδιού γράφει περισσότερα από όσα κατανάλωσε πραγματικά
Νιωθει μάγκας ο Γαλλος επειδή γλίτωσε 5 ευρώ στο γέμισμα, και μετά ερχεται διακοπές εδώ και του παιρνει 150 ευρώ ο ταξιτζης απο το αεροδρόμιο για κέντρο και μετά αλλα 150 ο Μπαμπης απο τα 13 αδέρφια για μια χωριάτικη και 5 σουβλάκια. Τι να μας πουν τα Γαλλακια..
-
Χεχε, το είδες το βίντεο...δες το.
Τίποτα δεν δίνω. Παλαι ετρωγα μονο απ έξω πλέον δεν δίνω τίποτα. Στεναχωριέμαι για τ παιδιά που εργάζονται στα μαγαζια αλλα μας τα παίρνουν αγρίως. Μιλάμε για κατοστάρικα κάθε μήνα.
-
Χεχε, το είδες το βίντεο...δες το.
Τίποτα δεν δίνω. Παλαι ετρωγα μονο απ έξω πλέον δεν δίνω τίποτα. Στεναχωριέμαι για τ παιδιά που εργάζονται στα μαγαζια αλλα μας τα παίρνουν αγρίως. Μιλάμε για κατοστάρικα κάθε μήνα.
Εγω τους τα εκοψα αυτά με τις ταβερνες στις Γλυφαδες και το Πορτο Ραφτη. Θέλαμε 200 ευρώ 4 ατομα. Πηρα μια ωραία ψησταριά που κάνει και καπνιστά, βγαζω τραπεζι στον κηπο και κάνω εγω τον ταβερνιάρη και τον ψηστη.
-
Μαζί σου! Μου λείπει ο κήπος.
Τρελά λεφτά. Εμείς είδαμε διαφορά από την εξοικονόμηση. Από την άλλη, αργά ή γρήγορα εάν το κάνουν όλοι αυτό θα πέσει η οικονομία και θα μας τα πάρουν από την άλλη τσέπη.
-
Μαζί σου! Μου λείπει ο κήπος.
Τρελά λεφτά. Εμείς είδαμε διαφορά από την εξοικονόμηση. Από την άλλη, αργά ή γρήγορα εάν το κάνουν όλοι αυτό θα πέσει η οικονομία και θα μας τα πάρουν από την άλλη τσέπη.
Καλα μη νομίζεις οτι απο αυτό τον τζίρο κατέληγαν πολλά στα κρατικα ταμεία. Παίζει τρελή φοροδιαφυγή στις ταβέρνες. Εγω είναι ζήτημα αν μια στις 5 φορές επαιρνα αποδειξη, και αυτή εγραφε αλλα αν αλλων, ηταν ηδη χτυπημένη απο αλλη παραγγελια κλπ. Και δεν ειναι οτι ειμαι τσιγγούνης (οχι υπερβολικά τουλαχιστον χεχε) αλλα ρε φίλε οχι δεν θα φάω κινηση και θα στριμωχτώ στο κωλομάγαζο σου και θα περιμενω μιση ωρα για να φάω μετρια ποιοτητα σε μικρή ποσότητα και με τιμή χαβιαριού. Δεν τους λυπάμαι. Ας ηταν πιο εντιμοι.
-
Εδώ ο ίδιος απο το προηγούμενο βίντεο αναφέρει τα θετικά του. Τονίζει ξανά και ξανά την αίσθηση οδήγησης πηγαίνοντας σε μια συγκεκριμένη στροφή όπου όλα τα αυτοκίνητα πλέουν στη μάζα τους και αυτό περνάει αέρα με μικρές κινήσεις στο κοφτερό τιμόνι.
Χαίρεσαι να το οδηγείς. Δεν μπορεί να το πει με άλλα λόγια. Είναι αυτοκινητο για τον οδηγό.
Υ,γ αυτός έβαλε και υποβραχιόνιο.
Υ.γ εντωμεταξύ στην βολτούλα που κάνει μέση κατανάλωση γράφει 3,7λ
-
@lap
κάποτε η suzuki έβγαζε αυτό: G13B this 1298 cc DOHC 16-valve engine with bore and stroke of 74mm x 75.5mm. It uses the older distributor driven off the intake camshaft, and produces approximately 101 hp at 6500 rpm / 112 N⋅m at 5000 rpm. Redline is set at 7600 rpm. The compression ratio is between 10.0 and 11.5:1. This engine has an interference valvetrain design, making periodic timing belt changes vital to the engine's life.1,3l τετράγωνος, με interference valves, και πήγαινε άνετα 130 άλογα με κόφτη πάνω από 8κ με πολύ δύναμη από χαμηλά. Διαμάντι, με απίστευτο ήχο.
-
Είπαμε δεν είναι χθεσινοί
-
Τετράγωνο δεν τον λες πάντως.
-
-
Εδώ αναφέρει πως ακόμα και με 150 χλμ/ώρα παρά το χαμηλό του βάρος το νιώθεις σταθερό, ευθύβολο και αλλάζει κατεύθυνση χωρίς δράματα. Ενώ αντίστοιχα στην ίδια ταχύτητα στην προηγούμενη δοκιμή το duster τους φόβιζε.
Η γυναίκα του το συμπάθησε και δεν φοβάται τις υψηλές ταχύτητες μέσα σε αυτό.
Το ίδιο και το προηγούμενο, ταξιδεύεις με 140χλμ/ώρα άνετα χωρίς να νιώθεις ότι είσαι μικρό αυτοκίνητο εκτός από την ηχομόνωση.
Έχεις το φθηνότερο σε κόστος αγοράς μικρό αυτοκίνητο πόλης που τα κάνει όλα καλά και ταξιδεύει και με άνεση σε υψηλές ταχύτητες, προσφέρει οδηγική ευχαρίστηση σε στροφές, έχει από τα καλύτερα σε αίσθηση χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων, προσφέροντας τους μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους της κατηγορίας, επιδόσεις 0-100 σε 11'' με κατανάλωση μικρότερη από diesel οχήματα έχει τον πλουσιότερο εξοπλισμό ασφαλείας και άνεσης και είναι εξολοκλήρου made in japan
Τι άλλο θετε;
-
Τι άλλο θετε;
Εγώ προσωπικά το θέλω 4,4 μέτρα, ψηλό και με 500+ λίτρα πορτμπαγκάζ
.
Για όλα τα υπόλοιπα έχω το Segway -
Κάτι για τους χώρους που μονάχα όσοι το γνωρίζουν μπορούν να πουν.
Εδώ πίσω το παλικάρι, (συμπαθέστατος), κάθετε άνετα πίσω από τον οδηγό που είναι ρυθμισμένο στο ύψος του. Από τα πλάγια δεν φαίνεται ο χώρος οπότε έχει ένα πλάνο pov για ν δείτε την πραγματική άνεση.
Έχω γυρίσει το στιγμιότυπο
Κάτι που δεν λένε όμως και μονάχα όποιος γνωρίζει μπορεί να το πει, Επειδή το αυτοκίνητο είναι σαν κουτί ο διαθέσιμος χωρος για το κεφάλι του οδηγού είναι πολλαπλάσιος από τα άλλα οχήματα. Αυτό σήμαινε πως μπορεί να σηκώσει το κάθισμα αρκετά ψηλά για να έχει ορατότητα σαν σε suv και να μπαινοβγαίνει από το όχημα με ορθή γωνία στο γόνατο του.
Δηλαδή ακόμα και σχεδόν τέρμα να το πάει, για ύψη 1,80-1,83μ έχει περισσότερο διαθέσιμο χώρο για το κεφάλι του απο ότι στα υπόλοιπα ακόμα και με χαμηλά τη θέση καθίσματος !!!! Και επειδή το κάθισμα έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο που σηκώνεται ο πίσω διαθέσιμος χώρος για τα πόδια πολλαπλασιάζεται από το ήδη κορυφαίο, όπου πλέον μπορεί να κάτσει ένας ενήλικας με ύψος 1.80 μ ....σταυροπόδι. Χωρίς πλάκα.
Σεωσυτοκινητο πολης....
-
@lap θα καθίσω να το δω, αλλά αν χάσω τον πολύτιμο χρόνο μου , θα σου στείλω την κλήση σπίτι
-
Σήκωσε το κάθισμα σχεδόν μέχρι τέρμα και θα δεις. Παρατήρησε πόσο εύκολα μπαινοβγαίνεις. Αυτά δεν τα βλέπεις αν δεν το ζήσεις.
-
Δες εδώ, στο στιγμιότυπο.
Είναι 1.80μ ύψος και δες πόσο χώρο έχει πάνω από το κεφάλι του. Μπορείς να τον εκμεταλλευτείς υψώνοντας το κάθισμα και πάλι θα έχεις διαθέσιμο παραπλήσιο χώρο με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα όταν αυτά έχουν τέρμα κάτω το κάθισμα τους.
-
-
@v_a said in Suzuki Swift (2024):
@lap said in [Suzuki Swift
Τι άλλο θετε;
2 χιλιάρικα κάτω στην τιμή.
(άντε 1.5 λόγω Japan made)Δεν θα δεχόμουν με τίποτα να με πληρώσουν κάτω από 2.000 ευρώ για να πάρω από την έκθεση το αυτοκίνητο που έχει παρατσούκλι το παλιό γήπεδο μας (χωρίς τον Ινδό βέβαια!)
-
Δεν κατάλαβα τίποτα.
Suzuki Swift (2024)