-
Μια χαρα ταξιδάκι κανείς με το Swift μέχρι τα 130,τουλάχιστον για νορμαλ αποστάσεις.Οντως ειναι αρκετα ενοχλητικός ο θόρυβος κύλισης σε κακό οδόστρωμα και η κακή ηχομόνωση αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό γιατί μιλάμε για αυτοκίνητο πόλης.Το πρόβλημα είναι ότι ούτε στην πόλη είναι καλό, εκεί που θα έπρεπε να είναι,στην άνεση.Κοπανηματα,θόρυβοι και κακή ανάρτηση,η κατάσταση ήταν καλύτερη στην αρχική έκδοση με τις 15αρες με το μεγάλο προφίλ(είχαμε ταυτόχρονα και gl και gl +.
Κατά τα αλλά μια χαρα αμαξάκι είναι με τις αδυναμιες του ,οι χρόνο κάψουλες κλπ είναι υπερβολές.
Πάντως για να έχετε μια εικόνα το Vitara έχει περισσότερους τριγμούς και το ίδιο κακή ηχομόνωση,επίτηδες το κάνουν μάλλον! -
Με τις 15 ιντσών είχε διαφορά;
-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
Με τις 15 ιντσών είχε διαφορά;
Ναι και εγώ δεν το περίμενα,εχει αρκετή διαφορά,το gl το έχουμε ακομα.Φυσικα η gl+ ήταν η καλύτερη επιλογή ,η εισαγωγική είχε αρκετές ελλείψεις ,όποτε το τίμημα της άνεσης το υπερκαλύπτει με εξοπλισμό και εμφάνιση.
-
Το περίμενα. Στα ελαφρά αμαξώματα κάνει μεγάλη διαφορά.
Στην άνεση δηλαδή, ήταν πιο μαλακό;
Στην Ινδία και την Ιαπωνία 15 ιντσών έχει και η μεσαία έκδοση
Σε εμάς.... Μη πω τίποτα, άστο
-
Το περίμενα. Στα ελαφρά αμαξώματα κάνει μεγάλη διαφορά.
Στην Ινδία και την Ιαπωνία 15 ιντσών έχει και η μεσαία έκδοση
Σε εμάς.... Μη πω τίποτα, άστο
Επειδή έχουμε (στην οικογένεια )και το 3πορτο του 10 ακόμα ,όποτε έχω μια εικόνα,έχω καταλήξει ότι φτάιει η ανάρτηση απλά το ψηλό προφίλ βοηθαει αρκετα.Το παλιο το ειχαν ρυθμίσει καλύτερα.Ακομα και το i10 το καινούριο έιναι αρκετα πιο ισορροπημένο.Εχω ήδη κλείσει τεστ μόλις έρθει το πρώτο αυτοκίνητο test drive από εκεί που πηραμε και τα αλλά ,αν και με αυτές τις τιμές όσο καλό και να είναι ,όσο και να έχει βελτιωθεί δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσω σε αγορά.Αν έπαιρνα μικρό τώρα μάλλον θα κοίταζα το sport σε μεταχειρισμένο.
-
Στήσιμο RS. Μάλιστα διάβαζα ιαπωνική δοκιμή και έλεγε τα ίδια. Πως είναι κάπως σκληρό συγκριτικά με το απλό.
Σε εμάς έφεραν την έκδοση RS
-
-
@chrisk6 said in Suzuki Swift (2024):
@red_monster said in Suzuki Swift (2024):
Παντως το 1.3 το Swift που ειχαμε το 2008 ηταν πολυ μακρυ (5η και 4Κ στα 145 αν θυμαμαι καλα) για τα κυβικα του.
Αλλα το ατιμο ταξιδευε ωραια-γρηγορα και σχετικα οικονομικα.
Εχω δει την βελονα να περναει τα 180 και να τελειωνει το οργανο σε μια κατεβασια απο την Λαρισα. Επαιζα φωτα σε ενα Μ3 να τον φοβισω...ευτυχως δεν πατησε να εξαφανιστει και να μεινω με τον διακοπτη στο χερι!!Το ταξίδι στην εθνική μαζί του είναι σαν να είσαι σε χρονοκάψουλα, μετά τα 110 km/h νομίζεις ότι είσαι στα '70.
Είναι ένα μικρό όμορφο μανιτζέβελο αυτοκίνητο πόλης που δεν συμπαθεί καθολου την εθνική οδόΟταν εχεις ενα τα κανεις ολα.
Γι αυτο που ηταν μια χαρα στεκοταν.
Απλα ηθελε 2-3 ποντους χαμηλωμα και λιγο φαρδυτερο ελαστικο.
Ταξιδευε με καλες ταχυτητες ακοπα και οικονομικα.
Δεν το συγκρινα με ''κουρσα'' προφανως.Με κανένα της κατηγορίας χρονολογίας δεν μπορείς να το συγκρίνεις. Το κια πικαντο του 2006 παίζει να είναι πιο ήσυχο
-
Παντως το 1.3 το Swift που ειχαμε το 2008 ηταν πολυ μακρυ (5η και 4Κ στα 145 αν θυμαμαι καλα) για τα κυβικα του.
Αλλα το ατιμο ταξιδευε ωραια-γρηγορα και σχετικα οικονομικα.
Εχω δει την βελονα να περναει τα 180 και να τελειωνει το οργανο σε μια κατεβασια απο την Λαρισα. Επαιζα φωτα σε ενα Μ3 να τον φοβισω...ευτυχως δεν πατησε να εξαφανιστει και να μεινω με τον διακοπτη στο χερι!!Το ταξίδι στην εθνική μαζί του είναι σαν να είσαι σε χρονοκάψουλα, μετά τα 110 km/h νομίζεις ότι είσαι στα '70.
Είναι ένα μικρό όμορφο μανιτζέβελο αυτοκίνητο πόλης που δεν συμπαθεί καθολου την εθνική οδόΟταν εχεις ενα τα κανεις ολα.
Γι αυτο που ηταν μια χαρα στεκοταν.
Απλα ηθελε 2-3 ποντους χαμηλωμα και λιγο φαρδυτερο ελαστικο.
Ταξιδευε με καλες ταχυτητες ακοπα και οικονομικα.
Δεν το συγκρινα με ''κουρσα'' προφανως.Με κανένα της κατηγορίας χρονολογίας δεν μπορείς να το συγκρίνεις. Το κια πικαντο του 2006 παίζει να είναι πιο ήσυχο
Δεν μπορει να συγκριθει με τον κουβα το πικαντο...τζιζας.
Δεν ειναι μονο η ηχομονωση σε ενα αυτοκινητο.
Αλλα μην το τραβαμε με το παλιο...εδω ειναι ο χωρος του καινουριου. -
Και όμως είναι κατάντη χειρότερο
-
Και εγώ που νόμιζα πως είναι αναντη!!!
Τεσπα, άντε να δούμε το νέο πως θα ναι.
-
Σε ντιζάιν όλες οι γενιές είναι πολύ όμορφες και στα μάτια μου διαχρονικές.
Υπάρχει άραγε άλλο τόσο κοντό σούπερ μίνι ; -
Δυστυχώς όχι.
-
-
Δες, στην Ινδία ζαντουλα 15 ιντσών. Ήξεραν αυτοί.
Γενικα όποιος έχει οδηγήσει το υπέρτατο οικογενειακό, Baleno, πραγματικά θα καταλάβει ότι οι Ινδοί μηχανικοί ταιριάζουν πιο πολύ με τα "θέλω" μας παρά οι Ιάπωνες.
-
@npapanik said in Suzuki Swift (2024):
Αναφέρει πως έχει για πρώτη φορά σε Suzuki εξωτερική ηχομόνωση στο πάτωμα του αμαξώματος. Τι είναι αυτό;
-
@npapanik said in Suzuki Swift (2024):
Αναφέρει πως έχει για πρώτη φορά σε Suzuki εξωτερική ηχομόνωση στο πάτωμα του αμαξώματος. Τι είναι αυτό;
Είναι ένα ηχομονωτικό υλικό που καλύπτει το μέταλλο, το έχει και το Tucson.
-
Δες, στην Ινδία ζαντουλα 15 ιντσών. Ήξεραν αυτοί.
Γενικα όποιος έχει οδηγήσει το υπέρτατο οικογενειακό, Baleno, πραγματικά θα καταλάβει ότι οι Ινδοί μηχανικοί ταιριάζουν πιο πολύ με τα "θέλω" μας παρά οι Ιάπωνες.
Είναι και όμορφη του πάει αυτό το σχέδιο πιο πολύ απο την 16αρα
-
Ώπα!!!!!
Εδώ ο Γερμανός λέει πως θα έχει 15 ιντσών ζάντα και έξτρα θα ναι η 16αρα!
Μακάρι!!!!
-
Αναφέρει πως το αναβάθμισαν κατά πολυ στην ηχομόνωση! Η διαφορα με το προηγούμενο είναι έντονη!
Αν ισχύουν αυτά, τότε έχουμε νικητή πωλήσεων! Θα σπάσει ταμία!
Suzuki Swift (2024)