-
Γενικά πιστεύω ότι το γούστο είναι υποκειμενικό αλλά κάποιοι βασικοί κανόνες αισθητικής είναι γενικότεροι. Αυτό το κόψιμο/γραμμή που πηγαίνει ευθεία πάνω από τα φανάρια, σαν να έχεις κόψει το αμάξι με πριόνι παράλληλα με το έδαφος και γενικότερα το όλο design το κάνουν άσχημο το αυτοκίνητο, δυστυχώς. Το προηγούμενο ήταν πιο ωραίο. Μέσα καλύτερο / πιο σύγχρονο, αλλά απ' έξω δεν βλέπεται δυστυχώς. Και χωρίς έκδοση Sport πλέον δεν έχει και κανένα ενδιαφέρον οδηγικά.
Ελπίζω να μην είναι "οδηγός" για το πώς θα είναι και το νέο Vitara γιατί αν περιμένουν όλοι το αμάξι και έρθει με αντίστοιχο design τότε οι πωλήσεις του Duster, παρότι ακρίβυνε, θα ανεβούν κι άλλο. -
@babisstinson said in Suzuki Swift (2024):
Γενικά πιστεύω ότι το γούστο είναι υποκειμενικό αλλά κάποιοι βασικοί κανόνες αισθητικής είναι γενικότεροι. Αυτό το κόψιμο/γραμμή που πηγαίνει ευθεία πάνω από τα φανάρια, σαν να έχεις κόψει το αμάξι με πριόνι παράλληλα με το έδαφος και γενικότερα το όλο design το κάνουν άσχημο το αυτοκίνητο, δυστυχώς. Το προηγούμενο ήταν πιο ωραίο. Μέσα καλύτερο / πιο σύγχρονο, αλλά απ' έξω δεν βλέπεται δυστυχώς. Και χωρίς έκδοση Sport πλέον δεν έχει και κανένα ενδιαφέρον οδηγικά.
Ελπίζω να μην είναι "οδηγός" για το πώς θα είναι και το νέο Vitara γιατί αν περιμένουν όλοι το αμάξι και έρθει με αντίστοιχο design τότε οι πωλήσεις του Duster, παρότι ακρίβυνε, θα ανεβούν κι άλλο.Το ανάποδο θα έλεγα! Η οριζόντια γραμμή το χαρακτηρίζει κσι μαλιστα το δείχνει μακρύτερο! Ενώ έτσι όπως καταλήγει στο καπό δείχνει έξυπνη λύση
-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
Ελπίζω να μην είναι "οδηγός" για το πώς θα είναι και το νέο Vitara γιατί αν περιμένουν όλοι το αμάξι και έρθει με αντίστοιχο design τότε οι πωλήσεις του Duster, παρότι ακρίβυνε, θα ανεβούν κι άλλο.Το ανάποδο θα έλεγα! Η οριζόντια γραμμή το χαρακτηρίζει κσι μαλιστα το δείχνει μακρύτερο! Ενώ έτσι όπως καταλήγει στο καπό δείχνει έξυπνη λύση
Τι να σου πω, εμένα μου φαίνεται απλά άσχημο.
-
Δες το βίντεο με τα δυο ασημένια! Το πριν και το μετά, το νεότερο έχει πιο χαρακτηριστική σχεδίαση και η γραμμή το κάμει ιδιαίτερο
-
Το αυτοκινητο έχει ένα σοβαρό πρόβλημα! Η ειδοποίηση για υπέρβαση ορίου ταχύτητας! Είναι άκρως εκνευριστικό και δεν απενεργοποιείται ευκολα
-
Το αυτοκινητο έχει ένα σοβαρό πρόβλημα! Η ειδοποίηση για υπέρβαση ορίου ταχύτητας! Είναι άκρως εκνευριστικό και δεν απενεργοποιείται ευκολα
Σοβαρά τώρα; Διαβάζει δηλαδή τις κάμερες στον δρόμο και αν περνάς το όριο έστω 1 χλμ βαράει ειδοποίηση; Χωρίς να είσαι σε πλοήγηση ή χωρίς να μπορείς να το κάνεις mute;
Αν ισχύει κάτι τέτοιο απλά δεν αγοράζεις το αμάξι, τι να συζητάμε τώρα. -
Δυστυχώς! Μπορείς να το απενεργοποιήσεις αλλά μέσα από δυο τρία μενού! Μόλις σβήσεις κσι ξανα βάλεις μπροστά επανεργοποιειται
-
Σοβαρά τώρα; Διαβάζει δηλαδή τις κάμερες στον δρόμο και αν περνάς το όριο έστω 1 χλμ βαράει ειδοποίηση; Χωρίς να είσαι σε πλοήγηση ή χωρίς να μπορείς να το κάνεις mute;
Αν ισχύει κάτι τέτοιο απλά δεν αγοράζεις το αμάξι, τι να συζητάμε τώρα.Τα παραπονα σας στην ΕΕ. Αυτη υποχρεωνει τις εταιρειες με αυτες τις βλακειες. Δεν ειναι θεμα Suzuki αυτο, οσα αμαξια πουλιουνται στην Ευρωπη ειναι υποχρεωμενα να λειτουργουν ετσι.
Η υλοποιηση και η παρακαμψη (προσωρινη και χρειαζεται καθε φορα που αναβεις τον κινητηρα) αυτου ειναι θεμα Suzuki. Μερικες εταιρειες το κανουν ευκολο (πχ. πατημα ενος κουμπιου), αλλες το εχουν χωμενο σε υπομενου, του υπομενου.
-
Δυστυχώς! Μπορείς να το απενεργοποιήσεις αλλά μέσα από δυο τρία μενού! Μόλις σβήσεις κσι ξανα βάλεις μπροστά επανεργοποιειται
Ούτε καν να μπεις στην αντιπροσωπεία δλδ να το δεις. ΤΥΝ.
Ω ρε τι θα τραβήξουμε σε λίγα χρόνια με τους γραφειοκράτες στις Βρυξέλλες. Βλέπω να μην δίνω το Ματσούντα ούτε αφού βγω στην σύνταξη. Θα το κρατήσω να το βγάζω βόλτα μια στο τόσο να καίω βενζίνη να ακούω στροφάρισμα ατμοσφαιρικού βενζινοκινητήρα. -
Πρέπει να επιτρέπουν με μια κίνηση να κλείνει ο ηχος
-
Αυτοί οι Ιάπωνες μονίμως τσακωμένοι με την ποιότητα των πλαστικών μέσα στο αμάξι.
-
Μέτρια είναι όχι κακά!
-
Ω ρε τι θα τραβήξουμε σε λίγα χρόνια με τους γραφειοκράτες στις Βρυξέλλες. Βλέπω να μην δίνω το Ματσούντα ούτε αφού βγω στην σύνταξη. Θα το κρατήσω να το βγάζω βόλτα μια στο τόσο να καίω βενζίνη να ακούω στροφάρισμα ατμοσφαιρικού βενζινοκινητήρα.Καλά, δεν είναι τόσο ενοχλητικό, ένα μπιπ κάνει, μέσα στην τόση φασαρία δεν κάνει τόση διαφορά.
-
Χωροι: Πηγα και το ειδα στον Πειραια(λεωφορος θηβων), μου φανηκε πιο στενο απο το προηγουμενο, εκανα ολες τις ρυθμισεις στην θεση και εβλεπα λιγο ουρανο. Μπαινει και αυτο πλεον στην καταμαυρη μου λιστα .
Εμφανιση:Απο κοντα πλεον, ειναι πιο ωραιο απο το προηγουμενο.
Φωτα: μου ειπαν πως δεν θα εχει πλεον φωτα ομιχλης, γιατι εκαναν κατι μετρησεις και ta led , ειναι υπερ αρκετα για την νοτια ευρωπη. Δεν ξερω , εμενα με το παλιο εξω απο καλαματα( Μεσσηνια προς Αρκαδια) με ειχε βολεψει που πιανει ομιχλη πολλες φορες.
Μου αρεσε το εσωτερικο : πολυ καλυτερο απο το προηγουμενο, αλλα παλι αυτα τα μετρια πλαστικα.Και μου φανηκαν καλυτερα τα καθισματα, μεγαλωσαν την σκαλα στο προσκεφαλο .
Επισης, εμπορικα , τα εχεις ολα απο την 2η εκδοση
και η 1η ειναια ρκετα πλουσια.Στην 3η το μονο προσθετο ειναι ο κλιματισμος και οι ζαντες.Κριμας που δενε χει σπορτ εκδοση...
Ποιος σκεφτηκε να βαλει τον κλιματισμο μονο στην 3η.... -..........-
Προσωπικα , δεν θα το επαιρνα λογω χωρων πλεον και δεν μου αρεσει η μοδα με τουρμινες και μικρους κινητηρες. (Μπορει να ειναι αξιοπιστο, θα φανει στο μελλον, μπορει να το εχω παρει στραβα εγω). -
@super-t said in Suzuki Swift (2024):
Ω ρε τι θα τραβήξουμε σε λίγα χρόνια με τους γραφειοκράτες στις Βρυξέλλες. Βλέπω να μην δίνω το Ματσούντα ούτε αφού βγω στην σύνταξη. Θα το κρατήσω να το βγάζω βόλτα μια στο τόσο να καίω βενζίνη να ακούω στροφάρισμα ατμοσφαιρικού βενζινοκινητήρα.Καλά, δεν είναι τόσο ενοχλητικό, ένα μπιπ κάνει, μέσα στην τόση φασαρία δεν κάνει τόση διαφορά.
Κακοοοος
Δεν εινσι μόνο ένα! Εινσι πολλά κσι δυναμώνει αν δεν κάνω λάθος!
-
@petrosv30 said in Suzuki Swift (2024):
Χωροι: Πηγα και το ειδα στον Πειραια(λεωφορος θηβων), μου φανηκε πιο στενο απο το προηγουμενο, εκανα ολες τις ρυθμισεις στην θεση και εβλεπα λιγο ουρανο. Μπαινει και αυτο πλεον στην καταμαυρη μου λιστα .
Φωτα: μου ειπαν πως δεν θα εχει πλεον φωτα ομιχλης, γιατι εκαναν κατι μετρησεις και ta led , ειναι υπερ αρκετα για την νοτια ευρωπη. Δεν ξερω , εμενα με το παλιο εξω απο καλαματα( Μεσσηνια προς Αρκαδια) με ειχε βολεψει που πιανει ομιχλη πολλες φορες.
Μου αρεσε το εσωτερικο : πολυ καλυτερο απο το προηγουμενο, αλλα παλι αυτα τα μετρια πλαστικα.Και μου φανηκαν καλυτερα τα καθισματα, μεγαλωσαν την σκαλα στο προσκεφαλο .
και η 1η ειναια ρκετα πλουσια.Στην 3η το μονο προσθετο ειναι ο κλιματισμος και οι ζαντες.Κριμας που δενε χει σπορτ εκδοση...
Προσωπικα , δεν θα το επαιρνα λογω χωρων πλεον και δεν μου αρεσει η μοδα με τουρμινες και μικρους κινητηρες. (Μπορει να ειναι αξιοπιστο, θα φανει στο μελλον, μπορει να το εχω παρει στραβα εγω).Πολύ παράξενο που σου φάνηκε πιο κοντό! Είναι ακριβώς ίδιο μέσα! Θα βρω κάπου τα νούμερα!
-
Προσωπικα , δεν θα το επαιρνα λογω χωρων πλεον και δεν μου αρεσει η μοδα με τουρμινες και μικρους κινητηρες. (Μπορει να ειναι αξιοπιστο, θα φανει στο μελλον, μπορει να το εχω παρει στραβα εγω).Πολύ παράξενο που σου φάνηκε πιο κοντό! Είναι ακριβώς ίδιο μέσα! Θα βρω κάπου τα νούμε
***Έχοντας υψος (1.92) ,
Έβαλα την καμερα του κινητου στο ιδιο ύψος με τα μάτια μου , μέσα στο swift ( το προηγουμενο).Οταν θα βρω χρονο θα ξαναπαω στο νεο , να στειλω την αντιστοιχη.Για να γινει πιο κατανοητο αυτο που θελω να αναδειξω. -
Προσωπικα , δεν θα το επαιρνα λογω χωρων πλεον και δεν μου αρεσει η μοδα με τουρμινες και μικρους κινητηρες. (Μπορει να ειναι αξιοπιστο, θα φανει στο μελλον, μπορει να το εχω παρει στραβα εγω).Ατμόσφαιρα είναι, δεν είναι turbo.
-
σε λιγες ημερες
gl+ Pure White Pearl Mineral + Gray Metallic -
@gatoz said in Suzuki Swift (2024):
σε λιγες ημερες
gl+ Pure White Pearl Mineral + Gray MetallicΚρατήσου λιγάκι πριν το ανεβάσεις στα βουνα...
Suzuki Swift (2024)