-
@gatoz said in Suzuki Swift (2024):
@npapanik said in Suzuki Swift (2024):
@the_dynamite said in Suzuki Swift (2024):
Με συγχωρείτε ρε παιδιά αλλά δεν μπόρεσα να βρω καμιά πληροφορία. Δεν θα βγει έκδοση sport?
Ήμουν για χρόνια υποστηρικτής του swift αλλά με 82 άλογα και πεντάρι σασμάν και 18000++ ευρώ είναι οver too much!Όπως είπε και ένας φίλος πριν από εμένα, καλύτερα να βάλεις μπαλαντέζα από μπαλκόνι...
Electrification γαμώτο μου....ευτύχως που πρόλαβα να αγοράσω βενζινοκίνητο τουρμπάτο πριν του ρίξουν τα άλογα...Στο άρθρο που ανέρτησα παραπάνω, τους είπαν ότι δεν θα βγάλουν δυστυχώς.
εσυ δεν εισαι που εψαχνες κατι οικονομικο? ε? δεν το δινεις λεω εγω.... εχω ενα γνωστο να ξερεις....
-
Εθεαθη το πρωτο Σουιφτ στη Συρο.Το ειδα στην αντιπροσωπεια σε ασημι.Τελικα δεν ειναι τοσο ασχημο οσο στις φωτο,αλλα δεν το λες και ομορφο.
-
-
-
-
@ad276 said in Suzuki Swift (2024):
Εθεαθη το πρωτο Σουιφτ στη Συρο.Το ειδα στην αντιπροσωπεια σε ασημι.Τελικα δεν ειναι τοσο ασχημο οσο στις φωτο,αλλα δεν το λες και ομορφο.
Πόσες φορές έκανες εμετό με αυτήν την μ@λ@κία που κάποιοι αποκαλούν αυτοκίνητο?
-
Καμία
-
-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
Καμία
Αν δεν κάνω λάθος, δεν ρώτησα εσένα. Εσύ κάτσε να θαυμάζεις το Μούλτιπλα.
-
@kkostask said in Suzuki Swift (2024):
Καμία
Αν δεν κάνω λάθος, δεν ρώτησα εσένα. Εσύ κάτσε να θαυμάζεις το Μούλτιπλα.
Οχι καμμια.....δεν ειναι κακο απο κοντα...και εγω οταν το ειδα στις φωτο τα ιδια ελεγα,αλλα απο κοντα ειναι ΟΚ.
-
Σας το είπα, οι φακοί από τις κάμερες των κινητών τηλεφώνων παραμορφώνουν τους όγκους!
-
-
-
Ινδος που τον νοιαζουν πως ακουγονται οι λαμαρινες και τα πλαστικα, και σε 10 ωρες απο την ωρα που θα βγει στο δρομο θα εχει γινει ηδη συγκρουομενο το Μαρουτι.
-
Στο προηγούμενο το να αλλαχτεί η μπαταρια του υβριδικού συστήματος δεν ήταν απαραίτητο για την κίνηση του αυτοκινητου
Στο νέο θα ισχύει το ίδιο?
Πόσο έχει η μπαταρία για το προηγουμενο swift?
βλέπω στο αλλο thread ότι για το Kia exceed η 48volt πάει στο 800αριΤο εσωτερικό πως σας φάνηκε από κοντά ?
-
Ναι λειτουργεί και χωρίς μπαταρία!
600 ευρώ νομιζω!
-
Δυστυχως δεν το ειδα μεσα....Το αμαξι ηταν κλειστο,μαλλον μολις ειχε ερθει με το πλοιο απ οτι καταλαβα.
-
Γενικα διαβάζω πολύ θετικά σχόλια! Το καλο είναι ότι διατηρεί την αίσθηση καρτ και σε ευχαριστεί έστω και με τα αλογα που διαθέτει!
Όλοι οι δοκιμαστές λένε πως σου αφήνει ένα χαμόγελο στα χείλη όταν το οδηγείς!.
Πλέον το παλιο κινείται με χαλαρους ρυθμούς αλλά όχι τελευταίο περί των 4,5-4,6 λίτρα /100χλμ σταθερά!Παραλιακά μέχρι Σούνιο με ανοιχτά παράθυρα χωρίς κλιμα περί των 3,6-3,7 λίτρα/100χλμ
-
Αυτές οι λεντοταινίες, είναι after market?
-
Ναι
Suzuki Swift (2024)