-
οποιο μέσο βαζει μεγαλο βαθμο είναι καλό και αντικειμενικο.
Οσα βαζουν χαμηλό χρηματοδοτουνται από κινεζους και γραφουν πιτσιρικάδες ασχετοι.
ειναι πασιφανες
-
@cirus said in Citroen C3 Aircross 2024:
Οσα βαζουν χαμηλό χρηματοδοτουνται από κινεζους και γραφουν πιτσιρικάδες ασχετοι.
ειναι πασιφανες
Εγώ εξήγησα για το Οτο Εξπρές γιατί το γράφει το ίδιο, στο θέμα πως αξιολογούν τα αυτοκίνητα. Και λένε σαν υποψήφιος αγοραστής.
Το τοπγκίαρ δεν έχει ανάλογο θέμα.
Και αν πας μερικές σελίδες πίσω, θα δεις ότι έχω αναδείξει αυτό το θέμα και γιατί υπάρχουν αυτές οι διαφορές.
-
@criuser said in Citroen C3 Aircross 2024:
@cirus said in Citroen C3 Aircross 2024:
ειναι πασιφανες
Εγώ εξήγησα για το Οτο Εξπρές γιατί το γράφει το ίδιο, στο θέμα πως αξιολογούν τα αυτοκίνητα. Και λένε σαν υποψήφιος αγοραστής.
Το τοπγκίαρ δεν έχει ανάλογο θέμα.
Και αν πας μερικές σελίδες πίσω, θα δεις ότι έχω αναδείξει αυτό το θέμα και γιατί υπάρχουν αυτές οι διαφορές.
εγώ δεν συμφωνω μαζι σου. Ειναι ανεξαρτητες δημοσιογραφικες οντοτητες και θα κρίνουν οπως θελουν, οχι οπως θες εσυ.
και τα λέω ενώ εγώ στο C3 (οχι το aircross, δεν εχω αποψη ακομα γιαυτο) θα εβαζα παρα πολύ μεγαλο βαθμο (στο θερμικο οχι στο ηλεκτρικο)
αυτο γιατι ειναι ενα ψηλο τυπου suv, ανετο, οικονομικο αμαξακι με μεγαλους χώρους για τις μικρες διαστασεις του, καλό κινητηριο συνολο και το βασικοτερο καλή τιμη. Οτι χρειαζεται δηλαδη μια οικογενεια με μικρό εισοδημα για το μοναδικό της αμαξακι που με μικρους περιορισμούς θα πάει την οικογενεια παντού. Ως τετοιο το κρινω και θα του εβαζα πολυ καλό βαθμο.
το ηλεκτρικο θα επαιρνε μετρια βαθμολογια καθως υπάρχουν φτηνοτερες και ταυτοχρονα καλύτερες προτάσεις
-
Δηλαδή ο καβλοτίμονος οδηγεί το Duster και λωλαίνεται από χαρά; Ώστε να του βάζει 9/10; Επίσης, από πότε η ποιότητα κύλισης είναι ο καθοριστικός παράγοντας επιλογής ανάμεσα σε δύο φθηνά πρακτικά μοντέλα;
-
Το ζήτημα είναι θα μπορούσαν να το κάνουν ελάχιστα μεγαλύτερο ή να κάνανε το c5 που είναι 4,5 μέτρα επταθέσιο και ας έκανε και 30κ. Δλδ να υπάρχει ένα επταθέσιο μεταξύ των κλασικών ογκόλιθων 5008, kodiaq και του c3 aircross.
-
@dimsabas said in Citroen C3 Aircross 2024:
Δηλαδή ο καβλοτίμονος οδηγεί το Duster και λωλαίνεται από χαρά; Ώστε να του βάζει 9/10; Επίσης, από πότε η ποιότητα κύλισης είναι ο καθοριστικός παράγοντας επιλογής ανάμεσα σε δύο φθηνά πρακτικά μοντέλα;
Επειδή μου έχει κάνει εντύπωση αυτή η διαφορά, εδώ και 2 μήνες περίπου έχω αναφέρει αναλυτικά και το έθεσα ως συζήτηση.
Η αναφορά μου στο θέμα έγινε γιατί αναφέρθηκε από φίλο το 7/10 του τοπγκιαρ ως 11η εντολή του Μωυσή και έτσι ανέφερα το 9/10 του Οτοεξπρές, αναφέροντας ότι το Οτοεξπρές έχει άρθρο που αναφέρει με ποιο τρόπο βαθμολογεί.
Το τοπγκίαρ έχει, αλλά αναφέρει γενικότητες.
Αν δούμε τι λέει σαν κεντρική ιδέα για τα 2+1 μοντέλα.
https://www.topgear.com/car-reviews/duster
“Everything you need is in the Dacia Duster, and a lot of what you don't, isn't. Good”
Good stuff
All you need at very low prices, decent to drive, practical and handsomeBad stuff
Hybrid isn't worth the premiumWhat's the verdict?
“Easy to use, and designed for real life… the Duster is one of the car world's true bargains”“Unpick the cringey slogans on the doors and you’ve got yourself a roomy, sensibly-priced and comfortable take on a supermini”
Good stuff
Value for money, plenty of powertrain options, comfortable rideBad stuff
Cheap interior plastics, basic screens, cringey slogans plastered everywhereWhat's the verdict?
“With a rather refreshing approach it majors on ride comfort instead of trying to be overly sporty”https://www.topgear.com/car-reviews/vauxhall/frontera
“The new Vauxhall Frontera does a lot right for the price… and for that reason it’s hard to look past the identically priced electric variant”
Good stuff
The white steel wheel look, no chance of range anxietyBad stuff
Dull cabin, wind noise at higher speeds, the electric one existsWhat's the verdict?
“In the khaki green paint and on the optional white steel wheels it’s a proper head turner”Προσωπικά θεωρώ ότι ο λόγος που το duster παίρνει αυτήν την βαθμολογία, είναι η χαμηλότερη τιμή στην λιανική που δεν υπάρχει όμως στο λήζινγκ που εκεί είναι καθεστώς και για τους ιδιώτες.
Η ουσία είναι ότι η διαμάχη μεταξύ αυτών των αυτοκινήτων θα είναι κάτι που θα μας απασχολήσει και προφανώς θα μπουν και προσωπικά και υποκειμενικά κριτήρια από τους δοκιμαστές.
Το γαλλικό l'argus που ανέβασα σε συγκριτική δοκιμή βγάζει καλύτερο με βραχεία κεφαλή το αιρκρος.
Για μένα πάντως και το 7 και το 9 είναι υπερβολικά και για αυτό τα ανέδειξα.
-
@savas89 said in Citroen C3 Aircross 2024:
Το ζήτημα είναι θα μπορούσαν να το κάνουν ελάχιστα μεγαλύτερο ή να κάνανε το c5 που είναι 4,5 μέτρα επταθέσιο και ας έκανε και 30κ. Δλδ να υπάρχει ένα επταθέσιο μεταξύ των κλασικών ογκόλιθων 5008, kodiaq και του c3 aircross.
Το 5 αιρκρος τελειώνει σε 3 μήνες και το νέο 5 είναι 4,65 μήκος.
Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το εσωτερικό του.
Επίσης πάντα υπάρχει και το Μπερλίνγκο σε άνετη 7θέσια έκδοση στα 4,75 μήκος, αλλά μόνο ηλεκτρικό πλέον, σε λογική όμως τιμή.
-
@savas89 said in Citroen C3 Aircross 2024:
Το 5 αιρκρος τελειώνει σε 3 μήνες και το νέο 5 είναι 4,65 μήκος.
Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το εσωτερικό του.
Επίσης πάντα υπάρχει και το Μπερλίνγκο σε άνετη 7θέσια έκδοση στα 4,75 μήκος, αλλά μόνο ηλεκτρικό πλέον, σε λογική όμως τιμή.
Οκ, όχι Berlingo suvιζον μόνο θέλει η γυναίκα , αλλιώς θα πήγαινα σε jogger
-
Σε τζόκερ θα σε χώριζε λόγω κακού γούστου..
-
Σε τζόκερ θα σε χώριζε λόγω κακού γούστου..
Πράγματι χαχα
-
Για την περίπτωση σου (3+1 option παιδιά
) σε καλύπτει σε χώρους το c3.
Αν δώσει ο Θεός κ 5ο τέκνο, τότε θα πας αναγκαστικά σε λύση Berlingo, στο μεταξύ όμως με το suv c3, θα έχεις κάνει κ το χατίρι της συντρόφου κ μητέρας των παιδιών σου -
@a-d-p said in Citroen C3 Aircross 2024:
Για την περίπτωση σου (3+1 option παιδιά
) σε καλύπτει σε χώρους το c3.
Αν δώσει ο Θεός κ 5ο τέκνο, τότε θα πας αναγκαστικά σε λύση Berlingo, στο μεταξύ όμως με το suv c3, θα έχεις κάνει κ το χατίρι της συντρόφου κ μητέρας των παιδιών σουΧαχα δεν έχεις άδικο με μια δυνατή μπαγκαζιερα βολεύει . Αλλιώς θα πρέπει να κάνω την καρδιά και την τσέπη μου πέτρα για πιο μεγάλα
Citroen C3 Aircross 2024