-
@bill_hsd said in HONDA Z-RV:
αλλά το εάν ένα premium αυτοκίνητο απαιτείται να είναι (και) αξιόπιστο ή όχι.
Για εμένα όχι, δεν απαιτείται, άλλα είναι τα κριτήρια αγοράς και ουσιαστικά πλεονεκτήματα. Και μάλλον συμφωνούν οι περισσότεροι μαζί μου, εαν κρίνω από τις πωλήσεις των bmw, jag, range κλπ. Για να το πω και διαφορετικά - και λίγο ακραία (!!) - περιμένεις ότι το πρίμιο δεν θα ειναι αξιόπιστο, είναι feature!
-
@fanis75 said in HONDA Z-RV:
αλλά το εάν ένα premium αυτοκίνητο απαιτείται να είναι (και) αξιόπιστο ή όχι.
Για εμένα όχι, δεν απαιτείται, άλλα είναι τα κριτήρια αγοράς και ουσιαστικά πλεονεκτήματα. Και μάλλον συμφωνούν οι περισσότεροι μαζί μου, εαν κρίνω από τις πωλήσεις των bmw, jag, range κλπ. Για να το πω και διαφορετικά - και λίγο ακραία (!!) - περιμένεις ότι το πρίμιο δεν θα ειναι αξιόπιστο, είναι feature!
Σιγά τις πωλήσεις, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι και leasing.
-
Μην κοιτάς τον μικρόκοσμο της Ελλάδα. Παγκοσμίως μιλάω. Και αφού πουλάνε και πουλάνε καλά, προφανώς οι αγοραστές τους δεν έχουν κριτήριο την αξιοπιστία και καλά κάνουν για εμένα.
-
Μην κοιτάς τον μικρόκοσμο της Ελλάδα. Παγκοσμίως μιλάω. Και αφού πουλάνε και πουλάνε καλά, προφανώς οι αγοραστές τους δεν έχουν κριτήριο την αξιοπιστία και καλά κάνουν για εμένα.
Μα και παγκοσμίως, leasing πουλάνε εδώ και χρόνια.
Εν παση περιπτώσει, δεν έχει νοημα να το συνεχίσουμε.
Για εμένα, η premium εμπειρία χρήσης σημαίνει απροβλημάτιστη χρήση, άλλοι ίσως το βλέπετε διαφορετικά. -
@kkostask said in HONDA Z-RV:
@ektoras said in HONDA Z-RV:
Κανένας δεν αναρωτιέται πόσο χώρο αποσκευών έχει, πόσο στοιχίζει το πρώτο σερβίς ή αν είναι αξιόπιστο.
Ακριβώς!!
Ποιος πάει να αγοράσει Range η Porsche και ρωτάει για λίτρα αποσκευών, κόστος σέρβις, εγγύηση κλπ.? Κανείς και όποιος το κάνει, απλά κοιτάει λάθος αμάξι ή ειναι μίζερος.
Μου θύμισες δυο πελάτες μου που έσκασαν μύτη χωριστά με Τζάγκουαρ και Χ5 ολοκαίνουργια και δεν πήραν το σπίτι γιατί δεν κάλυπταν το τεκμήριο διαβίωσης….
Πριν 5 χρόνια, που πουλούσα ένα ακριβό επαγγελματικό ακίνητο μου, σκάει υποψήφιος αγοραστής με ολοκαίνουρια Maserati Levante. Ξεκινήσαμε το παζάρι από το περίπου 1 εκατομμύριο και ήθελε να το ρίξει στα μισά. Του είπα ότι ούτε 3 Λεβάντε δεν παίρνω με 500 χιλιάρικα και τον έστειλα στο καλό...
-
Αυτός είναι ο homo neoellinous, iPhone 15 και κάλτσα από τη λαϊκή.
-
Μα και παγκοσμίως, leasing πουλάνε εδώ και χρόνια.
Εν παση περιπτώσει, δεν έχει νοημα να το συνεχίσουμε.
Για εμένα, η premium εμπειρία χρήσης σημαίνει απροβλημάτιστη χρήση, άλλοι ίσως το βλέπετε διαφορετικά.1+1=Lexus
-
Με κάποια τεχνικά λάθη, για την λειτουργία του υβριδικού συστήματος, αλλά ok μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα:
-
Aκομα και τώρα που διόρθωσαν τις τιμές τις αρχικές που ήταν εκτός ανταγωνισμού και πατσιζουν πλεον με αυτές του κασκαι epower έχει σε σχέση με το κασκαι αχρείαστα μεγάλο μήκος, αισθητά μικρότερο χώρο αποσκευών και κινητήρα φορολογικά και ασύμφορο παντρευσαι τον Σ.
Και αυτό μόνο οι φανατικοί της μάρκας θα το προτιμήσουν αφού αφήσουν αυτά από το σκέψη τους.
Φυσικά είναι μάλλον πιο αξιόπιστο, και με καλύτερη μεταπώληση και ομορφότερο στα μάτια μου.
HONDA Z-RV