-
Ας είμαστε ειλικρινείς, η Citroen ποντάρει και πηγαίνει κόντρα στο τι επιβάλλει η αγορά, ανέκαθεν αυτή η τόλμη της ήταν χαρακτηριστικό γνώρισμα της φίρμας. Το να επιμείνει να προσφέρει στην αγορά μια επιλογή η οποία είναι φθηνή, χωρίς να είναι φτηνιαρικη, είναι μια νίκη και νομίζω γι'αυτό κυρίως βραβεύθηκε από τον τύπο, γενικά φαίνεται μια αξιόλογη επιλογή. Έχει ενδιαφέρον να δούμε και το νέο Fiat Grande Panda, αντίστοιχης φιλοσοφίας αυτοκίνητο, να δούμε ανάμεσα στα δύο ποιο είναι η καλύτερη επιλογή, θαρρώ ότι είναι το ίδιο αυτοκίνητο στην ουσία, με διαφορετική εκτέλεση.
Αν έρθουν σε καλή τιμή και τα δύο, θα πάνε καλά στην Ελληνική αγορά, ειδικά η Citroen στην Ελλάδα φαίνεται ότι δε φοβάται να ρισκάρει σε θέμα τιμών επομένως, αναμένεται ενδιαφέρουσα η εμπορική του πορεία. Από κει που η συγκεκριμένη κατηγορία τιμής δεν είχε κινητικότητα, ξαφνικά προσφέρονται ενδιαφέρουσες επιλογές και νομίζω είναι κάτι το οποίο θα εκτιμηθεί....
Γάλλοι και Ιταλοί φαίνεται να ξαναβρίσκουν τη φόρμα τους, ειδικά η Citroen, πιστεύω ότι για ακόμα μια φορά καινοτομεί καθώς, πηγαίνει κόντρα στο κατεστημένο και προσφέρει μια οικονομική πρόταση, ενώ οι τιμές όλων έχουν ανέβει, θυμούνται ότι ο σκοπός τους είναι να προσφέρουν καινοτόμα και οικονομικά αυτοκίνητα στην αγορά και φαίνεται να το πετυχαίνουν μέχρι στιγμής....
-
Το Πάντα θα είναι 1000-1500 φτηνότερο από το 3, γιατί έτσι είναι η θέση των εταιρειών στον όμιλο.
Πάντως όλα τα σάιτ θεωρούν το νέο 3, ειδικά στην ηλεκτρική έκδοση, ως φαβορί για αυτοκίνητο της χρονιάς, ακριβώς, γιατί είναι το πρώτο που προσφέρει φτηνά την ηλεκτροκίνηση χωρίς να είναι φτηνιάρικο.
Την ίδια λογική θα ακολουθήσει και το αιρκρος, που σημειωτέον η ακριβότερη υβριδική έκδοση, θα είναι στην τιμή που βγαίνει σήμερα η πρώτη έκδοση της τζούνιορ, ενώ η ηλεκτρική θα είναι κάπου 8000 πιο κάτω από την τζούνιορ.
Και μιλάμε για 30+ πόντους μακρύτερο αυτοκίνητο το αιρκρος.
Η Στελλάντις σε κάθε σημείο της Β, της Β σουβ, της C και της C σουβ, θα έχει 1-2 μοντέλα σε ποικιλία τιμών και εξοπλισμών.
-
@criuser said in Citroen e-C3 2024:
Το Πάντα θα είναι 1000-1500 φτηνότερο από το 3, γιατί έτσι είναι η θέση των εταιρειών στον όμιλο.
Πάντως όλα τα σάιτ θεωρούν το νέο 3, ειδικά στην ηλεκτρική έκδοση, ως φαβορί για αυτοκίνητο της χρονιάς, ακριβώς, γιατί είναι το πρώτο που προσφέρει φτηνά την ηλεκτροκίνηση χωρίς να είναι φτηνιάρικο.
Την ίδια λογική θα ακολουθήσει και το αιρκρος, που σημειωτέον η ακριβότερη υβριδική έκδοση, θα είναι στην τιμή που βγαίνει σήμερα η πρώτη έκδοση της τζούνιορ, ενώ η ηλεκτρική θα είναι κάπου 8000 πιο κάτω από την τζούνιορ.
Και μιλάμε για 30+ πόντους μακρύτερο αυτοκίνητο το αιρκρος.
Η Στελλάντις σε κάθε σημείο της Β, της Β σουβ, της C και της C σουβ, θα έχει 1-2 μοντέλα σε ποικιλία τιμών και εξοπλισμών.
μου αρεσαν πολυ οι διαστασεις του προηγουμενου c3 aircross. Κριμα που το μεγαλωσαν
-
Ήταν απαίτηση των μετόχων...συγκεκριμένα ενός.
-
Μα τώρα βγάζει το νέο 3 σε μέγεθος σουβ, που σύμφωνα με τα σάιτ είναι αρκετά άνετο, έστω και αν το μεταξόνιο είναι 6 εκ μικρότερο, όσο ήταν δηλαδή το παλαιό 3, αλλά τόσο είναι και το γιάρις κρος και το Τ κρος.
Το νέο 3 αιρκρος θα έχει μεταξόνιο 2,67, όσο ήταν του 3008.
Επίσης το τετράγωνο σχήμα που κάθεσαι πιο ψηλά, επιτρέπει περισσότερους χώρους, κάτι που στο νέο 3008 που έχει πλέον 2,75 μεταξόνιο, η κουπέ σχεδίαση δεν δίνει μεγαλύτερη άνεση στους χώρους.
Προφανώς για να υπάρχει χώρος για το νέο 5008 που διαφοροποιείται εντελώς ως D suv
-
@lap said in Citroen e-C3 2024:
Ήταν απαίτηση των μετόχων...συγκεκριμένα ενός.
Ναι τους ζήτησε ο μέτοχος να έχει επιλογές, γιατί δεν ήξερε τελικά τι θα αντικαταστήσει με ένα από αυτά.
Από ότι ξέρω δεν έχει αποφασίσει ακόμα, περιμένει να τα δει από κοντά.
-
Τουλάχιστον ριψοκίνδυνο να το ανακηρύσσεις από τώρα αυτοκίνητο της χρονιάς χωρίς να έχουν δημοσιοποιηθεί τα κρας τεστ ακόμη.
-
@kouladi said in Citroen e-C3 2024:
Τουλάχιστον ριψοκίνδυνο να το ανακηρύσσεις από τώρα αυτοκίνητο της χρονιάς χωρίς να έχουν δημοσιοποιηθεί τα κρας τεστ ακόμη.
Δεν το ανακηρύσσω εγώ, αλλά διάφορα σάιτ.
Δεν θα πάρει 5 αστέρια, αλλά 4 γιατί είναι επιλογή της εταιρείας, αφού το μάρκετινγκ λέει ότι δεν παίζουν σημαντικό ρόλο, για τους πελάτες, αυτοκινήτων πόλης. -
Δεν θα πάρει 5 αστέρια, αλλά 4 γιατί είναι επιλογή της εταιρείας, αφού το μάρκετινγκ λέει ότι δεν παίζουν σημαντικό ρόλο, για τους πελάτες, αυτοκινήτων πόλης.Δηλαδή είναι επιλογή της εταιρείας να πάρει 4 αστέρια ενώ θα μπορούσε να πάρει 5; Μήπως εννοείς ότι προτίμησε να εξοικονομήσει χρήματα από όπου μπορουσε διότι θεώρησε ότι η τιμή είναι πιο σημαντικό από τα 5 αστέρια;
-
@dettol said in Citroen e-C3 2024:
Δεν θα πάρει 5 αστέρια, αλλά 4 γιατί είναι επιλογή της εταιρείας, αφού το μάρκετινγκ λέει ότι δεν παίζουν σημαντικό ρόλο, για τους πελάτες, αυτοκινήτων πόλης.Δηλαδή είναι επιλογή της εταιρείας να πάρει 4 αστέρια ενώ θα μπορούσε να πάρει 5; Μήπως εννοείς ότι προτίμησε να εξοικονομήσει χρήματα από όπου μπορουσε διότι θεώρησε ότι η τιμή είναι πιο σημαντικό από τα 5 αστέρια;
Αυτό εννοει
-
@dettol said in Citroen e-C3 2024:
Ναι έχει γραφτεί αυτό σε κάποια σάιτ, από επίσημες δηλώσεις.
Δηλαδή δεν θα δίνει το adaptive cruise control, τον μεσαίο αερόσακκο και διάφορα άλλα από την σουίτα των adas που δεν νοιάζουν το κοινό.Οπως είδαμε το τζούνιορ θα έχει στάνταρ κάποια από αυτά, ώστε να δικαιολογήσει την διαφορά της τιμής.
Αυτή η ιστορία με τα λιγότερα από 5 αστέρια, ξεκίνησε από την ντάτσια, η οποία σάρωσε στις ευρωπαϊκές πωλήσεις, ακριβώς γιατί ο κόσμος εκτίμησε την χαμηλή τιμή και ας είχε και 3 αστέρια στην βασική το σαντέρο.
-
Δυο είχε
-
Δυο είχε
Και εγώ έτσι θυμόμουν, αλλά φοβόμουν ότι έκανα λάθος.
Εσύ όμως είσαι κέρβερος σε αυτά...
-
Σε όλα.....
-
Κανονικά τώρα πρέπει να πάρει και αλλά αστέρια μιας και έβαλε adas
-
Νομίζω θα βάλουν μόνο τα υποχρεωτικά που ισχύουν από αυτόν τον μήνα.
-
Νομίζω θα βάλουν μόνο τα υποχρεωτικά που ισχύουν από αυτόν τον μήνα.
Μπιρι-μπιρι με εψησες να πάω να το δω όταν έρθει και αν η τιμή είναι όντως έως 25k
-
Για ποιο λες για το duster ;;;;;
-
-
Τι εννοείς;;;; Δεν κατάλαβα;;;;
Citroen e-C3 2024