-
@criuser said in Citroen C3 / e-C3 (2024):
@gatoz said in Citroen C3 / e-C3 (2024):
@a-d-p said in Citroen C3 / e-C3 (2024):
@fanis75 said in Citroen C3 / e-C3 (2024):
Αν στεκόμαστε σε αξιοπιστία λόγω ενός κινητήρα, να πούμε για τον 1,33 της τογιότα και να πούμε ότι όλοι οι κινητήρες της τογιότα είναι αναξιόπιστοι.
Στεκόμαστε σε έναν κινητήρα, γιατί μόνο έναν κινητήρα έχει σήμερα το μαγαζί!! Δεν μιλάω για παρελθόν, μέλλον κλπ. αλλά για σήμερα. Και σήμερα η psa εχει ένα μοτέρ, το άκρως προβληματικό 1.200. Τι γινόταν πριν 30 χρόνια στους TU ειναι αδιάφορο. Σήμερα λοιπόν η Τογιότα (επείδή την αναφέρεις) έχει αλεξίσφαιρα μοτέρα ενώ η psa εχει ένα μοτέρ που διαλύει σε 15 διαφορετικά σημεία και ένα υβριδικό σύνολο άκρως προβληματικό επίσης και αδοκίμαστο.
Αδοκιμαστο ναι, αλλά
το άκρως προβληματικό
είναι υπερβολικό σαν όρος
Άλλωστε ακόμα δεν έχει κλειδώσει στο Πάμε Στοίχημα (1.10 το δίνει νομίζω)
Γελάει ο τογιότα 1,33 άντε ένας είναι, αλλά γελάς εσύ με εφεσαι τιεσαι, ντιεστζι, ντιζελγκέιτ...
Σαν να μιλάει ο γαύρος ότι αδικείται από την διαιτησία, όταν στις μπουτίκ του έχει τμήμα με φανέλλες διαιτητών...
κατι ψαραδες χθες σε γλεντησαν, να μην μιλας για ψαρια....
Δεν πειράζει. Οταν είμαστε χάλια την πληρώνουμε...
Δεν πληρώνουμε τους διαιτητές όπως εσείς...
Ναι λόγω διαιτησίας ο γαύρος πήρε το conf πέρσι και είναι στους 16 του Europa φέτος.
-
Ο αντιπρόεδρος πάντως γιος του Σάββα θα λέει κανένα καλό λόγο...
Ενώ αν κρίνω από την αγκαλιά χτες στον Γερεμέγιεφ σε εμάς θα λέει κανένα κακό λόγο...
-
Κλασσική καραμέλα βαζελων η διαιτησία. Τα χάλια τους δεν τα βλέπουν.
-
Παρακαλώ να σταματήσει το off-topic για ποδοσφαιρικά.
-
-
Οχι!
-
Για πέταμα ειναι ολόκληρο το αμάξι-αντιγραφή του Τ κρος. Οποιος θέλει ας πάρει το ορίτζιναλ καλύτερα.
-
Σιγά μην αντιγράψει Γάλλος ποτέ Γερμανό..
Το Τ-κρος είναι η τευτονική έκδοση του πρώτου 3 αιρκρος.
Αποτυχημένη βέβαια γιατί έχει μικρούς χώρους συνολικά και ειδικά για τους πίσω επιβάτες. Λογικό αφού ενώ ήταν 4 εκ. μικρότερο σε μήκος από το Αιρκρος ήταν 6 εκ στο μεταξόνιο.
-
Το Τ-κρος είναι η τευτονική έκδοση του πρώτου 3 αιρκρος.
Καμία σχέση, τελείως άλλη σχεδίαση! Ακόμα και εσύ με τα τρικολόρ γυαλία το βλέπεις. Το Πρώτο ερκρος είναι στρογγυλεμένο, σαν φούσκα. Το νέο σε τριο ειναι τετράγωνο και τευτονικό, ίδιο με τα γερμανικά.
Προφανώς αντιγράφουν οι Γάλλοι τους Γερμανούς χρόνια τώρα - για αυτό κατέστρεψαν τα καλά αμάξια που έφτιαχαναν. Μεγαλύτερη αντιγραφή ήταν η ανάρτηση και την έκαναν σκατά από εκεί που ήταν αρχηγοί!
Για να βλέπουν όλοι άμεσα:
-
Φαίνεται ξεκάθαρα ότι το Τ-ροκ αντέγραψε την γραμμή του 3 Αιρκρος που άλλωστε προηγήθηκε και 2 χρόνια.
Η γραμμή των νέων μοντέλων είναι διαφορετική και από τα 2 με κάθετες γραμμές και πίσω τζάμια.
Προφανώς αφού πρόκειται για σουβ θα έχουν κοινά στοιχεία, αλλά δεν μπερδεύονται μεταξύ τους με τον Γερμανό.
-
Φαίνεται ξεκάθαρα ότι το Τ-ροκ αντέγραψε την γραμμή του 3 Αιρκρος που άλλωστε προηγήθηκε και 2 χρόνια.
Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε!
Εγώ όταν βλέπω το νεο σε τριο, αμέσως μου έρχεται το μυαλό το Τροκ. όταν βλέπω το δικό σου, δεν μου έρχεται με τίποτα το Τροκ, κάθε άλλο.
Σε κάθε περίπτωση, το νέο σε τριο ειναι άσχημο!
-
@fanis75 said in Citroen C3 / e-C3 (2024):
Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε!
Εγώ όταν βλέπω το νεο σε τριο, αμέσως μου έρχεται το μυαλό το Τροκ. όταν βλέπω το δικό σου, δεν μου έρχεται με τίποτα το Τροκ, κάθε άλλο.
Σε κάθε περίπτωση, το νέο σε τριο ειναι άσχημο!
Επειδή είναι άσχημο πουλάει...
Βέβαια αν ήταν Τογιότα δεν θα το έλεγες άσχημο το άσχημο...
-
Βέβαια αν ήταν Τογιότα δεν θα το έλεγες άσχημο το άσχημο...
Φυσικά και θα το έλεγα. Δεν πήρα τυχαία Κορόλα ΗΒ (που αντικειμενικά ειναι ωραίο σχέδιο) αντί για κάποιο άλλο.
Δεν ειμαι φανμποϋ εγώ (εκτός της bmw) ούτε έχω μετοχές πουθενά - αντικειμενικός χρήστης είμαι που κοιτάω την τσέπη μου και μόνο.
Το παλιό σε τριο π.χ. έλεγα πάντα ότι ειναι από τα πιο όμορα σουπερμινι. Το νεο το έκαναν σαν σκατά πατημένα!
-
Το c3 iii pro face-lift θα συμφωνήσω ότι ήταν όμορφο, στο face-lift άρχισε να χαλάει με τα μπροστινά φανάρια και το τόσο πολύ χρώμιο στη μάσκα.
Το νέο είναι επιεικώς ένα αίσχος, και μιλάω ως κάτοχος του 1ου που αναφέρω παραπάνω, που αντιλαμβάνομαι ότι για κάποιους ήταν αμφιλεγόμενο σχέδιο.
Το νέο είναι πραγματικά μια αηδία, μέχρι και το νέο σήμα είναι άσχημο, και σχεδιαστικά σαν logo αλλά και σαν υλοποίηση πάνω στο αυτοκίνητο καθώς δεν είναι ανάγλυφο πλέον. Σαν φωτογραφία.
Λες και βλέπεις κινέζικο παιχνιδάκι. Όπως έκανε και η Mercedes (εδώ και χρόνια).
-
Το c3 iii είχε επιλέγει από το στεφάνι αυστηρά με βάση DESIGN μετά από δική μου έγκριση (λόγω κιβωτίου - κοιτούσε μόνο αυτόματο).
Αν εξωτερικά ήταν αμφιλεγόμενο το σχέδιο μέσα κέρδιζε και τον πιο δύσκολο σε σαλόνι Metropolitan Grey με γκρι ανοιχτό ύφασμα σε πολλά σημεία.
Είχα μπει σε όλα τα μικρά και ήταν με τεράστια διαφορά το πιο ωραίο μέσα. Ακόμα συνεχίζει να είναι.
Και εξωτερικά όμως σε almond green bi tone μαύρη οροφή, airbumps, 17 άρα ζάντα και φιμε είναι πολύ δυνατό.
Οι Γάλλοι είναι δυνατοί σε αυτό όταν έχουν κέφια. Δείτε το νέο renault 5 μέσα ας πούμε.
Για μένα τα κορυφαία εσωτερικά ανά Κατηγόρια ας πούμε ήταν το c3, το xc60 και η giulia/stelvio, 500αρακι (αυτά μου ήρθαν γρήγορα) .
Τα υπόλοιπα ήταν ένα χαλί και μισό.
Στα νεότερα δε δύσκολα μου αρέσει κάτι.
-
T Cross
T-ROC
Μια διόρθωση μόνο.
-
@caro-0 said in Citroen C3 / e-C3 (2024):
μέσα κέρδιζε και τον πιο δύσκολο σε σαλόνι Metropolitan Grey με γκρι ανοιχτό ύφασμα σε πολλά σημεία.
Φανταστικό όντως και σημαντικός λόγος να το αγοράσεις....μου άρεσε και εμένα πολύ!
Ηθελα ένα elixir rouge/'ασπρη οροφή με το ανοιχτό εσωτερικό και αυτόματο!!
Citroen C3 / e-C3 (2024)