-
Παιδια δε ξερω για εσας αλλα εγω που ειχα το xceed και εχω οδηγησει και το chr θεωρω κλασης ανωτερη καμερα του xceed σε αναλυση.
-
@chris__7 said in Toyota C-HR 2023:
@groover1972 said in Toyota C-HR 2023:
@lap said in Toyota C-HR 2023:
Λοιπόν είναι ίσως το πιο vfm αυτοκινητο στην άγρα.
Κάθισα και έψαξα το τι έχει. ΚΑΝΕΝΑ άλλο δεν έχει ότι αυτό.
Στην βασική έκδοση προσφέρει
Ξεκινάμε από τον μεσαίο αερόσακο και αερόσακο γονάτων του οδηγού!
Λίγοι τα έχουν και τα δυο!!!! Βασικά δεν ξέρω κάποιο άλλο να τα έχει
Έχει όλη την σουίτα ασφαλείας των Adas!!!
Έχει ασύρματο car play
Όλα τα παράθυρα αυτόματα
Πίσω πλαφονιέρα,
Ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση!
5ης γενιας υβριδικο σύστημα!!!
6 ηχεία!!!
Φωτισμό στα στασκιαδια !!!
8αρα οθόνη πολυμέσων
Αυτόματο κλιματισμό
Full led φώτα παντού
Φίλτρα uv στα παράθυρα
Διαχείριση του αυτοκινήτου από εφαρμογή
........
Δεν έχει προβολής ομίχλης
Υ.γ Εαν ισχύουν αυτά που λέγονται 11 έτη εγγύηση!!!!!
Μεταξύ μας, καναδυο από αυτά δεν έχει το SCROSS. Όλα τα άλλα τα έχει στάνταρτ και χώρους πίσω και όχι τάφους.Και με διζωνικό και έχει και εταζερα! Και πολύ κάτω από τα 30κ.
Καλά ναι να βλέποταν κιόλας το scross καλά θα τανε.αυτη η c-ult πολύ κουτσουρεμενη.δερματινη επένδυση ούτε για δείγμα.μην μιλήσουμε για το ζαντικο δεκαετία 2000.Με 17αρα ζάντα πατάει καλά το αμάξι ή είναι βάρκα στο γυαλο από κρατήματα?
Chris, ολα αυτά που ανέφερες είναι θέμα γούστου (έχει συγκριτικά πολύ πιο πολλά σε καλύτερη τιμή το SCROSS και για αυτό το ανέφερα και για αυτό είναι VFM).
Όσον αφορά τα κρατήματα με την διάσταση της ζάντας, σε πληροφορώ ότι για την κατηγορία του και για τα κιλά του μια χαρά πατάει και μια χαρά τρέχει.
-
Το SCROSS είναι στην κατηγορία Bugdet και δεν ντρέπομαι να το πω. Χίλιες φορές Suzuki παρά Ford που μου είχε πιει το αίμα.
Το Ford που κολλαει? Δεν συζητησε κανεις για αυτο. Επισης εγω ειμαι 1,85 και στο CHR (και στο corolla) δεν εχω χτυπησει ποτε το γονατο μου πουθενα σε 3 TD που εχω κανει.
Οσο για το Suzuki SCross εννοειται οτι ειναι το απολυτο value for money αλλα δεν θα το επαιρνα ποτε λογω εσωτερικου. Της μανας μου το Swift του 11' πρεπει να ειναι πιο ομορφο και ποιοτικο μεσα ασε που πολλοι διακοπτες και οργανα ειναι ακριβως ιδια 15 χρονια σχεδον μετα.
Το πηρε συναδελφος πριν 1 χρονο περιπου που εχει και παιδακι και κανει συχνα ταξιδια. Ειναι φουλ ικανοποιημενος, ομως το μονο που τον ενδιεφερε ειναι να μην δωσει πολλα λεφτα και να εχει χωρους. Ωστοσο ο κοσμος συχνα εχει πολυ διαφορετικα κριτηρια.
-
@alex-mix said in Toyota C-HR 2023:
@alexandros-a-92 said in Toyota C-HR 2023:
Καλά η c-ult δεν έχεις αισθητήρες μπρος και πίσω.ΕΛΕΟΣ
Εχει καμερα πισω αν θυμαμαι σωστα. Αισθητηρες μπροστα γενικα δεν βρισκεις σε βασικες εκδοσεις.
Χιλιες φορες αισθητηρες πισω παρα αυτην την καμερα
Μία χαρά είναι η κάμερα και δεν χρειάστηκα ούτε μια φορά αισθητήρα.
ναι αλλα μπροστα που ναι και τα συστηματα ασφαλειας χαμηλα την χρειαζεσαι
-
@alex-mix said in Toyota C-HR 2023:
Καλά η c-ult δεν έχεις αισθητήρες μπρος και πίσω.ΕΛΕΟΣ
Εχει καμερα πισω αν θυμαμαι σωστα. Αισθητηρες μπροστα γενικα δεν βρισκεις σε βασικες εκδοσεις.
Χιλιες φορες αισθητηρες πισω παρα αυτην την καμερα
Μία χαρά είναι η κάμερα και δεν χρειάστηκα ούτε μια φορά αισθητήρα.
ναι αλλα μπροστα που ναι και τα συστηματα ασφαλειας χαμηλα χρειαζεσαι αισθητηρες
-
Το Ford που κολλαει? Δεν συζητησε κανεις για αυτο. Επισης εγω ειμαι 1,85 και στο CHR (και στο corolla) δεν εχω χτυπησει ποτε το γονατο μου πουθενα σε 3 TD που εχω κανει.
Ισχυει και γω ποτε δεν ενοιωσα στεναχωρα στο chr και πισω θα πω πως ειναι καλυτερο σε χωρους απο το xceed(σορρυ αν κουραζω αλλα αυτο ειχα σαν μετρο συγκρισης) μονο θεμα παραθυρων και ανοιγμα πορτας ειναι θεμα για τους πισω.
-
Το SCROSS είναι στην κατηγορία Bugdet και δεν ντρέπομαι να το πω. Χίλιες φορές Suzuki παρά Ford που μου είχε πιει το αίμα.
Οσο για το Suzuki SCross εννοειται οτι ειναι το απολυτο value for money αλλα δεν θα το επαιρνα ποτε λογω εσωτερικου. Της μανας μου το Swift του 11' πρεπει να ειναι πιο ομορφο και ποιοτικο μεσα ασε που πολλοι διακοπτες και οργανα ειναι ακριβως ιδια 15 χρονια σχεδον μετα.
Το πηρε συναδελφος πριν 1 χρονο περιπου που εχει και παιδακι και κανει συχνα ταξιδια. Ειναι φουλ ικανοποιημενος, ομως το μονο που τον ενδιεφερε ειναι να μην δωσει πολλα λεφτα και να εχει χωρους. Ωστοσο ο κοσμος συχνα εχει πολυ διαφορετικα κριτηρια.
Το Ford κολλάει στο δικό μου πόνο.
Για χώρους εμπρός, δεν είχα θέμα που μπήκα ούτε εγώ αλλά πίσω με έπιασε κλειστοφοβια. -
Για χώρους εμπρός, δεν είχα θέμα που μπήκα ούτε εγώ αλλά πίσω με έπιασε κλειστοφοβια.
Για πισω εχεις απολυτο δικιο αν και καπως βελτιωμενο με το 1st Gen. Για μενα ειναι σχεδον υποχρεωτικη η πανοραμικη οροφη. Δινεις καποιους ποντους παραπανω σε υψος και πολυ φως-αερα στους πισω.
-
Αν πρέπει να διαλέξεις μεταξύ κάμερας και αισθητήρων καλύτερα κάμερα. Οι αισθητήρες μπαίνουν και αφτερμαρκετ εύκολα και φτηνά αν θες. Η κάμερα όχι (μπαίνει αλλά όχι φτηνά και όχι εύκολα συνεργάσιμη με το infotainment). Οι αισθητήρες μου φαίνονται πιο σημαντικό μεταξύ των 2 για λίγο . Αλλά θα προτιμούσα κάμερα γιατί οι αισθητήρες μπαίνουν εύκολα και φτηνά και μετά
-
@cirus said in Toyota C-HR 2023:
Αν πρέπει να διαλέξεις μεταξύ κάμερας και αισθητήρων καλύτερα κάμερα. Οι αισθητήρες μπαίνουν και αφτερμαρκετ εύκολα και φτηνά αν θες. Η κάμερα όχι (μπαίνει αλλά όχι φτηνά και όχι εύκολα συνεργάσιμη με το infotainment)
Οι αισθητήρες οι αφτερμαρκετ θα συνεργάζονται όμως όπως οι εργοστασιακοί?και πόσο θα ναι το κόστος?Γενικά τομολογιακα έχει ξεφύγει.33000 για μια καλή έκδοση και με μικρούς χώρους είναι πολλα
-
Αν πρέπει να διαλέξεις μεταξύ κάμερας και αισθητήρων καλύτερα κάμερα. Οι αισθητήρες μπαίνουν και αφτερμαρκετ εύκολα και φτηνά αν θες. Η κάμερα όχι (μπαίνει αλλά όχι φτηνά και όχι εύκολα συνεργάσιμη με το infotainment)
Οι αισθητήρες οι αφτερμαρκετ θα συνεργάζονται όμως όπως οι εργοστασιακοί?και πόσο θα ναι το κόστος?Γενικά τομολογιακα έχει ξεφύγει.33000 για μια καλή έκδοση και με μικρούς χώρους είναι πολλα
Απλα θα κανουν μπιπ δεν θα ειναι σαν τους εξυπνους της toyota.
-
Δεν χρειάζεται να συνεργάζονται. Τους βάζεις με ένα έξτρα μια σταλιά πλαστικό οθονακι με λαμπακια led στην άκρη και έχεις ηχητικό ανάλογα την απόσταση και στο οθονακι μπορείς επίσης να δεις πόσο κοντά είσαι που αλλάζει και με τον ήχο. Χ3στηκες αν συνεργάζεται με της Toyota. Για το πάρκινγκ τους θες . Η κάμερα σε νοιάζει να συνεργάζεται όχι οι αισθητηρες
-
Οπως ολα. Τουλαχιστον στην toyota σου δινουν ολα τα συστηματα ασφαλειας ανεξαρτήτου εκδοσης. Στανταρ αυτοματο λογω υβριδικου, καλη εγγυηση και αξιοπιστια. Επισης ακομα και η εκδοση των 29,300 είναι τιμια για καποιον που δεν θελει να σπασει το ψυχολογικο οριο των 30,000 και σε αυτα τα λεφτα με αυτα που προσφερει νομιζω παιζει μπαλα μονο του τελειως.
-
Ξέρουμε η c-lub πόσο χρόνο παράδοσης έχει?
-
Δεν χρειάζεται να συνεργάζονται. Τους βάζεις με ένα έξτρα μια σταλιά πλαστικό οθονακι με λαμπακια led στην άκρη και έχεις ηχητικό ανάλογα την απόσταση και στο οθονακι μπορείς επίσης να δεις πόσο κοντά είσαι που αλλάζει και με τον ήχο. Χ3στηκες αν συνεργάζεται με της Toyota. Για το πάρκινγκ τους θες . Η κάμερα σε νοιάζει να συνεργάζεται όχι οι αισθητηρες
2024 aftermarket αισθητήρες; Back to 00’s
-
@ss_76 said in Toyota C-HR 2023:
2024 aftermarket αισθητήρες; Back to 00’s
Αν έχεις κάμερα σιγά το θέμα μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου με after market αισθητηρες. Και οι φυσικοί διακόπτες στον κλιματισμό από την δεκαετία του 60 είναι και κάνουν μια χαρά την δουλειά τους.
Είδαμε πόσο βολικοι είναι οι αντίστοιχοι πάνω σε touch οθόνες ή με touch κουμπιά που είναι συχρονα.
Δεν λέω ότι είναι καλύτερα με aftermarket αισθητηρες. Λέω ότι μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου φτηνά και απλά αν έχεις ήδη ειδικά κάμερα
-
Και οι φυσικοί διακόπτες στον κλιματισμό από την δεκαετία του 60 είναι και κάνουν μια χαρά την δουλειά τους.
Οι οποίοι δεν έχουν απολύτως καμία σχέση καθώς τότε απλώς γύριζαν κλαπέτα κι άνοιγαν βάνα από το καλοριφέρ ενώ σήμερα χειρίζονται ηλεκτρονικά τον αυτόματο κλιματισμό. Αντίστοιχα με το παλιακή έξτρα οθονίτσα για αισθητήρες με τρύπα στον προφυλακτήρα σε σύγκριση με τις σύγχρονες εφαρμογές.
-
Και οι φυσικοί διακόπτες στον κλιματισμό από την δεκαετία του 60 είναι και κάνουν μια χαρά την δουλειά τους.
Οι οποίοι δεν έχουν απολύτως καμία σχέση καθώς τότε απλώς γύριζαν κλαπέτα κι άνοιγαν βάνα από το καλοριφέρ ενώ σήμερα χειρίζονται ηλεκτρονικά τον αυτόματο κλιματισμό. Αντίστοιχα με το παλιακή έξτρα οθονίτσα για αισθητήρες με τρύπα στον προφυλακτήρα σε σύγκριση με τις σύγχρονες εφαρμογές.
Η βασική διαφορά των εργοστασιακών αισθητήρων σε σχέση με τους aftermarket είναι ότι έχουν λειτουργία αυτόματου φρεναρίσματος σε περίπτωση εμποδίου, το οποίο είναι σωτήριο σε πολλές περιπτώσεις.
-
Το δικό μου το puma 3 χρόνων αυτοκίνητο είναι με φυσικούς διακόπτες για clima και ακόμα και σήμερα είναι πολύ πιο εύκολοι στο χειρισμό από οποιωσδηπωτε κλίμα σε οθόνη (στο ηλεκτρικό που έχω είναι στην οθόνη μόνο)
Τώρα τι να πω. Αν πρέπει για να στηρίξεις την γνώμη σου να βγάλεις μάπα όλους τους φυσικούς διακόπτες δεν θα σε ακολουθήσω σε αυτό. Ότι πιστεύεις
-
@bill_hsd said in Toyota C-HR 2023:
Η βασική διαφορά των εργοστασιακών αισθητήρων σε σχέση με τους aftermarket είναι ότι έχουν λειτουργία αυτόματου φρεναρίσματος σε περίπτωση εμποδίου, το οποίο είναι σωτήριο σε πολλές περιπτώσεις.
Σωστό αυτό που λες
Όπως και να έχει εγώ είπα μια καλή ιδέα για το παρκάρισμα που βολεύει.
Δεν ισχυριζομαι ότι οι έξυπνοι εργοστασιακοί που συνδέονται με το σύστημα είναι το ίδιο με τους άλλους που βάζεις με 150-200 ευρώ. Αλιμονο. Μόνο στο παρκάρισμα είναι το ίδιο για μένα. Όχι στα υπόλοιπα
Toyota C-HR 2023