-
@bill_hsd said in Toyota C-HR 2023:
@iceman7 said in Toyota C-HR 2023:
Είναι τόσο κλειστοφοβικό το chr που σε συνδυασμό με τη μαύρη ταπετσαρία γίνεται αποπνικτικό.
Η ηλιοροφή είναι όαση.
Εγώ μόνο με την ηλιοροφή το σκεφτομουν και το είχα παραγγείλει (chic panorama)
Εφόσον συνεχίζει αυτό το μοτίβο με τα σκούρα εσωτερικά δήθεν σπορ η Τογιότα πρέπει σε όλα τα μοντέλα της να προσφέρει επιλογή πανοραμικής.
Έγκλημα που την αφαίρεσαν από το Yaris cross και δεν την έβαλαν στο lbxΜια χαρά είναι η μαύρη οροφή στο C-HR. Ταιριάζει άψογα με το ύφος του αυτοκινήτου. Με ανοιχτόχρωμη που το έχω δει στο 1ης γενιάς C-HR, προσωπικά θεωρώ ότι δεν του ταιριάζει καθόλου.
Όσο για την ηλιοροφή, ωραίο στοιχείο εξοπλισμού, αν και με την ηλιοφάνεια που έχουμε θεωρώ ότι υπό περιστάσεις θα γίνεται θερμοκήπιο. Θα προτιμούσα να είχε ένα solar panel όπως σε κάποια Prius.Στο chr ως πιο σπορ ας πούμε ότι θα ταίριαζε περισσότερο η μαύρη οροφή παρότι εμένα μου προκαλεί κλειστοφοβικα προβλήματα. Η υιοθέτηση της από όλη τη γκάμα όμως είναι τραγική.
Πάντως η ηλιοροφή του νέου chr είναι υπέροχη, δίνει άλλο αέρα στο αμάξι και πραγματικά αξίζει.
Καταλαβαίνω τη δυσκολία αν το αμάξι μένει συνέχεια στον ήλιο ειδικά σε χώρες όπως η Ελλάδα. -
@hatzi8 said in Toyota C-HR 2023:
Έχει κανείς εμπειρία απο την αίσθηση της καμπινας με πανοραμική οροφή; Με προβληματίζει η απουσία σκιάστρου
Μην σε προβληματιζει καθολου. Ειναι τοσο σκουρα που δεν περναει τοσο φως οσο σε αλλα αμαξια που ισως εχεις δει. Χθες με αρκετο ηλιο και σχεδον τον κοιταζες καταματα μεσω της οροφης.
-
Ισχύει ότι η ηλιοροφή επιβαρύνεται με φόρο πολυτελείας ?
-
@talosrb said in Toyota C-HR 2023:
αχαχα!! οχι φυσικά.
-
Ισχύει ότι υπάρχουν προβλήματα από τριγμούς στις μπροστινές πόρτες/γρύλους παραθύρων;
edit: Ερώτημα κυρίως προς τους παλαιότερους κατόχους
-
@talosrb said in Toyota C-HR 2023:
Που το ακουσες αυτο?
@ss_76 said in Toyota C-HR 2023:
Ισχύει ότι υπάρχουν προβλήματα από τριγμούς στις μπροστινές πόρτες/γρύλους παραθύρων;
Παρελαβα την Παρασκευη και επειδη τα ειχα διαβασει αυτα που λες απο το group στο FB το τσεκαρα καλα. Πηγα ηρθα Ταξιδι ΠΣΚ δεν παρατηρησα κατι. Προφανως ετυχε σε καποιους ή εμφανιζεται μετα απο μηνες.
-
Παρελαβα την Παρασκευη και επειδη τα ειχα διαβασει αυτα που λες απο το group στο FB το τσεκαρα καλα. Πηγα ηρθα Ταξιδι ΠΣΚ δεν παρατηρησα κατι. Προφανως ετυχε σε καποιους ή εμφανιζεται μετα απο μηνες.
Καλοτάξιδο!
Για πες έκδοση και χρώμα. -
@alexandros-a-92 said in Toyota C-HR 2023:
Καλοτάξιδο με υγεία!
Welcome to the club! -
@moysatos said in Toyota C-HR 2023:
Καλοτάξιδο!
Για πες έκδοση και χρώμα.Chic + Panorama & JBL. Κοκκινο. Θα ανεβασω φωτογραφιες. Παρασκευη 4 το απογευμα παρελαβα και μετα απο λιγο εφυγα ταξιδι που γυρισα χθες βραδυ. Δεν εχω βγαλει τιποτα ακομα. Θα ανεβασω συντομα.
Στα του αμαξιου μοιαζει διαστημοπλοιο σε σχεση με το προηγουμενο μου (Corsa D 2008 1.4).
Περα τα της καταναλωσης κτλπ που θα φανουν σε βαθος χρονου και τους αυτοματισμους, εγω το γουσταρω επειδη ξεχωριζει απο οτι κυκλοφορει, όπως ακριβως και το πρωτο. Εβλεπα ανθρωπους στα διοδια να το δειχνουν και συγγενεις και γνωστοι στο χωριο ρωταγαν πιο ειναι επειδη δεν πολυκυκλοφορει ακομα.Στο εσωτερικα τα γνωστα, πισω ειναι στριμωγμενα αλλα η ηλιοροφη ανοιγει καπως τον χωρο, στο γυρνα χθες βεβαια με 3ο επιβατη ψηλο και παχουλο μου ειπε οτι ηταν ανετος και δεν ειχε προβλημα με το ψηλο παραθυρο.
Απο ποιοτητα, οτι πιανω στο ταμπλο ειναι μαλακα υλικα εκτος απο τα χαμηλα σημεια. Δεν εχω βρει καποιο μελανο σημειο αλλα δεν ειμαι και απο αυτους που τα ψαχνουν τρελα. Πρωτο μου μελημα ειναι η οικονομια στην πολη και η αξιοπιστια, για το πρωτο ειμαι σιγουρος και για το δευτερο ελπιζω να μην φαω καμια φολα, τα υπολοιπα ερχονται μετα. -
Καλοταξιδο!
Όμορφο αυτοκίνητο.
Το είχα παραγγείλει στην ίδια εκδοση σε λευκή πέρλα. Ήταν ετοιμοπαράδοτο αλλιως το κόκκινο έπαιρνα και εγώ.
Το jbl πως ακούγεται ; Δεν πρόλαβα να το ακούσω γιατί η έκδοση στο τεστ που είχα παρει κάμποσες φορές ήταν η απλή chic.
Αν είχε παραπάνω δύναμη μαλλον δεν θα το ακύρωνα. Ιδανικά θα τσίμπαγα το διλιτρο που πάει φυσεκι αλλά μέχρι και στην εμπορια με απέτρεψαν καθως αλλαζοντας συχνα αμάξια θα έχανα παρα πολύ στη μεταπώληση. -
Καλοταξιδο!
Όμορφο αυτοκίνητο.
Το είχα παραγγείλει στην ίδια εκδοση σε λευκή πέρλα. Ήταν ετοιμοπαράδοτο αλλιως το κόκκινο έπαιρνα και εγώ.
Το jbl πως ακούγεται ; Δεν πρόλαβα να το ακούσω γιατί η έκδοση στο τεστ που είχα παρει κάμποσες φορές ήταν η απλή chic.
Αν είχε παραπάνω δύναμη μαλλον δεν θα το ακύρωνα. Ιδανικά θα τσίμπαγα το διλιτρο που πάει φυσεκι αλλά μέχρι και στην εμπορια με απέτρεψαν καθως αλλαζοντας συχνα αμάξια θα έχανα παρα πολύ στη μεταπώληση.Νομίζω το κόκκινο είναι το πιο ωραίο χρώμα.
Τώρα αυτό με τον κάθε άσχατο υπάλληλο που προσπαθεί να σου πει/ωθήσει την άποψή του μου σπάει τα νεύρα.
Δηλαδή έχεις κάνει την έρευνα αγοράς σου, έχεις καταλήξει σε κάποια μοντέλα και ουσιαστικά πας στην αντιπροσωπεία για να δεις το μοντέλο απο κοντα,να κάτσεις, να δεις αν σε βολεύει,να δεις τους χώρους,τα υλικά, να το οδηγήσεις.
Φαντάζομαι δεν πας για να ρωτήσεις πια έκδοση να πάρεις.Λέω εγώ.
Σε 2 αντιπροσωπείες της toyota που πήγα ο ένας με νευρίασε γιατί μου έλεγε οτι δεν χρειάζεται να πάω στην chic γιατί η toyota βάζει όλα τα συστήματα ασφαλείας απο την βασική έκδοση και η άλλη η μαλάκο όταν έκανα test drive μου έλεγε γιατί να πας σε δίλιτρο αφού θα σε καλύπτει το 1,8.
Της απάντησα γιατί μπορώ.
Δεν ξαναμίλησε. -
Η ηλιοροφή σε ποιες εκδόσεις υπάρχει ;
-
@stavrapt said in Toyota C-HR 2023:
Η ηλιοροφή σε ποιες εκδόσεις υπάρχει ;
club bitone& chic μπαινει εξτρα και στις μεγαλες ειναι στανταρ νομιζω και οπου δεν ειναι μπαινει φανταζομαι.
Το jbl πως ακούγεται ;
Τουμπανο. Δοκιμασα μερικα τραγουδακια απο Spotify και το εφτασα μεχρι το 45 στην ενταση γιατι δεν την πολυπαλευα (μαξ εχει 60) Το μπασο ειναι πολυ καλο ισως ενα τσικ παραπανω απο τι χρειαζοταν!
εκδοση σε λευκή πέρλα.
Για να δεις την διαφορα απο το απλο πρεπει να κανεις διατριβη στα χρωματα. Εμενα και το ασημι μου αρεσε αλλα ειχα πει θα παρω κατι αλλο απο το 99 της εκατο απο τι κυκλοφορουν εξω, δηλαδη μαυρα, ασημι, λευκα, γκρι κτλπ
Toyota C-HR 2023