-
δεν βλέπεται πάντως ο τύπος και όχι μόνο γιατί δεν είναι αντικειμενικός.
-
Υπάρχουν και άλλοι στο youtube σαν τον Μότι. Απλά επειδή αυτός είναι Τογιοταίος "βολτάρει" και στο φόρουμ, το οποίο εμφανέστατα έχει γίνει toyota club.
-
Εγώ αναφέρομαι σε αυτόν μιας και για αυτόν μιλάμε.
-
Επειδή δεν πάω σε εκθέσεις νέων αυτοκινήτων κάτι τέτοια βίντεο τα παρακολουθώ μόνο και μόνο για την εικόνα. Ο ήχος μου είναι αδιάφορος.
Για παράδειγμα είδα διάφορα που μου φάνηκαν περίεργα στο νέο CΗ-R, όπως το αυτόματο πίσω άνοιγμα του πορτμπαγκάζ. Θετικό; Αρνητικό; Ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας. Είδα και άλλα περίεργα, αλλά δεν θα τα αναφέρω για να μην ξεκινήσει άλλη μία διαμάχη.
-
παντως μ αρεσει που ολοι στεκεστε στην ''αντικειμενικοτητα'' του review (περιμενατε κατι διαφορετικό?)
αφου 3 φορες την βδομαδα θα κτυπαει επισημο ενσημο στη συγκεριμενη Toyota (που εχει προωθησει 3456 φορες) -
Ακόμα και η τοποθέτηση προϊόντος - που δεν το κρύβει- του Μότι εχει τα θετικά της
Κανένας δημοσιογράφος του ειδικού τύπου δεν θα ανεβάσει δημόσια βίντεο να μπαίνει με 140 - ΥΓ εκει γύρω τέλος πάντων- σε ανοικτή στροφή με μπαλώματα
Όλοι θα έσβηναν απο το βίντεο την προβληματική έξοδο - βγάλσιμο απο το πίσω κάθισμα , φαίνεται και εδώ οτι η πίσω πόρτα δεν ανοίγει τέρμα , το ίδιο πρόβλημα όπως και στο YC.
Η πόρτα των αποσκευών στην ηλεκτρική της εκδοχή εχει καλή ταχύτητα ανοιγο-κλεισίματος σε αντίθεση με το ηλεκτρικό κάθισμα που πάει προς -πίσω πολύ ααααργααα ...
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι
με την έννοια της αγνότητας και της απλότητας προτιμώ τέτοια βίντεο
αυτοί που ξέρουν βλέπουν αυτά που πρέπει να δουν
και τoυλάχιστον το λεει καθαρά στο τέλος
έπιασα και δεύτερη δουλειά ... στην Toyota !Τίμιος ο Λευτέρης .
-
@monman2 said in Toyota C-HR 2023:
Η πόρτα των αποσκευών στην ηλεκτρική της εκδοχή εχει καλή ταχύτητα ανοιγο-κλεισίματος σε αντίθεση με το ηλεκτρικό κάθισμα που πάει προς -πίσω πολύ ααααργααα ...
Αυτές οι αυτόματες πόρτες μπορούν να σταματήσουν σε ποιο χαμηλό ύψος; Με το χέρι μπορεί κάποιος να την συγκρατήσει για να μην τερματίσει σε ύψος;
Αν υποχρεωτικά η πόρτα θα πρέπει να ανοίγει αυτόματα φουλ σε ύψος τότε αυτό το θεωρώ αρνητικό.
-
@storm said in Toyota C-HR 2023:
Επειδή δεν πάω σε εκθέσεις νέων αυτοκινήτων κάτι τέτοια βίντεο τα παρακολουθώ μόνο και μόνο για την εικόνα. Ο ήχος μου είναι αδιάφορος.
Για παράδειγμα είδα διάφορα που μου φάνηκαν περίεργα στο νέο CΗ-R, όπως το αυτόματο πίσω άνοιγμα του πορτμπαγκάζ. Θετικό; Αρνητικό; Ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας. Είδα και άλλα περίεργα, αλλά δεν θα τα αναφέρω για να μην ξεκινήσει άλλη μία διαμάχη.
Τί εννοείς αυτόματο άνοιγμα; Τα περισσότερα αυτοκίνητα που έχουν ηλεκτρικά ανοιγόμενη πίσω θύρα έχουν και κουμπί στο κλειδί για άνοιγμα του πορτμπαγκαζ ή τη δυνατότητα με το πόδι κάτω από τον προφυλακτήρα.
-
Ακόμα και η τοποθέτηση προϊόντος - που δεν το κρύβει- του Μότι εχει τα θετικά της
Κανένας δημοσιογράφος του ειδικού τύπου δεν θα ανεβάσει δημόσια βίντεο να μπαίνει με 140 σε ανοικτή στροφή με μπαλώματα
Εγώ δεν μπόρεσα να δω την ταχύτητα.
Εσύ? -
@lexota said in Toyota C-HR 2023:
Τί εννοείς αυτόματο άνοιγμα; Τα περισσότερα αυτοκίνητα που έχουν ηλεκτρικά ανοιγόμενη πίσω θύρα έχουν και κουμπί στο κλειδί για άνοιγμα του πορτμπαγκαζ ή τη δυνατότητα με το πόδι κάτω από τον προφυλακτήρα.
Πάτησε το κουμπί και η πόρτα σηκώθηκε αυτόματα.
-
Υπάρχει ξεχωριστό κουμπί στο τηλεχειρηστηριο - κλειδι.
Τι εννοείς περίεργο?
-
Αυτές οι αυτόματες πόρτες μπορούν να σταματήσουν σε ποιο χαμηλό ύψος;
Ναι μπορούν ,τις ρυθμίζεις για να μην κτυπήσουν σε κάποιο εμπόδιο σε ενα χαμηλοτάβανο πάρκινγκ
-
@gtsartsal said in Toyota C-HR 2023:
Υπάρχει ξεχωριστό κουμπί στο τηλεχειρηστηριο - κλειδι.
Τι εννοείς περίεργο?
Από ότι ξέρω το κουμπί είναι μόνο για ξεκλείδωμα της πίσω θύρας και όχι ανασήκωμα. Νομίζω δηλαδή. Μπορεί να κάνω και λάθος.
-
Αυτές οι αυτόματες πόρτες μπορούν να σταματήσουν σε ποιο χαμηλό ύψος; Με το χέρι μπορεί κάποιος να την συγκρατήσει για να μην τερματίσει σε ύψος;
Αν υποχρεωτικά η πόρτα θα πρέπει να ανοίγει αυτόματα φουλ σε ύψος τότε αυτό το θεωρώ αρνητικό.
Καταρχάς ειναι δυστυχώς έξτρα εξοπλισμός για τις ακριβές εκδόσεις - εγώ θα ήθελα ηλεκτρικό άνοιγμα της πόρτας αποσκευών σε όλα τα αυτοκίνητα, είναι από τα στοιχεία εξοπλισμού που μου λείπει περισσότερο! Είναι απίστευτα βολικά όταν είσαι με γεμάτα χέρια ή εαν έχει λάσπες και χώματα η πόρτα.
Τώρα στις ερωτήσεις σου, σε όλα αυτά τα συστήματα εαν βρει εμπόδιο σταματάει. Επίσης μπορείς να το σταματήσεις από το κουμπί (κλειδί ή καμπίνα) και τέλος μπορείς να ρυθμίσεις μέσα από το μενού το μέγιστο ύψος ανοίγματος.
Από ότι ξέρω το κουμπί είναι μόνο για ξεκλείδωμα της πίσω θύρας και όχι ανασήκωμα. Νομίζω δηλαδή. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Στις απλές πόρτες, στις ηλεκτρικές ειναι για άνοιγμα, αυτό ειναι το νόημα να έχεις ηλεκτρική πόρτα αποσκευών.
-
Όποιος χρησιμοποιεί το πορτμπαγκάζ ίσως αξίζει η αυτόματη λειτουργία. Εγώ δεν χρησιμοποιώ το πορτμπαγκάζ, οπότε μου αρκεί που ανοίγει με τον παραδοσιακό τρόπο.
-
Όποιος χρησιμοποιεί το πορτμπαγκάζ ίσως αξίζει η αυτόματη λειτουργία. Εγώ δεν χρησιμοποιώ το πορτμπαγκάζ, οπότε μου αρκεί που ανοίγει με τον παραδοσιακό τρόπο.
Εεε ναι προφανώς! Μιλάω για όσους το χρησιμοποιούν, ειδικά συχνά.
-
Κανένας δημοσιογράφος του ειδικού τύπου δεν θα ανεβάσει δημόσια βίντεο να μπαίνει με 140 σε ανοικτή στροφή με μπαλώματα
Εσύ?Στην ευθεία πριν εχει 110+ το τρίτο ψηφίο δεν φαίνεται , στην στροφή το πατάει και κάποια στιγμή δείχνει 130 + μετα κρύβονται όλα τα νούμερα απο το τιμόνι για κανα δυο δευτερόλεπτα του δίνει και άλλο πιστεύω οτι αγγίζει για λίγο τα 140
Ο έλεγχος έγινε σε 55αρα Lg με αλλεπάλληλα stop play σε ανάλυση 1080
νομίζω οτι είναι αρκετά ήσυχο και απο κύλιση και αεροδυναμικό θόρυβο και το "μούγκρισμα" στο power είναι περιορισμένο .Θα του μεταφέρω βέβαια την αμφισβήτηση στο test drive και υπόσχομαι οτι θα μπω σε mode real zeus οταν το κάνω δηλ θα κτυπήσω τελικές!
-
Ένα νέο σύστημα που έβαλαν λέει, είναι το αυτόματο κλείδωμα θυρών με το που ξεκινάει το αυτοκίνητο.
Συγνώμη αλλά τώρα το ανακάλυψε η Toyota?
Γιατί άλλες εταιρείες το έχουν δεκαετίες τώρα.
Το έχει μέχρι και το 207 της αδερφής μου που είναι μοντέλο του 2006.Υ.Γ. Αφού κάνεις βίντεο και έχεις και εξωτερικά πλάνα, χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό, πήγαινε τουλάχιστον κάπου που δεν φυσάει. Μας ζάλισε τα @@ ο αέρας.
Τραβάς βίντεο με το κινητό στο χέρι και ακόμη και στην ευεθεία φαινόταν το αυτοκίνητο να πηγαίνει σαν το blue star σε φουρτουνιασμένη θάλλασα. Το αυτοκίνητο λέει δεν καταλαβαίνει τίποτα και μπαίνει σαν τρένο. Κι εμείς πως θα το δούμε ρε μάστορα που το βίντεο πάει βάρκα γυαλό; -
Εσύ?Στην ευθεία πριν εχει 110+ το τρίτο ψηφίο δεν φαίνεται , στην στροφή το πατάει και κάποια στιγμή δείχνει 130 + μετα κρύβονται όλα τα νούμερα απο το τιμόνι για κανα δυο δευτερόλεπτα του δίνει και άλλο πιστεύω οτι αγγίζει για λίγο τα 140
Τώρα είδα καλύτερα το αναλογικό. Πάνω από 125 δεν πάει καθόλου!
-
@katafractos17 said in Toyota C-HR 2023:
Ένα νέο σύστημα που έβαλαν λέει, είναι το αυτόματο κλείδωμα θυρών με το που ξεκινάει το αυτοκίνητο.
Συγνώμη αλλά τώρα το ανακάλυψε η Toyota?
Γιατί άλλες εταιρείες το έχουν δεκαετίες τώρα.
Το έχει μέχρι και το 207 της αδερφής μου που είναι μοντέλο του 2006.Υ.Γ. Αφού κάνεις βίντεο και έχεις και εξωτερικά πλάνα, χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό, πήγαινε τουλάχιστον κάπου που δεν φυσάει. Μας ζάλισε τα @@ ο αέρας.
Το ότι τραβάνε βίντεο κόντρα στον ήλιο δεν μπορώ να το καταλάβω.
Toyota C-HR 2023