-
Αν του έπαιρνες το σλίπστριμ θα τον καθάριζες μιά ώρα αρχύτερα
-
@gatoz said in Συμβουλές για νέο οδηγό αυτοκινήτου;:
Μεγάλε, πως τον καθάρισες έτσι; Σα να βλέπω τον Αλόνσο να καθαρίζει το Σάινθ στην πίστα!
-
Σκεφτείτε πόσους θα καθυστερούσε αν ο δρόμος είχε μόνο 2 λωρίδες...
-
@georgemit said in Συμβουλές για νέο οδηγό αυτοκινήτου;:
@gv2000 said in Συμβουλές για νέο οδηγό αυτοκινήτου;:
το σήμα N πίσω να το βλεπουν οι περιεργοι (ειναι και πολλοί) μπας και ηρεμουν λιγο.
θα δεις πολλά και το μόνο που σε συμβουλευω ειναι να ΜΗΝ δινεις σημασια...
βαλε την μουσικουλα σου και απολαυσε την διαδρομη σου τηρώντας τον ΚΟΚ...τους υπολοιπους μην τους βλεπεις κανΚάτι τέτοιο;
Άμα το κοτσάρω λες να με αφήσουν ήσυχο ή θα μου κολλάνε περισσότερο;
Είχα σήμερα πίσω μου καινούρια octavia, 1.5 τσι 150 ήταν μάλλον, πιάσαμε 210, δε μπορούσα να της ξεφύγω αλλά ούτε και να με περάσει.
Μάλλον πρέπει να ηρεμήσω λίγο γιατί όποτε βλέπω ανταγωνιστικό μοντέλο τσιμπάω και αρχίζω τα πατήματα.Μην το βάλεις το σηματάκι, θα σε σκίσουν οι vag-ίτες, χα,χα,χα.
Ένας γνωστός έχει Ferrari. Σε γκαράζ, σπάνια την κυκλοφορεί. Όταν τη βγάζει στο δρόμο, όλο νεύρα είναι. Όπου με βλέπουν λέει οι vagίτες σε φανάρι, παντού, μου την πέφτουν, δεν μπορώ να οδηγήσω σαν άνθρωπος, χα,χα,χα.
Πέρα από την πλάκα τώρα, το 210 δεν είναι παιχνίδι. Προσοχή!
-
@criuser said in Συμβουλές για νέο οδηγό αυτοκινήτου;:
Σκεφτείτε πόσους θα καθυστερούσε αν ο δρόμος είχε μόνο 2 λωρίδες...
Και 3 και 4 να έχει, πολλοί είναι αυτοί που πιάνουν αριστερή και δεν τρέχει κάστανο.
-
Είναι γεγονός ότι VW/Audi συνήθως είναι πολύ επιθετικοί στον δρόμο. Ή είναι ιδέα μου;
-
@dublin said in Συμβουλές για νέο οδηγό αυτοκινήτου;:
Είναι γεγονός ότι VW/Audi συνήθως είναι πολύ επιθετικοί στον δρόμο. Ή είναι ιδέα μου;
Σε ένα ταξίδι εγώ εντόπισα οι Βολβαίοι XCεδες να ειναι οι πιο "ανήσυχοι".
-
Άμα δείτε κάνα gti, κάνα s3, συνήθως ψάχνονται. Γι' αυτό τα παίρνουν και τα ανεβάζουν κιόλας σε stage 2. Δεν είναι επιθετικοί όμως, παίζουν, όποιος θέλει ακολουθεί.
-
This post is deleted!
Συμβουλές για νέο οδηγό αυτοκινήτου;