-
Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο την περασμένη εβδομάδα και εξασκώ την οδήγησή μου αυτή τη στιγμή. Μπορώ να ακούσω μερικές συμβουλές για έναν νέο οδηγό σαν εμένα;
Επίσης, ποια είναι μερικά από τα χρήσιμα αξεσουάρ που μπορώ να εγκαταστήσω για να κάνω την οδηγική μου εμπειρία διασκεδαστική και καλύτερη;
Έχω ένα hyundai grand i10 magna (μοντέλο 2017) αν αυτό βοηθάει.
-
Μόνο βενζίνα χρειάζεσαι και καλή παρέα, να κάνεις αρκετά χιλιόμετρα "να του πάρεις τον αέρα".
Μην βιάζεσαι και όλα θα γίνουν σωστά! -
@yem said in Συμβουλές για νέο οδηγό αυτοκινήτου;:
Μόνο βενζίνα χρειάζεσαι και καλή παρέα, να κάνεις αρκετά χιλιόμετρα "να του πάρεις τον αέρα".
Μην βιάζεσαι και όλα θα γίνουν σωστά!Μαντηλάκια θα έλεγα εγώ.
-
το σήμα N πίσω να το βλεπουν οι περιεργοι (ειναι και πολλοί) μπας και ηρεμουν λιγο.
θα δεις πολλά και το μόνο που σε συμβουλευω ειναι να ΜΗΝ δινεις σημασια...
βαλε την μουσικουλα σου και απολαυσε την διαδρομη σου τηρώντας τον ΚΟΚ...τους υπολοιπους μην τους βλεπεις καν -
@finral11 said in Συμβουλές για νέο οδηγό αυτοκινήτου;:
Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο την περασμένη εβδομάδα και εξασκώ την οδήγησή μου αυτή τη στιγμή. Μπορώ να ακούσω μερικές συμβουλές για έναν νέο οδηγό σαν εμένα;
Επίσης, ποια είναι μερικά από τα χρήσιμα αξεσουάρ που μπορώ να εγκαταστήσω για να κάνω την οδηγική μου εμπειρία διασκεδαστική και καλύτερη;
Έχω ένα hyundai grand i10 magna (μοντέλο 2017) αν αυτό βοηθάει.
Θα έλεγα να έχεις το νου σου στους καθρέπτες σου, το να οδηγείς σε πόλη δεν είναι τόσο χαλαρό.. ταξίδακι χαλαρά Ε.Ο οκ, αλλά μέσα σε πόλη συνήθως γίνεται πόλεμος.
Να προσέχεις και να σέβεσαι τους πάντες, πολιτισμός και μην τσακωνεσαι, και ας έχεις 100% δίκιο..οι πιο "αδυναμοι" στον δρόμο έχουν προτεραιότητα (σε λογικά πλαίσια..) πεζοί/πατίνια/ποδήλατα/μηχανές.. ένα ακούμπημα σε αυτούς συνήθως οδηγεί σε βαρύ τραυματισμό ή θάνατο..
-
@finral11 said in Συμβουλές για νέο οδηγό αυτοκινήτου;:
Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο την περασμένη εβδομάδα και εξασκώ την οδήγησή μου αυτή τη στιγμή. Μπορώ να ακούσω μερικές συμβουλές για έναν νέο οδηγό σαν εμένα https://xender.vip/ ;
Έχω ένα hyundai grand i10 magna (μοντέλο 2017) αν αυτό βοηθάει https://omegle.onl/.
i got this....
-
@gv2000 said in Συμβουλές για νέο οδηγό αυτοκινήτου;:
βαλε την μουσικουλα σου και απολαυσε την διαδρομη σου τηρώντας τον ΚΟΚ...τους υπολοιπους μην τους βλεπεις καν
Τι του λες τους ανθρώπου; Ο οδηγός πρέπει να έχει επίγνωση του περιβάλλοντός του, να προνοεί και να προλαμβάνει.
-
Δεν υπάρχει κάποια μαγική συνταγή. Εγώ θα σου προτείνω αυτό που πιστεύω ότι έκαναν οι περισσότεροι. Καλή παρέα και βόλτες καθημερινές το βράδυ που είναι πιο χαλαρή η κίνηση. Πολλές βόλτες, μέχρι να πάρεις τον αέρα της οδήγησης. Απέφυγε τα ΣΚ που κυκλοφορούν μεθυσμένοι. Εάν έχεις κάποια σχολή ή εργασία, κινήσου στη διαδρομή σπίτι προς γραφείο ή σχολή. Τα χέρια στο τιμόνι, άσε το κινητό στο ντουλαπάκι και βγάζε πάντα φλας για να προειδοποιείς τους άλλους. Δεν είναι κάτι το τρομερό, θα το μάθεις όπως το μάθαμε τόσοι άλλοι. Καλό σου ταξίδι στον κόσμο της οδήγησης
-
@realzeus said in Συμβουλές για νέο οδηγό αυτοκινήτου;:
βαλε την μουσικουλα σου και απολαυσε την διαδρομη σου τηρώντας τον ΚΟΚ...τους υπολοιπους μην τους βλεπεις καν
Τι του λες τους ανθρώπου; Ο οδηγός πρέπει να έχει επίγνωση του περιβάλλοντός του, να προνοεί και να προλαμβάνει.
ok μην βαλει μουσική...
-
το σήμα N πίσω να το βλεπουν οι περιεργοι (ειναι και πολλοί) μπας και ηρεμουν λιγο.
βαλε την μουσικουλα σου και απολαυσε την διαδρομη σου τηρώντας τον ΚΟΚ...τους υπολοιπους μην τους βλεπεις κανΚάτι τέτοιο;
Άμα το κοτσάρω λες να με αφήσουν ήσυχο ή θα μου κολλάνε περισσότερο;
Είχα σήμερα πίσω μου καινούρια octavia, 1.5 τσι 150 ήταν μάλλον, πιάσαμε 210, δε μπορούσα να της ξεφύγω αλλά ούτε και να με περάσει.
Μάλλον πρέπει να ηρεμήσω λίγο γιατί όποτε βλέπω ανταγωνιστικό μοντέλο τσιμπάω και αρχίζω τα πατήματα. -
Και για σίγουρη ηρεμία.....πρόσθεσε και αυτό:
-
@georgemit said in Συμβουλές για νέο οδηγό αυτοκινήτου;:
βαλε την μουσικουλα σου και απολαυσε την διαδρομη σου τηρώντας τον ΚΟΚ...τους υπολοιπους μην τους βλεπεις κανΜάλλον πρέπει να ηρεμήσω λίγο
Αρκετά. Το λίγο δεν είναι αρκετό.
Φιλικά, με το θάρρος της ηλικίας... -
@Lap Θέλεις να μου το σπάσουν τίποτα οικολόγοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Όντως, έχουν αγριεψει και αυτοί.
Βάλε αυτό καλύτερα
-
ηηηησυχαααα !
χαχαχαχα. ευτυχώς το δικό μου είναι αργό και δεν απαντώ σε προκλήσεις! -
@manast said in Συμβουλές για νέο οδηγό αυτοκινήτου;:
βαλε την μουσικουλα σου και απολαυσε την διαδρομη σου τηρώντας τον ΚΟΚ...τους υπολοιπους μην τους βλεπεις κανΜάλλον πρέπει να ηρεμήσω λίγο
Φιλικά, με το θάρρος της ηλικίας...αχαχαχαχα
συμβουλες απο κατοχο γ@μ@της αλφα 'μπαμπα μην τρεχεις'
αχαχαχαχα -
ηηηησυχαααα !
χαχαχαχα. ευτυχώς το δικό μου είναι αργό και δεν απαντώ σε προκλήσεις!κολοκυθια.... ολοι τσιμπαμε
και εγω με το τζιβι κοντραρω τα κτελ -
@gatoz said in Συμβουλές για νέο οδηγό αυτοκινήτου;:
@manast said in Συμβουλές για νέο οδηγό αυτοκινήτου;:
Φιλικά, με το θάρρος της ηλικίας...αχαχαχαχα
συμβουλες απο κατοχο γ@μ@της αλφα 'μπαμπα μην τρεχεις'
αχαχαχαχαΜε παρεξηγείς. Στην ευθεία, όποιος θέλει.
Στη στροφή όμως, εκεί, αν μπορέσει, ας κρατήσει οπτική έστω επαφή. -
ηηηησυχαααα !
χαχαχαχα. ευτυχώς το δικό μου είναι αργό και δεν απαντώ σε προκλήσεις!κολοκυθια.... ολοι τσιμπαμε
και εγω με το τζιβι κοντραρω τα κτελααααχαχαχαχα... και να τους την λες απο το cb....
-
ηηηησυχαααα !
και εγω με το τζιβι κοντραρω τα κτελααααχαχαχαχα... και να τους την λες απο το cb....
Συμβουλές για νέο οδηγό αυτοκινήτου;