-
@rockstream said in Suv Leasing:
@dublin said in Suv Leasing:
@fiverg said in Suv Leasing:
@dublin said in Suv Leasing:
@fiverg said in Suv Leasing:
Με το συμπάθειο, από αυτά που είχες βάλει στην αρχη θα καταλήξεις να πάρεις 2008? Που το βρίσκεις πλέον σε κάθε γωνία από Lease? Δεν βαρέθηκες να το βλέπεις;
Εννοείται ότι από αυτα που βαζεις πλέον, plugin Cupra Leon είναι το καλύτερο σαν αυτοκίνητο αν μιλάμε για αυτό με τους 245 ίππους και αν επίσης (σημαντικό!) έχεις χώρο να το φορτίζεις.
Κάθε μέρα το βλέπω στο πάρκινγκ μου και γουστάρω, ειδικά μπαίνεις μέσα και χαμογελάς!
Τα εμπορικά αυτοκίνητα έχουν και κάποιους λόγους για να είναι εμπορικά, δεν γίνονται επειδή τα βρέχει ο καλός Θεουλης..
Ξέρεις..τα αυτοκίνητα τα παίρνεις κυρίως για σένα και την οικογένειά σου, όχι για τον γείτονα και τους άλλους!
Peugeot 2008/3008/208 και opel corsa έχουν γίνει του συρμού λόγω lease, στην κυριολεξία τα "βρέχει ο καλός θεούλης" σαν εταιρικά (κι εγώ έχω ένα corsa για την ώρα).
Πολύ όμορφο το 2008, δεν αντιλέγω, αλλά πέραν του εξωτερικού σχήματος (πολύ πιο αρμονικό από το 3008 κατ εμέ) μέσα από χώρους και πλαστικά δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, είσαι μέσα σε ένα 208 στην ουσία. Υποδεέστερο του T-Roc, ουδεμία βεβαίως σύγκριση με το Cupra Leon.
Μιλάω καθαρά για τις επιλογές του νηματοθέτη, όχι για το τι θα ψώνιζα εγώ προσωπικά ή το τι ψώνισες εσύ (μια χαρά έκανες αφού σου άρεσε και σε βόλευε!).Επίσης το 208 τα σπάει το εσωτερικό! Από τα καλύτερα εσωτερικά μέχρι πολύ ακριβά αυτοκίνητα, ας πούμε το Sportage που πήρε φίλος πρόσφατα, 1.000 φορές προτιμώ του 2008! Συγκεκριμένα μιλάω για την Allure, αλλά και το Sportage είναι καλή έκδοση.
Το T Roc έχει facelift και βελτιώθηκε κατά τη γνώμη μου το πιο συμφέρον και ενδιαφέρον VW γενικώς αλλά, το 2020 που ψωνισα το T-Roc ήταν σαν Arona μέσα, και δεν το λέω για καλό!
Αν είναι να μας δώσει και εμάς ο καλός Θεουλης γιατί εμείς πληρώσαμε σε ΕΥΡΟ. Τα εταιρικά φίλε μου δεν χαρίζονται, κάποιος πληρώνει, δεν φαντάζομαι ότι είσαι τόσο αφελής να νομίζεις ότι δίνονται δωρεάν από τις αυτοκινητοβιομηχανίες..
Δεν αντιλέγω ότι το Cupra είναι σοβαρή και φυσικά μεγαλύτερης κατηγορίας και τεχνολογίας επιλογή, αλλά λογικά πρώτα θα ξαναπάρω Toyota, παρά VW grp αυτοκίνητο..ας είμαστε σοβαροί..
.. αλλά όπως λες και εσύ όλες οι επιλογές είναι σεβαστές και έχουν κάποια λογική από πίσω, αναμφισβήτητα. Επίσης πολλές επιλογές επηρεάζονται από το θυμικο και τις εμπειρίες και αναμνήσεις του καθενός καθώς και από τον κοινωνικό του περίγυρο. Τα σκουπίδια του ενός είναι ο θησαυρός του άλλου, κάθε άνθρωπος είναι νησί, και τα λοιπά!
Μάλλον το Cupra σαν ευκαιρία λοιπόν, αλλά και πάλι θες φόρτιση, αν υπάρχει ναι, αν όχι, μπαίνεις σε άλλες σκέψεις!
(Κάνει και σε άλλους κολλήματα το φόρουμ αυτές τις μέρες;)
Φόρτιση δεν έχω δυνατότητα , μόνο σε κανενα super market .Μόνο για φορολογία θα το επέλεγα γιατί δεν χωράει ούτε μια βαλίτσα , δεν ειναι οικογενειακό αυτοκίνητο κακά τα ψέμματα . Σε εμένα μια χαρά δουλεύει το φόρουμ δεν έχω παρατηρήσει τίποτα
Νομίζω οι επιλογές σου είναι πολύ συγκεκριμένες και περιορίζεσαι..
Εσύ σε τι προσανατολίζεσαι;
Αν ήταν Allure το 2008 θα μετραγε αρκετά πάντως..
DS4/Sportage/HRV πάνε; Αυτά βρίσκω περισσότερο θελκτικα αυτή την εποχή..
T Roc/Karoq πάνε για αλλαγή μοντέλου σύντομα, είναι από το 2017 νομίζω. Cupra τα είπες μόνος σου, αν δεν έχεις και δυνατότητα για φόρτιση νομίζω δεν βγάζει νόημα (αυτά περί σουπερμάρκετ με κάνουν και γελάω.. πάντα κάνω παραγγελία και τα φέρνουν, έχω να πάω χρόνια, αδιανόητο χάσιμο χρόνου..)
-
@rockstream said in Suv Leasing:
Γειά σας, θα πάρω εταιρικό leasing ένα αυτοκίνητο και σκέφτομαι να πάρω plugin hybrid για φορολογικους λόγους.
Είμαι ανάμεσα σε- BMW x1 25e
- Volvo Xc40 T4
- Mercedes GLA 250e
Τιμή κάτω από 40 χιλιάδες εργοστασιακή
Έχει κάποιος κάποια συμβουλή ή πρόταση;Καλησπέρα στην παρέα,
Παρακολουθώ το forum αρκετό καιρό αλλά πρώτη φορά γράφω. Καλώς σας βρήκα λοιπόν.
Την βοήθεια σας θα ήθελα, καθώς σε λίγο καιρό θα πρέπει να επιλέξω το νέο εταιρικό αυτοκίνητο, ιδανικά κάτω από 40.000 και e-hybrid λόγω εφορίας.
Τι θα προτείνατε ? Είμαι και εγώ ανάμεσα στα ανωτέρω αυτοκίνητα ( + το audi q3 sportback ehybrid ).
Τα τελευταία 3 έτη οδηγώ το 3008 hybrid4. ΣΠΟΥΔΑΙΟ αυτοκίνητο, απροβλημάτιστο ( κάποια προβλήματα που αναφέρει ο συν- φορουμίτης gatoz δεν έχουν συμβεί σε εμένα φυσικά..) χαίρομαι που το επέλεξα, δεν το έχω μετανιώσει στιγμή που ζήτησα το συγκεκριμένο..
Το θέμα είναι ότι πρέπει να παραγγείλω άλλο τον Απρίλιο και δεν ξέρω ποιο.. Είμαι τόσο ευχαριστημένος με το hybrid4 που σκέφτομαι το ίδιο απλά να αλλάξω χρώμα (το έχω σε μαύρο) να πάω δηλ. στο λευκό και να προσθέσω ηλιοροφή ( που τώρα δεν έχω), αλλά δεν ξέρω πως θα βγει σε τελική αξία αυτό ύστερα.. Από την άλλη σκέφτομαι.. άλλα 4 χρόνια με ίδιο ( στην ουσία) αυτοκίνητο ?
Όλα τα ανωτέρω αυτοκίνητα , μπορεί να έχουν πιο πολύ ΄΄prestige '' αλλά στο κάθε ένα κάτι λείπει, εν αντιθέσει με το peugeot που τα συνδυάζει όλα ( επιτάχυνση, συμπεριφορά , οδήγηση, άνεση , εξοπλισμός ).
Για να μην κουράζω, θα ήθελα την γνώμη σας..
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Το κάνω κόπυ πάστε το σχόλιο για τον γάτο.
Για το τι θα πάρεις, εγώ θα κοίταγα ποιο μου αρέσει, ποιο με βολεύει και ποιο είναι το πιο καινούργιο.
Αρα μάλλον την Χ1, αν βέβαια είχε σοβαρό εξοπλισμό.
-
@criuser said in Suv Leasing:
Για το τι θα πάρεις, εγώ θα κοίταγα ποιο μου αρέσει, ποιο με βολεύει και ποιο είναι το πιο καινούργιο.
Αρα μάλλον την Χ1, αν βέβαια είχε σοβαρό εξοπλισμό.
Δεν έχω δει στην νέα bmw Χ1 τις τιμές και τα πακέτα εξοπλισμού. Η αλήθεια είναι ότι στις bmw πρέπει να ανέβεις πολύ στην τιμή για να έχεις εξοπλισμό σοβαρό ( όπως έχει το 3008 που έχω στην κατοχή μου). Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα ανέβει η αξία κτήσης πάνω από 40.000 ευρώ.
Πρόσφατα, φίλος αγόρασε την X2 και κλείνει τους καθρέφτες μόνος του π.χ.. Τραγικό για τέτοιας αξίας αυτοκίνητο.. Επίσης car play δεν έχει κτλ.
Θα πάω να το δω βέβαια , μπορεί να κάνω και λάθος.. καθώς όντως η Χ1 είναι στην λίστα μου φυσικά. -
Νομίζω ότι 40000 πρό φόρων θα είναι λίγα πλέον.
-
Νομίζω ότι 40000 πρό φόρων θα είναι λίγα πλέον.
Ισχύει.. Οι τιμές έχουν αυξηθεί πολύ πλέον σε όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων..
Αλλά από την άλλη αυτό έχουμε τώρα ως δεδομένο.. Πάνω από 40 προ φόρων πληρώνεις.. -
Το ιδιο αυτοκίνητο δεν θα το ξαναέπαιρνα απλα σε άλλο χρώμα και επίσης το 3008 ειναι στο τέλος του, αλλους 6-7 μηνες ζωης εχει.
-
Συμφωνώ και εγώ με τον Φάνη. Το 3008 τελειώνει, εσύ κοιτάς για φεβ, άρα κοιτάς τι βγαίνει με καλά άλογα και καλό εξοπλισμό μέχρι τις 40000.
-
@fanis75 said in Suv Leasing:
Το ιδιο αυτοκίνητο δεν θα το ξαναέπαιρνα απλα σε άλλο χρώμα και επίσης το 3008 ειναι στο τέλος του, αλλους 6-7 μηνες ζωης εχει.
Σωστό και αυτό.. Δεν έχουμε και κανένα δεδομένο για τον αντικαταστάτη του 3008 ( το Νέο 3008 εννοώ )
-
Κυκλοφορούν ρέντερινγκ για πιο κουπέ στύλ.
Βέβαια είναι πατημένα πάνω στο 408.
Επ' ευκαιρία μήπως να το έβλεπες το 408 ?
-
Κυκλοφορούν ρέντερινγκ για πιο κουπέ στύλ
Τα έχω δει , δεν μου αρέσει, αν και μπορεί να απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα.
Το volvo επίσης δεν ξέρω τι λέει ( XC 40), αν και αυτό αντίστοιχα είναι αρκετά χρόνια με το ίδιο μοντέλο..
Ίσως η πιο σοφή επιλογή να είναι η Χ1. Ανάλογα και τις υποχωρήσεις σε εξοπλισμό που πρέπει να κάνω προκειμένου να είναι σε τιμή έως 40.000. -
Επ' ευκαιρία μήπως να το έβλεπες το 408 ?
Είναι πιο "Κουπέ στυλ' εκτός γούστου μου ..Αν ήμουν πιο νέος ίσως... Τώρα στα 45 μου δεν νομίζω..
SUV ψάχνουμε ..
-
Οντως μπορεί η νέα εμφάνιση να μας ξενίσει.
Το βόλβο εγώ δεν το συμπάθησα ποτέ, τουλάχιστον το 40.
Δες την Χ1.
Επίσης έρχεται φέισλιφτ το ΝτιΕς 7.
-
Οντως μπορεί η νέα εμφάνιση να μας ξενίσει.
Το βόλβο εγώ δεν το συμπάθησα ποτέ, τουλάχιστον το 40.
Δες την Χ1.
Επίσης έρχεται φέισλιφτ το ΝτιΕς 7.
Την Χ1 θα δω ναι..
Κοιτάζω τώρα στο configuration , στην έκδοση xDrive25e (Plug in ) με ένα 'αξιοπρεπή' βασικό εξοπλισμό, κοντά στις 54.000 πάμε ( τελική τιμή ).
Θεωρώ ότι τα 40 τα περνάμε πλέον σε αυτό το αυτοκίνητο, αλλά θα κάνω μια βόλτα από την αντιπροσωπεία για να το δω και από κοντά..
Edit : DS7 δεν είναι στις επιλογές μου ( εκτός γούστου μου ) και πολλά θέματα με τα ηλεκτρικά όπως διαβάζω ..
Το Volvo θα συμφωνήσω για το XC 40, το XC60 όμως είναι ( κατά την γνώμη μου ) πάρα πολύ καλό, αλλά ανεβαίνουμε πολύ σε τιμή.. -
Βασίλη, έφτιαξες και δεύτερο λογαριασμό για να μπριζώσεις το γάτο; Σατανά...
-
Δες Χ1, βγαζουν εκδόσεις ειδικά για λήζινγκ. Πηγαινε να σου πουν ή μιλα με την εταιρία ληζινγκ. Η καλύτερη επιλογή ειναι η Χ1.
-
Απλά η αλήθεια μπορεί να αργήσει λίγο, αλλά πάντα θα φανεί και ο βιταραίος θα ντραπεί...
-
Δες Χ1, βγαζουν εκδόσεις ειδικά για λήζινγκ. Πηγαινε να σου πουν ή μιλα με την εταιρία ληζινγκ. Η καλύτερη επιλογή ειναι η Χ1.
Εκεί καταλήγω και εγώ, μάλλον η καλύτερη επιλογή είναι στην παρούσα φάση..
Έχω κάνει μια πρώτη κουβέντα με την εταιρία Leasing και αναμένω τιμές στα μοντέλα που έχω επιλέξει, από εβδομάδα θα κοιτάξω να πάω και σε μια αντιπροσωπεία.Ευχαριστώ για τις συμβουλές !
-
@thanos-2 said in Suv Leasing:
Έχω κάνει μια πρώτη κουβέντα με την εταιρία Leasing και αναμένω τιμές στα μοντέλα που έχω επιλέξει, από εβδομάδα θα κοιτάξω να πάω και σε μια αντιπροσωπεία.Ευχαριστώ για τις συμβουλές !
από αναμονες? υπάρχει τίποτα για το 2023 ή πάνε για 2024?
-
@kapelis said in Suv Leasing:
@thanos-2 said in Suv Leasing:
από αναμονες? υπάρχει τίποτα για το 2023 ή πάνε για 2024?
Τίποτα δεν υπάρχει, βασικά ελάχιστα. 1 χρόνο παράδοση μετά την παραγγελία κατά Μ.Ο δίνουν, με μικρές εξαιρέσεις.. Σε κάποια μοντέλα έχουν κάνει οι εταιρείες leasing προ - παραγγελίες ώστε να έχουν πιο σύντομα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Στην περίπτωση αυτή όμως παίρνεις ό,τι έχουν παραγγείλει σε έκδοση (χωρίς extra , σε χρώμα που μπορεί να μην σου αρέσει κτλ).
Από την πρώτη κουβέντα που έκανα, εκτιμούν ότι θα βελτιώνεται η κατάσταση σιγά σιγά φέτος, ακόμη όμως όχι..
Στην περίπτωση την δική μου το ψάχνω τώρα ( 1 χρόνο πριν την λήξη του ) με σκοπό να παραλάβω 1 χρόνο μετά ( στην λήξη του συμβολαίου ). Ανάλογα (αν έρθει νωρίτερα ) επιστρέφω το παλιό, διαφορετικά ( αν αργήσει περισσότερο) κρατάω το παλιό λίγο ακόμη.. Δυστυχώς έτσι έχει η κατάσταση..
Suv Leasing