-
@realzeus said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Σου εύχομαι ένα Yaris GR, για να στρώσεις.
Aπαπαπα.....άθλιο αμάξι, έχει κουτάλα. Αυτοκίνητο με χειροκίνητο κιβώτιο είναι ανύπαρκτο για εμένα. Άσε που ειναι 2πορτο, σκληρό και θορυβώδες....δεν κάνει για τίποτα, παρά μόν για γυρολόγια στην πίστα!!
-
3πορτο είναι!
Προσωπικά είναι το τωρινό μου όνειρο (σε καινούριο, γιατί με 50 χιλιάρικα παίρνεις μεταχειρισμένη 911).
-
Προσωπικά είναι το τωρινό μου όνειρο (σε καινούριο, γιατί με 50 χιλιάρικα παίρνεις μεταχειρισμένη 911).
911 ειναι και το δικό μου όνειρο, το αγαπημένο αυτοκίνητο από Ευρώπη. Αλλά τις παλιές, τις καλές με το Tiptronic, όχι την αηδία που βάζουν τώρα!!
-
Έβαλαν επιτέλους σωστό κιβώτιο και ο Φάνης χαλάστηκε...
-
Έβαλαν επιτέλους σωστό κιβώτιο και ο Φάνης χαλάστηκε...
Κατέστρεψαν το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου με την βλακεία που έβαλαν....και οι απανταχού κουλομαρίες με τα playstation χάρηκαν. Αλλά δεν περίμενα κάτι καλύτερο από το VAG, που μέχρι και την Λάμπο και την Bentley κατέστρεψε.
-
Κάποτε θα μάθεις κι εσύ από αυτοκίνητα... Μόνο ημιαυτόματα (σε σπορ αυτοκίνητα)!!!
-
Κάποτε θα μάθεις κι εσύ από αυτοκίνητα... Μόνο ημιαυτόματα (σε σπορ αυτοκίνητα)!!!
Αυτοκίνητο = αυτόματο με μετατροπέα ροπής και πολλά (πάρα πολλά) κυβικά και κόκκινο στις 5-5.500σαλ μαξ. Τα άλλα είναι τσιρίδες και πολύ κακό για το τίποτα!
-
Αυτό είναι φορτηγό διανομών.
-
@teo-mak said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Rolls, Corvette, Viper....γενικά Αμερικάνικα που ξέρουν. Θέλω πολλά, πάρα πολλά κυβικά...μια Trans Am πχ. ή ένα Charger!
-
@fanis75 said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
@teo-mak said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Rolls, Corvette, Viper....γενικά Αμερικάνικα που ξέρουν. Θέλω πολλά, πάρα πολλά κυβικά...μια Trans Am πχ. ή ένα Charger!
H καλή Corvette έχει κόφτη στις 8600 και διπλοσύμπλεκτο. Οι Rolls ανεβάζουν 6500! Σοκ ο Φάνης...
-
H καλή Corvette έχει κόφτη στις 8600 και διπλοσύμπλεκτο. Οι Rolls ανεβάζουν 6500! Σοκ ο Φάνης...
Δεν μιλάω για την ντροπή της αυτοκίνησης τώρα, όπως τα κατάντησαν!! Μιλάω για τις παλιές, καλές original. Τότε που η Rolls είναι 6.750cc V8 και δεν ανακοίνωνε ιπποδύναμη!!
-
Φάνη για αραμπάδες είσαι μόνο...
-
Φάνη για αραμπάδες είσαι μόνο...
Δεν ξέρω τι είναι αυτό!!! Ξέρω όμως τα USA Original Muscle Cars, πραγματικά αμάξια όχι Ιταλιδούλες μη-μου-άπτ που χαλάνε με την σκέψη. Cubic Inches και αληθινά αμάξια!!
-
Καλά είπα, αραμπάδες...
-
Εχει ανοίξει το τρολομετρο ο Φάνης και μοιράζει "πόνο" λολλλλλλ
-
Πως σας φαίνεται αυτό:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/327569898-volkswagen-touran
Ερώτηση: πως ελέγχουμε αυτοκίνητο σε άλλη πόλη;
-
@vagkirk said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Βρε @sargus κοίτα εδώ οικογενειακή αυτοκινητάρα !
https://autovalue.car.gr/cars/view/328069876/
4,86μ έναντι 4,73μ του Tiguan Allspace.
Σίγουρα με μεσαίο isofix , τεράστιους χώρους , φοβερό εξοπλισμό .
Εργαλείο οικογενειακών μετακινήσεων είτε για τα ψώνια στο SM είτε για βόλτες στις παραλίες και τα βουνά της Κρήτης.Κάτω απο 20κ θα κάνεις την δουλειά σου τέλεια με αυτό , σε αντίστοιχο καινούργιο είτε θερμικό είτε ηλεκτρικό θές πάνω απο 50κ , θα φτιάξεις οικογενειακές ιστορίες και εμπειρίες μέσα σε αυτό , και σε λίγα χρόνια ακόμη και διαστημόπλοια να έχουμε για την μετακίνηση με τεχνολογία αντιβαρύτητας λίγα εκατοστά απο το έδαφος , σίγουρα θα υπάρχει κάποιος Κρητικός ή άλλου στην Ελλάδα οικογενειαρχης που θα είναι έτοιμος να δώσει και 12.000€ και με 300.000χλμ να έχει στο οδόμετρο, για να κάνει την δουλειά του με ένα τέτοιο αυτοκίνητο που θα είναι ουσιαστικά σπάνιο πουλί τότε.
Θα σου έλεγα και για το Grand Scenic αλλά δεν βλέπω 3ο ISOFIX ,αλλά κυρίως αφού θα φτάσεις σε αυτές τις διαστάσεις είναι αμαρτία να μην πάρεις το τέλειο.
Φίλε μου, αυτό το αμάξι είναι όνειρο!
Παίρνουμε όμως αμάξι τόσων χρημάτων με τόσα χλμ; εγώ είμαι λίγο χωριατάκι και τα φοβούμαι αυτά. Τι λέτε εσείς οι γνωρίζοντες περισσότερα; -
@sargus said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Πως σας φαίνεται αυτό:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/327569898-volkswagen-touran
Ερώτηση: πως ελέγχουμε αυτοκίνητο σε άλλη πόλη;
Το ειχα παρει σε diesel ως αντικατάστασης περυσι το καλοκαίρι!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ χώροι, πρέπει να έχει και 3 θέσεις πίσω, ενώ παρά το μέγεθος είναι ευκολοδηγητο με αριστη ορατότητα.Με εταιρίες σαν τη spotmechanic κανεις ανετα τη δουλειά σου.
Εδω με τέτοιες εταιρίες αγοράζεις πια από το εξωτερικό.. εδω θα κολλήσουμε! -
Νομίζω ότι δεν υπάρχουν Κρήτη αυτές οι εταιρίες.
-
Το συγκεκριμένο Τουράν, είναι λίγο ύποπτο.
Στην αρχή εκανε σέρβις κάθε 7500χιλ.(και καλά έκανε ) και μετά ανά 15000χιλ. και μετά από 2 χρόνια........
Πίσω οι αεραγωγοί είναι σπασμένοι και έχει φάει το κλωτσιδι της αρκούδας και η ταπετσαρία στην μπαγαζιερα είναι λερωμενη.
Γενικά δείχνει ένα ιδιοκτήτη αδιάφορο.
Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!