-
@katafractos17 said in Xiaomi forum:
Εγώ σε κανένα iCockpit δεν έχω συναντήσει πρόβλημα.
Αυτό δεν σημαινει τίποτα άλλο παρα το οτι εσένα σε βόλεψε.
Τους αλλους μισους από εμας που το δοκιμάσαμε και δεν το βλέπαμε οταν ρυθμισαμε ετσι οπως μας βολευε το τιμόνι τι θες να σου πουμε ? οτι είναι πολύ ωραίο και φανταστικο απλα τυγχανει να μην μπορουμε να το δούμε οταν οδηγάμε και το χρειαζόμαστε?
Δεν είναι οτι δεν μου αρεσε. Είναι οτι δεν γινοταν να το αξιοποιήσω οποτε στην ουσια είναι ενα εντελως αχρηστο feature που το πληρώνεις και έξτρα
-
@fanis75 said in Xiaomi forum:
@kkostask said in Xiaomi forum:
Πως φαίνεται πως δεν έχει οδηγήσει I cockpit….οτι πιο βολικό με το τιμονάκι είναι όλα τα λεφτά. Βγαίνω από το 208 μπαίνω σε άλλο αμάξι και νομίζω ότι οδηγάω FAUN αρματοφορέα.
Έχω οδηγήσει σε: 208, 2008, 3008, 5008 και 308. Σε κανένα δεν με βόλεψε και δεν μου άρεσε κιόλας. Βασικό λόγος που απέρριψα το 208 τότε. Γκίμικ χωρίς ουσία!
Στο 408 είναι μια χαρα!
-
Πως φαίνεται πως δεν έχει οδηγήσει I cockpit….οτι πιο βολικό με το τιμονάκι είναι όλα τα λεφτά. Βγαίνω από το 208 μπαίνω σε άλλο αμάξι και νομίζω ότι οδηγάω FAUN αρματοφορέα.
Δεκάδες φορές. Το τιμινακι πολύ καλό. Αν και στο δικό μου είναι ελάχιστα πιο μεγάλο ή ίσως το ίδιο σε διάμετρο στα δύο χέρια. Σε άλλα μοντέλα όντως έχει μια διαφορά. Το θέμα είναι η ορατότητα στον πίνακα οργάνων.
-
@antonmone said in Xiaomi forum:
Έχω οδηγήσει σε: 208, 2008, 3008, 5008 και 308. Σε κανένα δεν με βόλεψε και δεν μου άρεσε κιόλας. Βασικό λόγος που απέρριψα το 208 τότε. Γκίμικ χωρίς ουσία!
Στο 408 είναι μια χαρα!
δεν το ξέρω αλλα το έχω δει 2-3 φορες στον δρόμο και ολες ελεγα τι ομορφο αμάξι!!!!
Ξερω ότι είναι πολύ ακριβο κτλ αλλα είναι πάρα πολυ ομορφο τουτο
-
@cirus said in Xiaomi forum:
Στο 408 είναι μια χαρα!
δεν το ξέρω αλλα το έχω δει 2-3 φορες στον δρόμο και ολες ελεγα τι ομορφο αμάξι!!!!
Ξερω ότι είναι πολύ ακριβο κτλ αλλα είναι πάρα πολυ ομορφο τουτο
Τρολαρισματακι ήταν για να συμπληρωθούν τα νούμερα του Φανή,είναι το μόνο που άφησε απέξω!!!
Βλέπω ένα καθημερινά στην γωνία ,leasing στη Βιοϊατρική και όντως είναι ξεχωριστό σε σχεδίαση.
-
@fanis75 said in Xiaomi forum:
Το να μην σου άρεσε είναι άλλο, αν είναι βολικό έχει σημασία. Εμένα με βόλεψε τόσο που απορώ γιατί δεν το έχουν κάνει και οι υπόλοιποι κατασκευαστές….
-
Γιατί δεν μπορείς να δεις τον πίνακα οργάνων
-
Τον δρόμο κοιτάμε και όχι τον πίνακα…όταν χρειαστεί μια χαρά τον βλέπεις.
-
Σε εμένα και πολλούς δεν φαίνεται στα μικρά μοντέλα ενω στο 3008 τον βλέπεις μια χαρά.
Σε εμένα όταν οδηγούσα το 208 έβλεπες την στεφάνη του τιμονιου και στις άκρες κάτι φωτάκια από τον πίνακα οργάνων
Πρεπει να το κατεβάσεις τόσο κάτω που να ανοίγεις τα πόδια σου οκλαδόν
Γενικά από 1,80-1,83μ και πάνω....δεν
-
Σιγά μην βγάζεις και το κάθισμα για να κάθεσαι στο πάτωμα. Σόρρυ κιόλας, νομίζω ότι μετά από 175κ με το αμάξι κάτι παραπάνω ξέρω.
-
Εσύ δηλαδή βλέπεις τον πίνακα οργάνων χωρίς να έχεις το τιμόνι τέρμα κάτω;
Την πλάτη του καθίσματος την έχεις κάθετα;
-
Πεντακάθαρα…ούτε τέρμα κάτω το τιμόνι,ούτε κάθετο το κάθισμα….ξαναλέω, όταν οδηγούμε κοιτάμε το δρόμο και όχι τον πίνακα…
-
Το θέμα συζήτησης δεν είναι να μας πεις πως οδηγούμε, το θέμα συζήτησης είναι εάν βλέπεις σωστά τον πίνακα οργάνων ή οχι. Πρέπει να είσαι από τους ελάχιστους που το βλέπουν ολόκληρο και σωστά χωρίς να έχεις τέρμα κάτω το τιμόνι.
Είσαι πάνω από 1,80μ;
-
Τον βλέπω ολόκληρο και πεντακάθαρα, πόσες φορές να το πω?
-
Υπάρχουν διαφορετικοί σωματότυποι.
-
Τρολαρισματακι ήταν για να συμπληρωθούν τα νούμερα του Φανή,είναι το μόνο που άφησε απέξω!!!
Τα έχω οδηγήσει τα περισσότερα. Δεν έχω οδηγήσei επίσης και το 508 kai to 4008.
-
Τον δρόμο κοιτάμε και όχι τον πίνακα…όταν χρειαστεί μια χαρά τον βλέπεις.
Δεν ισχύει. Μόνο αυτοί που βολεύονται τον βλέπουν. Οι άλλοι μισοί όπως εγώ δεν τον βλέπουν. Το ίδιο και στο 208 που είχαμε για 3 μήνες leasing. Δεν τον έβλεπα
-
Πεντακάθαρα…ούτε τέρμα κάτω το τιμόνι,ούτε κάθετο το κάθισμα….ξαναλέω, όταν οδηγούμε κοιτάμε το δρόμο και όχι τον πίνακα…
Μην επιμένεις δεν έχουν όλοι τον δικό σου σωματότυπο είχα για 3 μήνες το 208 , Ε έπρεπε να κατεβάσω τέρμα κάτω το τιμόνι να μην βολευομαι καθόλου για να δω τον πίνακα. Προτίμησα να μην τον βλέπω και να με βολεύει το τιμόνι. Δέχομαι ότι σε σένα και άλλους σας βολεύει αλλά μην νομίζετε κιόλας ότι επειδή βολεύει εσάς συμβαίνει το ίδιο και σε όλους
-
Δεν είπα ποτέ ότι βολεύει όλους, μόνο για την πάρτη μου μιλάω. …και λίγο τρολάρισμα στον Φάνη…
Και εφόσον με βολεύει στον μέγιστο βαθμό, θα συνεχίσω να επιμένω…τώρα αν κάποιοι βολεύονται και έτσι, πάω πάσο… -
Εσύ απόρησες γιατί να μην το αντιγράψουν και οι υπόλοιποι κατασκευαστές!
Θα αγοράσεις όλη την παραγωγή όλων των υπολοίπων κατασκευαστών;
Xiaomi forum