-
@mastoras78 said in Renault captur lpg:
Με το βιταρα τρακτέρ δεν θα είχες τέτοιες απορίες, 150 πλας ανετιλα
Σωστά και σύμφωνα με την ομάδα στο fb θα καις 3,8 βαριά 4,5 στα 100!!
-
Χαχαχαχα έτσι ακριβώς όπως τα λες
-
Η πλάκα είναι ότι σκέφτομαι να πάω οδικώς εξωτερικό το καλοκαίρι και την άλλη βδομάδα θα κάνω το πρώτο σέρβις των 15.000 σε 5 μήνες και το αμάξι κινείται μόνο ΣΚ,διαβάζω τα κατεβατά για τις καταναλώσεις και τα ασύρματα android auto και γελάω ,έχω πάψει πια να μπαίνω.
-
Εντάξει ενα στα είκοσι post μπορεί να έχει κάτι χρήσιμο.. Συνέχισε να το οδηγείς εσύ, την καλύτερη δουλειά κάνεις.
Τα άλλα είναι για τους αργοσχολους
-
@antonmone said in Renault captur lpg:
Η πλάκα είναι ότι σκέφτομαι να πάω οδικώς εξωτερικό το καλοκαίρι και την άλλη βδομάδα θα κάνω το πρώτο σέρβις των 15.000 σε 5 μήνες και το αμάξι κινείται μόνο ΣΚ,διαβάζω τα κατεβατά για τις καταναλώσεις και τα ασύρματα android auto και γελάω ,έχω πάψει πια να μπαίνω.
να δοκιμασεις να μπεις σε γκρουπακια γαλλικωνε
να δεις τι συζητανε εκειθε.... -
@gatoz said in Renault captur lpg:
να δεις τι συζητανε εκειθε....Σε γκρουπάκια Γαλλικών έμπαινα μέχρι τα 20,από τότε δεν ξανά δοκιμάζω!σορρυ για το οφτοπικ του Captur.
-
@gatoz said in Renault captur lpg:
να δεις τι συζητανε εκειθε....Τι συζητάνε ?
Για μία περίεργη μαυρόγατα, που όλα της συμβαίνουν..
Φήμες λένε ότι όλα αυτά της συμβαίνουν γιατί στον ύπνο της τσακώνεται συνέχεια με ένα μακαρίτη...
-
Σε γκρουπάκια Γαλλικών έμπαινα μέχρι τα 20,από τότε δεν ξανά δοκιμάζω!
Κοίτα που το γύροφέρνεις όμως!
-
@yem
Εχω 1400αρι λεον του '02 με μετατροπή σε αεριο οποτε δεν τραβαει καθολου σε ανηφόρα... Στην εθνική βέβαια εχει ταχύτητα. Και πραγματικά ενω ειμαστε ετοιμοι να το παραγγείλουμε με προβληματισε που είπε πως ο φιλος πως παει με 100 στην εθνική γιατί στα 120 είναι ασταθες... Θελω να ανεβω επιπεδο κ οχι να παω πισω.... -
@winspert said in Renault captur lpg:
@yem
Εχω 1400αρι λεον του '02 με μετατροπή σε αεριο οποτε δεν τραβαει καθολου σε ανηφόρα... Στην εθνική βέβαια εχει ταχύτητα. Και πραγματικά ενω ειμαστε ετοιμοι να το παραγγείλουμε με προβληματισε που είπε πως ο φιλος πως παει με 100 στην εθνική γιατί στα 120 είναι ασταθες... Θελω να ανεβω επιπεδο κ οχι να παω πισω....Το λεον δεν τράβαγε ούτε στην κατηφόρα με βενζίνη και νίτρο.
Είχα πριν Focus 1.6 2003 άμα έπιανε τα χιλιόμετρα πήγαινε σφεντόνα το ΑΜΑ συνοδευόταν με προσευχές για να ξεκινήσει από το φανάρι, βέβαια μετά τρένο σε στροφές και σε σταθερότητα.Το τούρμπο στο Captur και σε όλα τα σύγχρονα χιλιαρακια παίζει μεγάλο ρόλο στην ροπή
-
@yem said in Renault captur lpg:
@yem
Εχω 1400αρι λεον του '02 με μετατροπή σε αεριο οποτε δεν τραβαει καθολου σε ανηφόρα... Στην εθνική βέβαια εχει ταχύτητα. Και πραγματικά ενω ειμαστε ετοιμοι να το παραγγείλουμε με προβληματισε που είπε πως ο φιλος πως παει με 100 στην εθνική γιατί στα 120 είναι ασταθες... Θελω να ανεβω επιπεδο κ οχι να παω πισω....Το λεον δεν τράβαγε ούτε στην κατηφόρα με βενζίνη και νίτρο.
Είχα πριν Focus 1.6 2003 άμα έπιανε τα χιλιόμετρα πήγαινε σφεντόνα το ΑΜΑ συνοδευόταν με προσευχές για να ξεκινήσει από το φανάρι, βέβαια μετά τρένο σε στροφές και σε σταθερότητα.Το τούρμπο στο Captur και σε όλα τα σύγχρονα χιλιαρακια παίζει μεγάλο ρόλο στην ροπή
Χαχαχα....καλο....Εσυ το ειπες χυμα...ουτε στην κατηφόρα οντως...Οποτε θα κοιταξω να το δοκιμασω και να το παραγγείλω. Εχει και κάποιους μήνες αναμονη...
-
@yem
Εχω 1400αρι λεον του '02 με μετατροπή σε αεριο οποτε δεν τραβαει καθολου σε ανηφόρα... Στην εθνική βέβαια εχει ταχύτητα. Και πραγματικά ενω ειμαστε ετοιμοι να το παραγγείλουμε με προβληματισε που είπε πως ο φιλος πως παει με 100 στην εθνική γιατί στα 120 είναι ασταθες... Θελω να ανεβω επιπεδο κ οχι να παω πισω....Έχω την υποψία ότι το λεον σου θα το νιωθεις πιο σταθερό.
-
@ibiza95 said in Renault captur lpg:
@yem
Εχω 1400αρι λεον του '02 με μετατροπή σε αεριο οποτε δεν τραβαει καθολου σε ανηφόρα... Στην εθνική βέβαια εχει ταχύτητα. Και πραγματικά ενω ειμαστε ετοιμοι να το παραγγείλουμε με προβληματισε που είπε πως ο φιλος πως παει με 100 στην εθνική γιατί στα 120 είναι ασταθες... Θελω να ανεβω επιπεδο κ οχι να παω πισω....Έχω την υποψία ότι το λεον σου θα το νιωθεις πιο σταθερό.
Και εγώ αλλά το clio δεν τους χωράει και το megane δεν έρχεται (δεν ξέρω αν παράγεται καν πλέον)!
Από την άλλη σε κατηγορία b-suv που ψάχνει κυρίως, οι επιλογές είναι Vitara, Captur και Yaris Cross και ανάλογα με τα κριτήρια αποφασίζει. Σε οδηγικό επίπεδο η κατηγορία b-suv, πάντως, είναι βήμα πίσω γιατί και b και suv. -
@nickthetrib said in Renault captur lpg:
@ibiza95 said in Renault captur lpg:
@yem
Και εγώ αλλά το clio δεν τους χωράει και το megane δεν έρχεται (δεν ξέρω αν παράγεται καν πλέον)!
Από την άλλη σε κατηγορία b-suv που ψάχνει κυρίως, οι επιλογές είναι Vitara, Captur και Yaris Cross και ανάλογα με τα κριτήρια αποφασίζει. Σε οδηγικό επίπεδο η κατηγορία b-suv, πάντως, είναι βήμα πίσω γιατί και b και suv.Αντί για b-suv προσωπικά θα προτιμούσα το αντίστοιχο μοντέλο στο οποίο βασίζεται και για τα ταξίδια θα το φόρτωνα με μπαγκαζιέρα οροφής και ρυμουλκούμενη μαζί
-
Μια χαρά ταξιδεύουν όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα με 120 - 130 km/h, έτσι και το captur, μη του λέτε ό,τι να ναι του ανθρώπου.
-
Παιδιά και εγώ από Focus σε Captur πήγα, οι χώροι είναι ίδιοι ίσως οι πίσω να μην είναι τοσο άνετα αλλά δεν μπορώ να το πω με Σιγουριά γιατί δεν έχω κάτσει πίσω σε κανένα από τα δύο.
Το πορτ μπαγκάζ δε η νύχτα με την μέρα.
Τι clio και ιστορίες? Το clio θα είναι όντως μισό αμάξι σε σχέση με το Leon.
Οκ σε στροφηλικια δεν το συζητάμε αλλά για ταξίδια σε εθνικη και επαρχιακό μια χαρά θα σε πάει. -
Καλησπέρα. Σκεφτομαστε να αγοράσουμε το Renault Captur lpg. Πρόσφατα φιλος που το οδηγησε σε εθνικη μου ειπε πως το πολυ πηγαινε με 100 γιατί στα 120 και πανω ενιωθε πως το αμαξι δεν ηταν καθόλου σταθερό και αισθανοταν πως θα του φύγει. Ισχυει κατι τέτοιο; Ειπαμε να πάρουμε ενα οικονομικό αυτοκίνητο. Ειπαμε να μην ειναι Φεράρι σε ταχύτητα αλλα οχι και με 100 σε εθνική!!!
Μια χαρά σταθερό είναι, δεν ισχύει αυτό για κανένα συχρονο αυτοκίνητο οποιασδήπωτε κατηγορίας m;exri ta 120-140, υπερβολικότατο τον βρίσκω τον φίλο σου
-
Η αλήθεια ειναι οτι το λεον είναι παρα πολυ σταθερό αμαξι. Ο μονος λογος που κοιταω το καπτουρ είναι επειδή εχει αεριο ...και απο τις λιγες επιλογές που εχω ειναι η καλύτερη... Πραγματικά με προβληματισε ο φιλος που ειπε πως δεν ειναι καθόλου σταθερό. Με το λεον πιανω και 140 σε εθνικη και πάει χαλαρα...και πολυ σταθερα. Ειναι βεβαια χαμηλο αυτοκίνητο με αλλη αεροδυναμικη. Τωρα με προβληματισατε περισσότερο...Ηθελα να παρω το chr και αφου με προβληματισε υπερβολικά ο χώρος των πισω επιβατών,περασα στο γιαρις κρος. Ομως επειδη εχω αεριο κανενα δεν ειναι το ιδιο οικονομικό με το δικο μου. Και για να το πειράξω το κρος και να του βαλω αεριο,χανω την εγγύηση... είναι προβλημα...
-
Και το yaris είναι εξαιρετικά οικονομικό ΚΑΙ αυτόματο, αν μπορείς να περιμένεις είναι καλή επιλογή.
-
Κάπου ακούγεται υπερβολικό αυτό περί του μη σταθερού, γιατί δε γίνεται το 2023 να μη μπορεί να ταξιδέψει ένα renault με 140-160 χλμ.
Από προσωπική εμπειρία είχε ο πατέρας μου ένα renault 5 προ αμνημονεύτων χρόνων και το οδηγούσα πιτσιρικάς και μετά είχα πάρει ένα clio, είχα πάει μονοκοπανιά Αθήνα-Θεσσαλονίκη- Αθήνα για δουλειές και ήταν πολύ ευχάριστο και σταθερό στο δρόμο.
Εντάξει για το captur δε με εντυπωσίασαν τα specs και έκανα άλλη επιλογή.
Στο θέμα τώρα μπορείς να νοικιάσεις ένα captur να πας μια εκδρομή να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα αν σου κάνει.
Renault captur lpg