-
@lap said in Αλλαγη αυτοκινητου!:
Ε το επαναλαμβάνω λοιπόν. Κομπλεξαρα είναι όποιος θέλει τέτοιο όχημα στην πόλη.
Λες όλος ο πλανήτης να επιλέγει μικρά αυτοκίνητα στην πόλη και εσύ ο έξυπνος να πιστεύεις ότι δεν είναι ακραία και κομπλεξικη επιλογή ένα αυτοκίνητο 4,7 μήκος με αντίστοιχο φάρδος και κατανάλωση 10 λίτρα στην πόλη.
Μούρη θέλεις να πουλήσεις. Αγόρασε το και πούλησε την. Με γεια σου με χαρά σου. Αλλά να είσαι αντικειμενικός. Δεν είναι και πολύ λογική η επιλογή σου, γίνεται περισσότερο με το θυμικο. Αυτό σχολίασα.
Κατά τα άλλα αφού σου αρέσει. Πάρε ένα insignia, τι να προτείνουμε εμείς;
Κόψε τα μπόλια τα ληγμένα. Εσύ θα καθορίσεις ποιός είναι κομπλεξικός και ποιός όχι με βάση το αυτοκίνητο που επιθυμεί;;;;
-
Το Mazda 6 που αναφέρθηκε πιο πρίν λέει είναι του 2016 όταν εκείνη η γενιά σταμάτησε το 12-13;
-
@ggab said in Αλλαγη αυτοκινητου!:
Λες όλος ο πλανήτης να επιλέγει μικρά αυτοκίνητα στην πόλη και εσύ ο έξυπνος να πιστεύεις ότι δεν είναι ακραία και κομπλεξικη επιλογή ένα αυτοκίνητο 4,7 μήκος με αντίστοιχο φάρδος και κατανάλωση 10 λίτρα στην πόλη.
Μούρη θέλεις να πουλήσεις. Αγόρασε το και πούλησε την. Με γεια σου με χαρά σου. Αλλά να είσαι αντικειμενικός. Δεν είναι και πολύ λογική η επιλογή σου, γίνεται περισσότερο με το θυμικο. Αυτό σχολίασα.
Κόψε τα μπόλια τα ληγμένα. Εσύ θα καθορίσεις ποιός είναι κομπλεξικός και ποιός όχι με βάση το αυτοκίνητο που επιθυμεί;;;;
Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά μετά από το post αυτό, σου έχει ζητήσει συγνώμη, μην αρχίσουμε και τρωγομαστε...
-
@super-t said in Αλλαγη αυτοκινητου!:
Το Mazda 6 που αναφέρθηκε πιο πρίν λέει είναι του 2016 όταν εκείνη η γενιά σταμάτησε το 12-13;
Μηπως ηταν η περιοδος που ειχε κλεισει η Μαζντα στην Ελλαδα ? Γιατι γραφει 1 αδεια το 2016 . Αρα μαλλον τοτε πουληθηκε , αν και παλιοτερης ημερομηνιας κατασκευης
-
Εσύ θα καθορίσεις τι θα λέει κάποιος και αν θα κάνει μπολι ληγμένο;
-
Εσύ θα καθορίσεις τι θα λέει κάποιος και αν θα κάνει μπολι ληγμένο;
Απαντάς με ερώτηση;;;
Στο είχα ξαναγράψει: δεν είναι απαραίτητο να γράφεις παντού και κυρίως να είσαι αγενής σε πολλά θέματα με ανθρώπους που δεν ξέρεις τις προτεραιότητες τους και την οικονομική δυνατότητα! -
Ναι απαντώ με ερώτημα.
Εσύ τα έγραψες, και μπράβο σου.
Αν νιώσω πως χρειάζομαι καθοδήγηση κατά την κριτική μου σε θέματα που διαβάζω, θα ζητήσω τη συμβουλή σου.Σχετικά με το θέμα μας αν και όντως επιθετικός ο τροπος γραφής μου είναι ξεκάθαρο πως αυτοκίνητο σχεδόν 5 μέτρα δεν κάνει για την πόλη και η επιλογή του καλύπτει άλλες ανάγκες από αυτές της πόλης.
Ο νηματοθετης το έλυσε το θέμα, τελείωσε. Προχωράμε στην ουσία του νήματος
-
@realzeus said in Αλλαγη αυτοκινητου!:
Πολύ εκνευριστική η απόπειρα κάθε φορά που ρωτάει ένας άνθρωπος για ένα αυτοκίνητο, να προσπαθούμε να του επιβάλλουμε τις δικές μας απόψεις και θέλω περί αυτοκίνησης. Μάλιστα κάποια συγκεκριμένα μέλη το κάνουν συνήθως.
Ο άνθρωπος θέλει αυτοκίνητο συγκεκριμένης κατηγορίας. Γούστο και καπέλο του, ποιοι είμαστε εμείς να του κάνουμε κουμάντο;
Το μόνο που έχω να συνεισφέρω εγώ είναι ότι το Insignia είναι καλό αυτοκίνητο μεν, αλλά τα 6 και Mondeo είναι καλύτερα. Το δε Mazda είναι σαφώς πιο αξιόπιστο επίσης.
Ωραίο το insignia. Αλλά έχοντας καεί η αδερφή μου από opel corsa που εδώ και 2 μήνες αναζητά πολλαπλή εισαγωγής και δεν μπορεί να βρει για μοντέλο του 2018 εγώ προσωπικά δύσκολα να πήγαινα σε opel. Το μόνο που μπορώ να παραθέσω με τη σειρά μου, είναι πως αυτός που συνεργάζομαι και έχει οδοντοτεχνικό Εργαστήριο είχε το 1.8. Το έδωσε ελέω τεράστιας κατανάλωσης. Ίσως κ εγώ να έβλεπα για Mazda 6. Θεωρώ και εγώ εκνευριστικό και λάθος που κάποιοι θέλουν να επιβάλουν τη γνώμη τους.
-
Μόνο Toyota.
-
@super-t said in Αλλαγη αυτοκινητου!:
Μόνο Toyota.
Σε αυτή την κατηγορία το avensis ήταν μετριότατο και το μοτέρ (1.8vvt-i) είχε αρκετά θέματα!!!
Θα έλεγα ακριβώς το αντίθετο.
Ότι άλλο εκτός από Toyota σε αυτήν την κατηγορία (seg-d)!!! -
Κοροϊδεύει....τι του απαντάς και εσυ
-
Καλησπερα ειχα τρεξιμο αυτες τις μερες και δεν προλαβαινω να μπω ιδιαιτερα στο φορουμ. Στο δια ταυτα πηγα στο μηχανικο μου ενα ινσιγκνια και ενα κασκαι που βρηκα μεσω γνωστου για ελεγχο και δυστυχως και τα 2 ηθελαν αρκετα σουλουπωματα αργα η γρηγορα οποτε το κοστος θα ξεφευγε και ειμαι παλι στο σημειο μηδεν. Ο μηχανικος μου μου προτεινε σε στυλ SUV που κοιταω εκτος απο ινσιγκνια μου προτεινε και το KADJAR το οποιο να ειμαι ειλικρινης δεν εχω την παραμικρη εικονα περα απο τον κινητηρα που αν δε κανω λαθος ειναι της Νισσαν. Απο κει και περα δε ξερω κατι παραπανω.
-
@gz89 said in Αλλαγη αυτοκινητου!:
Καλησπερα ειχα τρεξιμο αυτες τις μερες και δεν προλαβαινω να μπω ιδιαιτερα στο φορουμ. Στο δια ταυτα πηγα στο μηχανικο μου ενα ινσιγκνια και ενα κασκαι που βρηκα μεσω γνωστου για ελεγχο και δυστυχως και τα 2 ηθελαν αρκετα σουλουπωματα αργα η γρηγορα οποτε το κοστος θα ξεφευγε και ειμαι παλι στο σημειο μηδεν. Ο μηχανικος μου μου προτεινε σε στυλ SUV που κοιταω εκτος απο ινσιγκνια μου προτεινε και το KADJAR το οποιο να ειμαι ειλικρινης δεν εχω την παραμικρη εικονα περα απο τον κινητηρα που αν δε κανω λαθος ειναι της Νισσαν. Απο κει και περα δε ξερω κατι παραπανω.
Ιδιο με το Κασκαι ειναι το Kadjar.
Οι κινητηρες και των 2 είναι Ρενώ. -
Το kadjar είναι το γνήσιο qq. To qq είναι πιστό αντίγραφο που παραδόξως πούλησε πολύ περισσότερο γιατί το έπαιζε Ιάπωνας!
Αλλαγη αυτοκινητου!