-
@storm said in Επίδομα σε πολίτες από τα έσοδα ΕΦΚ και ΦΠΑ Καυσίμων:
Δηλαδή θα πρέπει το κινητό να είναι με σύνδεση στο ίντερνετ για να παίξει αυτή η ιστορία;
Γιατί υπάρχει σήμερα κάποιος που έχει κινητό χωρίς σύνδεση στο Ιντερνετ?
-
Εγώ δεν έχω ίντερνετ στο κινητό. Ποτέ δεν είχα.
-
Εγώ δεν έχω ίντερνετ στο κινητό. Ποτέ δεν είχα.
-
Το (καινούριο) κινητό μου: https://www.gsmarena.com/sony_xperia_tipo-4718.php
-
Το (καινούριο) κινητό μου: https://www.gsmarena.com/sony_xperia_tipo-4718.php
είσαι φάση Jack Reacher ... τα προσωπικά δεδομένα είναι ιερά ,καλά κάνεις.
-
ε ναι. Και αυτό, αλλά επίσης δεν μπορώ να κουβαλάω παντόφλες μαζί μου και δεν βρίσκω κάποιο σημαντικό λόγο για να έχω ίντερνετ στο κινητό. Το χρησιμοποιώ μόνο για τηλεφωνικές κλήσεις και κάποια εορταστικά μηνύματα SMS που στέλνω και μου στέλνουν.
Άσε που το ίντερνετ στο κινητό δεν είναι και τσάμπα.Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνουν αυτού του τύπου τα μέτρα. Μάλλον επίτηδες το κάνουν. Ξέρουν ότι μεγάλο ποσοστό πολιτών δεν έχει ιδέα από ψηφιακές κάρτες και gov.gr, οπότε θα κάνουν χρήση του μέτρου συγκεκριμένες ομάδες πολιτών. Τα ίδια κάνουν και με άλλα τέτοια μέτρα π.χ. επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών.
-
Και τι να κάνουνε δηλαδή βρε παιδιά? Να στέλνουν τους ανθρώπους στις ατελείωτες ουρές των Δημοσίων Υπηρεσιών με μάτσους χαρτιά? Δεν πρέπει να αξιοποιηθούν οι νέες τεχνολογίες για μείωση κόστους και απλοποίηση διαδικασιών?
Πιθανότατα υπάρχει πρόβλημα με κάποιους συμπολίτες μας κυρίως ηλικιωμένους, αλλά θέλω να πιστεύω ότι όλο και κάποια άκρη βγάζουν με κάποιο γνωστό, συγγενή κλπ. Στη μητέρα μου π.χ. εγώ φτιάχνω όσες ηλεκτρονικές διαδικασίες απαιτούντα. Με απασχόληση μερικών λεπτών στο PC, κάνω δουλειά που θα χρειαζόταν άγνωστο πόσα πρωινά τρεξίματα στις Δημόσιες Υπηρεσίες.
-
ε ναι. Και αυτό, αλλά επίσης δεν μπορώ να κουβαλάω παντόφλες μαζί μου και δεν βρίσκω κάποιο σημαντικό λόγο για να έχω ίντερνετ στο κινητό. Το χρησιμοποιώ μόνο για τηλεφωνικές κλήσεις και κάποια εορταστικά μηνύματα SMS που στέλνω και μου στέλνουν.
Άσε που το ίντερνετ στο κινητό δεν είναι και τσάμπα.Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνουν αυτού του τύπου τα μέτρα. Μάλλον επίτηδες το κάνουν. Ξέρουν ότι μεγάλο ποσοστό πολιτών δεν έχει ιδέα από ψηφιακές κάρτες και gov.gr, οπότε θα κάνουν χρήση του μέτρου συγκεκριμένες ομάδες πολιτών. Τα ίδια κάνουν και με άλλα τέτοια μέτρα π.χ. επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών.
Νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις και απο το σπίτι , δλδ πληρώνεις κανονικά στο ταμείο και μετά μπαίνεις στον υπολογιστή και βάζεις αριθμό απόδειξης , ποσόν κτλ και στα πιστώνουν κάπου αλλά δεν το έχω ψάξει. Θα βγάλουν και Old School τρόπο , θα πληρώνεις και μετά θα πηγαίνεις με ραντεβού στην εφορία να χάνεις την ,μισή σου μέρα για να πάρεις 12ε
-
Επειδή το θέμα αυτό νομίζω ότι είναι στη σωστή θεματική ενότητα να πούμε κάτι επί της ουσίας?
Αν είναι να μιλάμε πολιτικά, τότε είναι σε λάθος θεματική ενότητα. -
Tι να συζητησουμε; Οτι σου δινει 39€ και πας στο σουπερ μαρκετ & δινεις 20-30% περισσοτερα απο περυσι; Οτι σου ερχεται το ρευμα ή το αεριο & πρεπει να παρεις ηρεμιστικα πριν δεις το λογαριασμο;
-
Οπότε ποια η ουσία ενός τέτοιους θέματος στην αυτοκίνηση?
-
Τελικά πως γίνεται η φάση; Το έκανε κανείς; Εγώ που έχω και αυτοκίνητα και μηχανή τι δικαιούμαι;
Αν έχεις παραπάνω από ένα στο όνομά σου τι γίνεται;
-
This post is deleted! -
@yem said in Επίδομα σε πολίτες από τα έσοδα ΕΦΚ και ΦΠΑ Καυσίμων:
Δικαιούστε μόνο για ένα όχημα / αφμ , τώρα αυτό το freedom pass
λογικά θα το ανοίξουν στο τέλος του μήναΦήμες λένε στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου -
Πόσο είναι ρε guys το εισοδηματικό όριο για αυτήν την "ελεημοσύνη"?
-
30.000 οικογενειακό, νομίζω
-
Έχει καταλάβει κανείς αν μπορεί κάποιος που δεν έχει smartphone με ψηφιακές κάρτες να πάρει την επιδότηση βενζίνης;
ή αφορά μόνο τους πλούσιους αυτό το μέτρο;
-
Έχει καταλάβει κανείς αν μπορεί κάποιος που δεν έχει smartphone με ψηφιακές κάρτες να πάρει την επιδότηση βενζίνης;
Μπορεί με κατάθεση της επιδότησης στον τραπεζικό του λογαριασμό. Απλά δεν θα πάρεις το έξτρα bonus των €5.
Η πρόσβαση στην πλατφόρμα θα γίνεται με κωδικούς Taxisnet και οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα έχουν δυο επιλογές:
Να εκδόσουν την ηλεκτρονική κάρτα καυσίμων για να μπορούν να εξαργυρώσουν το ποσό που έχει πιστωθεί σε αυτή στα πρατήρια καυσίμων μέχρι το τέλος Ιουλίου, ή
Να εισπράξουν τα χρήματα με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό τους.Όσοι επιλέξουν τον πρώτο τρόπο, δηλαδή την ηλεκτρονική κάρτα καυσίμων υπενθυμίζεται οτι θα έχουν ένα μπόνους της τάξης των 5 ευρώ.
-
Ρε φίλε και πως θα ξέρει το κράτος ότι η επιδότηση πήγε σε βενζίνη και όχι σε πασχαλινό κατσίκι;
-
Ρε φίλε και πως θα ξέρει το κράτος ότι η επιδότηση πήγε σε βενζίνη και όχι σε πασχαλινό κατσίκι;
Εαν είναι με απευθείας κατάθεση σε λογαριασμό, προφανώς και δεν το ξέρει! Κάντο ό,τι θές εσύ...η κυβέρνηση στο δίνει πάντως (εφόσον πληρείς τα κριτήρια). Λεφτά είναι, δεν έχει και πολύ σημασία τι θα τα κάνεις. Ότι θα γίνουν λαμογιές είναι 100% σίγουρο, αφού είναι άλλο ένα μέτρο πρόχειρα σχεδιασμένο. Αλλά ο τελικός σκοπό επιτυγχάνεται.
Επίδομα σε πολίτες από τα έσοδα ΕΦΚ και ΦΠΑ Καυσίμων