-
Αν εισαι πληροφορικαριος, εχεις μια καποια εμπειρια απο υποστηριξη λογισμικου, μενεις Θεσσαλονικη στειλε μου email με το βιογραφικο σου.
Προσφερουμε θεση τηλεργασιας αν και θα χρειαστει να πας καποιες φορες σε πελατη, πληρη ασφαλιστικα κλπ δικαιωματα, εκπαιδευση, λαπτοπ, κινητα και γενικα οτι εξοπλισμο χρειαστει. Καποια στιγμη και αυτοκινητο. Βλεπουμε και μερικη απασχοληση αν το θες αλλα προτιμαμε πληρη.
Ειμαστε εταιρεια ιατρικης πληροφορικης που παραγει τα δικα της λογισμικα, οχι μεγαλη, οχι μικρη, σκεψου 35 ατομα, ειμαστε leader στον τομεα μας στην Ελλαδα αλλα κανουμε και εξαγωγες.
Θα παρεχεις υποστηριξη στους πελατες μας και ισως κανεις και εγκαταστασεις. Αν εισαι και developer τοτε εχουμε να πουμε πολλα. Πρεπει να γνωριζεις sql, αγγλικα, το εντελως βασικο κυκλωμα τιμολογησης και εντελως βασικο προγραμματισμο. Να εισαι ευγενης και υπομονετικος. -
Εγώ πάντως που δεν είμαι καθαρά "πληροφορικάριος" αλλά τον έχω παρεκουμβήσει τον κλάδο όπως οι Τούρκοι το Greek Navy, για τον γάτο κάνω την καρδιά μου πέτρα και μετακομίζω Σαλλλονίκη, στην ανάγκη κι αμισθί...
-
Και αυτοκίνητο, ε; Λογικά του δίνεις το γκέικο γαλλικό και τσιμπάς κάτι σοβαρό:
https://cartalk.gr/mazda-cx-60-phev-327-ippoi-tetrakinito-8ari-aftomato/
-
Αυτοκίνητο και οικονομικό έχει ο Πήλιου. Η Θεσσαλονίκη είναι κοντά...
Αντε να οργανωθούμε... -
Εχουμε και έναν που αντιπαθεί το Χαλάνδρι και ίσως του αρέσει η Καλαμαριά...
-
Περιεργα πραγματα...
Εχω αναζητησει με πολλους τροπους κοσμο.
Σημερα μονο εχασα 5 ωρες για ξεκαθαρισμα βιογραφικων που ουδεμια σχεση εχουν με τη ζητηση. Οχι, αν πουλας καλτσες ειναι μια χαρα επαγγελμα αλλα δεν εχει σχεση με υποστηριξη λογισμικου.
Θα χασω αλλες τοσες για να καθαρισω τα βιογραφικα που θεωρουν οτι η εκπαιδευση ξεκιναει απο την ελαχιστη γνωση η οποια λαμβανεται πλεον σε γυμνασιακο επιπεδο: 'Δεν γνωριζω τι ειναι SQL αλλα ειμαι προθυμος να μαθω' απο αποφοιτους τριτοβαθμιας πληροφορικης.
Ρε παιδια εκπληξτε με ευχαριστα! -
Αυτό το πράγμα το σκυλι το διδάσκουν στην τριτοβάθμια;
Αν ψάχνεις νέους με εμπειρία , δεν θα βρεις εύκολα. Όλοι θα κάνουν δουλειές άσχετες απο τις σπουδές τους. Αυτό δεν σημαίνει πως ένας υποψήφιος δεν έχει ταλέντο και όρεξη να προοδεύσει στον κλάδο που σπούδασε και επέλεξε. Απλά δεν είχε ευκαιρίες.Αν πάλι δεν θέλεις να εκπαιδεύσεις και να φρεσκαρεις σε πρακτικό επίπεδο τις θεωρητικές τους γνώσεις, πες το στην αγγελία.
-
@gatoz said in ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:
Περιεργα πραγματα...
Σημερα μονο εχασα 5 ωρες για ξεκαθαρισμα βιογραφικων που ουδεμια σχεση εχουν με τη ζητηση. Οχι, αν πουλας καλτσες ειναι μια χαρα επαγγελμα αλλα δεν εχει σχεση με υποστηριξη λογισμικου.
Θα χασω αλλες τοσες για να καθαρισω τα βιογραφικα που θεωρουν οτι η εκπαιδευση ξεκιναει απο την ελαχιστη γνωση η οποια λαμβανεται πλεον σε γυμνασιακο επιπεδο: 'Δεν γνωριζω τι ειναι SQL αλλα ειμαι προθυμος να μαθω' απο αποφοιτους τριτοβαθμιας πληροφορικης.
Ρε παιδια εκπληξτε με ευχαριστα!Πόσα είναι συνολικά τα βιογραφικά?
-
@lap said in ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:
Αυτό το πράγμα το σκυλι το διδάσκουν στην τριτοβάθμια;
Αν ψάχνεις νέους με εμπειρία , δεν θα βρεις εύκολα. Όλοι θα κάνουν δουλειές άσχετες απο τις σπουδές τους. Αυτό δεν σημαίνει πως ένας υποψήφιος δεν έχει ταλέντο και όρεξη να προοδεύσει στον κλάδο που σπούδασε και επέλεξε. Απλά δεν είχε ευκαιρίες.Αν πάλι δεν θέλεις να εκπαιδεύσεις και να φρεσκαρεις σε πρακτικό επίπεδο τις θεωρητικές τους γνώσεις, πες το στην αγγελία.
Όταν ζητάει την γνώση sql απαραίτητα, κάποιος λόγος υπάρχει.
π.χ θα είναι μακριά από την έδρα του και δεν υπάρχει δυνατότητα εκπαίδευσης.τραβάω τα ίδια και εγώ αυτές τις ημέρες. Έβαλα αγγελία στο indeed γιατί ψάχνω πωλητή εξωτερικό και στα περισσότερα βιογραφικά δεν έχουν καταλάβει οτι η θέση αφορά εξωτερικές πωλήσεις, και εμπειρία δεν έχει κανείς.
-
Εάν ψάχνετε νέους τότε να γνωρίζετε πως την προηγούμενη δεκαετία η ανεργία στους νέους ήταν στο 40-45% και έφτασε σε κάποιες φάσεις νομίζω εως και το 60%. Σήμερα ζούμε τα απόνερα αυτής της εποχής. Δεν έχουν καμία ευθύνη. Εσείς έχετε ως ψηφοφόροι και κοινωνία της τότε εποχής.
Και όσοι νέοι στα χρόνια των μνημονίων δούλευαν μαύρα ήταν σε εργασίες χωρίς μεγάλη εξειδίκευση ώστε να έχουν εμπειρία σήμερα και να μην τους εκπαιδεύσετε σε πρακτικές συνθήκες.
Εάν όμως ψάχνετε εμπειρία πρέπει να το τονίζετε και να δίνετε ευκαιρίες σε γηραιότερους. Υπάρχουν 50 άρηδες που έχουν και όρεξη και τεράστια εμπειρία και αν τους δώσεις εργασία θα τα δώσουν όλα. -
@yem said in ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:
Περιεργα πραγματα...
πααααρα πολλα γιεμ. τα σχετικα ελαχιστα.
λαπ, sql ειναι κατι σαν αλφα βητα στη πληροφορικη, οποιοσδηποτε αποφοιτος λυκειου εχει γνωση του τι ειναι και καποια αισθηση χρησης. δεν νοειται να εχεις παρει πτυχιο τριτοβαθμιας ή ακομη-ακομη επαλ και να το αγνοεις! ειπαμε εκπαιδευση στο εξειδικευμενο αντικειμενο. οχι στα κατω και απο βασικα. σαν να προσλαμβανεις ηλεκτρολογο αδειουχο καινα ξεκιναει η εκπαιδευση απο το τι ειναι καλωδιο. -
Περιεργα πραγματα...
λαπ, sql ειναι κατι σαν αλφα βητα στη πληροφορικη, οποιοσδηποτε αποφοιτος λυκειου εχει γνωση του τι ειναι και καποια αισθηση χρησης. δεν νοειται να εχεις παρει πτυχιο τριτοβαθμιας ή ακομη-ακομη επαλ και να το αγνοεις! ειπαμε εκπαιδευση στο εξειδικευμενο αντικειμενο. οχι στα κατω και απο βασικα. σαν να προσλαμβανεις ηλεκτρολογο αδειουχο καινα ξεκιναει η εκπαιδευση απο το τι ειναι καλωδιο.Δεν έχεις δίκιο. Έχω τελειώσει ηλεκτρολόγος μηχανικός πολυτεχνείο (2002) και όταν βγήκα από την σχολή δεν ήξερα γρι από βάσεις δεδομένων και sql. Τα προγράμματα σπουδών στην Ελλάδα γενικά έχουν κάποια χρονική υστέρηση. Παρόλαυτα όταν χρειάστηκε έμαθα.. Οπότε μην είσαι απόλυτος..
Το σημαντικό είναι να ξέρεις να μαθαίνεις και να έχεις όρεξη...
-
Α! Βάσεις δεδομένων είναι;;;; Σχεσιακή άλγεβρα; Ααα και εγώ το ξέρω αυτό.
-
@nascar1 said in ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:
Περιεργα πραγματα...
λαπ, sql ειναι κατι σαν αλφα βητα στη πληροφορικη, οποιοσδηποτε αποφοιτος λυκειου εχει γνωση του τι ειναι και καποια αισθηση χρησης. δεν νοειται να εχεις παρει πτυχιο τριτοβαθμιας ή ακομη-ακομη επαλ και να το αγνοεις! ειπαμε εκπαιδευση στο εξειδικευμενο αντικειμενο. οχι στα κατω και απο βασικα. σαν να προσλαμβανεις ηλεκτρολογο αδειουχο καινα ξεκιναει η εκπαιδευση απο το τι ειναι καλωδιο.Δεν έχεις δίκιο. Έχω τελειώσει ηλεκτρολόγος μηχανικός πολυτεχνείο (2002) και όταν βγήκα από την σχολή δεν ήξερα γρι από βάσεις δεδομένων και sql. Τα προγράμματα σπουδών στην Ελλάδα γενικά έχουν κάποια χρονική υστέρηση. Παρόλαυτα όταν χρειάστηκε έμαθα.. Οπότε μην είσαι απόλυτος..
- τελειωσες πριν απο 20 χρονια
- τελειωσες σχολη που δεν ειναι πληροφορικης, για ρωτα για το θεμα συναδελφο σου της πληροφορικης της ιδιας εποχης. η υστερηση ισως να υπαρχει σε σχολες που δεν ειναι major η πληροφορικη
- η sql για τις σχεσιακες βασεις δεδομενων ειναι κατι δεδομενο απο τις αρχες της δεκαετιας του 1990
- δες τα προγραμματα σπουδων οποιασδηποτε σχολης πληροφορικης ή δες τη διδακτεα υλη ενας επαλ! και ομως οι αποφοιτοι δεν γνωριζουν σε μεγαλο βαθμο τι ειναι. προφανως υπαρχουν πολλοι που γνωριζουν. αλλα ειναι απαραδεκτο να ειναι πτυχιουχος καποιος που δεν.
- ρε συ λαπη τι σχεσιακη αλγεβρα.... rdbms
-
Έτσι την λέγαμε. Δεν λέγεται έτσι; Εμείς έτσι το καναμε θυμάμαι. Άλλαξε;
-
Περιεργα πραγματα...
- τελειωσες πριν απο 20 χρονια
- τελειωσες σχολη που δεν ειναι πληροφορικης, για ρωτα για το θεμα συναδελφο σου της πληροφορικης της ιδιας εποχης. η υστερηση ισως να υπαρχει σε σχολες που δεν ειναι major η πληροφορικη
- η sql για τις σχεσιακες βασεις δεδομενων ειναι κατι δεδομενο απο τις αρχες της δεκαετιας του 1990
- δες τα προγραμματα σπουδων οποιασδηποτε σχολης πληροφορικης ή δες τη διδακτεα υλη ενας επαλ! και ομως οι αποφοιτοι δεν γνωριζουν σε μεγαλο βαθμο τι ειναι. προφανως υπαρχουν πολλοι που γνωριζουν. αλλα ειναι απαραδεκτο να ειναι πτυχιουχος καποιος που δεν.
- ρε συ λαπη τι σχεσιακη αλγεβρα.... rdbms
Τι 1 με το 3 αναιρουνται. Θέλω να πω ότι ακόμα και σχολές ηλεκτρολόγων μηχανικών μπορούσες να τις τελειώσεις χωρίς να έχεις πάρει μυρωδιά από σχεσιακές βάσεις. Επίσης από το γνωρίζω έστω σε θεωρητικό επίπεδο μέχρι να μπορώ να είμαι παραγωγικός έχει μεγάλη απόσταση. Αναφέρεις αποφοίτους επαλ. Έχεις τύχει ποτέ να συνεργαστείς με κάποιον; Λυπάμαι που το λέω αλλά το επίπεδο στα επαλ είναι τραγικά χαμηλό. Επίσης στα ιεκ και σε πολλά πανεπιστήμια.
Μακάρι πάντως να βρεις σύντομα αυτό που ζητάς. Θα είναι καλό και για σένα και για κάποιον άνεργο νέο..
-
Μήπως να τα λέτε και στα ελληνικά; Οκ και σε εμάς τα λέγαμε με την ελληνική ερμηνεία, και σε παρένθεση βάζαμε τους αγγλικούς όρους αλλά μεταξύ μας και με τους καθηγητές δεν μιλούσαμε με greeklish, όταν τα μαθαίναμε. Σχέσιακα μοντέλα τα λέγαμε και όχι rdbms κτλ κτλ.
Μου φαίνεται παράξενο που κανείς δεν έχει ακούσει για αυτό που λέει ο γάτος ενώ μόλις το είπαν στα ελληνικά ακόμα και εγώ που είμαι τελείως άσχετος κατάλαβα τι εννοεί και όντως το έχω διδαχθεί, δώσει εξετάσεις και μελέτες. Οκ πριν πολλά έτη πλεον αλλά εγώ είμαι άσχετος, έχω ελαφρυντικό
-
Μήπως να τα λέτε και στα ελληνικά; Οκ και σε εμάς τα λέγαμε με την ελληνική ερμηνεία. Σε παρένθεση βάζαμε τους αγγλικούς όρους αλλά δεν μιλούσαμε με greeklish, όταν τα μαθαίναμε. Σχέσιακα μοντέλα τα λέγαμε και όχι rdbms κτλ κτλ.
Μου φαίνεται παράξενο που κανείς δεν έχει ακούσει για αυτό που λέει ο γάτος ενώ μόλις το είπαν στα ελληνικά ακόμα και εγώ που είμαι τελείως άσχετος κατάλαβα τι εννοεί και όντως το έχω διδαχθεί, δώσει εξετάσεις και μελέτες. Οκ πριν πολλά έτη πλεον αλλά εγώ είμαι άσχετος, έχω ελαφρυντικό
Να λέμε την αλήθεια αν κάποιος διαβάζει την αγγελία και του φανούν άγνωστες οι λέξεις sql, rdbms τότε μάλλον δεν είναι κατάλληλος για την αγγελία. Είπαμε να μην ξέρει σε βάθος όχι να μην έχει ακούσει καν τις έννοιες.. Σε αυτό ο γάτος έχει ένα point
-
Σωστο και αυτό. Αλλά όταν λέει ο γάτος πως είναι στο πρόγραμμα σπουδών και δεν ξέρουν τίποτα, ούτε καν την θεωρία τους, μου φαίνεται παράξενο.
Βέβαια είμαι άσχετος από τον τομέα αυτόν, οπότε μένω στο ότι λέτε. -
Μήπως να τα λέτε και στα ελληνικά; Οκ και σε εμάς τα λέγαμε με την ελληνική ερμηνεία. Σε παρένθεση βάζαμε τους αγγλικούς όρους αλλά δεν μιλούσαμε με greeklish, όταν τα μαθαίναμε. Σχέσιακα μοντέλα τα λέγαμε και όχι rdbms κτλ κτλ.
Να λέμε την αλήθεια αν κάποιος διαβάζει την αγγελία και του φανούν άγνωστες οι λέξεις sql, rdbms τότε μάλλον δεν είναι κατάλληλος για την αγγελία. Είπαμε να μην ξέρει σε βάθος όχι να μην έχει ακούσει καν τις έννοιες.. Σε αυτό ο γάτος έχει ένα point
δεν ζητω ντιπ νολετζ, αλλα να μην ξερουν καν τι ειναι, ειναι θεμα
να σημειωσω οτι στους η/υ (σκετο μηχανικων η/υ και πληροφορικης και οχι ηλεκτρολογων συν κατι αλλο) στην πατρα καναμε, βοηθα αν με γελα η μνημη μου φιβερ τζι, στο 2 ετος, το 1986 δηλαδη! τα επαλ τα αναφερω γιατι περιλαμβανεται στην υλη τους και μαλιστα απο τη 2α λυκειου και με αρκετα ζητουμενα και ασκησεις. ναι, το επιπεδο ειναι χαμηλο, αλλα αυτο ακριβως λεω, οτι παντου ειναι ατυχως για ενα μεγαλο μερος των παιδιων που φοιτουν. οι επισης αρκετοι που προσπαθουν το κανουν απο μονοι τους και αυτο ειναι προβλημα....
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ