-
Έχουν και άλλα!
Πέρα από τα δύο μικρά dolphin και seagull, τα υπόλοιπα τα βγάζουν με μικρές παραλλαγές και ως phev! Ίσως αλλάζουν λίγο κάποιο φωτιστικό σώμα στην σχεδίαση!
Η πλατφόρμα του phev είναι μια παράλλαξη της Bev, εγώ αυτό καταλαβαίνω! -
Σήμερα είδα ένα dolphin από κοντά! Πέρασε από μπροστά μου! Αυτό εάν έβγαινε υβριδικό θα έλιωνε τον ανταγωνισμό!
Εξαιρετική αναλογία αμαξώματος! Θυμίζει Honda jazz!
-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
@dettol said in CarTalk.gr:
@dimsabas said in CarTalk.gr:
Δημήτρη δες λίγο τη σελίδα. Στο τέλος εμφανίζεται μια παράγραφος ξέμπαρκη για το sea lion.
Επίσης, κουφάθηκα ότι το atto 2 θα βγει και σε PhevΔεν είναι ξέμπαρκη. Υπήρξε στατική παρουσίαση και για αυτό.
Μπήκα γρήγορα στο ψητό και πήδηξα την εισαγωγή. Ούπς
-
-
-
Δεν θα το έλεγα.
Γιατί ο εξοπλισμός είναι κορυφαίος, έχει 4κίνηση, άρα ποιός είναι ο ανταγωνισμός ?
Δεν μιλάω για κινεζολάγνους ηλεκτρικούς, γιατί προφανώς ούτε αυτοί θα κοιτάξουν την άλφα, ούτε εμείς οι υπόλοιποι που δεν παίρνουμε στα σοβαρά τα κινέζικα σεσουάρ θα τα είχαμε ως αντίπαλο δέος σε μία Αλφα Ρομέο.
Βαριέμαι να ψάξω αλλά για πείτε εσείς άλλο αυτοκίνητο με ιστορία και τετρακίνητο και ανάλογο εξοπλισμό.
Ναι είναι μικρό και το πούμα είναι, είναι άσχημο πίσω και το πούμα είναι στα μπροστινά φώτα, αλλά δεν ξέρω ένα 4πορτο 4κίνητο Μίνι πόσο κοστίζει, ή αν βγαίνει 4κίνητο το LBX.
Γιατί αυτός είναι ο ανταγωνισμός του.
Προφανώς θα παίξουν και εκπτώσεις και επειδή η έκδοση είναι κορυφαία μπορεί να κάνει προαγορές ο αντιπρόσωπος και να δώσει εκπτώσεις.
-
CarTalk.gr