-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
@a-d-p said in CarTalk.gr:
Η BYD ετοίμασε ένα ηλεκτρικό που θα συγκινήσει τον Ευρωπαίο οδηγό.
https://cartalk.gr/byd-sealion-7-spor-ilektriko-suv-eidika-gia-tous-evropaious/
Δεν το διάβασα, αλλά καλό φαίνεται
Ούτε εγώ!
Εσείς οι φιλόλογοι καλό είναι να μην τα διαβάζετε, πρωτίστως για την ψυχική σας ηρεμία.
.
.
. -
Ούτε εγώ!
Εσείς οι φιλόλογοι καλό είναι να μην τα διαβάζετε, πρωτίστως για την ψυχική σας ηρεμία.
.
.
.Δεν υπάρχει κανένας φιλόλογος εδώ γύρω.
Dettol, η αυτονομία του είναι ψιλοαπαγοήτευση. Παρά τη μεγάλη μπαταρία.
-
Ούτε εγώ!
.
.
.Δεν υπάρχει κανένας φιλόλογος εδώ γύρω.
Dettol, η αυτονομία του είναι ψιλοαπαγοήτευση. Παρά τη μεγάλη μπαταρία.
χμμμ.. εχεις δικιο. Τωρα ειδα την wltp του awd. Τραγικα πραγματα. Το my lr εχει 533km wltp, ενω το αντιστοιχο sealion (awd με την 90αρα μπαταρια) εχει 502km wltp. Η 82αρα εχει 456wltp, το οποιο μαλλον θα μεταφραζεται σε 260-280km @ 120km/h.
Απορω γιατι τοσο χαλια... -
Το MY LR έχει 565 και 600 χλμ το πισωκίνητο, εφόσον παραμείνεις στις εργοστασιακές ζάντες.
-
TI ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Είσαι μεγαλοστέλεχος και σου παρέχουν σοβαρό PHEV. Γιατί να διαλέξεις κάτι άψυχο, όταν υπάρχει αυτή; Με 280 ίππους και τετρακίνηση! -
παντως το EX30 τωρα που φθηνυνε 4000 ευρω κατι γινεται, το καλο ειναι οτι εχει αρκετα αλογα. και πισω κινηση και σωστο μεγεθος. Το κακο κακη εκμεταλλευση χωρων: εχει μπροστα υπερυψωμενα και φαρδια καθισματα και χωρις προσκεφαλα δυστυχως (τι βλαμμενη μοδα και αυτη), εγω που ειμαι 175 και βαρος 72 κιλα αισθανομουν πολυ στριμωγμενος και σε υψος, μα καλα τοσο δυσκολο ηταν να φτιαξουν πιο ψηλα την οροφη; Αφου ειναι ψηλο το πατωμα. Απο το πισω καθισμα δε βλεπεις με τιποτε μπροστα και δεν εχει επισης πισω κεντρικο υποβραχιονιο, χωρις την πανοραμμικη πισω θα ειναι απελπιστικα. Παρακληση να τα δεις αυτα στο τεστ
-
Πρώτον, δεν έκοψαν 4.000 στο ΕΧ30. Έως 4.000 λένε και προφανώς θα αφορά άλλες αντι-εμπορικές εκδόσεις, όχι το 30άρι που πάει τάπα. Δεύτερον, θα τα δω όλα. Αν και είχα μια βδομάδα το δικινητήριο για δοκιμή στο Drive. Σου ρίχνω καμιά 20αριά πόντους και καμιά 40αριά κιλά και δεν είχα πρόβλημα στο ύψος. Μήπως να κόψεις τα νύχια σου; (από το παλιό ανέκδοτο)
-
χαχαχαχαχα ΣΥΡΙΖΑ κοβω τα νυχια μου. Ναι το ειδα κανενας δεν εκανε παραπονο για χωρο μπροστα, εμενα καποια ρυθμιση λαθος θα ειχαν στα μπροστινα καθισματα, τι να πω μου κακοφανηκε πολυ, μαλλον επειδη βαζω μπροστα το καθισμα για να εχουν χωρο και οι πισω. Το καλο ειναι οτι η πανοραμικη παει μπροστα αρκετα και βλεπει και ο οδηγος απο αυτη. Πιο ψηλα την οροφη επρεπε να τη φτιαξουν, θα κερδιζαν χωρο στο εσωτερικο. Τουλαχιστον επρεπε επισης να εχει Drift mode να εκμεταλευτει την πισω κινηση
-
ρηξικέλευθες προτασεις εχω!
-
Πρώτον, δεν έκοψαν 4.000 στο ΕΧ30. Έως 4.000 λένε και προφανώς θα αφορά άλλες αντι-εμπορικές εκδόσεις, όχι το 30άρι που πάει τάπα.
Γύρω στα 2.200 πρέπει να έχει μείωση το EX30:
https://www.volvocars.com/gr/l/offers/
Λέει από 25.972 (ενώ νομίζω ξεκίναγε με επιδότηση από 28.172) -
@antonn said in CarTalk.gr:
εχει μπροστα υπερυψωμενα και φαρδια καθισματα και χωρις προσκεφαλα δυστυχως (τι βλαμμενη μοδα και αυτη)
Δεν έχει προσκέφαλα το EX30;
Γιατί εγώ όσα έχω δει έχουν κανονικά.
Βασικά δεν πρέπει να υπάρχει αυτοκίνητο σήμερα που να μην έχει προσκέφαλα. -
@katafractos17 said in CarTalk.gr:
εχει μπροστα υπερυψωμενα και φαρδια καθισματα και χωρις προσκεφαλα δυστυχως (τι βλαμμενη μοδα και αυτη)
Βασικά δεν πρέπει να υπάρχει αυτοκίνητο σήμερα που να μην έχει προσκέφαλα.Μήπως είναι ενσωματωμένα;
-
@katafractos17 said in CarTalk.gr:
Βασικά δεν πρέπει να υπάρχει αυτοκίνητο σήμερα που να μην έχει προσκέφαλα.Μα τι στο διάολο; Σε άλλο αυτοκίνητο σε πήγαν; 1.78 , 110 κιλά, χωρούσα μια χαρα και προσκέφαλο είχα.
Πίσω ναι, είναι στριμοκωλα τα πράγματα και κάθεσαι με λυγισμένα γόνατα. -
30 κιλά πάνω από το ύψος!
Dettol άσε το forum και πιάσε τον διάδρομο!
CarTalk.gr