-
@clockwork82 said in Αναζήτηση μικρού SUV:
Συγγνώμη από μέσα το έχετε δει το XCeed?
Είναι σαν αυτοκίνητο του 2010.
Σε σχεδιασμό και σε ποιότητα.Όχι ότι το CHR είναι κανένα θαύμα σχεδιαστικό, αλλά τουλάχιστον δεν ανακατεύεσαι όταν το οδηγείς.
Αυτό τώρα το λες συγκρίνοντας το με το εσωτερικό του CHR;
-
@katafractos17 said in Αναζήτηση μικρού SUV:
Σε σχεδιασμό και σε ποιότητα.Όχι ότι το CHR είναι κανένα θαύμα σχεδιαστικό, αλλά τουλάχιστον δεν ανακατεύεσαι όταν το οδηγείς.
Μαλλον έχετε ψαρώσει από τις φωτό των δελτίων τύπου.
Μπείτε και στα δυο ζωντανά, οδηγήστε, αγγίξτε και ξαναγράψτε.Αν και περί ορέξεως…
-
Μπείτε και στα δυο ζωντανά, οδηγήστε, αγγίξτε και ξαναγράψτε.Αν και περί ορέξεως…
Μήπως μπήκες σε πολύ budget έκδοση; Εμένα μου φάνηκε αξιοπρεπέστατο πάντως... Και πέρα απ' αυτό, σαν αυτοκίνητο είναι ανώτερο για μένα από το CHR.
-
Από πού έχεις βγάλει το συμπέρασμα ότι δεν έχουμε μπει δηλαδή;
Και το "οδήγηστε" που κολλάει σε αυτό που ανέφερες και συζητάμε;
-
Παιδια το xceed ειναι εξαιρετικο αυτοκινητο ΑΛΛΑ δεν εχει καμμια τυχη μπροστα στο chr.Και ειδικα στην οικονομια που σου προσφερει,καταναλωνει λιγοτερο απο ενα μικρο χιλιαρακι και ΔΕΝ πληρωνει τελη κυκλοφοριας ενω φυσικα εχεις το κεφαλι σου ησυχο με το after sales της Τογιοτα.Αυτο φαινεται αλλωστε και απο τις πωλησεις οπου το ΚΙΑ ειναι....αφαντο.360 xceed εναντιον 2930 chr για το 2021.Η ΚΙΑ ειναι στο σωστο δρομο αλλα δεν εχει φτασει την Τογιοτα.
Ειναι πολυ ωραιο οταν τελος του χρονου τυπωνεις αυτο το κ@λ@χαρτο και αυτο γραφει μηδεν..... -
@ad276 said in Αναζήτηση μικρού SUV:
Παιδια το xceed ειναι εξαιρετικο αυτοκινητο ΑΛΛΑ δεν εχει καμμια τυχη μπροστα στο chr.Και ειδικα στην οικονομια που σου προσφερει,καταναλωνει λιγοτερο απο ενα μικρο χιλιαρακι και ΔΕΝ πληρωνει τελη κυκλοφοριας ενω φυσικα εχεις το κεφαλι σου ησυχο με το after sales της Τογιοτα.Αυτο φαινεται αλλωστε και απο τις πωλησεις οπου το ΚΙΑ ειναι....αφαντο.360 xceed εναντιον 2930 chr για το 2021.Η ΚΙΑ ειναι στο σωστο δρομο αλλα δεν εχει φτασει την Τογιοτα.
Ειναι πολυ ωραιο οταν τελος του χρονου τυπωνεις αυτο το κ@λ@χαρτο και αυτο γραφει μηδεν.....Μερικοί από μας δε βάζουμε ως νούμερο ένα κριτήριο αγοράς την κατανάλωση και τα τέλη κυκλοφορίας μια φορά το χρόνο. Δε μιλάμε άλλωστε για κανένα ακραίο ποσό.
Σημαντική και η κατανάλωση αλλά το βασικότερο είναι το πως συμπεριφέρεται ένα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ στο δρόμο, καθώς και το πόσο πρακτικό είναι... Εκεί το XCeed είναι καλύτερο. Σε άλλα σημεία πολύ και σε άλλα λίγο.
Στο θέμα των επιδόσεων το 2λιτρο CHR είναι σε καλύτερη μοίρα.
Όχι ότι υπάρχουν άτομα που βάζουν πρώτα το κόστος χρήσης. Κάποιοι νοιάζονται μόνο να τους πηγαίνει από το Α στο Β. Δεκτό κι αυτό...
-
Πολύ δύσκολα θα φτάσεις στα όρια τους τα σημερινά αυτοκίνητα αυτών των χρημάτων. Και αν το κάνεις θα το κάνεις λίγες φορές το έτος. Δεν υπάρχουν ούτε οι δρόμοι ούτε έχεις και άπειρες ευκαιρίες
Και το chr έχει πολύ καλό πάτημα
-
@lap said in Αναζήτηση μικρού SUV:
Πολύ δύσκολα θα φτάσεις στα όρια τους τα σημερινά αυτοκίνητα αυτών των χρημάτων. Και αν το κάνεις θα το κάνεις λίγες φορές το έτος. Δεν υπάρχουν ούτε οι δρόμοι ούτε έχεις και άπειρες ευκαιρίες
Και το chr έχει πολύ καλό πάτημα
Καλά δε χρειάζεται να πας και για ράλλυ...
Προσπεράσεις κάνουμε κάθε μέρα. Κάποιοι κάνουμε και διαδρομές σε επαρχιακούς και σε αυτοκινητόδρομους όπου ένα καλά στημένο αυτοκίνητο είναι πιο διασκεδαστικό και εμπνέει εμπιστοσύνη.
Προσοχή, δεν είπε κανείς πως δεν έχει καλή συμπεριφορά το CHR... Για αυτό που είναι, είναι αξιοπρεπέστατο.
Όχι όμως και "μπροστά στο CHR το Xceed δεν έχει καμία τύχη"...
-
Βγαίνει plug in το xceed???
-
Βγαίνει plug in το xceed???
Βγαίνει αλλά δε ξέρω αν το φέρνουν στην Ελλάδα...
-
Τελικά έρχεται στα 39Κ ...Αουτς....
Εγώ τώρα τελευταία που μου κόλλησε φευιτιδα θέλω αυτό.
https://www.carandmotor.gr/themata/seat-leon-pio-prosito-plug-ybridiko
-
Επειδή είμαι κι εγώ στην ίδια φάση (οικογενειακό αυτοκίνητο) και σκέφτομαι το Tucson 1600αρη diesel 136PS, έχει κανείς γνώμη για τον κινητήρα; Είναι αρκετός για το (βαρύ) αμάξι;
Στο CHR με απωθούν οι πίσω θέσεις και το ψηλό χερούλι πίσω πόρτας (δε θα το φτάνει εύκολα μικρό παιδί)
-
Καλά συγνώμη....αλλά το τελευταίο που έγραψες ήταν ότι πιο κουφό έχω διαβάσει.
Ας του ανοίξεις εσύ την πόρτα, μιας και είναι μικρό παιδί, δεν θα βγαίνει και μπαινει μόνο του έτσι.Τεσπά, σόρρυ αλλά μου φάνηκε κάπως.
-
Καλά συγνώμη....αλλά το τελευταίο που έγραψες ήταν ότι πιο κουφό έχω διαβάσει.
Ας του ανοίξεις εσύ την πόρτα, μιας και είναι μικρό παιδί, δεν θα βγαίνει και μπαινει μόνο του έτσι.Τεσπά, σόρρυ αλλά μου φάνηκε κάπως.
Ακόμα δεν περπατάει καν αλλά όταν είναι π.χ. 4-6 χρονών δε μου φαίνεται απίθανο να θέλει να μπαίνει ένα παιδί μόνο του. Και δεν παύουν να είναι μικρότερα τα πίσω παράθυρα.
Το C4 ομολογώ δεν το είχα σκεφτεί καν και φαίνεται καλή λύση στο shine pack.
-
Το κάνεις όλο και χειρότερο....αλλά οκ εσύ ξέρεις.
Πόσα χρήματα διαθέτεις; Μπορεί να σου προτείνω κάτι εξαιρετικό αλλά θέλει μπριζα.
-
Το κάνεις όλο και χειρότερο....αλλά οκ εσύ ξέρεις.
Πόσα χρήματα διαθέτεις; Μπορεί να σου προτείνω κάτι εξαιρετικό αλλά θέλει μπριζα.
Βασικά όπως κατάλαβες έχω μωρό μερικών μηνών οπότε το θέμα είναι ακριβώς ότι δεν ξέρω τι ακριβώς να περιμένω σε 5 χρόνια. Δε μου φαίνεται παράλογο πάντως να θες το πίσω πόμολο να είναι σε ύψος προσιτό για παιδί 5 χρονών. Χιλιόμετρα υπολογίζω 20κ το χρόνο, πάνω από τα μισά σε αυτοκινητόδρομο.
Budget 35κ ιδανικά ψάχνω κάτι μέχρι 27-30 όμως, προς 2008 diesel πήγαινα. Πρίζα υπάρχει διαθέσιμη.
-
Πελαααατη μου!!!!
Πρώτον να σου ζήσει το αγγελούδι.Παντα τυχερό και υγιέστατο να είναι!.
Λοιπόν η φάση στα επόμενα έτη θα είναι τα plug in αυτοκίνητα. Όλη η Ευρώπη θα στραφεί σε αυτά. Άλλωστε ο καγκελάριος της Γερμανίας στις προγραμματικές του δηλώσεις αφιέρωσε πολύ χρόνο για τα αυτοκίνητα!!! Και ανέφερε πως θα γεμισει η Ευρώπη από plug in.
Τώρα έχοντας αυτό κατά νου, και τη χρήση που κανείς και τα χρήματα και την μπριζα στον τοίχο...πάνε κατευθείαν στα seat leon plug in ή formentor plug in.
Επιλογή με μεγάλη αξία.
Κινείσαι ηλεκτρικά καθημερινά για δουλειά σπίτι σουπερμάρκετ, με κόστος 1,5-2 ευρώ στα 100 χλμ μέσα στην πόλη!!!!
Και έχεις 204 άλογα για ταξίδια και οπότε σου την δώσει και θες να τρέξεις.Αυτόματο, που καλό πάτημα, φουλ εξοπλισμός, τεράστιοι χώροι, ασφάλεια και .........future proof όχημα και για μεταπώληση.
-
Πελαααατη μου!!!!
Πρώτον να σου ζήσει το αγγελούδι.Παντα τυχερό και υγιέστατο να είναι!.
Λοιπόν η φάση στα επόμενα έτη θα είναι τα plug in αυτοκίνητα. Όλη η Ευρώπη θα στραφεί σε αυτά. Άλλωστε ο καγκελάριος της Γερμανίας στις προγραμματικές του δηλώσεις αφιέρωσε πολύ χρόνο για τα αυτοκίνητα!!! Και ανέφερε πως θα γεμισει η Ευρώπη από plug in.
Τώρα έχοντας αυτό κατά νου, και τη χρήση που κανείς και τα χρήματα και την μπριζα στον τοίχο...πάνε κατευθείαν στα seat leon plug in ή formentor plug in.
Επιλογή με μεγάλη αξία.
Κινείσαι ηλεκτρικά καθημερινά για δουλειά σπίτι σουπερμάρκετ, με κόστος 1,5-2 ευρώ στα 100 χλμ μέσα στην πόλη!!!!
Και έχεις 204 άλογα για ταξίδια και οπότε σου την δώσει και θες να τρέξεις.Αυτόματο, που καλό πάτημα, φουλ εξοπλισμός, τεράστιοι χώροι, ασφάλεια και .........future proof όχημα και για μεταπώληση.
Αυτο με τη μεταπωληση που το βασιζεις? Ειμαι πολυ κοντα στο να χτυπησω ενα Formentor (2αρι βεβαια) και απο τη μια το βρισκω τρομερα value for money αρα δεν πιστευω οτι η μεταπωλητικη αξια θα πεσει τοσο πολυ αλλα απο την αλλη ειναι Seat...
-
Η φάση με αυτά τα δύο seat είναι Κούλα με γούνα!
Ποτέ κανείς δεν ξέρει ποια μεταπωλιτικη αξία θα εχει ένα αυτοκίνητο. Μόνο γενικές προβλέψεις μπορούμε να κάνουμε.
Το στηρίζω στο ότι αν ας πούμε το αλλάξεις μετά το 2030 τότε θα είναι από τα λίγα οχήματα που λογικά θα μπαίνουν σε δακτύλιο και θα ακολουθούν τα όρια ρύπων του μέλλοντος. Μη ξεχνάς έχει Co2 25 gr/km. Νούμερο που θα είναι σύνηθες τότε και εξωφρενικό σήμερα.
Οπότε όταν θα έχει επέλθει ένα κυνηγητό σε ότι ρυπαίνει, αυτά τα seat δεν θα έχουν πρόβλημα να κινούνται κανονικά παντού. Άρα θα τα θέλουν πολλοί, άρα θα κρατουν ψηλά την αξία τους.
Και μη ξεχνάμε.....204 άλογα..... -
@ad276 said in Αναζήτηση μικρού SUV:
Παιδια το xceed ειναι εξαιρετικο αυτοκινητο ΑΛΛΑ δεν εχει καμμια τυχη μπροστα στο chr.Και ειδικα στην οικονομια που σου προσφερει,καταναλωνει λιγοτερο απο ενα μικρο χιλιαρακι
Σωστά, αλλά μόνο στην πόλη. Για τον Άλεξ π.χ. εγώ του είπα ότι τα οφέλη του CHR δεν θα τα δεις στια διαδρομές που κάνει και καλύτερα να πάει σε ντήζελ. Από την άλλη για εμένα το υβρίδιο ήταν μονόδρομος!!
Και ναι το CHR εχει αξαιρετική οδική συμπεριφορά, τα διπλά ψαλίδια πίσω είναι πολύ σωστά ρυθμισμένα και κάνουν δουλειά.
Αναζήτηση μικρού SUV