-
Πάντως όντως είναι όπως τα περιγράφουν? Δηλαδή δεν έχεις καθολου πατιναρισμα στην εκκίνηση. Σωστά;
-
Είδα ένα απέναντι μου σήμερα το πρωί , νόμιζα πως ήταν το IQ , μόνο μόλις έφτασα ακριβώς δίπλα και είδα πως έχει πίσω πόρτες κατάλαβα πως είναι το νέο Aygo.
Παρά πολύ ωραίο , μικρό σε μέγεθος και με τις πίσω πόρτες κερδίζει σε πρακτικότητα σε σχέση με το IQ ,το ίδιο και λόγω μεγαλύτερου ύψους, για αστικές και περιαστικές μετακινήσεις με δύο παιδιά μεχρι 12 χρόνων θα είναι τέλειο αυτοκινητάκι.
Θα πάει σφαίρα πιστεύω σε πωλήσεις στην κατηγορία του και θεωρώ πως θα πάρει και από τα supermini για όσους τα θεωρούσαν ως δεύτερα πόλης μέχρι τώρα καθώς εκεί που έφτασαν οι τιμές τους ειναι πλέον ασύμφορα.
-
@vagkirk said in TOYOTA AYGO X:
Είδα ένα απέναντι μου σήμερα το πρωί , νόμιζα πως ήταν το IQ , μόνο μόλις έφτασα ακριβώς δίπλα και είδα πως έχει πίσω πόρτες κατάλαβα πως είναι το νέο Aygo.
Παρά πολύ ωραίο , μικρό σε μέγεθος και με τις πίσω πόρτες κερδίζει σε πρακτικότητα σε σχέση με το IQ ,το ίδιο και λόγω μεγαλύτερου ύψους, για αστικές και περιαστικές μετακινήσεις με δύο παιδιά μεχρι 12 χρόνων θα είναι τέλειο αυτοκινητάκι.
Θα πάει σφαίρα πιστεύω σε πωλήσεις στην κατηγορία του και θεωρώ πως θα πάρει και από τα supermini για όσους τα θεωρούσαν ως δεύτερα πόλης μέχρι τώρα καθώς εκεί που έφτασαν οι τιμές τους ειναι πλέον ασύμφορα.
Παπαρια θα πουλήσει.
Το σωστό αυτοκινητάκι πόλης ήταν το προηγούμενο aygo/108/c1
Αυτό έφτασε το προηγούμενο γιαρις σε διαστασεις και δεν έχει καμία υβριδικοτητα με αποτέλεσμα να καίει παρα πολύ.
Ο κινητήρας αυτός με αιρ-κοντίσιον το καλοκαίρι στην πόλη χτυπάει 7-8.
Καλά για τις ζάντες δεν περιγράφω άλλο.
Το έχουν ξεφτιλίσει πια.
17αρες και 18αρες στον κουβα. -
@iceman7 said in TOYOTA AYGO X:
Το έχουν ξεφτιλίσει πια.
17αρες και 18αρες στον κουβα.Εγώ στην 17άρα του, είδα χορταστικό προφίλ. Μεγάλη συνολική διάμετρος τροχού. (659mm) Καμία σχέση με το ανύπαρκτο προφίλ της υποχρεωτικής 17άρας του Yaris που περιμένω αφού Chic (με συνολική διάμετρο τροχού 616mm)
-
@johndoe said in TOYOTA AYGO X:
Το έχουν ξεφτιλίσει πια.
17αρες και 18αρες στον κουβα.Εγώ στην 17άρα του, είδα χορταστικό προφίλ. Μεγάλη συνολική διάμετρος τροχού. (659mm) Καμία σχέση με το ανύπαρκτο προφίλ της υποχρεωτικής 17άρας του Yaris που περιμένω αφού Chic (με συνολική διάμετρο τροχού 616mm)
Στην αλλαγή ελαστικού θέλω να τους δω όλους τους μάγκες που για τη μόστρα βάζουν μεγαλες διαστάσεις αλλά μετά που λεφτά για σωστά ελαστικά με αποτέλεσμα να έχει γεμίσει ο κόσμος λαστιχα γ διαλογής.
Για τις γρατσουνιές κλπ στα πεζοδρόμια επίσης άστο καλύτερα.
Για αμάξι πόλης τάσι και πολύ του είναι. -
@johndoe said in TOYOTA AYGO X:
Το έχουν ξεφτιλίσει πια.
Στην αλλαγή ελαστικού θέλω να τους δω όλους τους μάγκες που για τη μόστρα βάζουν μεγαλες διαστάσεις αλλά μετά που λεφτά για σωστά ελαστικά με αποτέλεσμα να έχει γεμίσει ο κόσμος λαστιχα γ διαλογής.
Για τις γρατσουνιές κλπ στα πεζοδρόμια επίσης άστο καλύτερα.
Για αμάξι πόλης τάσι και πολύ του είναι.Επί της ουσίας δεν διαφωνώ. Έχω πληρώσει αρκετά χρήματα για λάστιχα και έχεις δίκιο. Ρώτησα αν μπορώ να έχω τις 16άρες αντί 17άρες στο Yaris αλλά όπως ξέρετε και έμαθα προς έκπληξη μου κι εγώ, χρεώνονται έξτρα. Στο Leon μου αντίστοιχα είχα φορτωθεί τις 18άρες.
-
Ναι δυστυχώς είναι φοβερό που χρεώνουν έξτρα τις μικρότερες ζάντες χωρίς να υπάρχει ένα προγραμμα ανταλλαγής.
Ακόμα πιο τραγικό είναι που σου φορτώνουν εξαρχης μεγαλες ζάντες που πέραν των άλλων αυξάνουν τους ρύπους αρα και την τιμή του αυτοκινήτου και τα ετήσια τέλη.
Αλλά κάπου και τα στελέχη των εισαγωγικών πάνε με τα νερά του κόσμου.
Μεγάλη ζάντα να καλύπτει το απειροελάχιστο μέγεθος του «εγώ» του θέλει ο καγγουρελληνας, μεγαλες βάζουν ακόμα και στους κουβάδες. Και μετά δείχνουν σαν παπουτσωμένοι γάτοι τα αμάξια. -
Μεγάλη ζάντα να καλύπτει το απειροελάχιστο μέγεθος του «εγώ» του θέλει ο καγγουρελληνας, μεγαλες βάζουν ακόμα και στους κουβάδες. Και μετά δείχνουν σαν παπουτσωμένοι γάτοι τα αμάξια.
Τα εχουμε πει, ο μεσος αγοραστης στην Ελλαδα από τα πρώτα πράγματα που κοιταει είναι οι ζάντες. Ο αλλος εγραφε οτι το ioniq ειναι αμαξαρα επειδη εχει 20αρες….χαχα! Διαβαζεις συνεχεια σχόλια για ζαντες, αγοραστες που πληρωνουν για 18αρες επειδη δεν ειναι ωραιο το σχέδιο της 17” κλπ. Συνέχεια τα διαβάζουμε αυτά!
-
@fanis75 said in TOYOTA AYGO X:
Μεγάλη ζάντα να καλύπτει το απειροελάχιστο μέγεθος του «εγώ» του θέλει ο καγγουρελληνας, μεγαλες βάζουν ακόμα και στους κουβάδες. Και μετά δείχνουν σαν παπουτσωμένοι γάτοι τα αμάξια.
Τα εχουμε πει, ο μεσος αγοραστης στην Ελλαδα από τα πρώτα πράγματα που κοιταει είναι οι ζάντες. Ο αλλος εγραφε οτι το ioniq ειναι αμαξαρα επειδη εχει 20αρες….χαχα! Διαβαζεις συνεχεια σχόλια για ζαντες, αγοραστες που πληρωνουν για 18αρες επειδη δεν ειναι ωραιο το σχέδιο της 17” κλπ. Συνέχεια τα διαβάζουμε αυτά!
Διάβαζα στο fb για έναν με active plus στο YC που ήθελε να δώσει τις 16αρες και να βάλει 18αρες.
Ότι να ναι ! -
Σχετικά με την τελική του Aygo.
Στο γιαρις 1ης γενιάς που είχα η Τογιότα ανακοίνωνε 165 τελική... 185 στο κοντέρ έπιανε για πλάκα, παντού .
-
@pgp737ng said in TOYOTA AYGO X:
Δεν μου αρέσει που το εργοστασιακό βάψιμο, είναι ΓΤΠΚ με αρκετά μπιμπικακια παντού!
Το ακούω συχνά αυτό για διάφορα τογιότα από επαγγελματίες.. κι όμως στα φόρουμ δε βλέπω να πολυαναφέρεται
-
Νομίζω εδώ η σε άλλο forum τεχνολογίας υπήρξε κάποιος με Yaris προηγούμενης γενιάς με πολλά θέματα στην εργοστασιακή βαφή και το κυνήγησε και με πολύ κόπο κατάφερε να αλλάξει η Toyota Hellas το όχημα τού με ένα νέο Yaris τελευταίο μοντέλο...συν κάποια μικρή χρηματική διαφορά...
Θα το ψάξω...https://www.insomnia.gr/forums/topic/748816-προβληματα-στη-βαφη-καινουργιου-yaris/
-
Τα λέει καλά ο Στρατής.....!!
Να το βλέπεις σταθμευμένο και να εντυπωσιάζεσαι, να σε απογοητεύει οδηγώντας, αφού σε απλά ελληνικά σέρνεται, αλλά τελικά είναι τόσο όμορφο και χρηστικό, οπότε, όντας και Toyota, επιλέγεις αυτό το «my AYGO is fantastic», με τον κωδικό «X». Της σχολής των υβριδικών Yaris και Corolla, και εδώ ο Τογιοτισμός κερδίζει το Όσκαρ του concept. Ό,τι διεκδικούν χρόνια οι Ευρωπαίοι, και ειδικά οι Γερμανοί. Από τη γενιά των «i» της ΒΜW μέχρι των ID του γκρουπ της VW. Οι Γερμανοί, που αμφισβητούσαν τη hybrid τεχνολογία-έργο Toyota, με το νέο Prius να απογειώνεται επιτέλους και αισθητικά…
TOYOTA AYGO X