-
Απλά είναι κοντοί αυτοί στις φωτογραφίες.
Εμείς μια χαρά βλέπουμε το κόκπιτ και στα δύο μοντέλα
-
Χωρούν τα πόδια σου ;
Μη λες ψέματα!
Κάπως έτσι σε φαντάζομαι
-
@monman2 said in Toyota bZ4X:
@lap said in Toyota bZ4X:
Αυτό έχει drive by wire σύστημα διεύθυνσης. Χμμμμ τι λέτε; Θα είχατε απόλυτη εμπιστοσύνη;
Αν σκεφτείς οτι όλα τα στρατιωτικά και πολιτικά αεροπλάνα έτσι πετάνε εδώ και δεκαετίες εχω υπεραπόλυτη εμπιστοσύνη .
Μόνο που τα αεροπλάνα πετάνε πολύ ψηλά, και μακριά από τους ηλεκτρομαγνητικούς «φούρνους» που επικρατούν στο έδαφος (εκτός από το φως του ήλιου)
Αλλά μια και τό'φερε η κουβέντα, έχει βρεθεί τρόπος να μπλοκάρονται αυτά τα συστήματα;
-
Χωρούν τα πόδια σου ;
Μη λες ψέματα!
Κάπως έτσι σε φαντάζομαι
Αν μιλάς για το 2008, είναι στενάχωρο και αυτό, για αυτό και απορρίφθηκε. Αν μιλάς για το 3008, εκεί χωράμε άνετα, απλά εγώ θέλω να έχω μικρότερες κονσόλες στο μέσον για να οδηγώ με ανοικτά τα γόνατα, αλλά μόνο εγώ.
-
Αυτό λέω, δηλαδή πως από το 3008 και πάνω είναι καλό.
-
@bassstarlet said in Toyota bZ4X:
@monman2 said in Toyota bZ4X:
Αυτό έχει drive by wire σύστημα διεύθυνσης. Χμμμμ τι λέτε; Θα είχατε απόλυτη εμπιστοσύνη;
Αν σκεφτείς οτι όλα τα στρατιωτικά και πολιτικά αεροπλάνα έτσι πετάνε εδώ και δεκαετίες εχω υπεραπόλυτη εμπιστοσύνη .
Μόνο που τα αεροπλάνα πετάνε πολύ ψηλά, και μακριά από τους ηλεκτρομαγνητικούς «φούρνους» που επικρατούν στο έδαφος (εκτός από το φως του ήλιου)
Αλλά μια και τό'φερε η κουβέντα, έχει βρεθεί τρόπος να μπλοκάρονται αυτά τα συστήματα;
Μόνο απο λάθος στον κώδικα του λογισμικού , παράδειγμα και περισσότερα εδώ
https://www.fierceelectronics.com/electronics/killer-software-4-lessons-from-deadly-737-max-crashes
-
I-cockpit= selling point
"Το Peugeot 208 είναι το πιο καλοπουλημένο αυτοκίνητο στην Ευρώπη για την χρονιά που μας πέρασε, με την ηλεκτρική έκδοση του ίδιου μοντέλου και του SUV e-2008 να καταλαμβάνουν την πρώτη θέση και στην κατηγορία Β των ηλεκτρικών μοντέλων για το 2022."
-
@dublin said in Toyota bZ4X:
I-cockpit= selling point
"Το Peugeot 208 είναι το πιο καλοπουλημένο αυτοκίνητο στην Ευρώπη για την χρονιά που μας πέρασε, με την ηλεκτρική έκδοση του ίδιου μοντέλου και του SUV e-2008 να καταλαμβάνουν την πρώτη θέση και στην κατηγορία Β των ηλεκτρικών μοντέλων για το 2022."
Πάλι καλό μέρισμα θα πάρουμε συνάδελφε και θα στείλουμε ένα ποσοστό του στον γατούλη...
-
@criuser said in Toyota bZ4X:
@dublin said in Toyota bZ4X:
I-cockpit= selling point
Πάλι καλό μέρισμα θα πάρουμε συνάδελφε και θα στείλουμε ένα ποσοστό του στον γατούλη...
Χαχα! Εγώ θα βάλω τα τσίπουρα!
Καταλαβαίνω ότι εσάς δεν σας βόλεψε το 2008, ο κουμπάρος στο 1.90 ξετρελαθηκε με την θέση οδήγησης, αλλά ένας φίλος στο 1.97 αλλά κυριολεκτικά 1-2 νούμερα μεγαλύτερος σαν άνθρωπος από τον άλλο, δεν θα το έπαιρνε για δικό του (είχε Insignia και πήρε Sportage τελικά).
Εμείς έχουμε ξετρελαθει τόσο πολύ με το i-cockpit που σκεφτήκαμε μήπως παίρναμε κάνα e-208 για 2ο, αλλά δεν βολεύει πουθενά δυστυχώς το ηλεκτρικό για να το βλέπαμε περισσότερο..
Το καντράν μπροστά, ειδικά με το χάρτη, είναι η καλύτερη ιδέα, η υλοποίηση του HUD (ειδικά στα C4 τύπου) είναι τραγική και καθόλου πρακτική, ενώ έτσι δεν αποσπάται καθόλου η προσοχή σου στην κεντρική κονσόλα, που έχω παρατηρήσει ότι όσο και τέλεια/μεγάλη να είναι, ΠΑΝΤΑ αποσπά προσοχή. Επίσης σε ταξίδια με βολεύει ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ η ύπαρξη του χάρτη στο ταμπλό γιατί ξέρω ανά πάσα στιγμή τον δρόμο και δεν φοβάμαι και δεν κόβω υπερβολικά (αν δεν πρέπει).
Από χώρους όμως και άνεση τα έχουμε πει.. Aircross (κατά προτίμηση το C5).
-
Καλά εντάξει! Η εμπειρία μου έχει δείξει πως όταν βλέπεις ένα όχημα για λίγα δευτερόλεπτα ρυθμίζεις κάπως τη θέση οδήγησης και βλέπεις ότι κάπως χώρας και λες οκ. Όταν όμως ζεις μαζί του τότε αλλάζουν πολλά.
Το 2008-208 αν εισαι πάνω από 1.85 εκ ύψους αυτομάτως δεν χωρούν τα πόδια σου. Δεν γίνεται αλλιώς να κοιτάς τον πίνακα και να μπορείς να στρίψεις το τιμόνι με τα χέρια σου να μη χτυπάνε στα γόνατα. Απλά δεν γίνεται.
Ως ιδέα ο 3d πίνακας είναι εξαιρετικός. Αλλά γενικά έχει λάθος εργονομία πως να το κάνουμε δηλαδή.
Οι πωλήσεις δεν λένε τίποτα. Οι περισσότερες είναι leasing και αυτό λόγω ειδικών προσφορών που κάνει η εταιρία με παμφθηνα μισθώματα. 2-3 έτη το οδηγεί κάποιος και μετά το πετάει. Όσα έχω δει εγώ, το 90% αυτών έχουν όλοι σηκωμένα τα τιμονια και κρύβουν τον πίνακα οργάνων. Αλλά και πάλι δεν τα αγοράζουν, οπότε δεν τους νοιάζει, είναι ένα καλό όχημα, καμία αντιρρήση σε αυτό, με φθηνό μίσθωμα. Εργαλείο δουλειάς δηαλδη.
Ο μόνος τρόπος να ταιριάξεις με το 208 είναι να είσαι αρκετά κάτω από 1,90 και να έχεις γυμνασμενη πλάτη διότι πρέπει να έχεις τη πλάτη περίπου σε ορθή γωνία. Εννοείται για όσους έχουν κοιλιά πάλι δεν χωρούν.
Και είναι πολύ κρίμα διότι μου αρέσει πάρα πολύ το 208, αλλά έπρεπε να βάλουν τον πίνακα λίγο πιο στο βάθος για να λειτουργήσουν όλα σωστά.
-
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Knx2v87WWjs?controls=0&start=657" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
Εδώ ο Τόμας το αναφέρει, μιας και η γνώμη η δική μου δεν μετράει. Ο Τόμας είναι 1,87 εκ. Αν θυμάμαι σωστά. Πολύ απλά είτε δεν θα βλέπει τον πίνακα οργάνων είτε δεν θα μπορεί να στρίβει το τιμόνι. Σε μικρότερες διαπλάσεις ναι είναι έως και αποδεκτό.
Κατά τα άλλα έχουν περάσει τόσα έτη και εξακολουθεί να εχει το ομορφότερο εσωτερικό.
-
Πως το βλέπεται, πάει 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα?
*θήκη για φραπέ έχει πάντως, εγκρίνεται
-
Το είδα από κοντά. Τεράστιο και εντυπωσιακο. Καμία σχέση με ότι φαίνεται στο βίντεο και στις φωτογραφίες.
Αν είχε 1000 χλμ αυτονομία με τις στερεού τύπου μπαταρίες, μουρλια θα ήταν.Αααα και να κόστιζε 30Κ το πολύ.
-
Θα μπορούσαν να πωλούσαν ως επιλογή, τιμόνι κομμένο στην πάνω μεριά!
Είναι τραγικό να κρύβονται τα όργανα. -
Προσωπικά εάν κάποτε πάρω ηλεκτρικό π θα έρθει εκείνη η ώρα εύχομαι να είναι μακρυνή θα είναι μόνο Τογιότα πάντως
-
Το είδα από κοντά. Τεράστιο και εντυπωσιακο. Καμία σχέση με ότι φαίνεται στο βίντεο και στις φωτογραφίες.
Αν είχε 1000 χλμ αυτονομία με τις στερεού τύπου μπαταρίες, μουρλια θα ήταν.Αααα και να κόστιζε 30Κ το πολύ.
σε 10 χρόνια
-
-
Ναι αλλά αν πίνει φραπέ με χάρτινο καλαμάκι, δεν θα καταστρέφει το περιβάλλον.
Ε ρε μας έχει φάει η μαλακία, με την Πολιτική Ορθότητα... -
Εσύ ιδιαίτερα με το δικό σου αυτοκίνητο ρυπαινεις όσο εκατοντάδες τέτοια καθώς κάνεις τις βόλτες σου στις πόλεις. Το αν το πιστεύεις ή οχι ή αν έχεις συμφέρον να μην το πιστέψεις είναι δικό σου θέμα, το ότι συμβαίνει είναι η αλήθεια.
Τα πολλά μπάσα έχουν αφήσει θεματακια.
-
@a65 said in Toyota bZ4X:
Με μέση ταχύτητα 120χλμ/ώρα είναι ένας καλός τρόπος να γίνεις most wanted .
Αυτός ο άνθρωπος πως γίνεται σε ότι λέει να κάνει λάθος; ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ
Δεν παίζει να έχει και κανάλι στο youtube και να τον ακουλουθούν και αρκετοί.
Καλά το ότι το παίζει αυτοκινητοφιλος με hybrid δεν μπορώ να το καταλάβω
Toyota bZ4X