-
Πέρασα να δω το xceed σήμερα. Τελική τιμή 28.000 για το 1.5. Mhev 160 DCT στην titatium με 5 χρόνια service δωρεαν. Όταν άρχισα να ρωτάω για extra στην αρχή μου είπαν οτι δεν γίνονται custom παραγγελίες αυτόν τον καιρό λόγω τις κατάστασης με τους ημιαγωγούς. Όταν του εξήγησα ότι χωρίς ACC δεν με ενδιαφέρει το αμάξι και γιαυτό έχω απορρίψει και τα Hyundai μαζεύτηκε και μου είπε θα στείλει email να ρωτήσει. Όταν ρώτησα για JBL και λοιπό εξοπλισμό, μου είπε να κάνω μια λίστα με το τι θέλω και να ρωτήσει. Χμ.. Μισό να πιάσω δουλεία σε καμια αντιπροσωπεία να μάθω τι εξοπλισμό έχει για να σου πω... No comments.
-
@dimitriscsd said in 2008, Mokka ή κάτι άλλο?:
Από κοντά με διχρωμία ή άσπρο περλέ και τις ζάντες του GLX δεν είναι καθόλου άσχημο Σε καμία περίπτωση το ομορφότερο αλλά σίγουρα στις φωτογραφίες χάνει.
Εντάξει μέσα είναι κάπως συντηριτικό με βάση τον σημερινό ανταγωνισμό...
#Vitara_MONO_Pertikali
-
Γιε μου βασικα το πιο ασχημο της κατηγοριας του ειναι μετα το μπαϊγκον. Αεροζολ και για τα δυο η συνταγη. Απλα δεν ειναι μια σκετη απο γιουβετσι στα οφ ( οπως για παραδειγμα ενα πουμα ή ενα 2008 ή ποσα αλλα που κυκλοφορουν στις μερες μας). Τα οποια αλλα ειναι πραγματικα ομορφα και με καλυτερα στριτ χαρακτηριστικα).
-
Προσωπικα τωρα λογω ιδιοσυγκρασιας και συνηθειων πιο ευκολα θα κοιτουσα δαυτο, οχι ομως πχ η συζυγος που αν μπαιναμε στην πεζω θα φευγαμε με ενα 2008, στην φορντ με ενα πουμα st line στη ρενω με ενα καπτουρ. Στη Σουζ οπως μπαιναμε, θα βγαιναμε.
-
Και σε διχρωμία ασημογκρι-μαυρο είναι πανέμορφο κατά την άποψη μου το Vitara. Από μπροστά μέχρι και την πίσω κολώνα είναι πολύ ωραίο με έντονες γραμμές και ακμές , ειδικά η μούρη του και το καπώ είναι πολύ δυναμικά, ματσιλα , βαρβατιλα! Με μια καλή bbs ζαντουλα στις 18" θα ήταν όνειρο!
Επίσης ενώ γενικά δεν μου αρέσει πολύ το puma αν και έχω πλέον αρχίσει να το συνηθίζω και να καταλαβαίνω απόλυτα την επιτυχία του σε σχέση με το focus ,είδα προχθές ένα σε ένα καταπληκτικό μπορντοροδοκοκκινο χρώμα , μου έπεσε το σαγόνι , ξεχώριζε από τα 150 μέτρα ,
πίσω με τα χαρακτηριστικά led φωτα εμπρός, πανέμορφο! Έκανα άκρη να το δω καλύτερα , μόνο το πίσω μέρος του είναι λίγο παράταιρο , το κάνει να δείχνει πολύ πιο μικρό όπως συμβαίνει και με το Vitara. Αυτό όμως τελικά που ξεχωρίζει με διαφορά από όλα στον δρόμο είναι τελικά το 2008 σε καλές εκδόσεις σε αυτό το περτικαλι χρώματακι , άλλο επίπεδο, στυλαρα , άποψη χωρίς να προκαλεί λόγω σήματος που ακόμη εμπνέει μια συμπάθεια , το βλέπεις και στους κατόχους του νέοι 40αρηδες ωραία τυπακια καλοβαλμενα , -ή νέοι μπαμπάδες- αλλά προσγειωμένοι, μετά τους κατόχους του νέου Duster είναι οι πιο συμπαθείς για εμένα κατηγορία αγοραστών τελικά. -
@tkin73 said in 2008, Mokka ή κάτι άλλο?:
@alexnoize said in 2008, Mokka ή κάτι άλλο?:
Γιατί δε κοιτάς κάτι σε Dacia suv, εγώ γουσταρα το ΜΟΚΚΑ αλλά έχει φτωχούς χώρους.Βιαστικα και πήρα το Renault Clio grand tour αλλιώς θα πήγαινα για Dacia . Ευχαριστημένος από Renault αλλά προτιμώ τα suv .
Ισχύει. Όλα τα αμάξια μεγαλώνουν από γενιά σε γενιά και το μόκα έκανε την εξαίρεση! Πολλά τα λεφτά και λίγοι χώροι. Πρέπει κάποιος να μην τον νοιάζουν καθόλου οι χώροι για να καταλήξει σε αυτό. Κριμα γιατί έχουν κάνει πολύ ωραίο σχεδιασμό.
Δεν λέω ότι δεν είναι πολύ μικρό σε χώρους και πίσω και αποσκευών αλλά έχει νοημα που συμβαίνει. Η opel στην ίδια κατηγορία BSUV έχει το crossland με μεγαλύτερους χώρους. Κάπως έπρεπε να διαφοροποιηθουν τα δύο ώστε να μην υπάρχει εσωτερικος κανιβαλισμός. Αν δεν είχε ήδη εκπρόσωπο εκεί θα το έκανε ποιο μεγάλο πιστεύω. μικρή 3μελης οικογένεια μια χαρά εξηπηρετεί πάντως.
ΥΓ Οπου να είναι έρχεται το Yaris cross. Εκει να δεις πόσο μικροί θα είναι οι χώροι. Ποιο μικροι από Mokka. Παρολα αυτά θα πάει το 2022 πρωτο σε πωλήσεις στην κατηγορία ανετα κιόλας
-
@cirus said in 2008, Mokka ή κάτι άλλο?:
Γιατί δε κοιτάς κάτι σε Dacia suv, εγώ γουσταρα το ΜΟΚΚΑ αλλά έχει φτωχούς χώρους.Βιαστικα και πήρα το Renault Clio grand tour αλλιώς θα πήγαινα για Dacia . Ευχαριστημένος από Renault αλλά προτιμώ τα suv .
Ισχύει. Όλα τα αμάξια μεγαλώνουν από γενιά σε γενιά και το μόκα έκανε την εξαίρεση! Πολλά τα λεφτά και λίγοι χώροι. Πρέπει κάποιος να μην τον νοιάζουν καθόλου οι χώροι για να καταλήξει σε αυτό. Κριμα γιατί έχουν κάνει πολύ ωραίο σχεδιασμό.
Δεν λέω ότι δεν είναι πολύ μικρό σε χώρους και πίσω και αποσκευών αλλά έχει νοημα που συμβαίνει. Η opel στην ίδια κατηγορία BSUV έχει το crossland με μεγαλύτερους χώρους. Κάπως έπρεπε να διαφοροποιηθουν τα δύο ώστε να μην υπάρχει εσωτερικος κανιβαλισμός. Αν δεν είχε ήδη εκπρόσωπο εκεί θα το έκανε ποιο μεγάλο πιστεύω. μικρή 3μελης οικογένεια μια χαρά εξηπηρετεί πάντως.
ΥΓ Οπου να είναι έρχεται το Yaris cross. Εκει να δεις πόσο μικροί θα είναι οι χώροι. Ποιο μικροι από Mokka. Παρολα αυτά θα πάει το 2022 πρωτο σε πωλήσεις στην κατηγορία ανετα κιόλας
Να χαμε να λέγαμε...δλδ υπάρχει άνθρωπος που το 4.21μ του κροςλαντ του πέφτει μεγάλο και πάει στο ...4.15 του μόκα και λέει εδώ είμαστε αυτό έψαχνα;
Τα μοντέλα έτσι κι αλλιώς αλληλοκαλύπτονται και προφανώς ένα από τα δύο κυκλοφορεί για τελευταία φορά. -
Να χαμε να λέγαμε...δλδ υπάρχει άνθρωπος που το 4.21μ του κροςλαντ του πέφτει μεγάλο και πάει στο ...4.15 του μόκα και λέει εδώ είμαστε αυτό έψαχνα;
Τα μοντέλα έτσι κι αλλιώς αλληλοκαλύπτονται και προφανώς ένα από τα δύο κυκλοφορεί για τελευταία φορά.ασχετα με το 4,21 και 4,15 το ένα εχει φτιαχθει να είναι ευρύχωρο και να εκμεταλεύεται χώρους ενω το άλλο εχει προταιρεότητα το στυλ και την ομορφια. Μην κοιτας τις εξωτερικες διαστασεις μόνο. Και τα skoda ίδιες διαστάσεις έχουν με τα άλλα του VAG group αλλά επειδή εστιάζουν στους χώρους τους εκμεταλεύονται πολύ καλύτερα απο τα αδερφάκια τους.
Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια όταν κοιτάς μόνο τις εξωτερικές διαστασεις
αληλοκαλύπτονται οντως και νομίζω ότι η opel θα κρατησει όποιο από τα 2 πουλάει περισσότερο. Ασκηση πωλήσεων από opel: προτιματε το τρεντυ οι περισσότεροι ή το ποιο πρακτικο?
εγω ψηφίζω το όμορφο mokka
-
Τα μοντέλα έτσι κι αλλιώς αλληλοκαλύπτονται και προφανώς ένα από τα δύο κυκλοφορεί για τελευταία φορά.ασχετα με το 4,21 και 4,15 το ένα εχει φτιαχθει να είναι ευρύχωρο και να εκμεταλεύεται χώρους ενω το άλλο εχει προταιρεότητα το στυλ και την ομορφια. Μην κοιτας τις εξωτερικες διαστασεις μόνο. Και τα skoda ίδιες διαστάσεις έχουν με τα άλλα του VAG group αλλά επειδή εστιάζουν στους χώρους τους εκμεταλεύονται πολύ καλύτερα απο τα αδερφάκια τους.
Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια όταν κοιτάς μόνο τις εξωτερικές διαστασεις
αληλοκαλύπτονται και νομίζω ότι η opel θα κρατησει όποιο από τα 2 πουλάει περισσότερο
410vs350 δλδ δύο σακίδια πλάτης παραπάνω παίρνει το κρος χωρίς να έχω μπει σε κανένα από τα δύο στα νούμερα δεν έχουν διαφορές. Αν ένας θέλει χώρους θα πάει στο γκραντ. Τα άλλα δύο είναι πολύ κοντά. Αν βολεύει το κρος βολεύει και το μόκα...
-
410vs350 δλδ δύο σακίδια πλάτης παραπάνω παίρνει το κρος χωρίς να έχω μπει σε κανένα από τα δύο στα νούμερα δεν έχουν διαφορές. Αν ένας θέλει χώρους θα πάει στο γκραντ. Τα άλλα δύο είναι πολύ κοντά. Αν βολεύει το κρος βολεύει και το μόκα...
διαφωνώ, για κάποιους είναι αρκετά μεγαλη διαφορά 60 λίτρα (βασικά το 410 είναι οκ για την κατηγορία και το 350 πολύ μικρο. Μην ξεχνάς είναι η μικρή κατηγορία οχημάτων και οι μικρές διαφορές μεγάλες είναι εδω) που γράφεις χώρια που δεν μιλάω μόνο για τον χώρο απόσκευών. Και πίσω έχει λίγο μεγαλύτερους χώρους. κάποιοι όμως όπως γράφεις όπως εσύ το βλέπουν το ίδιο.
-
Κύριοι, κατ αρχάς να σας ευχαριστήσω όλους για την συνεισφορά και τις απόψεις σας!
Μετά από πολλές βόλτες και αφού είδα και οδήγησα τα Μokka & 2008 από 2 φορές το καθένα εκτός των άλλων…Έχουμε νικητή!
Σήμερα έκλεισα το Mokka 1.2 AT8 στην έκδοση Ultimate στα 28.400. Χρώμα λευκό με μαύρο καπώ, οροφή και από εξοπλισμό τα πάντα κυριολεκτικά από τον κατάλογο, δηλαδή και εργοστασιακό συναγερμό & Parking Pack 2 που έχει αισθητήρες στο πλάι και αυτόματο παρκάρισμα. Επιπλέον και ρεζέρβα!
Βγήκε περίπου 800€ πιο φτηνό από το 2008 και έχει συγκριτικά πολύ καλύτερο εξοπλισμό.
Θα γίνει μια παραχώρηση όσον αφορά το πορτ μπαγκαζ αλλά κατέληξα δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά και σκέφτομαι ότι σχεδόν (!) όσες φορές θα χρειαστώ μπαγκαζίερα οροφής με το mokka θα χρειαστώ με και με το 2008.
Και μια φώτο bonus!Υ.Γ. Ήδη ψάχνω πως τα βαφτεί το ασημί φιλετάκι μπροστά κάτω & πίσω σε μάυρο!!!
-
@m3rlin said in 2008, Mokka ή κάτι άλλο?:
8 στην έκδοση Ultimate στα 28.400. Χρώμα λευκό με μαύρο καπώ, οροφή και από εξοπλισμό τα πάντα κυριολεκτικά από τον κατάλογο, δηλαδή και εργοστασιακό συναγερμό & Parking Pack 2 που έχει αισθητήρες στο πλάι και αυτόματο παρκάρισμα. Επιπλέον και ρεζέρβα!
Βγήκε περίπου 800€ πιο φτηνό από το 2008 και έχει συγκριτικά πολύ καλύτερο εξοπλισμό.
Θα γίνει μια παραχώρηση όσον αφορά το πορτ μπαγκαζ αλλά κατέληξα δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά και σκέφτομαι ότι σχεδόν (!) όσες φορές θα χρειαστώ μπαγκαζίερα οροφής με το mokka θα χρειαστώ με και με το 2008.
Και μια φώτο bonus!1ον και βασικότερον. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ. Χαιρομαι που πήρες ένα πανέμορφο όχημα και όχι ενα ακόμα κουβα με ρόδες που είναι vfm. (Δεν αναφέρομαι σε κανένα συγκεκριμένα απλά το συγκεκριμένο μαζι με 2008 και PUMA είναι τα 3 ομορφότερα). Ετοιμάσου να το χαζεύουν όπου περνας, απαρατήρητο αυτό δεν περνάει. Το 2008 και το Puma τα έχουν συνηθίσει πλέον οι περισσότεροι είναι και καιρό. Αυτό ακόμα το έχουν απειροελάχιστοι οπότε πάταγο θα κάνει όπου πάει
2ον μην βαψεις κάτω το ασημι, ρε φίλε φαίνεται όμορφο γιατι το θες βαμένο μαύρο? κάνει ωραία αντιθεση πάντως όπως είναι.
ΥΓ θα χρειαστείς μπαγκαζιέρα για 1 με 2 φορές τον χρόνο και τι έγινε? αν σε καλύπτει για όλο τον υπόλοιπο καιρό μια χαρά επιλογή έκανες
-
2ον μην βαψεις κάτω το ασημι, ρε φίλε φαίνεται όμορφο γιατι το θες βαμένο μαύρο? κάνει ωραία αντιθεση πάντως όπως είναι.
Μου χαλάει λιγο την μούρη έτσι όπως είναι Ασημί. Σκέφτομαι το Μάυρο που έχει η GS Line.
Μιλάω για αυτό ε?Εντάξει, σκέψεις κάτω. Όπως πχ μου αρέσουν πιο πολύ τα μαύρα σήματα της Gs Line. αλλα είδωμεν!
-
που
ναι για αυτο μιλάω και γω. δεν ξέρω εγω ομορφο το βρίσκω. Τεσπα λεπτομέρειες ότι γουσταρεις κάνε.
Αν είναι πάντως μην κάνεις βάψιμο κανονικό. Πάρε ένα plastidip με 15ευρώ και περασε το. Αν δεν σαρέσει το βγάζεις πανεύκολα χωρίς να έχεις πληρώσει για βάψιμο
-
Καλοτάξιδο εύχομαι, να το χαρείς με Υγεία!!
-
Καλοτάξιδο. Καλή επιλογή.
-
Κύριοι, κατ αρχάς να σας ευχαριστήσω όλους για την συνεισφορά και τις απόψεις σας!
Μετά από πολλές βόλτες και αφού είδα και οδήγησα τα Μokka & 2008 από 2 φορές το καθένα εκτός των άλλων…Έχουμε νικητή!
Σήμερα έκλεισα το Mokka 1.2 AT8 στην έκδοση Ultimate στα 28.400. Χρώμα λευκό με μαύρο καπώ, οροφή και από εξοπλισμό τα πάντα κυριολεκτικά από τον κατάλογο, δηλαδή και εργοστασιακό συναγερμό & Parking Pack 2 που έχει αισθητήρες στο πλάι και αυτόματο παρκάρισμα. Επιπλέον και ρεζέρβα!
Και μια φώτο bonus!Υ.Γ. Ήδη ψάχνω πως τα βαφτεί το ασημί φιλετάκι μπροστά κάτω & πίσω σε μάυρο!!!
Τι ημερομηνία παράδοσης σου έδωσαν?
-
-
Καλορίζικο, καλοτάξιδο! άντε να γίνουμε πιο πολλοί οι κάτοχοι new opel mokka...
Μάλλον θα το έχω πριν από εσένα και θα μεταφέρω εντυπώσεις. Νόμίζω ότι κάναμε καλή επιλογή και δεν θα το μετανιώσουμε. -
@dimitris-0 said in 2008, Mokka ή κάτι άλλο?:
Καλορίζικο, καλοτάξιδο! άντε να γίνουμε πιο πολλοί οι κάτοχοι new opel mokka...
Μάλλον θα το έχω πριν από εσένα και θα μεταφέρω εντυπώσεις. Νόμίζω ότι κάναμε καλή επιλογή και δεν θα το μετανιώσουμε.ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ. Με το καλό. Οταν παραλάβετε να μας βάλετε καμια φώτο να γουστάρουμε και να μας πείτε τις εντυπώσεις σας
2008, Mokka ή κάτι άλλο?